World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja igen, dwarfangel néven futok
Megkaptam a haver elunt profilját. Türhősötétsárga értékkel :) Kinek van kedve szakaszozni ? :)
Nagyrészt RHM-mel megyek
Utoljára szerkesztette: ilovearty, 2016.07.24. 18:31:07
joe662
Elk3pzeltem,amint field commanderk3nt kiadja Lakevillen a parancsot.Ezen a kis tavacskán most átvágunk,úgy rővidebb:-D:-D:-D

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Ja, lehetne World of Tanks and Drugs stream vagy minisorozat.

angelus1991ster.blogspot.hu

Ez jó bevolt rúgva,csoda hogy nem hányta le a monitort.B-) Gondold el ha még klánt is fog csinálni és ő lesz a taktikus.:-D
joe662
Az a minimum<#hehe>
Szerintem Ö kikapcsolt monitorral+3db lőszerrel is megalázná ezt<#eplus2>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Gyermekedet óvd ettől kérlek szépen!

patchaou
Szerintem kiröhögi :)

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

joe662
Lesz az még több is sajnos<#falbav>
De majd jövő héten,ha hazamentem,megmutatom 10 éves fiamnak,hogy mit szol hozzá<#beka3><#eplus2>

patchaou
Arról, hogy ilyenek miért csinálnak videót a következő idézet jut eszembe (fingom sincs ki mondta):
"Ha meghalsz, Te nem tudod hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy."
De nem is az a gond hogy videót csinál, hanem hogy odaírja hogy tutorial.... Halvány fingja semmiről, egy kisegítő iskolás delfin több pontot ér el IQ teszten, de az ilyenek "osztják az észt"...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Tényleg... mondjuk én egyszer nem használtam, valszeg azért nem jutott eszembe. :D de ez jobban is néz ki, vagyis viccesebben. :)
Még szerencse hogy 80-90 köre van.

patchaou
Ez nem trollkodás, beszélni nem tud a fazon. Egy értelmes mondata nincs. Ha mégis megjátssza akkor jár az Oscar...

T-62 Sport-hoz volt ilyen turbó effekt.

Rakéta hajtású T62... beraknák a játékba nagyot röhögnék... :D (úgy is amilyen tervrajzokkal ezek operálnak, miért ne, de nyilván nem fognak betenni egy ilyet. :D)
rakéta t62
Sunsetjoy
Ez trollkodásnak és figyelemfelhívásnak elég ütős. Csak az a baj, ha tényleg így van, akkor a valódi kezdők ezt tényleg oktatónak nézik, mert nincs leírva, hogy poénnak szánták (elég szarnak).
Ha tényleg komolyan gondolta, akkor meg no comment.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Sherman0070
Nem is kell tutorial.... 2012-ben 13 évesen kezdtem játszani.... mégis megvolt az átlag 1000wn8. Aki meg ilyen az nem való gép elé.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Ez most megölt bazdmeg... mikor nézi az ellenséget, de az a földbe van... erre kijelenti, hogy tudtával nem lehet átlőni... Én értem, hogy kevés a tutorial a sok kezdő tomato palántának... de ez egy kalap sz@rt nem ér, még annyit sem. :D Mert még ha értelmesen elmagyarázná, de olyan hülyeséget mond, hogy legszívesebben kitéptem volna a monitort a falból. :D
A csata elején mikor mondja hogy szerinte bugol a játék mert már füstöl a tank <#falbav> . Ez a gyökér látott már életében bármit is ami motorral működik? :D
Ez az a fajta aki még azt se érdemli meg hogy paradicsomnak nevezzék. :P
Nem tudom eldönteni, hogy ez a virtuális szemétgyártás ami az elmúlt években zajlik, az sokaknak "lelki mankó", fura hobbi vagy csak szerepelni vágyás (aminek régi formája az újságban a szülinapos rovatban kitett pofa, vagy amikor a nyugger felhívja a telesjósdát vagy az önökkúrtákot)?

joe662
Azt a Q<#banplz>
Végül is csak 5 percet kellet várni hogy a leglényegesebb infó megérkezzen<#beka3> A zavaró térkép<#wilting>

Sherman0070
Most komoly ezen a szinten van a játékosállomány 90%-a? :D

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Napi oktatóvideó <#eplus2>
//www.youtube.com/embed/ASnN6SASOOo

Sherman0070
Nah megvettem a T25-öt. Egész jó tank. Ez az akció még tart hétfőn? Mert akkor venném a cseh 6-os prémet is.

A T-25 valóban agilisebb, de amikor ezek az elemzések készültek, akkor még nem volt ilyen állat lemming train minden csatában.

Ma már azt mondom, hogy a chi-nu-t szívesebben viszem csatába, mert jobb az ágyúja (sokkal). Nagyon kicsi az az időkeret, ami alatt sebezni lehet és nem mindegy, hogy mennyi lövés találja el a célt és mennyi sebzi is. Persze, aki arannyal tolja, annak mindegy, pontosabban a t-25-nek jobb az arany lőszere, de a löveg pontosság nem lesz jobb arannyal sem <#crazya> Meg ilyen OIexp OI disznók sem jöttek akkoriban szembe. Az OI-t ugye ilyen tier5 sz.rok szemből nem igazán tudják sebezni, még arannyal sem, de a chi-nu-kai -nak van szemernyi esélye, hogy eltalálja a gyenge pontokat, a T-25-el inkább ne is próbálkozzunk. A t-25 viszont a szemét félre lövései miatt (pedig spéci skillek megvannak, ami segít azt kimaxoltam a legénységén) nem viszi biztonságosan az OI exp-t (sem). Régebben nagyon jó pozíció harcokat lehetett folytatni a T-25-el mert gyors és jó gun dep és lehetett csipegetni a taktikusabban, fedezéket jobban használó ellenfelet. Ma meg lerohan a lemming vonat, az már csodaszámba megy, ha egy csatában lehet kicsit taktikázni.

A chi-nu-val viszont nagyon pöpec köröket lehet futni, persze nem egy támadó tank, inkább védekező, helyezkedő (igen, kempelő is adott esetben, mert nem elég gyors a hosszabb helyváltoztatáshoz, de azért oda lehet vele érni). A látótávja jobb, már használható mértékű és az ágyúja megállítja a legtöbb tankot, mire spot távolságba érne (persze lemminghordát nem fog megállítani egy chi-nu-kai sem).

A vbaddict szerint a legjobb nettó kredit termelő tier5 tank a chi-nu-kai, ami azért beszédes adat (jó ágyú és nem igényli az aranyat és tud sebezni).

Sokáig én is inkább a T-25-t tartottam jobbnak, de a mai leegyszerűsödött játék környezetben a chi-nu-kai hatékonyabb tank.

Nyilván stílus függő, aki szeret futkosni, annak T-25, aki bírja, hogy lassú, helyezkedős tankja van, annak inkább Chi-Nu-Kai. Másik szempont, hogy 2 német med ág van, sokkal több jó és megtartós tankkal, japán csak 1 van és hát talán az sta, szódával még elment kategória. A T-25 meg a Chi-Nu-Kai is "jó" tier5 prém tank, inkább az alapján kéne szerintem dönteni elsődlegesen, hogy hova van nagyobb szükség legénységre.

Ha csak annyi a szempont, hogy melyikkel lehet hatékonyabban játszani, akkor a Chi-Nu-Kai a mostani rush játékban jobban használható, hiába lassú, de az ágyúja többet fog sebezni a rendelkezésre álló rövid időkeretben. A T-25-nek nagy kínja az ágyú, azzal mindig körülményesen meg kell várni a becélzást és még akkor is hajlamos mellé lőni (valószínűleg gyenge soft statok is vannak). Mozgás közben garantáltan mellé megy. Ez azt jelenti, hogy a lassabb, megfontoltabb harchoz alkalmasabb, amikor van idő célozni, de manapság az ilyen csata ritka. A Chi-Nu-Kai-nak jobbak a kapáslövései, a rohanó lemminget könnyebb vele sebezni.
Tesztre simán, csak le kell tölteni. A sandbox más.

barret
Egy szavam sem lehet! 15 körből 40% winrate lett tegnap :D

Bérbe vehet? reklámfelület...

Igen, ha mindenképp 5-öst akar akkor a német... csak gondoltam, hogy most a csehek nagyon akcióba vannak, és hát a T40-es sem rossz... + 6-os is. :)
McFrost
A faszom ki van ám a hétvégével!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Van mindkettő....Én a németet javasolnám, ami gyorsabb, így mobilisabban odaér bárhova...A Chi-nu sunyulós tank....kevés hp, alig páncél, cserébe egész jó tank. A Skoda viszont több célra is használható...Ha választani kell a skodát vedd.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Sunsetjoy
Bizony hasonló a játéktudása, de ő tier 5 leárazott prémiumot kérdezett. :) Abban az esetben viszont német skoda az egyértelmű. A chi nem olyan mindenben-tudok-valamit-valahogy tank, mint a skoda.
De ott vannak a wotinfo-s elemzések is, sokat segíthetnek azok is:
chinukai
Skodapanzer

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Én a Skodára tenném a voksom... de ha már Skoda Panzerkampfwagen... akkor lehet a cseh Skodát venném, ami lehet, hogy 6-os, de mint olyan kicsit több pénzt ad, és szerintem jobb is. Nagyon hasonló a tank, csak ennek másabb az ágyúja... nekem a japán prémium 5-ös nem jött be...
Sherman0070
Német Skoda, vagy Chi-Nu-Kai?

Sherman0070
Melyik 5-ös prémiumot éri megvenni?

A pontosság az ugye 100m távolságra értendő. Mit is jelent ez : 0.28 (nagyon jó) vs 0.4( mondjuk egy közepese heavy). Ha ezt % -ban nézzük, akkor az eltérés jelentős, 40% körüli. Ha ezt cm-ben nézzük akkor jelentéktelen. 100 méteren 12 !!! cm. Ez mondjuk egy közepes 250 m távolságon 30 cm. Ha becélozok egy böhöm tankot, akkor 30 cm az jelentős ? Nos, akkor hogy van ez ?
Nálad nem nagyobbakba és vélhetőleg nem saját spot-tolás alatt lévőkbe durrantottál bele - a TD-k XP-hozama vissza is van véve: jóval több sebzés kell tőlük ugyanahhoz az eredményhez, mint pl. egy heavy-től, vagy közepestől.
Amúgy, nem olyan rossz az: vannak ennél gyérebb eredmények is, bőven, az utóbbi időben... <#hehe>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Sima tesztszerverre igen (már ha épp van), sandboxra nem. De utóbbival nem is menne sokra, egyrészt mert per pillanat az is le van kapcsolva, másrészt, mert egyelőre csak a T10 gépek vannak rajta, harmadrészt mert azok is teljesen máshogy viselkednek, mint az éles szerveren.
Na addig püföltem míg átváltott csapatra. Beragadt mindenki-n, és nem vettem észre. Most meg csapat-on marad, de az nem baj :)
Amikor írsz, milyen színűek a betűk? Alapértelmezetten úgy kellene lenni, hogy:
- zöld: saját csapat
- fehér: ellenfél is
- narancs: csak szakasztagoknak

Tab-al lehet váltani közöttük.
Utoljára szerkesztette: mordawn, 2016.07.23. 15:18:51
Hát nem tudni ezeknél a modoknál...
Sunsetjoy
Általában ki van írva, hogy csapat, ellenfél, szakasz a sor elejére. Plusz az van, hogy emlékeim szerint végletesen megjegyzi a játék, hogy hová irtál legutoljára, és más csatákban is oda nyit elsőre. Ha másra váltasz át, akkor oda fog alapértelmezésben írni.
Ha a célállomás-jelző feliratok nem láthatóak (mert azok általában látszanak), nem valami mod kavart be?

Na eddig így volt, de már napok óta az ellenfél válaszolgat nekem. Nem tudom mi az oka.
A sima teszt szeróra persze mindenki, a sandbox az más fajta teszt.

https://www.twitch.tv/sturmovik_1946

Tesztszerverre feljuthat bármilyen halandó? Fiam épp hupákol itt hogy szeretné kipróblni a JTt meg egy csomó más tankot ami éppen nem áll a garázsban, de úgy tudtam a sandboxra csak a kiválasztottak juthatnak fel...

voivod32
Valaki mondja már meg, hogy miért kaptam ilyen undorítóan kevés XP-t?

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Frequency
Sima enterrel megnyitod a cset ablakot,akkor csak a csapatod látja amit írsz,ha nyomsz egy TAB-ot,akkor mindenki.

akár csak az E50-nél :)
Statbaszóan hosszú az út a top modulokig.

Napiszar

Hogy kell írni hogy csak a saját csapattársaim lássák?