418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
suba53 #386104 A tézisem erre is érvényes.
Ha egy mégoly komoly tudású játékos is a használata mellett dönt, az az ő magánügye, nyilván megvannak a saját érdekeit szem előtt tartó indokai, és azt nincs joga senkinek megkérdőjelezni, amíg legális eszközöket használ.
-
Megamax #386103 Az a baj nem a gyengebb jatekosok spamelek a goldot. Mi mar harcolunk egy ideje es eleg jó eredménnyel. -
suba53 #386102 Teljesen úgy beszéltek a gold ammo-ról, mintha azt a csúnya ördög becsempészte volna a játékba, az isteni WG minden ellenkezése ellenére, és a grál lovagok kötelessége ezt minden szinten hirdetni. 
Tudatosan van bent, és a WG nagyon is jól tudja mérni a használatából fakadó előnyöket a bankszámláján.
Úgy hogy nemes próbálkozás a hittérítés, de teljesen eredménytelen. Akiknek szükségük van rá azok használni fogják, akik a nehéz tankok szerelmesei, azok prüszkölnek ellene. De hangsúlyozom, bárhogyan is látjuk a helyzetét, emiatt egymást lenézni, lekicsinyelni abszolút értelmetlen.
Legyél büszke arra, hogy alap lőszerrel is eléred amit el akarsz érni. De ne nézd le a nálad esetleg gyengébb képességű társadat, ha az meg használ egy teljesen legális eszközt.
Harcoljunk a csalók ellen. Érdekes módon a csalások nem generálnak ekkora ellenérzést, holott azok sokkal rombolóbban hatnak a játékra, mint az, ha egy szegény heavy-nek átlövik a páncélját teljesen legálisan.
-
Padavane #386101 Szomoru. Eloszor a netemre gyanakodtam, modemet is csereltettem, de mostegint elkezdte. Akkor nem reklamalok tovabb a szolgaltatonal. Koszi -
Lichtmaschin #386100 elég sokszor...általában átlépek a másik szerverre és kicsit jobb lesz, de kb ezt is bele kell kalkulálni már a játékba -
asolyom #386099 Milyen lett a Löwe így a buff után? -
Padavane #386098 Valaki tapasztalt esetleg olyat, hogy jo ping mellett iranyitas lagja van? Kesobb reagal az iranyitasra, vagy siman megy tovabb a tank, pedig mar reg nem nyomom a gombot. Olyan is elofordul, hogy magatol elkezd menni korbe-korbe. Pingem 30 koruli, FPS-em 70-100 korul van. -
Megamax #386097 Szerintem ez egesz jol bemutatja , hogy mit csinál a goldammo használata a jatekosokkal egyszerűbb mint gondolkodni -
Sir Charles #386096 Én nem tudom mit nem lehet ezen érteni. Minden tankosztálynak(med, heavy, light, TD, arty) megvan a maga erőssége és gyengesége. A medek például minden paraméterben jobbak mint a heavyk -mobilitás, DPM, pontosság, látótáv- kivéve a páncélzatot. A gold ammo a nagy páncéllal rendelkező, általában lassú vagy lassabb heavyk és TD-k egyetlen erősségét nullázza le. Akkor lehetne egyenlőségről beszélni, ha a gold ammo mellett lehetne kapni mondjuk - és most itt fantázia kategória következik - extra páncélt, amit már a gold sem lő át, vagy ködvetőt, ami eltünteti a tankot vagy olyan lövedéket, ami lelassítja az ellent stb-stb. Így lenne egyenlő feltétel, mert így minden tankosztály erősségét le lehetne nullázni, nem csak a páncélt.
De szerintem a legnagyobb probléma a gold ammoval az, hogy nem fejlődésre, hanem fizetésre neveli az embereket. Hiszen minek tanuljam meg kihasználni a tankom képességeit(flankelni, felderíteni, beforgatni a páncélt, megtanulni a weak spotokat), ha kattintok és kettes gombbal és hullik az ellen. A WG szempontából ez érthető, csak a játékot teszi tönkre.
Nyilván ez egy lesarkított vélemény, azért a játékban ez nem így jelentkezik 100%-an, de azért jelen van.
Számomra a gold ammo azért nem fontos( nyilván van olyan helyzet, ahol én is használom), mert elveszi a játékélményt. Azt, hogy érezzem, hogy fejlődök, jobban megy a játék, milyen helyzeteket tudok egy tankkal megoldani stb. Nem egy "pénzért" vett eszközzel oldom meg a helyzetet, hanem a tudásommal és tapasztalatommal. Ha sikerül, az király, ha nem akkor tanulok belőle.
Azt sem értem, amikor valaki free Xp-ből egyből kifejleszt egy tier X tankot- mert azt akarja kipróbálni. Szerintem pont az a lényege ennek a szaros játéknak, hogy hónapokat vagy akár 1 évet is rászán az ember és kifejleszt egy ágat, megismeri a tankokat. Ez maga a JÁTÉK.
Lehet, hogy régimódi a hozzáállásom, de én minden játékkal így játszok
Bocs a sok szövegért. -
tutyimutyi2 #386095 Egyik ismerősöm próbál bemesélni nekem olyan számomra faszságot hogy a fás event végén minden 5-ös dísz után kapunk valamit ráadásul azokat a díszeket amiket nem tud felrakni azokat sem akarja becraftolni mert szerinte ez még azokra is vonatkozik amik nincsenek fán...
-
A szegény heavy kontra mennnyomokegygommot a meden felállás több mint sarkított, ugyanis a játékban 8-9 tierig a medek is szopnak, sőt a német, angol, japán cseh, stb, kivéve egyszem amcsit és 3 oroszt, mindegyik top medet szarrálövik mert nincs páncélja, tehát a játêkban lévő tankok 98% nál fenn áll hogy pl. a nehéz tank goldammo nélkül lőheti szét a többieket, (meg azok is egymást), míg őt sokan csak goldammoval, akkor meg miért is van mégis ennyi sírás, azért a kb. 3-4 db tier 10 es med miatt? -
asolyom #386093 Az előzőnek még neve sem volt, de az müködött 2 évet. Ez kimúlt 1.5 hét alatt kb. Nem tudom milyen teljesítményű, meg kellene nézzem, de 7k volt szereléssel együtt. Holnap visszaviszem gariba. Pedig egyébként sokkal csendesebb volt, mint az előző, bár tudom, hogy ez nem szempont. -
hartman76 #386092 nBase vásárlói vélemények
Mekkora teljesítményű volt, mennyit kértek érte? -
az az igazság,a tápok közt borzasztó sok a fostalicska minőség.egy minőségibb táp lehet benne van nagyjából 15-20 mátyás királyban,de ez védi a többi alkatrészt a kukázástól.a http://jotapok.atw.hu/-n találsz nem túl régi prohardveres ajánlásokat,így elsőre a pcx-nél kapásból van 2 FSP táp is ami 500 wattos és 16k,azok alatt csak akkor adnék pénzt tápegységre ha borzasztóan szükséges és 1-2 hónapon belül tudom cserélni. -
suba53 #386090 Van, de az csak a tűzvédelem miatt van. Ha az kiolvad, akkor már a kapcsoló tranzisztor rég zárlatos. -
asolyom #386089 Ez földelt elosztó. Abban nem vagyok biztos, hogy túlfeszültség védett-e. Ez egy nBase tápegység. Van ezeknek a tápoknak valami olvadó biztosítéka? -
suba53 #386088 Olyanról konkrétan tudok, amikor elszállt táp ( Vargáné és társa "típus" ) tett tönkre alaplapot, de fordítva nem nagyon fordul elő.
Sőt nemrég egy Chieftec táp, aminek megborult a visszacsatolása ölt le optikai egységet.
De általában a táp a saját alkatrészei meghibásodása miatt szokott tönkremenni.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2017.01.11. 20:42:32 -
McLarenpowa #386087 esetleg egy földelt (ehhez nyílván földelt konnektor is kell majd), túlfeszültség védős jó minőségű elosztót szerezz be és abba dugd a gépet.... -
suba53 #386086 Nem valószínű, mert egy jó tápban olyan védelmek vannak, amik ezeket hivatottak kivédeni.
Kaptál valamiféle garanciát a tápra, amit beleraktak legutóbb?
Szervizről lévén szó, simán lehet, hogy nem újat raktak bele, hanem egy olyat, ami szerintük még jó volt.
Aztán eddig bírta. Mindenképpen vidd vissza. -
asolyom #386085 Király, amikor a 3000 WN8-as unicum játékos fossa a Libertémre a kumulatívot a T-55A-ból, és háromból csak egyszer üt át. Én meg kilőttem a végén. 
Más. Megint eldurrant a táp. Létezik, hogy valamelyik másik komponens (alaplap, vinyó, vga kártya) vágja tönkre? -
suba53 #386084 Szerintem ez kicsit fel van fújva. Ha nehéz T10-es tankkal futok össze, akkor sokszor én is prémre váltok.
Aztán a random miatt sokszor megy máshova a lőszer, mint ahova szánom. Elnyeli a lánc, a rétegelt páncélzat, pattog sebzés nélkül, egyáltalán nem jelenti a stabil lenullázását a nehéz tank erősségének.
Sokszor fogom is a fejem, hogy minek kellett elpazarolni azt a drágaszágot.
És mivel tudatosan nem viszek sokat, így igazából értelmetlen volt az eldurrogtatása.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2017.01.11. 20:09:14 -
suba53 #386083 Nézd a nagy számok törvénye alapján az én csapatomból legalább ugyanannyian használhatnak prém lőszert, mint az ellenfél csapatából, így ez önmagában nem indokol nagy különbségeket.
Viszont amikor top sebző vagy, és kikap a csapatod 15-0, 15-2 re, és a csapatodból 6-8 társ nulla sebzéssel végez, akkor az valamit elárul a csapatról. -
TiborTamas #386082 A legénységi skillek és a felszerelések bár valamilyen szinten előnyt adnak, azzal szemben, aki nem használja őket, de lényegesen kevesebbet, mint a drágalőszer. Ezek által inkább csak fokozni lehet egy tank már egyébként is meglévő tulajdonságait, akár csak a fejlesztéssel, viszont nincs meg az a tulajdonságuk, hogy gyakorlatilag lenullázzák egy másik tankosztály legnagyobb erősségét. -
Megamax #386081 Egy kis fun Papoj -
Megamax #386080 Es ha azt mondanám hogy nem azért idiota a csapatod mert nem tud játszani hanem mert szarrá lotték goldal (jo ez nem mindig igaz, de mikor csatában egyedul maradok a végénn és a 20mm es oldalamat is gold lovedékkel lovik meg nos akkor el tudod képzelni mivel lovoldozott az illeto ? Arty miatt én sem bosszankodom 90% ban az én hibám ha kicsap az arty. -
suba53 #386079 Én már nem csodálkozok semmin. Élvezem ha jó meccs van, bosszankodom ha idiótákkal sorsol össze az MM, és fejlesztem a tankjaimat.
De soha nem emésztem magam amiatt, hogy kilőtt az arty vagy leamortizáltak prém lőszerrel.
Na megyek is lövöldözni. :-)
Utoljára szerkesztette: suba53, 2017.01.11. 18:51:15 -
Plata #386078 Az előbb voltam egy klassz kis csatában,4 killt sikerült összeszedni,de az utolsó az már nekem fájt.
Panther kempelt tuti helyen,egyszerre vagy 3-4 tankra lövöldözött jó messzire,rárontottam T49-el,megállok mögötte nem vesz észre,nekimegyek semmi,újra nekimegyek semmi,csak lövöldözött tovább.
Hát nem volt más választásom,agyon lőttem.
Ekkora egy vaksi barmot.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.11. 18:48:26 -
Megamax #386077 na ezt jól megfogalmaztad , számítsak egy játékban a legrosszabbra amiben a szórakozás lenne a cél, vagy felejtsem el a heavy tankokat amiknek a páncéljuk a lényeg. Vagyis mindig azonn izguljak jaj most ki fog beloni egy gombnyomással. Viszont a harcedzett veteránok se csodálkozzanak ha egy heavy tankot látnak hátul campleni.
pro és kontra az mindig lessz
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2017.01.11. 18:45:04 -
Plata #386076 ki az a hülye aki ilyen trükknek bedől? -
suba53 #386075 Csak az a megoldás, ha mindig a lehető legrosszabbra számítasz. Ha eleve arra számítasz, hogy a T-54 a combos lőszert fogja használni ellened, mivel nehéz tankban ülsz, ezért ez egy logikus lépés részéről, akkor csak kellemes meglepetés érhet, ha mégsem azzal lő.
A te érvelésed elfogadható egy kezdőtől, aki rácsodálkozik arra, hogy van prém lőszer is a világon, de egy harcedzett veteránnak ez nehogy már feldolgozhatatlan problémát okozzon.
-
Angelus1991ster #386074 Hát jah. A csatában AT-15A-val elért eredményed leginkább attól függ, hogy odaérsz-e egyáltalán a frontvonalra. T28 Protkóval is ez a helyzet. -
Megamax #386073 Az hogy a csatánn kívul mi torténik az senkit sem érdekel, téged sem érdekel hogy a sebzo prém lovéseid által (amikér ugye kapsz kreditet ha sebzett) nekemis meg kel javíttanom a tankot és ujra kell toltenem a loszert és fogyócikkeket (mint a szerszámkészletet mivel belottél elolrol a type4 tankomba ezért loszerrekesz sérulést okoztál). Viszont a csatában nincs hátránya. -
Angelus1991ster #386072 Wothungary facebook oldaláról:
"Üdv Parancsnokok,
Egy sajnálatos információt szeretnénk megosztani veletek! Egy delikvens arany nyereménnyel kapcsolatosan lép kapcsolatba játékosokkal. Ez CSAPDA!
Küld egy linket amit ha megnyittok egy kémprogram települ a számítógépre ami teljesen tönkreteszi a World of Tanks felhasználói fiókot.
Legyetek figyelmesek! Ha valaki megkeres, hogy nyertél xy aranyat vagy bármit, de nem jelentkezték semmire és küld egy linket akkor ne nyissátok meg!!!"
-
suba53 #386071 Csak lassú csiga sajnos. Kedveltem én is, csak az a "sebesség" .
-
Megamax #386070 A charioteer alap loszere is 268mm es áttutéssel rendelkezik de neki az az alap loszer ezért ha az van elottem akkor tisztában vagyok vele hogy azzal fog loni és vagy be tudom ellene forgatni a tankot vagy nem megyek ki elé. De a prémium loszere az Hesh ami nagy pennel rendelkezik (de nem akkorával mint az alap) és nagyobbat is sebez, de ha nem ut átt akkor csak annyit sebez mint egy HE lovedék. Namost ha egy másik szituáció T-54 el pl alap lovedéke 201 mm es pen vagy 219mm s pen attol fugg melyik ágyut használja. Namos ismerem a lovedékének az áttutését és azzal kalkulállok a heavy tankomban hogy elolrol nem fog kapáslovésbol áttloni, szóval céloznia kell a gyenge pontomra vagy valahogy oldalamba vagy hátamba kell kerulnie. Namost nem ez torténik hanem ha lusta akor rámlovi az elos apal loszerét ami lepattanik és a kovetkezo már a Gold loszer lessz amivel valojában nullázta a páncélom, kidobta az ablakonn a taktikai lehetoséget részemrol is meg részérol is és mindezt egy gombnyomással. Ezzel van bajom, ez az ami a legjobban zavar de ha még egy lapáttal rá akar tenni akkor kiposztolja valahova a hatalmas eredményét is na olyankor egyenesen ezt csinálnám vele átthajtanák rajta a tankommal
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2017.01.11. 18:36:26 -
suba53 #386069 Bocs, ez neked ment volna:
Általánosságban írtam hogy sokan pocskondiázzák emiatt a többieket, nem a te írásodból ragadtam ki. -
suba53 #386068 A BIA-nak sincs hátránya, a Centurion nagy átütésű alap lőszerének sincs hátránya, csak előnye, és mégis mindenki tudomásul veszi, hogy a játék része, ez van, használható.
A prém lőszernek viszont van egy nagy hátránya, hogy baromi drága, és ha számolatlanul használod igen hamar elfogy a nehezen megszerzett kredited. -
Angelus1991ster #386067 Saját szintjén elég erős nehéz áttörő harckocsi.
http://wotreplays.com/site/3242648#kharkov-angelus1991ster-at_15a -
suba53 #386066 Általánosságban írtam hogy sokan pocskondiázzák emiatt a többieket, nem a te írásodból ragadtam ki.
-
Megamax #386065 De az álcaháló ( és a tobbi felszerelés )nem fogja áttutini a tankod , ha meg rejtve van egy tank az álcahálója alatt attól meg meg fogod tudni találni ha rád lo. meg nem a goldammóval van a hiba hanem hogy nincsen hátránya , nem sebzel vele kissebbet, cserébe nagyobb leszs az áttutésed mindenféle hátrány nélkul.
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2017.01.11. 18:23:05