418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Angelus1991ster #386064 Bocsi véletlenül töröltem ezt:
Nehéz pattintani a gold lőszert? Vegyetek AT-15A-t! Annak troll pácélzata van. -
Megamax #386063 Telefonról nem tudok írni , mikor gépenn vagyok akkor igyekszem vigyázni ara mit és hogyan írok és telefonon nincs szerkesztés gomb. -
Plata #386062 Persze szemből.És ha nem látszik a hasa. -
TiborTamas #386060 Én is tökéletesen megértem, amiket te írtál. Nem is csalóztam le soha senkit, aki használni merte, tőlem ilyet biztosan nem olvastál és nem is fogsz (sőt még senkit nem csalóztam le a játékban 5 év alatt, legfeljebb elkönyveltem, hogy a másik jobb volt). Inkább csak feldühít és elszomorít, amikor azzal lőnek, mert egyrészt elcseszik vele a játékomat, másrészt megfosztják magukat a játék egyik (szerintem) fontos tényezőjétől, a kihívástól, de természetesen egyetértek, hogy a játék része (sajnos) és senkinek nincs joga kritizálni/leszólni azt, aki használni meri (max. otthon a négy fal között rage-elhet, mint én :D). Mint írtam is, nekem alapvetően azzal van a problémám, hogy van ilyen a játékban és nem azzal, aki használja, hiszen bár igen ritkán, de néha én is használom, ha már van rá lehetőség. -
bekescsaba #386059 Ez az érvélés tényleg sántít....
Minden előny, amiben a tankodat részesítheted (legénységi skillek, álcaháló, stb) MINDENKI SZÁMÁRA SZABADON használható, a játékba beépített dolog. -
suba53 #386058 Te nem itthon élsz?
Akkor csaló az is, aki töltésgyorsítót használ, hiszen gyorsabban tölt az ágyúja, mint a szegény csóró ellenfelének, akinek nincs rá kreditje.
Csaló az álcahálót használó is, mert elrejti a tankját, míg ő simán lát másokat.
Csaló aki BIA-ra képzi a legénységét, mert 5%-al jobb képességekkel megy a csatába, mint az a szerencsétlen, akinek erre nincs ideje.
Gondold már át! Ezeket a lehetőségeket mind a játék tartalmazza, mindenki tetszése szerint él vele. Ugyanúgy ahogy a nagyobb átütésű lőszert is tetszése szerint használhatja.
Vagy csaló az aki Centurion7/1-es tankot használ, mert annak az alaplőszere a nagy átütésű. Őket kötelezően prém lőszer használatra ítélnéd, csak hogy a szegény nehéz tankok páncélját kíméld?
Ugye hogy vicc?
-
Angelus1991ster #386057 Japán Császárságban tudnak reklámot készíteni:
-
Plata #386056 Te én nem kekeckedni akarok csak tényleg érdekel,miért van az hogy az egyik hsz-edben úgy írsz mint egy megkergült bakkecske és kb értelmetlen szavak a másikban meg teljesen érthetően írsz.
Egyébként épp most találkoztam egy idióta magyarral,valami társasház volt a neve,idióta volt,a csapatot lövöldözte nem az ellenséget.
Szépen be is kékült.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.11. 18:04:50 -
Megamax #386055 nincs hátránya a Gold ammo nak, a 14-14 es állásnál is az fog gyozni aki a jobb ha spamolod a goldot akkor tobb az esélye a játéknak hogy áttlovi de az nem te leszel aki megnyerte a csatát. Sokszor mondtam nem kivetetni akarom a goldot hanem hogy balanszolják mert kell a játékba. Na meg hogy vegyék ki hogy ne lehessen GOLD ért venni, már csak morális okokból is. -
Megamax #386054 Azert hoztam fel a kormán ypéldáját mert pár hozzászólással elorébb megemlítette valaki. Namost a csaló kormány egész jó példa arra ami a játékban meg a goldammoval. Ugye tusztában vagytok vele hogy "legális" csalás mert ugye elonyt juttat más játékossal szemben (probáltál már ráloni egy medium tankra a Type 4-5 heavy tankal aki csak annyi idore dugja ki a csorit amíg az autoimel rádlovi a goldammót). Nos a kormányt is tudjátok hogy csal ahol tud de mégsem tesztek ellene semmit vagy csak elturitek mert nem tudtok ellene semmit. Namost a játékban is a tobbség ugyan ezt csinálja turnek és csak vannak de nem tesznek vagy nem tudnak ellene tenni. Elobb írtam amit most is leírok a WG nek a játékosokból van a pénze ha nincs játékos nincs pénz és mindegy hog yingyen játszol vagy fizettél a játékért. Ezzel nem azt akarom mondani hogy ne játszatok de ne is turjétek el hogy a játékban van egy vagy tobb egyértelmuen játék balanszot elrontó mechanika és azt állítjátok hogy jól van az úgy. -
bekescsaba #386053 Először is köszönöm a vitában való résztvevők hozzáállását, nem hittem volna, hogy erről ilyen jól el tudunk beszélni.
Nem fogunk zöldágra vergődni, mégpedig a gold lőszer más-más szemlélete miatt. Én, Suba, s még páran egy szimpla játéktechnikai elemet látunk benne, amit akkor használunk, amikor itt az ideje, vagy úgy gondoljuk, hogy segít nyerni. Számunkra nem jelent többet, mint ami valójában is, egy növelt átütésű lőszer, némi hátránnyal a sima AP lőszerhez képest.
A másik tábor meg számomra valami felfoghatatlan ideológia okán ördögtől való dolognak tartja, már-már a csalás kategóriájába sorolja.
Ez egy feloldhatatlan ellentétet szül, emiatt nem lesz konszenzus soha a két tábor között, de nem baj.
Ui: a Tigris 2 vs Jagdtiger példát 14:14-es állásnál - ami meglehetősen kiélezett és szélsőséges eset - hoztam fel. Így talán jogosabbnak tűnt a kérdésem. -
Plata #386052 Srácok találkoztam egy Is7-el aki He lőszerrel lövöldözött,engem is eltalált,de semmi sebzés.
Összesen sebzett 0 azaz nulla sebzést.
-
tothgyorgy #386051 Ő kezdte. :) -
Angelus1991ster #386050 Ne írd le a tank nevét mert portásbácsi ugrani fog.
-
tothgyorgy #386049 Hát a Turán nem rossz. Nekem a legjobb w8 tankom. Lehetne jobb, de el vagyok vele. :)
A Toldin volna mit javítani, de nem fogják. -
yossarianHUN #386048 És te ugyanígy rogyásig fogod tolni a játékot, közben antikrisztusokról, újbeszélről, meg egyéb marhaságokról magyarázva, illetve a Turán és a Toldi UP-sága miatt keseregve. Some things never change. -
Angelus1991ster #386047 Legegyszerűbb alternatív megoldást írtam.
De semmi sem fog változni, 2-3 év múlva is ugyanezek az akár egy patch alatt megoldható problémák lesznek. -
Userx2 #386046 Gyenge pontokra célzásról már csak az beszél, aki nem él együtt játékkal. A szórás nerf óta az öröm, ha tankot eltalálom. :)
Aki még nem olvasta Ez volt a legdurvább húzásuk, a prémlőszer használat irányába. -
Kryon #386045 Az még jobban a goldspam irányába vinné a játékot, mert a lepattanók is jobban fájnának, ha több hp-t kell lelőnöd.
Szerintem azt kéne csinálniuk, hogy a statisztikáikban megnézik, tankonként, hogy átlagban mennyit pattan a normál lőszerük heavy tankokról, és a lepattanók százalékos arányával csökkenteni a prémium lőszer sebzését. Akkor mindenki elgondolkodhat, hogy bevállalja a kisebb sebzést a biztos átütésért cserébe, vagy a nagyobb sebzés reményében bevállalja a lepattanó kockázatát.
Az artyt pedig elég lenne átalakítani francia prémium t5 és az FV304 mintájára. Lőjön kisebbeket, de gyakrabban, úgy nem szed ki egy lövésből, van esély előle elmozogni, ha lőni kezd, és artyzni is nagyobb élmény lenne, mert most nem tudom mi abban az élvezet, hogy fél/egy percenként megnyomsz egy gombot, aztán várod a csodát? -
Angelus1991ster #386044 Általános hp növelés kell, az kisebbíti a gold lőszer miatti rövidebb csatákat és a szándékosan fenntartott szutyok arty rendszer okozta problémákat.
100 hp-tól 3000 hp-ig tartó tank hp-kat 300-tól 4000-ig tartó tank hp-kra kell növelni, így kevesebb 5 perces csata és kevesebb one shot lenne.
#386043: Tier 9-es Type 59 top lövegének lőszerét már kevésbé pattintja az SP.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.01.11. 16:21:13 -
Userx2 #386043 Jaj ez Type 59 már megint. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
más játék nem csinálja,meg wot restart után is megjavul... -
Userx2 #386041 Ámen. Addig meg veressük a goldot, ami elősegítheti a változást. Amíg nem sokan használják, és teli van játék nehéz tankokkal addig olyan nagy probléma nincs. Ha többen goldoznánk, akkor hamarabb lehetne változás. A picsogás meg eddig sem hatotta meg őket. Amíg szerver tele van játékosokkal, kicsi az esély változásra. Ki kéne irtanunk a nehéz tankokat a játékból, h valami változtatás legyen, bár akkor kevesebb lenne lőhető hápé. :) Na ki segít nekem? -
suba53 #386040 Jézusom, hogy kerül a csizma az asztalra?
A kormányt mi ( a magyar lakosság ) választotta, és joga, lehetősége van leváltani. Elvileg. Bár nem nagyon látok kormányképes erőt a háttérben.
Ez meg egy játék, ne keverd a kettőt.
-
Megamax #386039 Akkor egy kérdés, teljesen jogosnak tartod azt hogy a kormány csal lop és hazudozik amit teljesen legális korulmények kozott tesz meg? kihasználva az adott jogaikat kiskapukat és hasonló dolgokat? Mert ha szerinted ez így jól van akkor nincs tobb kérdésem , viszont ha szerinted ez valamilyen formában kicseszés akkor tessék elgondolkodni a játékban is milyen kicseszés azzal akinek a fronpáncélját áttlovod minimális célzással csak mert lusta a játékos megkerulni vagy célozni a gyengepontra.
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2017.01.11. 16:01:57 -
suba53 #386038 Te játéktechnikáról, mechanizmusokról beszélsz, én pedig elvekről.
-
Angelus1991ster #386037 Két tankot kéne buffolniuk és akkor a wg és én köztem az alku megköttetett. -
suba53 #386036 Azzal egyet értek, hogy a játékhoz kell egy komoly ismerethalmaz, amiket említettél, tankok ismerete, pályák ismerete, térképhasználat, és sok egyéb. Ezen nem is lehet vitatkozni.
Én csak azt az egy aspektust kritizálom, hogy ha adott egy játék adott szabályrendszerrel, akkor senkinek nincs alapja arra, hogy azokat a játékosokat bármilyen szinten csalózza pocskondiázza, akik a kristálytiszta definiált szabályok szerint játszanak, legyen szó artyról, vagy prém lőszerről.
Ott vannak a valódi csalók, akik a játékban nem szereplő segédeszközökkel jogosulatlan előnyt szereznek, mert használnak olyan segédprogramokat csaló modokat, amit a tisztán játszó játékosok nem.
Ez az egyetlen és lényeges momentum. A prém lőszer része a játéknak, így semmi alapja nincs senkinek arra, hogy ennek használata miatt bárkit kritizáljon. Mindenki maga dönti el azt, hogy milyen tankkal megy, milyen lőszereket táraz be, milyen felszerelésekkel javítja a tankja képességeit, mennyire képzi ki a legénységet.
Ennyi az egész, és ez annyira egyértelmű, hogy nem is értem honnan van ez a nagy felháborodás.
Illetve van elképzelésem, hogy ez miért alakult ki, de akkor is értelmetlen.
-
Pares #386035 Két dolgot kéne a WG-nek törölnie a játékból, az aranylőszert és az artykat. Rögtön fényéveket javulna. -
Megamax #386034 Hát ez az , amit nemigazánn fognak fel a játékosok , ha alul vagy nem neked kell lehozni a csatát és a legtobb tank is megkerulheto ahol papír páncélja van ott kell loni. A T95 is megolheto egy 59-16 al pedig annak van a legszarabb áttutése a játékban a 6 os lightok kozott. Nemegyszer volt hogy patt helyzet alakult ki városi pályánn csupa heavy tankal amiket frontból nem utottunk átt ok meg csak jottek és csak jottek. Aztánn ezt vettem észre hogy elhuz mellettunk a saját 13-90 es light tankunk egyenesen feléjuk, na akkor azt mondtam neki annyi. De nem annyira meglepodtek ok is hogy elfelejtettek célozni, ez meg átslisszolt kozottuk leadott pár lovést amire a behemótok ráfordultak. Na azt a mészárlást látnotok kellett volna amint elfordultak a tornyok már kapták is az áldást. Na meg a light is tulélte és semmi mást nem csinált csak megzavarta az ellenfelet. -
Angelus1991ster #386033 Vannak olyan tankok amelyeknél igenis kell az a drága(gold) lőszer, ilyen a : legtöbb t3-as (amiket 28-29 db t5-ös ellen rak be), csomó t4-es (amiket egy csomó t6-os ellen rak be), Valentine LL, T-14, VK3002DB, t7-es orosz medek, Comet, E-100 stb.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.01.11. 15:36:12 -
Megamax #386032 A HE loszernek is megvan a maga tulajdonsága és nagyonis hasznos tud lenni csak okosan kel használni , én páldául modul sérulésekre használom ha kis sebzésu ágyuval vagyok. Azzal hamarabb le tudom kapni az ellenfél lánctalpát mint az AP loszerrel. Meg ugye ha nagy kaliberu ágyuval vagy akkor meg igazánn hasznos kis HP-s tankok ellen akik mondjuk tokéletes sidescrapeban vannak. például itt https://youtu.be/NPdRGEc0GKA?t=203 ellenséges E100 mikor nagyon alacsony HP ra kerult ot tmaradt sidescrapeben amit nem kellett volna neki -
tothgyorgy #386031 Egyetértek. -
TiborTamas #386030 Az ilyen kaliberű példálózgatásokról mindig ez a videó jut eszembe: T1 vs IS-3
Miért is adná fel a tigris? Ott kell hagyni, és meg kell próbálni olyan helyzetbe kerülni, hogy ő legyen az előnyösebb pozícióban. Nem sikerült? Ez van, nem kell mindig nyerni, cserébe van benne kihívás. Sikerült? Örömmámor.
A HE lőszerrel kapcsolatban pedig azért nincs miről beszélni, mert azzal valamilyen szinten kockázatot vállalsz. Nem tudod előre, hogy mennyit fogsz sebezni vele (ha fogsz egyáltalán), és egy lövésváltásnál előnyösebb helyzetből akár hátrányba is kerülhetsz. A drágalőszernél milyen kockázatot vállalsz? Max. mínuszos lesz a köröd, aminek semmi köze a csata menetéhez... -
tothgyorgy #386029 Van összefüggés. Az igazi statharcos csak azzal megy, amivel w8-t emelhet. -
Kryon #386028 "És ha megnézitek havy tankokban nagyrészt piros, narancs emberkék vannak."
Lehet, hogy van összefüggés? Nem mindenki teszi le a heavy tankjait, aki azzal szeret játszani, csak mert most nem annak kedvez a játék. -
Kryon #386027 Egy darabig biztosan fun, de szerintem hamar megunnám úgy a játékot. Remélem még ebben az évtizedben megkapjuk a rebalanszt, és nem lesz olyan fun a goldspam. -
Megamax #386026 Emlékeztek erre a csatára AMX50B itt én ugy játszottam hogy teljesen abban voltam hogy ennyi vesztettunk, de akkoris játszottam tovább mert élveztem a csatát igyekeztem a tankomnak megfelelo modonn játszani. Tudom mire képes és hog yén mit tudok kihozni belole (persze talánn az is hozzá tesz hogy csata elejénn elmondom magamnak párszor , hogy "nem megyek elore megdogleni" ) Nem nem lottem el egy Gold loszert sem még a páncélozott tankokra sem és nem nem kezdek Gold tárral sem autoloaderos tankban sem. Szóval még a vesztes vagy csak annak látszó csata is élvezetes lehet. Nem tudom mi baj azzal ha vesztesz ha maga a csata érdekes volt és nem 5 perces rush volt. -
Angelus1991ster #386025 Vegyetek AT-15A-t, annak van páncélja :D Saját tierjében sorra pattintja a drága(gold) lőszert is. -
Kryon #386024 +1