World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Hopka egy nagymester, aki minden játékban profi szintet ért el.
Keress rá Youtube-on, sokat lehet tőle tanulni. <#beka2>#beka2>
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

-gondolom ez a biomassza méltó tanítványa hopkagecinek. Nem lehetne az ilyen nyílvánvaló fogytos botokat bannolni?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.08.03. 01:03:54
angelus1991ster.blogspot.hu
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Tulajdkonképpen, ha átgondolnák egy kicsit az egész koncepciót, akkor még ebből is lehetne egy élvezhető játékot kitalálni. A csapat célokat kéne minimalizálni, mert ennyi egységsugarúval csak frusztráló annak, aki tenni akar valamit.
Egyéni célokat belerakni és ha az teljesül, akkor győzelem és kész. Mindegy mit csinál a többi 8-10-12-14 rohamozó vagy kempelő játékos.
Aki sebez vagy spotol/assziszt legalább tier x 200hp szintén nyert, duplázhat is ha az első csata és megkapja a plusz kreditet is. Ezzel kikerülnék azt az érvet, hogy miért nem lehet jutalmazni a vesztes csapat legjobbjait, mert hogy azzal érvelnek, hogy mi van, ha nem csinált semmit a legjobb sem? (qrvára ritka, de persze a wg tönkre menne, ha a top3-5 tank kapna valami pluszt a vesztes csapatban, marad a szerezz medált dolog, a győztes csapatban, meg a p.csvakaró simán többet kaphat).
Értem, hogy nem akarnak könnyíteni sokat az xp és főleg a kredit ökonómián, de most már illene reagálniuk valamit a játékosállomány finoman szólva felhigulására. Én azt csinálnám a helyükben, hogy a vesztes csapat top tankja nyertesnek minősülne, duplázhatna is, ha első csata, a top2-3 tankja megkapja a 1,5xp-t meg a plusz kreditet, a top4-5 meg 1,25xp és a fele plusz kredit, oszt csókolom. Roppant egyszerű rendszer lenne és nem rombolná le a játék közgazdaságát sem, szerintem. A másik, ha tényleg nem csináltak semmit, akkor a top játékos megszívja, mert egy pocsék kört duplázott le, de ezt mondjuk megtehetné ilyen teljesítménnyel győztes csatában is, de legalább kevesebb lenne a frusztráció, hogy nem lehet egy tankot leduplázni, mert nagyjából rajtad múlik, mennyire rakod oda magad. A többi meg ha nem csinált semmit, akkor kevés alap xp-t kap és ha az alap kevés, akkor sokat nem ad hozzá a szorzó sem. Ha valaki medált szerez, akkor meg marad, ahogy most, megkapja az xp-t és a kreditet.
Érthetetlen miért f.snak meglépni valami hasonlót és ezzel a frusztráció nagy részét kiirthatnák a játékból, mert ha bukik is a csapatom van jó esélyem arra, hogy én legalább ne bukja velük, ha odarakom a vasat.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.08.02. 19:40:00
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Kapok is rendesen spotolásra alkalmatlan pályákat T49-el.
T28 HTC LT-15 Bulldoggal is csak akkor sikerült , amikor beadta Fiery Salinetet egy rakat spotter számára fos pályára.

Az pozitívum viszont annyi volt, hogy végre meglett az XP a top ágyúra.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.08.02. 11:23:55
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Ma volt 0 Wn8-as csatám is,két csapattárs lazán seggbe lőtt mikor mentem spotolni.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.01. 20:58:36
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2016.08.01. 20:33:32
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.08.01. 19:14:09
A visszaszámláló egyből 0-ról indul.

Jah volt fiery salient.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.01. 19:07:17

cyka blyat

Ez most azt jelenti a csapat olyan gáz hogy hívjam a 911-et?
Egyből jöttek a jó dolgok sorozatban.
Először valami idióta rám ír hogy rúgjam ki a klánból az egyik klántagot mert mittomén,valami angol lengyel hablaty,mondtam neki nem tudok klingonul és mellesleg meg csókolhatja a hátsóm.
Második meg az hogy bementem csatába kedvenc kis harci rally autómmal,erre valami iszonyat elbaszott hülye hangja lett.Néztem mint rozi a moziban hogy mi az isten ad ki ilyen hülye hangokat,és hova lett az én kicsi édesem dúdolgató T49-em.Majdnem fejre álltam kétszer mert tökre fura volt ez az új hang.
Harmadik,hogy nulla moddal mentem be és irtó szar volt így játszani.
Negyedik hogy hiába lettem sebzésben harmadik a csapatban brutál szar xp-t kaptam.

T34-et a félpályáról lőttem ki,hátsója volt felém,ment a bázisunkra,én meg az ő bázisuk mellől farba lőttem és 755-öt ütött.
T37-et és Isu-t menet közben auto aimmal lőttem ki T37 kb 100 méterről isu kb 300.Pontosan nem tudom,a seggemben ott volt vagy 4-5 top tank csak rálőttem,de igen kicsi volt.
Jah az a lóhere a tank tornyán szerintem irtóra op.T10 m103 is3 meg egyéb balfék lőtt úgy mellém mint a huzat,ott suttyogtak a lövések a tornyom körül.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.01. 16:21:01