418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• HTS s3rg1nh00
    azért jó lenne ha nem tojnának a játék framedropjára,totál röhej hogy indításkor 90-100 aztán a maraton végére örülök ha van 30 fps...ráadásul baromira zavaró a 144Hz-es monitoron...
  • tothgyorgy
    Igen érdekes dolgokat produkál a játék. Mintha állandóan kompenzálni akarna. Mész egyik nap jó köröket, a másik nap nem. Szarul megy, sebaj. Másnap minden összejön. Régen nem mentél 1 tankkal? Ülj bele, és láss csodákat! Megtáltosodott néhány kör erejéig, Rákérdezni nem érdemes. Sosem ismernék el, de így érződik.
  • Padavane
    Nekem is 1ft-ot von le.
  • Megamax
    Hát turelemmel várjuk ahogyan a WG-s csapat javítgatja a Béta játékát :D
  • kropotkin
    Értem én, hogy ez egy játék és köze sincs a fizikához meg az igazi harckocsikhoz. Fél éve abbahagytam mert zsinórban vesztettem egy tucat csatát. Ma benéztem egy kis nosztalgikus csatázásra, erre 17 nyertes csata egymást követően. Ez így gáz. Nyomultam Hetzerrel is, mert ráérő időmben éppen azt modellezek. A troll gunnal 4 kapáslövés távoli, mozgó célpontokra, mind a négy betalál, instant kill. Nem mondom, hogy nem örülök, de az k. élet, hogy fél év kihagyás után nem megy ez így. Egyszóval a mm-re még mindig ráférne a javítás.
    Utoljára szerkesztette: kropotkin, 2017.01.10. 22:39:53
  • bekescsaba
    Én is abba hagyom....gyanus ez nekem.....

Nem érem el a bankomat, foglalási összegként 1 Ft szerepel, nem tudom megnézni a könyvelt egyenleget..az lesz a mérvadó.
    Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2017.01.10. 22:34:12
  • Lichtmaschin
    cib visa 1 euro....2x is próbáltam
  • joe662
    MasterCard 308.11Ft
  • bekescsaba
    nem tudom. Nekem 1 FT-okat von le.
  • joe662
    Akkor küldhetnél 200 forintért nekem is
  • yossarianHUN
    Nálam 308. Valami vizás anomália lehet.
  • bekescsaba
    megint 1 ft a sima doboz....
  • joe662
    Srácok valaki meg tudná mondani melyik az az oldal,ahol meg lehet nézni,hogy az adott tankokon milyen felszereléseket használnak a pro játékosok.
  • Kryon
    Ez is egy nézőpont. Kinek mi a fontos a játékban. Nekem pl. nincs se 50 000 csatám, se 2000 feletti wn8-am, de nem is tulajdonítok neki különösebb jelentőséget. Modok és gold ammo nélkül játszom, így egy átlagos szinttel megelégszem. Kíváncsi vagyok, mit tudok kihozni abból amim van. Örülök, ha mondjuk stock tankkal sikerül egy jó kört mennem, vagy épp 8assal 10esek közt, stb. Jó érzés, ha ilyen hátrányból is megállom a helyem egy csatában, mert ez ebben az esetben csak taktikus játékkal lehetséges, én pedig azt szeretem. Sajnos a játék jelenleg nem kedvez nekem és a hasonlóan gondolkodóknak, de remélem, hogy ez egyszer majd megváltozik, és akkor majd hasznomra válik, amit ezzel a játékstílussal megtanultam.

Gold ammot egyáltalán nem viszek magammal, stock tankban sem, úgyhogy azt garantáltan nem lövök még 14-14-nél sem. Ha nem tudom megoldani a helyzetet, akkor így jártam. Ha csak egyszerű lövöldét akarnék játszani, akkor más játékot keresnék, mert van sok a piacon.

Elfogadom, hogy más nézőpontokból, más célokkal is lehet játszani, de ettől még az őrületbe kerget, amikor valaki betölti rám a goldot és ezzel tönkreteszi a játékomat.
  • Megamax
    egy szóval sem akartalak megcáfolni semmi vel csak ahogy te is ugy énis elmondtam (reagáltam) amit gondoltam a véleményedrol.
  • bekescsaba
    de most mivel is cáfoltál?
  • Megamax
    Csak a jagdtigeros példáddal élve mindegy hogy goldot használsz e rá vagy sem akkoris széttkap az alfájával és a tuzgyorsaságával, de mindig van másik lehetoség például az hogy otthagyod és megvárod míg kijon a fedezékébol. oh várjunk csak ez nem lehetséges mert a csata 5 perc mulva vége , de miértis jah igen mert betoltik a másikfelénn a hasonló helyzetben a goldot ahol netánn neked kellene védened a helyet de nem tudod mert szarrágoldoznak. Ami meg a sidescrapelos és tokéletessen beált E100 at nem lovod be , de ha o sem használna goldot akkor o sem lone be. De mivel az emberek nem gondolkodnak csak megnyomnak egy gombot ugye és áttváltják a játékot egy Call of duty lovoldébe. A játék nem 1v1 rol szóll nem neked kell kiloni az E100 at egyedul. De most jon a fekete leves nem fog senki csapatban játszani osszedolgozni kozos érdekért játszani mert minek hiszen ott a gold. És ez az ami tonkreteszi a játékot , nem gondolkodik a játékos mert minek ott a gold ami megoldja helyette. Meg mindenki siet de hova? miért sietsz hog yminnél gyorsabban vége legyen a csatának és megkapd a jutalmad? Mi is az a jutalom amit megkapsz ? XP és kredit? és ennyi vagy más is ? Nem azt hiszem csak ennyit kapsz élményt tudást nem , nem kellett egyáltalánn gondolkodni szerintem a játékosok 60% a rá sem néz a térképre ha netánn egy páncélozott tankal találja magát szemben ami sima loszerrel nem lo átt. Álló tank még soha sem nyert csatát sem a valoságban sem ajátékban. A játékban ott van aspotrendszer , én TD vel játszok rengeteget és nagyon is fontos hogy hova állok be és mikor foleg ezekkel a svéd siege moddal rendelkezo TD-knél mert ugye menetkozben nem tudnak rendesen célozni. Namost elég sokszor megcsinállom hogy egyik oldalonn megmutatom magam direkt had spotoljanak, aztánn elhuzok onnan teljesenn máshova és elég sokszor bejon nem mernek arrafele támadni mert ugye a térkép azt mutatja hogy ott voltam utoljára és mivel a játékosok nem dolgoznak ossze nem komunikálnak a csatában ezért ha a másikfelénn a maponn el is kezdem lovoldozni az ellenfelet nem szólnak a csapattársaknak hogy "hé barmok nem ott van a td hanem már itt". Mondom ha nektek megfelel ez a butulás azzal én nem tehetek semmit de inkább gondolkodjatok el rajta. A játékos az aki fizet a játékért, ha nincs játékos nincs pénz ha nincs elég játékos nincs ellenfél. Lehet észre sem veszitek de már rég a játékosok tobsége csak a WG serverei által futtatott botok akikre anyáztok hogy így bot meg úgy bot. Mivan ha igazatok van és tényleg botokkal játszotok.
  • Plata
    Ütős stream?
    Dobolni fognak videó közben?
    Vagy azt közvetítik hogyan verik a videóst?
  • barret
    Igazságod vagyon:)
  • rudii
    Üdv Tankosok! :)

A mai elég ütős stream lesz! ;) :D

LIVE STREAM
  • bekescsaba
    Hali.

Én is hozzászólnék a gold ammo kérdéshez. Amúgy Andrással mi lett? Hiányoznak a hozzászólásai. Ebben a témában is írt volna vagy fél oldalt.

Na szóval. Én is 50 000 csata felett vagyok, 2000 feletti a win8-am.

Kell a gold ammo. Nekem kell. Kell, mert lerövidíti nagyon sok tank grindjét. Például a KV4 stockon, na az egy igazi rémálom, még a 219-es aranylőszer se életbiztosítás. A 122 mm-es He-vel meg sok tankot alig- alig, vagy nem is sebzek a felnőt ligában. Gyűlölöm, amikor ülök egy stock tankban, amiben se motor, se lánc, plussz alapágyú. Gyűlölöm ágyútölteléknek érezni magam, hozzá akarok tenni a csatához, s ha ehhez aranylőszer kell, tölteni fogom.

Nekem a győzelem a cél, ráadásul olyan győzelem, ami után azt érzem, hogy én is aktívan részt veszek benne. S ezt elvárom Pavel1999-től is, hogy ha máshogy nem megy neki, töltsön aranyat, sebezzen, segítsen hozzá ezzel is a győzelemhez. Az aranylőszer nem lovagiassági kérdése, az olimpián se fut senki mezítláb, csak mert az lenne az igazi egyenlő feltétel.

A gondolkodásmóddal van a gond. Az aranylőszerre mint gazdasági tényezőre kell gondolni, Megéri-e ebben a szituációban használni, vagy sem. Ha át kell törjek egy tankkal, és egy sidescrepelő, tornyát beforgató E100 áll velem szemben, megy a HEAT a tornyába, mert győzni akarok.

Nekem ne írja azt senki, hogy akkor kerüljek, menjek máshova, mert vannak olyan szituációk, amikbe belekerülsz, s csak előre van. A sok lovag szerint meg az a helyes ilyenkor, hogy pattogok az ellenről, ő meg szarrá lő. Utalva itt pl. az E100-as példára. Ez tömény baromság.

Semmilyen ideológiát nem bírok elfogadni gold ammo témában, ami azt fejtegeti, hogy pusztán valamiféle kifacsart fair play szellemre hivatkozva nem használ egy legális dolgot, amivel megkönnyíti az életét, sőt magát, és csapatát is a győzelemre segítheti. E szellemiség mentén akkor 14 -14-nél tegyem szét a kezem, ha egy hulldownban álló Jagdtigerrel szemben állok a Tigris II-el. Mivel fairplay, hagyom, hogy szétlőjön, holott egy aranylőszerrel akár ki is szedhetném, megnyerve a csatát, nem kevés xp-vel gyarapítva a büdzsémet.

Megjegyzem, amikor a T92E5-öt grindeltem, aranylőszer nélkül is simán hoztam a lila szintet, tehát nekem nem kizárólag a tudást pótolja, hanem kétértelmű, nehezen leküzdhető szituációkat segít megoldani. Én sem használom ész nélkül, mint írtam, gazdasági értelemben számolok a gold lőszerrel, ha a várható plusz sebzés által jelentősen több xp-t szerzek, akkor nem érdekel a várható veszteség.

Én ilyen vagyok. s velem szemben is sokan így gondolkodnak. Ebben biztos vagyok. Ez az egyenlő fegyverek elve.

• endrodiz
    Sajnos ma mar mas ertelemben sem az. Csakis a sajat igenyeink kielegiteset szolgalja. Mar akinek van erre igenye.
  • davidbog
    Jah, évekkel ezelőtt írtam, hogy bizonyos ágak (német heavy, német TD, amerikai közepes, amerikai TD stb) egy tierrel el vannak csúsztatva felfelé és csak az irreálísan erős/nem létező fegyverzetük miatt vannak abban a tierben amiben. Hát tessék most megcsinálják őket úgy, hogy a történelmi felszereléssel kerülnek abba a tierbe amibe már eleve lenniük kellett volna, a probléma az hogy ezek mind premium tankok...
    Régi vagy "új" banda ide vagy oda hihetetlenül undorító, hogy mit meg nem tesznek azért hogy ne kelljen magát a játékot és jetékmechanikát javítaniuk és fejleszteniük.
  • Rammsch31n
    Már linkeltem.... xDDD tekerj lejjebb. :)
  • Angelus1991ster
    Ha nincs ötletük ezeknek, akkor itt egy prémiumnak jó tier 7-es közepes tank.

De valószínűleg inkább 250 klóntankot hoznának be, mintsem ezt.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.01.10. 19:18:21
  • yossarianHUN
    Hagyján, de itt a Jagdtiger H.

Szerintem versenyeznek, hogy ki tud a regular tankokhoz minél hasonlóbb prémet kitalálni.
  • voivod32
    Értem mire gondolsz, de a "kifizetődő-t" nem anyagi értelemben használtam.
  • Rammsch31n
    copy-paste t44

Pénztárcákat kinyitni... erre bezzeg van errőforrás. :D
  • Plata
    Nekem akkor is Kamikaze kell.
    Győzelem!
    Csata: Winter Himmelsdorf
    Járművek: T49
    Szerzett tapasztalat: 1 404
    Szerzett kredit: 19 382
    Csatában elért Achievement: Kamikaze, Pascucci medál, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
    Küldetés teljesítve! Jutalom: Dekorációk hozzáadva: «Fa szoknya dekoráció» (x1), «Oldalsó dekoráció» (x1), «Függő dísz» (x1)
    Hozzáadva: Kézi tűzoltó készülék (x1)
    Személyes tartalékok: További legénységi XP csatánként
    Hajszálon múlt hogy nem Top Gun is lett,a hatodik killt eltoltam mert túl messziről túl vaktában lőttem rá.
    Jah csináltam egy képet csatában,ennyit lőttem szemből t10 td-be.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.10. 18:41:11
  • Angelus1991ster
    Ez az antikrisztusi kor.

#385951: Top Gun és Tarczay medálokat nem utasítanám vissza :D
  • Plata
    Csak kérnem kellett.
    Győzelem!
    Csata: Abbey
    Járművek: T49
    Szerzett tapasztalat: 1 021
    Szerzett kredit: 15 956
    Csatában elért Achievement: Kamikaze, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.10. 18:08:21
  • endrodiz
    "A lovagiasság, fair play, és a sportszerűség az életben igenis kifizetődő. A játékban lehet , hogy nem, de a való életben igen. Nem árt, ha az embernek vannak elvei, amihez tarthatja magát. Idővel az elvtelen emberek is rá fognak jönni erre."
    Ember te hol elsz?! Egesz eletemben eddig az miatt szivtam, hogy amig en becsuleteskedtem, addig valami sunyi kis csalo g*ci balrol beelozott a rovidebbik uton!
    Ez mar nem a lovagok es becsulet bajnokok kora. Hanem a csaloke.
    Es ezt nem azert irom, hogy barkit is biztassak a csalasra, csak ne legyunk mar naivak! Ettol fuggetlenul tovabbra sem fogok csalni, de hogy ez kifizetodo lenne az eletben? Soha! Mindenert ketszer annyit kell kuzdened mint azoknak, akik leternek a tiszta utrol.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Eleg csak egy pillantast vetni "becses" kormanyunk tagjaira... azonnal lathatod mi a kifizetodo az eletben.

• Plata
    Kamikaze kell.
  • Angelus1991ster
    WoT-os medál replikák.

Egyet küldhetnének , hamá' annyit fizettem nekik.:D
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.01.10. 18:00:07
  • Plata
    Ez is túl lassú lesz,bár az ágyúja nem rossz.
  • Kryon
    Ez legalább használhatónak tűnik.
  • tothgyorgy
    Nem fogsz. Legalábbis nem belátható időn belül.
  • Rammsch31n
    Én egyébként személyszerint új IM-eket szeretnék már látni... :D

Hát persze... jól megvan írva... kívülről meg totál Ctrl+C Ctrl+V... valamiben muszáj eltérnie xDDDD
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.01.10. 17:29:57
  • Plata
    Mindegy nekem hogy mi,csak valami aranyos kis Light kéne.
  • Angelus1991ster
    T92-re és T71 CMD-re gondolsz? Valamilyen ligás baromságkor adhatják ki azokat.
    #385940 Korrektül van megírva a stacca, ahogy a tier 7-es Királytigris-nek is.
    Vadiúj T-44-85-ös prémium :D
    https://thearmoredpatrol.com/2017/01/10/supertest-t-44-85m/
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.01.10. 17:30:32