418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• suba53
    Na végre:
    Szolgálati feljegyzés:
    Műszaki mérnök: Egyesült Királyság.
  • Lokker
    Mit kell ezen nézni? Semmi kiemelkedő..
  • joe662
    Amikor a T49-es téma felmerül,pro vagy kontra,nekem mindig ez a kép ugrik be
  • tutyimutyi2
    Nekem meg ma lett meg vele a t28 HTC LT15 kb 2,4k spot és 2,6k sebzés(1070 Obj.430 seggbe) :D
  • Pares
    Ezt konkrétan néhány perce fejeztem be. Semmi extra, csak felbaszott yoss szarozása, abbahagytam a többi tank szorzózgatását, és mentem vele egyet.
  • TiborTamas
    Ezt nevezik kettős mércének.
  • Pares
    Te erőlködsz itt, hogy szar, és nem való rá, én meg azt mondom, hogy ha annyira nem tetszik, van akár mennyi más könnyű tank, lehet azokkal is játszani, nem kell minden tanknak ugyanolyannak lennie. A lightos meta úgyis romokban van régóta, a spotolás ilyen retardált csapatok és MM mellett teljesen hazárdjáték, ráadásul a WN8-at is a sebzésre hangolták, nem mintha ez különösebben izgatna, de az, hogy troll ágyú nem való egy könnyű tankra, úgy ökörség, ahogy van. Az a bajod, hogy nem tudsz vagy nem szeretsz vele játszani, és szúrja a szemed, hogy másnak meg tetszik.
  • Pares
    Fogalmad sincs róla, de mindegy. 1000+ csatánál meg tudod mennyire változik stat, semennyire. De már 500 vagy 300 csatánál is alig. Nekem is eltartott jó darabig

"...de objektívan nézve a dolgokat tök egyértelmű, hogy trollgun nem való lightra. Miért? Mert ahhoz, hogy bármit eltalálj vele, egy helyben kell állnod, méghozzá tartósan. Ecseteljem, miért összeegyeztethetetlen a huzamos egy helyben állás a light tank koncepciójával? Egy esetben indokolt ez, ha remek álcázású, lapulós lightról van szó, de mindketten tudjuk, hogy a T49 nem passzív spotter."

Nem, ez nem objektív, ez a te szubjektív véleményed. Attól másnak lehet más a véleménye, nem?
  • SzocsA
    Aimbotnál hogy van beállítva a lövés? oda ment az enemy mellé a 103 hps csapattárs is 3 és mikor fordult rá az enemy, megyek ki rá, egyből visszafordult felém. Visszamentem a szikla mögé, egyből visszafordult az is3 felé, megint előmegyek megint rám kezd fordulni......

Azért nem foglalkozik a wg a csalásokkal mert 99% ban mindenki csal és ha mindenkit kibasznának nem lenne lóvé...
    Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2017.01.14. 19:56:08
  • yossarianHUN
    Egyébként azért se értem ezt a habzó szájú acsarkodást, mert én annyit mondtam, hogy szerintem ez nem nerf, és én örülök a változásoknak. Te annyit, hogy szerinted nerf, és nem örülsz. Ezek után én megpróbáltalak keresztre feszíteni a véleményed miatt? :)
  • yossarianHUN
    Könyörgöm, hagyjuk már ezt a virtuális pöcslóbálást, ha 100-zal van több átlagsebzésed vele, mint nekem (egyébként nekem is jó ideig bőven 1100 felett volt). Lehet handabandázni, meg kakaskodni, de objektívan nézve a dolgokat tök egyértelmű, hogy trollgun nem való lightra. Miért? Mert ahhoz, hogy bármit eltalálj vele, egy helyben kell állnod, méghozzá tartósan. Ecseteljem, miért összeegyeztethetetlen a huzamos egy helyben állás a light tank koncepciójával? Egy esetben indokolt ez, ha remek álcázású, lapulós lightról van szó, de mindketten tudjuk, hogy a T49 nem passzív spotter.
  • Pares
    Az ágyúkarakterisztikát nem tudom honnan veszed, mert a legutóbbi infók is a 105-ösre vonatkoztak. Gondolom mivel a WG annyira kreatív, ráteszik ugyan azt az ágyút, ami most a T49-en van, változás nélkül... csak tudod nem mindegy, hogy mekkora és milyen lomha szar van alatta.
  • Pares
    Ja, nem tudsz vele játszani, akkor már más sem tudhat vele, és más sem élvezheti mi?! Az arty meg teljesen más kategória, ott biztonságból és az égből pötyögtetsz... az, hogy azt sugallod, hogy a T49-hez nem kell tudás, a legnagyobb ökörség, amit egy ideje hallottam.
  • yossarianHUN
    A statok alapján jobbak lesznek az ágyúkarakterisztikái, amire még rátesznek a hidden statok. Nemtom mire a nyígás, a T49 eddig is 80%-ban T10-ben ment. Még egy ajándék HP-t is kapsz. De kapásból csapkodni az asztalt mindig egyszerűbb
  • Pares
    Nekem van miért "nyavajognom", mert a Sheridan a jelenlegi statok alapján messze nem lesz olyan, mint a T49, neked viszont nincs miért sírnod a T49 ágyúja miatt, mert akár hány másik átlagos tank van helyette.
  • yossarianHUN
    Ha neked attól lesz izgi egy tank, hogy az RNG dönti el helyetted, hogy mekkorát sebzel, akkor csókollak, ott a sok szép arty, azokat is élvezni fogod :) Én azt szeretem, ha a képességeimen múlik a sebzésem, nem azon, hogy a háromhektáros célkörben oda húzza-e az RNG a skulót, ahol véletenül ott az ellenséges tank.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.01.14. 18:22:34
  • yossarianHUN
    Akkor szépen fogod az összegyűjtött XP-det, és megveszed a Sheridant. Emiatt ennyit nyavajogni, komolyan...
  • Pares
    "A T49 dettó, most azonnal adnám el, ha nem tudnám, hogy jön ez a változtatás. Végre lesz egy használható, normális átütésű ágyúja az okádék, RNGeesus trollgun, meg a szintén okádék HE meggymagköpködő helyett. Egy másodpercig se fog hiányozni egyik se. Plusz látótáv buff, ezzel a 420-szal aztán tényleg császár lesz, hát még ha optika is van rajta."

Ott az ltwt, ru, wz, ha a szokásos unalmas szarokkal akarsz játszani. Miért nem játszol azokkal a helyett, hogy itt szapulod az egyik legszórakoztatóbb tankot/ágyút az egész játékban? Az aztán jajdekurvajó, hogy most mindegyik ugyan olyan lesz. Miért fáj neked annyira, hogy legalább az egyik egyedi (volt)?
  • yossarianHUN
    Most nagyon megaszontad a tutit, ettől függetlenül a tények azok tények, márpedig a tények azok, hogy egy 0.6-os pontosságú, 3,6-os célzásidejű RNG-vető mindenre való, csak egy 70-nel repesztő lightra nem.

De ha ez a trollgun tényleg akkor istenkirályság, amekkorának mondod, akkor biztos vagyok benne, hogy remekül el fogsz vele boldogulni a T10 Sheridan-en is
  • Pares
    De értsd meg, hogy nem izgat a szakszöveg a dépéemmről meg az átlagsebzősről, a trollágyúval egy egyedi tank, a 90mm-essel meg olyan mint a többi, nem izgat.
  • Pares
    Jaj, megint ez a hülyeség... Ha annyira nem tudsz vele játszani, akkor ott van a másik 4 könnyű tank... Most az egyediből csinálnak egy teljesen unalmast és átlagost, a trollágyút meg ráteszik egy rondább, nagyobb és lassabb szarra... kapják be.
  • yossarianHUN
    Na ez az, amit még nem tudni.
  • McFrost
    S hogyan változik a kiosztás 9-től lefelé? Mik lesznek a 8as lájtok?
  • yossarianHUN
    De még mennyire hogy nem. HP buff, plusz jobb ágyúkarakterisztika, és gyorsabb töltés. Így legalább nem kell egy percet lapulnom két kitárazás között, és százszor inkább legyen 4 lövésem, ami betalál, mint 6, aminek a kétharmada elmegy a vakvilágba. Egyébként szerintem a rejtett diszperziós értékeit is buffolni fogják.

A T49 dettó, most azonnal adnám el, ha nem tudnám, hogy jön ez a változtatás. Végre lesz egy használható, normális átütésű ágyúja az okádék, RNGeesus trollgun, meg a szintén okádék HE meggymagköpködő helyett. Egy másodpercig se fog hiányozni egyik se. Plusz látótáv buff, ezzel a 420-szal aztán tényleg császár lesz, hát még ha optika is van rajta.
  • ROMOTO
    Ha az amit a franciával és az amcsival csinálnak szerinted nem nerf, akkor nemtom mi...bár az is igaz hogy ez csak terv, ki tudja mit csavargatnak át a bevezetésig.
  • asolyom
    Ja hogy normál MM lesz, vagyis lehetnek saját tierben.
  • asolyom
    Na de hogy lesz +2 tieres? 9+2 az 11.
  • yossarianHUN
    Nem voltál vele 8-as csatában. A mostani light MM szerint a lightok nem kerülhetnek a saját tierjükbe. Ergo ugyanolyan csatákba fog menni, mint eddig.

• Gyuszopapa
    Gyakorlatilag a francia az egy szar lesz.Eddig legalább voltam vele 8-as csatában most meg szinte csak 9-10 tier lesz az összes csata.
    170 pennel élvezhető lesz,meg 4 lövedék táranként.4-ből 2 talál 1 átüt szuper.Eddig legalább 3 bement a 6-ból.A látótávolság is marad 400m míg a többinek 420m.Most már passzív spotra sem lesz alkalmas mert a többi hamarabb meglát.
    Lehet kukázni.
    Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2017.01.14. 15:40:06
  • voivod32
    Gyere hajózni! Hidd el megéri! Tegnap mentam náhány kört a WOT-al, 7/0 győzelem után elindultam a nyolcadikba, aztán két perc múlva 8:1 volt az ellenfélnek , ekkor nyomtam egy Alt+F4-et.
  • yossarianHUN
    Azt azért jobb ha értjük, hogy a mostani 8-as lightok gyakorlatilag semmit nem fognak változni 9-esként. Feljebb kerülnek egy tierrel, de az MM leosztásuk sima 2 tieres lesz (nem a mostani lightos 3-as), úgyhogy ugyanazok ellen fognak menni, mint most. Ergo a HP-növelés gyakorlatilag ajándék.
  • ROMOTO
    Egyébként a kínai ágon kívül minden 9 esre felhúzott 8 as szopni fog, 50hp-kat buffolnak ami vicc, a franciától lecsípnek sebességet, 2 lőszert, az amcsitól vlmi hesh lőszert, stb. kb. úgy buffolnak hogy leginkább nerf jön ki belőle, a 10 esekkel adnak a szarnak 1 pofont, pontatlan papír szarok maradnak, ahogy felső tieres meta is marad a medekkel, kb. jobban járt volna mindenki ha meghagyják a jelenlegi light vonalat úgy ahogy van...talán az egyszem kínait kivéve.
  • ROMOTO
    Nem én találtam ki, néztem egy streamert aki sokat ment mindkét löveggel, 2 csillagos volt, a 2 ik csillagot a 90 essel szerezte...
  • Sherman0070
    Öhhhm. Ezzel az a probléma, hogy arty ellen kb. lehetetlen védekezni ha rádlát.("Akkor bújj el!"-ezzel az a gond, hogy ha én nem tolom előrre, akkor a csapat az életben nem mozdul meg)
    Gold ammo-t azt úgy ahogy lehet hárítani
    de pl. tegnap: IS-3.ban ültem. Az arty szemből mindig a tornyomon lévő weakspot-ot találta el +500m-ről és jöttek a 800 feletti sebzések.
    és ez tegnap 4 meccsben is előfordult.
    6-os arty-k is 800-akat lőttek belém folyamatosan.
  • asolyom
    Király dolog, amikor a 934 WN8-as (tehát talán van valami fogalma a játékról) top tier Löwe Ensken a vasúti síneknél beáll a lővonalba oldalvást, és mozdulatlanul, aztán amikor vagy öt tank egy tüzérrel egyetemben lehúzza a HP-ját 138-ra, akkor jön a "fucking noob team" felkiáltás. No persze bukta lett a vége, mert eleve 2-5 HT balansz volt, és a Löwe úgy halt meg, hogy érdemben semmit nem tett a csapatért, azon kívül, hogy noobozta. Nálunk így maradt egy Tiger II, odaát meg, IS-6, IS-3, KV-4, Löwe, Tiger I.
  • yossarianHUN
    Hálistennek, legalább ezentúl elő fog fordulni, hogy nagy néha el lehet találni vele valamit, anélkül, hogy előtte három miatyánkot mondanék el az öt perces egy helyben álldogálás alatt, amíg beszűkül az ágyúja.
  • Pares
    Ja, persze, csak majd megnézem, hogy a sidescrapelő IS-7-be vagy az E100 front páncéljába hogyan fogsz 300-akat, vagy a papír tankokba 900-akat + 5 modult lövöldözni vele... A 90mm-essel közönséges n+1-edik unalmas tankká butítják le.
  • R3nton
    Tényleg Plata mit szólsz, hogy elveszik a játékszered?
  • haflac
    Az alt+f4 meg a billentyűzet legálisan elérhető opciója,azt használják inkább,ha már a tápegységük nem ment tönkre. :)
  • Tessellia
    Nincs semmi, úgyhogy nem vesztesz semmit ha ma, meg úgy az egész hétvégén nem játszol:)