World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
a következő MOD-okat és adott összetevőiket nem ajánlott telepíteni a verzióváltást követően:
XVM
Minden összetevő.
Egyéb:
Deluxe damage panel
Chat üzenet visszakereshetősséggel
Tank ikonok
http://www.wotinfo.hu/index.php/item/3816-0-9-15-1-technikai-vonatkozasok-kliens-es-mod-ok-xvm-stb
és képzeld csak el egy pár update óta már van beállítási lehetőség az ellenség utolsó ismert poziciójára a beállítások megnyitásánál az alapból megjelenő ablakban jobb alul találod ezt meg: soha, shift lenyomás, mindig
angelus1991ster.blogspot.hu
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.07.27. 19:36:38
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Utoljára szerkesztette: ilovearty, 2016.07.27. 19:29:05
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az a TOG pl. egy 40k csatás egyén volt.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.07.27. 18:50:45
Számomra az a megdöbbentő, hogy mennyire magasabb prioritása van pl. a madárfüttyöknek meg a repkedő pillangóknak, mintsem lépjenek valamit a csalók ellen 😞
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Utoljára szerkesztette: ilovearty, 2016.07.27. 18:31:17
Utoljára szerkesztette: besti, 2016.07.27. 17:35:55
Nagy hátránya tényleg, hogy lomha, lassú dög... szóval snapernek jó, de másra nem. Hulldown-ba tud pattintani is de ritka, és ja modul meg ammo érzékeny... de hát nekem a grindelésért cserébe megérte... 😊
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Előtte meg alaplőszerrel gyaláztam szét a frontját 1v1 ben és még csak nem is a hasát, szóval elég érv ez mellett. Egyetlen érv van ami dönthet hogy tier limit mert könnyebb sebezni így több kreditet hoz. De type amúgy se kapható már...
Utoljára szerkesztette: Irisz_, 2016.07.27. 14:43:49
inkább ide fizetek egy 10-15 ezret és szórakozik vele napokig. Mit napokig...
Ára meg... majd támogatja a Szerencsejáték Zrt 😄 Múltkor a WoWS-ben is ők állták a Tirpitz árát 😄
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.07.27. 13:59:08
Ezért szimpátiát kéne éreznem azokkal, akik ész nélkül vásárolnak ezáltal minden kontrollt elvesztve a játék fölött (sok ilyen van, nem mondom, hogy mindenki ide tartozik...)? Értem ezt úgy, hogy ha ész nélkül tejelnek a népek a WG-nek...akkor a WG míg nem látja a vásárlásban a csökkenést, azt csinál amit akar, úgy szar le mindenkit (EU szerver), ahogy akar... és csak ha apad a vásárlás, majd akkor reagál, mikor már késő lesz...
Egyébként az csak egy dolog, hogy a játékukkal játszom, de a zsebüket nem tömöm, hogy SerB rakétát vegyen a holdra kurvákkal... 2x vettem tőlük minimális összegért, egyszer egy tankot a feléért...meg egyszer valami 1000 alatti dolgot még a legelején, mikor még nem szartak ennyire az ember fejére.
De egyébként is tényleg így megkérdezni, hogy milyen tankot ajánlunk semmilyen kriétriummal (szint, milyen típus)... mégis milyen választ adjon az ember? 😛
Az új SW Battlefront alap verziójának ára 30 euró.
Akciós időszakban t5-ös tankok megérik.
A lényeg hogy jó drága legyen, hogy a szerver fenntartási költségeire fussa nekik, igy akkor én ingyé' játszhatok 😄
Komolyra fordítva: szívem szerint én csak T8ast (esetleg T7est) vennék, hogy minél nagyobb legyen a körönkénti bevétel (ilyen T5 alattit semmiképp se, mert funolásra vannak normál tankok is, bevétel ott meg nincsen), viszont sztem annyira túlárazottak ezek, hogy annyit nem adnék ki érte. Sokjegyű a fizetésem, de egy pixeltankért max egy 1000est adnék ki, 12-14 ezer forintot soha.
De persze a lényeg, hogy olyan T5+ prémet vegyél, ami azt a játékstilust adja amit szeretsz,mert sokezer kört fogsz vele menni, szóval nem mindegy milyen élményt ad.
És mivel a lóvét a sebzés adja, legyen fasza ágyúja. Mert azzal nem lehet pénzt keresni hogy sokat bounceolnak róla vagy hogy sok km-t teszel meg vele a pályán.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.07.27. 13:35:09
Na de a kérdésre térve, ez elég tág kérdés, kb. mint a "ki milyen autót ajánl most?". Milyet akarsz? Light, med, heavy, TD? Limities, limit nélküli? Milyen tier? Milyen árkategória? Milyen játékstílus?
Azt hiszem múltkor vki debugolta is a WOT kodját és megtalálta ezt a részt...