World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
Dehogy lehet :/ 70%-ban valamelyik csapatból az első 3 percben kihullik egy tucat... Néha persze van hogy tartják magukat és csak 3-5 ellen marad másodmagadra, ilyenkor meg totál random, hogy együtt támadnak-e vagy le lehet őket vadászni.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Hm... hát igen a régi szép emlékek! 😄
Vagy veterán játékosként kihullik a hajad sok hülyétől, és bot-tól. <#awink>

Nincs is szebb, amikor az ember egy support med-ben ülve le tud adni három lövést, mert kevesebb, mint 3 perc alatt kipusztulnak, akiket szupportálni kellene. <#wow3> 2,5 perc alatt 1-10 volt az állás!

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

HTS s3rg1nh00
lee kapitány nem rossz,csak medium létére td-nek kell használni (és még akkor is óvatosan a borzasztó magassága és camoja miatt), én is azt hittem az m3 lesz a szar,aztán tegnap megvettem a t1 heavyt,jaj anyám...ehhez vérnyomáscsökkentőt kellett volna felírni a dokinak

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Szóval... veterán játékosként lehet szivatni a többit? 😄
Sunsetjoy
JOBBAN (több új játékos van változó tudással, mint ahány jobb játékos itt maradt- szóval az átlagtudás csökkent). Talán kevésbé rossz, bár ez megítélés kérdése.
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.07.27. 09:59:07

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Már több mint egy éve nem játszottam. Sőt! Accot is eladtam pedig még a 0.6.7 vagy 9ben kezdtem. Most megjött hozzá a kedvem. Új acc miegymás. Mennyire ostobák még az emberek? Mennyire lett szarabb a játék mint volt? 😄
Sunsetjoy
Én az M3 Lee-t kétszer grindeltem, két ágra. Aztán briteknél a tükörképe, a Grant .D

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Na ja...az M6 stock ágyúja arannyal is csak igen jó rollal üti át szemből az OI-t. <#awink>

Sokszor gondolkodtam már, hogy elkezdem az amerikai heavy ágat, de nem tudtam magam rávenni az M3 Lee-re. <#zavart1>

Hehe, tegnap nekem ez volt az élményem... Top tankként stock ágyús M6-al kellett volna megállítanom egy szembejövbő OI-t, el hallufon a szokásos heavy csatatéren (a térkép felső részén). Abban reménykedtem hátha felsír a csávónál a gyerek vagy becsönget a postás, mert egyébként semmi esélyem se volt. De sajnos nem volt deus ex machina, lemészárolt a csávó, sztem nem is sebeztem 😊

Na de nembaj, hosszú grind után meglett a cromwellre a rendes ágyú (az is "élmény" alapágyúval 75%-os legénységgel 😊, addig csak úgy röpködnek a hatalmas 50-75 damagek ha véletlenül sikerül átütni vmit) - igazából jellemformálásra használom a tankokat....

Az ütős lenne ha tényleg ez az eset áll fenn. Főleg azért hogy igazából fel se tűnik az embernek hogy a túloldalon botok vagy élő playerek vannak.

Sztem azt csak abból lehet eldönteni hogy vajon chatel e valamit a playerbase 😊

+- 5:00 😊

10:00
Frissített reggel a kliens...meddig nem lesz ma EU szerver?

Véletlenül nem PvE-t játszol te WoWS-ban? Pár hétig én is le voltam ott döbbenve, hogy milyem csecse tükörleosztásokat hoz össze az MM, aztán rájöttem, hogy botok ellen harcolok, nem emberek ellen. Alapértelmezésben az van beállítva, a csata gombra kattintva lehet valahogy átállítani.
Én tudom miért, mert leszarják már valamilyen szinten (a belefeccölt energia nyilvánvalóan kevesebb, mint mikor az elején volt a játék fejlesztése...)...mármint, olyan szempontból nem, hogy még a legtöbbet megpróbálják lekopasztani a játékosokról...
A WoWs fiatal játék... itt még építeni kell a játékosbázist, majd ha kiépül szépen és tejelnek rendesen, elfog jönni ott is ez a nem törődöm leszarom dolog, és majd ontani fogják magukból a prémhajókat... Ha ezt most lépnék meg tönkremenne a játék, mert a playerbase-nak taszító viselkedés elriasztaná őket... így hát logikusan a WG még most ott belead apait- anyait... a tankosnál ez már nem így van, ez a játék azért már jóval túl van a fénypontján...
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.07.27. 00:59:01
Érdekes a World of Warshipben már most sokkal jobb a MM, pedig még csak 1 éves játék. Pl. még arra is figyelnek a 0.9.5 patchben, hogy azonos tierben lévő hajók közül még a nemzetiség eloszlása is egyforma legyen. Tehát nem lehet olyan, hogy az egyik oldalon két német romboló van a másikon meg 2 darab japán. Nem is értem, hogy a WoTban 5 év alatt miért nem jutottak el idáig.
Nekem sem, főleg ha az +2 tier-es tank csak top tier<#alien> és nincs több belőle, max 3 db. Egyik ok talán még az lehet, hogy a +2 tieres medálokat nem akarnák átvariálni. A legfaszább az amikor gangbang rossz végén vagy és az MM olyan csatába berak, ahol van 20-25 db +2 tieres.
Persze-persze az állandóan nem lehet, hogy dancing bear légy a WoT-ban.

angelus1991ster.blogspot.hu

Egyébként nem önmagában a +2 tier-rel van csak a gond, hanem, amikor egy szerecsétlen alap T5 tank bekerül a ratyi ágyújával T7-be, ahol szinte senkit nem bír átütni, még arannyal sem, és az ellenél meg a T7-es tankok zöme T8-as csúcs ágyúval rohangál. Tehát voltaképpen ez is +3 tier. <#fejvakaras>

Nekünk most volt 2 IS-ünk (t7 ) meg egy tigrisünk, az ő párjaik 2 jagdpanther 2 és egy isu 152 volt (t 8 ) 😊.
Szar a védett mm-jük, ez van, ezt kell szívből gyűlölni. A célja, hogy minnél előbb összrakja/összegereblyézze az adott csatát, mindegy milyenek a típusok vannak, milyen a tier eloszlás. Persze régen volt +3- +4 tieres elmebeteg csaták is (az az mm vállalhatatlan, még a wg-sek alacsony érzelmi szinten álló vezetősége is észrevette). Nem kegyelmez, nincs kibúvó, nincs megúszás.

Tankokhoz külön térképosztás és csata tier kéne, utóbbinál, az hogy pl. szabályozni lehessen, hogy 10 esetből hányszor kerüljön 2 szinttel magasabbak közé:
0: saját szintjével van a csatában,
1: +1 tieresek is vannak a csatában,
2: +2 szinttel magasabbak vannak a csatában,
-1: egy szinttel kevesebbek is vannak a csatában,
-2: 2 szinttel kevesebbek is vannak a csatában
Pl. Skoda T 25 csata tierje így nézne ki: -2,-1,-1,0,0,0,+1,+1,+2,+2
(mint egy szájharmónika kotta)

A másik: Csak engem zavar, az hogy tier 1-2 és még 3 játszhatatlan?
2 perces csaták, Mittengard, szemet zavaróan rohadtul alacsony hp-k.
Ott egy t2-esnek nem 160 hp-nak kellene lennie, hanem 400-nak minimum.
Persze a válasz az, hogy" nem kéne pedózni bazmeg" vagy "nem kell alsó tierekben játszani".
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.07.26. 22:09:33

Ezt a MM rendszert nem lehet megcsinálni normálisra? Azt meg sem említem, hogy mondjuk Himmelsdorfon, egy papír mednek annyi az esélye, mint Szálasinak a Népbíróságon. Viszont amikor ezen a pályán 3-7 a heavy eloszlás, és az a 3 heavynk is bottom tier, és az ellen 7 heavyjéből legalább 3 +2 tier a mieinkhez képest, akkor ne mondja senki, hogy nincs előre eldöntve a meccs. <#wilting>

cs:go-ban vajon le hackerezi azokat akik képesek lőni a fegyverrel? XD
csak az a baj hogy annyian "etetik" hogy ez csak egyre rosszabb lessz.
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2016.07.26. 21:19:38
patchaou
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

kinder tojás kibontása bonyolult<#worship>
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2016.07.26. 21:17:53
joe662
LINKETLINKET<#eplus2>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Möster egyik legnagyobb videója.

.... valahol művész a videó.
A youtube egy audiovizuális szeméttelep.

patchaou
Most az overwatch streamjét nézem. Komolyan nem tudom eldönteni, hogy tényleg ennyire sötét-e, vagy tiszteletre méltó ahogyan megjátsza...

Ez az elfuserált labor szökevény vajon hány éves lehet hogy ekkora faszságokat mondjon meg csináljon?
Videó arról hogy minecraftban hogyan üss ki egy blockot <#wilting>
LSSAHPAUL
Átment legénykérőbe, egymásra licitált a hősünk és egy srác hogy most ki fizet kinek a légyottért 😊 ezt leszámítva nagyon jó volt, vagyis a pontos kifejezés 'meghökkentő'.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Ezt a videót a felhasználó eltávolította.
dekár 😄

Sunsetjoy
Az a fránya fizika, nem mindenkinek ül... :S link

Már csak egy lépés a WoT-os twitch... írjátok neki chaten, a végén csinál egyet... xDDD
LSSAHPAUL

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Te jó ég, mekkora troll. 😄 "Etessétek" kivételesen pls. 😄
Mindig csak zöldbe rak ? 😊 Az a poén (vagy inkább siralmas ) hogy én ismerek egy embert aki 20k csata körül ugyanezt mondta, de ő komolyan is gondolta 😊
Na 1 óra kényszerszünet egy csata eleje óta lökdösődő f.szkalap comet miatt. Lengyel f.szkalap. Mi a k anyját élvez benne ?
Utoljára szerkesztette: ilovearty, 2016.07.26. 18:41:05
Aki nagyon unatkozik, és csak húzza a WoT is...Hogyan építs tankot otthon xDDDD Ajánlom mélyen tisztelt (NEM) matyashunnak is! <#banplz>
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.07.26. 18:24:19
Egy bölcs festmény a Bölcs Vezértől:

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.07.26. 18:06:33

Boldogok a lelki szegények mert övék a mennyek országa....
Könyörgöm ne linkeljétek ezt xD
Aki akarja nézni ezt az agypusztítást... inkább igyon alkoholt, vagy iratkozzon fel rá. 😄
voivod32
Neeeeeeeeeeeeeeeee.....<#falbav>

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Hat ha az tettszett, ezen besirsz... :
Honfoglal a mester 😊

pedal to the metal...

Ember ennyire retardált nem lehet, muszáj hogy troll legyen. Vagy komolyan értelmi fogyatékos.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nekem azért tetszik mert van egy saját belső világa amelyben minden szép, és köszönőviszonyban sincs a valósággal. Szerinte ugyanis rengeteg jó hozzászólást kapott 😊

Irigylem az ilyen embereket akikről ennyire lepereg minden. Ez az igazi boldogság titka sztem.

Ezekért a bölcsességekért megéri nézni.
Interfész takarja a képernyőt. <#alien>

voivod32
"Miért kapcsoltad ki a Minimapot?"- Mert takarja a képernyőt ember, nem jöttél még rá?

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Újabb bölcsességek! Áldassék a Bölcs Vezér!

"Ejj te cigányasszony..jadaj-jadaj-daj"