World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
A medve nem játék.
Cikasz: hogy ki lõ ki azt mindig látod, legalul kiirja amikor meghalsz. De egy visszanézhetõ log tényleg jó lenne, nem tudok róla hogy lene ilyen.
Sokszor fingom nincs , hogy honnan kaptam a lövést.
http://www.akciofigura.hu
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Melóba vagyok nem tudok belépni a játékba.Mi a helyzet a Ruszki team-el a bajnokságra?
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Lammaer.A nagy gusztustalan doboz torony van rajta 107mm löveggel.Igazából nem is nagyon volt idõm figyelgetni a killeket,mert valaki mindig ott zsongott körülöttem a vége felé.Az elején kilõttem 3-4-et messzirõl,de aztán nekem jött a fél város meg a János.Aztán így alakult.Mákom volt.😊
A kezelõk is csak 80%-osak.
Igen,a soft wipe után vettem meg a 2 TD-t.Az elején én is végigszenvedtem magam a tiereken.Bár akkor a nagy többséggel együtt fejlõdtem,úgy hogy nem voltak olyan nagy különbségek.Akkoeiban még könnyebb volt.😊
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
És nem azért, ott nem felderítenem kell, mert ott én vagyok a 3.-4. legerõsebb tank...1-2 KV-t sikerült már kilõnöm Leoval, de rá is ment az egész lõszerkészletem 😄
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Igy sokkal magasabbra fel tudtak menni az emberek mint a wipe elõtt voltak, hiszen az alacsonyabb szintû tankoknál nem fejlesztettek ki egy csomó dolgot.
A medve nem játék.
Egy éppuskát, vagy vettél baby nuke upgradet azt belõtted a kezdõhelyre? 😊
Nagyon meggyûlöltem õket - aztán persze tudok olyat is akinek bejöttek 😊
http://forum.shrapnelgames.com/showthread.php?t=34738
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
2.: Ráböksz a research gombra a garázsban, ahol jobb oldalt felül ott lesz a konverzió lehetõsége.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Bár sztem PZIV-el még mindig több XPt tudsz szerezni egy csatában mint egy Hetzerrel vagy Marderrel. Feltéve persze ha fullra fel van fejlesztve.
Mennyi az average Xpd vele?

(kivéve ahol a leoval a toppon vagyok, ott végigtolom a csatát, de nem is 500 XP lesz a vége 😊 )
Szóval a 20k XP megvan cirka 40 csatából, olyan nettó 2 óra alatt. Vagy ez vagy a szopás a hetzerel meg a marderrel (mondom ezt úgy, hogy softwipe elõtt végigszenvedtem a hetzert meg a mardert patch nélkül úgy, hogy még a régi rendszerû csataleosztás volt).
EGy TDvel meg jó esetben végigkempeled a fél játékidõt majd -a hogy a többiek is irták - az elsõ lepattanó lövés után megölnek és kapsz vmi jelképes XPt. Ezidõ alatt két scouttal megcsináltál 3 csatát, több XPért. És akciót is láttál.
Az idõ pénz 😊
Persze lehet eltérõ véleményünk 😊
Az hogy minden tiert elszeparáljanak egymástól hogy minden tank használható legyen (mondjuk csak +- 1 tier vehet részt egy csatában) túlságosan lineárissá tenné a játékélményt, minden tankban az lenne hogy kb veled egy erõsségû tankokat abálsz, nem lenne meg a haladás élménye.
A Hetzer meg a Marder azért különösen szivatós, mert mint TD ugye, nem tud manõverezni - mig egy vele egy szintû tanknak van esélye hogy túlélje az elsõ lövést amit lead hiszen mozoghat, nem is lassan, a TD-nek nincs mobilitásaa ami kompenzálja a gyengeségét.
A halál csupán a kezdet...
Igen, Tier 4-es jármûvekbõl 4 darab (mi hárman, 2x Pz III., az én Hetzerem, meg a másik oldalon egy Su-85), a csúcson meg Tier 9-eseket is láthatsz bõven (4x IS-4, 2x Vk4502P, 2x Jagdtiger). Gondolhatod itt mennyi esélye van a Hetzernek...
A Match-makeing rendszer elvileg jelenleg így mûködik:
Magyarázat: bal oldalon a tier elosztás (a TD-ket AT SPG-nek írják itt), jobb oldalon a csatában részt vehetõ ellenfelek szintje
Kivételek:
BT-7: Battle level 3-5 (magasabb a tömege, mint a többi Tier 3-as hk.-nak)
А-32: 4-10 (mint egy tipikus könnyû hk.)
Bison: 2-5 (magasabb tierbe esõ ágyúja miatt)
PzIII: 3-10 (mint egy tipikus könnyû hk.)
Tehát egy Pz III akár még Maus-t vagy IS-7-est is láthat...
Felteszem Platoon esetén az erõsebb jármû "húzza" a kisebbet, tehát mivel a mi platoonunkban volt két Pz III. is, akár még Tier 10-essel is szembesülhettem volna. Fair play díjat adhatnának az ilyen esetekre. 😄
Azért jó pénzkeresõ masinák a T5-T6-os kütyük, mert már meg tudják karcolni a nagyokat, viszont olcsó a javításuk, és nem mindig a sokkal nagyobbak közé kerülnek ... Mint pl. a Su76, ami gyakorlatilag semmire sem jó ha bekerül egy komolyabb csatába ...
Egyedül az A20 és a Leo amit szeretek, ha a nagyonnagyok közé keveredik, mert azok lényegesen nehezebben szedik ki mint mondjuk a PZIII-T34-esek ...
Kiváncsian várom a végleges játék battle tipusait, mi fog változni ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
rendes neve: Bundesarchiv Bild 101I-163-0328-15, Griechenland, Panzer I B mit I.G."
Minek a rendes neve? A jármû rendes neve Panzer I B mit I.G., Bison I-es.
A "Bundesarchiv Bild, xy Griechenland", az pedig: Szövetségi levéltár képgyûjteménye, xy számú kép, Görögország, azaz ott készült...mármint Görögországban, nem a levéltárban <#falbav>#falbav>
teccik érteni?
Egyébként volt egy szerencsés csatánk is tegnap: nálunk egy Maus (IS-4+VK4502 ugye alap) az ellenfélnél meg 3 IS-7 Platoonban... egyszerre jöttek egy JT meg egy JP társaságában meg még egy-két kisebb tank plusz ha jól emlékszem Tigris vagy Tigris2 is volt... az új pályán (asszem Erlenberg vagy mi a neve) voltunk a nem a kastély oldalán... Maus "felrongyolt" a dombtetõre ott ment végig, mi ketten mögötte a völgyben, amint kanyarodtunk volna megjelent ez a kis csapat... Nem kicsit lepõdtünk meg hgoy nem csak az IS-7 platoon volt ott hanem egyszerre felvillant vagy 6-7 piros jel...
Addig simán tartottuk amíg megjöttek a mi medium tankjaink is és onnantól kezdve elkezdtek fogyni, természetesen elõször a Tigrsi, mediumok, JP aztán a JT és végül az IS-7-ek is... ja és közben a többiek meg lerendezték a maradékot...
Szerencsénk is volt, mert már lõtt ki IS-7 2 lövésbõl is, de itt csak a vége felé lõttek ki...
Ja és végre egy olyan Maus volt velünk aki tudta hogy azért õ se bír ki mindent és mozgott...nem rohangált csak mozgott 😊hegy egyik oldala aztán a másik, majd a végén kerülte és így tovább...
Tehát igyekeznek a folyamatos játékot fenntartani, hogy ne kelljen percekig állni arra várva, hogy csatázhass. Ezért egy adott idõn (legyen mondjuk 5 sec) belül elküldött Start Battle gombnyomást nézik. Ezen belül szelektálja ki a rendszer, hogy milyen erõsségû tankok vannak az adott csatára. Értelemszerûen, ha akkor épp csak 1 Maus, 1 IS-7, és 14 db VK3601 került a szórásba, akkor sem fog 8vs8asként elindulni a csata, ekkor teszi be melléjük a kisebb, gyengébb tankokat. A rendszer ennek ellenére jól van kitalálva, de szerintem a játékosok is beáldoznának extra 10 sec várakozást, hogy normálisabb helyre kerüljenek.
Továbbá a jelenlegi techtree-t nézve úgy gondolom, hogy a fõ keresztmetszet az ágyúk (tüzérség + tankok) mérete. Tehát egy Marder II hiába volt a korban a PZI-III-as idõszakba való, mivel a lövege erõs, ezért simán beteszi PZIV, VK ellenfeleként is. És nem is alaptalanul, mert én is lõttem már ki Marderrel VK-kat. Arty esetén szintén ez a helyzet. Egy Bison simán kiszed PZIVeket, néha erõsebbeket is. Kéretik itt az orosz megfelelõket is beleérteni, de én német oldalon vagyok... 😊
Mivel a Hetzer a következõ szint a Marder után, ezért annak a lövege is erõsebb, tehát simán tigris csatába kerül, nagyon is sokszor.
Ugyanez a scoutnál, a Leo bárhova kerülhet, mert nincs erõsebb scout. 😊
Nincs ez a balance annyira elrontva, csak több idõt kellene hagyniuk a csatába kerülésre, feltéve, hogy jól látom, és így mûködik. 😊
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Komolyan mondom, a loltraktornak több értelme van (különösen, ha tud vele bánni az ember) a saját szintjén és még afelett is, mint egy Hetzernek, vagy alatta a két TDnek. A véglegesben mások lesznek az ágak, de akkor is. Igazából nem érzem fairnek, hogy olyan tankok közé pakol be egyes tankokat, ahol semmi igazi funkciójuk nem lehet. Mert okés, hogy egy (több) PZ IIIat betesz ISek közé. Ugyan nem tudja sebezni, de legalább tud scoutolni, mert gyors. De hogy pl. egy Marder II, vagy egy Hetzer mit keres közöttük, komolyan nem értem. Képtelenség addig életben maradni, hogy 5-9%os tankokra kelljen lõni. Különösen hogy még álcahálóval (ok. nem 100%os a crew, de akkor is van rajta álca), egyet rálövök, találok, és a következõ mpben már ki is lõ a maga kis 3%-ával. Szóval 1 lövésért betenni egyes tankokat egyes instanceokba, nos nevetséges. Tudom, azért tesz be, mert ott van a sok PZ III, ami ha olyan a map, el sem jut a közelembe, mert a nagyobb medium, ill. mégnagyobb heavy tankok ill. Jpanthertõl felfelé tk. minden más az orrom elõtt vadássza le õket. Szóval, ha ez csak néha-néha fordulna elõ, akkor megérteném, de hogy 10bõl 7x ez van, na az már kicsit túlzás.
Komolyan mondom, minden tanknak van funkciója (a véglegesben a PZI ausf C-re azért kiváncsi leszek, hogy mit tud majd ha belekerül a 3-10 kategóriába ...), de a többségnek van. De vannak járgányok, amelyek elvileg húdehúdék, nagy ágyú, pici váz, jól rejtõzködhetne, blabla, szóval belekeveredhetnének jó kis csatákba, de az esetek többségében erre sansz sincs.
Jelenleg német oldalon a Marder II, a Hetzer (talán még a Stug is) és a 38t olyan tankok, amelyek szerintem nem jó tierben vannak, vagy túl gyakran kerülnek olyan ellenfelek közé, akik ellen sanszuk sincs (5-6 lövés és még mindig létezik a célpont ...), és csak azért kerülnek be, hogy a nagyobbaknak meglegyen a killszám. Az orosz tankok közül az MS1 használhatatlan. A ruszki ágat (egy hét után) annyira nem ismerem, de biztos ott is van az MS1en kívül más igen semmirekellõ tank.
A medve nem játék.