World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem értem... a wg-seket megszállta valami démon, lidérc vagy az antikrisztus? És azért nincsen jogosan járó (statisztika) tierlimit a megvásárolható prémiumtankoknak? M4 Improgecinél még a Pz III Ausf K is jobb egy fokkal.
angelus1991ster.blogspot.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Oké, hogy nem csinálnak több prefered MM-es prémium szutyok copy-t...de akkor adjanak nekik olyan statokat vagy dugják fel maguknak... 😄
Áh, nem enyhén lehúzás... és erre újra árulják ezt is. :"D
Tuti lesz szép bevételük ebből a "ritka" másolatból is ezeknek.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
De akinek konstans piros a statja, az nekem ne mondja chatben, hogy ő a király meg a jani, hogy minden egyes kicseszett csatában lehozza a meccset, mert ha igen akkor is kis arányban... mondjuk csinál 2 ilyet 100 csatára, vagy mittudomén milyen arányban, de kicsiben... Mikor 10-ből 3 csata úgy kezdődik, hogy a barmok egyből a tavat veszik célba... ez -1 már rögtön... számolj még mondjuk 1 afk-val... meg 2 bázis camperrel, és akkor ott vagy, hogy inkább nyomj egy alt f4-et. 😄 A többi meg elmegy lemmingelni valamelyik irányba, és akkor fogod a fejed, hogy már megint mi van... és ez sorozatos.
De egyébként itt a magasabb tier akár T10-re is vonatkozhat... néha, hogy ott is mit művelnek... csak ugye ott annyi, hogy valszeg több csataszám lesz a neve mellett... de pl 2-3000 csatából egy 10-es ág is meglehet, a legszarabb exp mennyiséggel is...de ettől még nem tudnak értelmesen játszani, betöltik az aranyat azt had szóljon, de ha te másképp csinálsz valamit, akkor kuss a neved. :""D Beképzelt megmondóemberek...és a legnagyobb szánalom az, hogy van közöttük sok gyerek is... (bár ha a felnőtt ilyen az rosszabb)
Még jó, hogy chatbannom van, mert már kapnám a következő adagot. :"D Egyszerűen néha annyira felbasz, hogy inkább kiírom magamból mégha a kutyát se érdekli. 😊 De utána megnyugszom. 😛
Most nézem a WG 3 ezerért ad egy Shermant meg 500 goldot...ömm lassan már mindenből csak a pénzt sajtolják ki, lol. Emlékeim szerint ez az M4 improved is valami unique tank volt, nem?
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.07.26. 10:43:37
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
És ezek mellett iszonyatos taplók gyülevész hada is megtalálható T8-10-ben. El Hallufon beálltam az egyik TD pozícióba körül nézni. Erre jön egy Borsig, és szó nélkül lelök a szakadékba. <#merges2>#merges2> Nyilván úgy gondolta, hogy az az ő helye, és hulljon a férgese. Utána ő is elhullott zéró-pont-zéró sebzéssel. <#awink>#awink>
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.07.26. 10:39:29
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nekem már szinte a kezdetén ki volt fejlesztve a tízes, de csak az akció előtt vettem meg. Jól jött az ingyen prém tank. <#vigyor0>#vigyor0>
A kínai heavy volt még ilyen talán, meg esetleg az amcsi tornyostd-k.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
angelus1991ster.blogspot.hu
A covenanter is elmegy még ugyanazzal az ágyúval, de az már ugye +1 tier.
A cromwell meg kötelező darab mindenki garázsába 😊
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.07.25. 16:39:53
Alapvetően nem rossz dolog az hogy csak egy pont van a térképen, igy nem történhet meg olyan hogy a két lemmingtrain elkerüli egymást majd bőszen cappelve sikerül a lehető legszarabb értékű győzelmet összehozni.
@"Majd ne ijedj meg hatékonysági adatoktól" - Az enyém kisebb 😊
Amúgy ha megcsinálnák a stat based matchmakert, tuti felmenne az értéke a 30K csatás 400 effes accoknak... megveszi egy zöld és gyártja a radley walters meg pool medálokat 😊
Ez kb 2 éve volt,azóta csak normál csatát játszok,de még sokszor ez is meghaladja,az emberek képességeit<#zavart2>#zavart2>
Egy ideje azért már megy ez a játék, de a mai napig előfordul Sand Riveren, hogy támadó módban a nehéz tankok libasorban felvonulnak a hegyre, majd a meccs feléig ott forgatják a tornyukat, és reménykednek abban hogy az ellenfél öngyilkos lesz.
Erre mit lehet mondani? <#vigyor0>#vigyor0>
Tény,hogy kicsit lomha is lett,de azért még egy light,ha rámegy simán le lehet szedni<#ravasz1>#ravasz1>
Nekem ez örök darab marad<#beka3>#beka3>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.07.25. 15:28:03
Én csak arra akartam utalni, hogy teljesen felesleges az ad-hoc összeverődött csapatokban a szerint prüszkölni a többiekre, hogy ki mivel mit játszik. Van úgy is annyi béna játékos, hogy nekik talán mindegy is hogy mit tudna a tankjuk. <#vigyor0>#vigyor0>
Aztán camo nerf óta távolról is minden spottol ígyhát feleslegesnek érzem használni ezt a TD-t.
Lassú, nincs páncél-----> a jelenlegi játékban ez számomra játszhatatlanná tesz egy tankot.
Egyszerűen úgy pörög egy meccs, hogy ha 35 km/h-nál lassabb vagyok sehova sem érek oda.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Kicsit lassúnak érzem, de az ágyúja nagyon jó. Még kell vele bandukolnom egy darabig, amíg az utódja meglesz, de valószínűleg eladom majd a váltásnál.
Viszont nem érzem olyan szarnak a camoját mint itt sokan írják. Egész jól el lehet vele lenni. Igaz nekem nincs 95% gunmarkom,és nem is lesz soha<#szomoru1>#szomoru1>
De az egyik kedvenc tankom,ezzel van a 2. legtöbb csatám,1284<#wow2>#wow2>
Ez pedig a mai első csata,ahol a SP ugatott folyamat,hogy mekkora retard noob team.
Én is a 128mm-es ágyúval használom a nagyobb tűzgyorsasága miatt, de miért ítélném el azt, aki másként gondolja.
Más játékstílus, ami neki jobban fekszik.
Eleve nem szimpatikus az, ami sajnos elég gyakori, hogy egymást fikázzák a játékosok olyanok miatt, amik a játékban szabályosan használható dolgok. Arty, drága lőszer, troll ágyú. Ezek mind részei a játéknak, mindenki azt választ, ami neki tetszik.
Ez olyan, mint amikor az ember sakkozik, de megveti azokat, akik lóval adnak mattot. Röhejes, nem? <#vigyor0>#vigyor0>
Utoljára szerkesztette: suba53, 2016.07.25. 14:45:21
Utoljára szerkesztette: ilovearty, 2016.07.25. 04:36:39