World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudtam, hogy kötelező ismerni.<#smile> Ilyenekre az én koromban már nem pazarlom a drága időmet.

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

barret
Huh ez szigorúúú! Lehet hogy Hopka Mester titkos accountja? Bár ahhoz túl jó a statja...

Bérbe vehet? reklámfelület...

mcwolf
Hol élsz te? Egy barlangban??
Hopka egy nagymester, aki minden játékban profi szintet ért el.
Keress rá Youtube-on, sokat lehet tőle tanulni. <#beka2>

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

Jaj-jaj... ez egy baromi rossz kérdés. 😄DD
OMG. De ki az a hopka?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Napi freak:
Az ilyenre mondom azt, hogy lőjjék az ilyet!..........

-gondolom ez a biomassza méltó tanítványa hopkagecinek. Nem lehetne az ilyen nyílvánvaló fogytos botokat bannolni?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.08.03. 01:03:54

angelus1991ster.blogspot.hu

voivod32
Hárman foglaltuk a bázist , az ellenfél is. Én kicsit előrébb mentem, hogy próbáljam fedezni a foglalásunkat, de hiába az egyik tankunkat érte egy arty splash, és az ő része nullázódott. Az ellenfélnél szintén hasonló történt. A végén döntetlen lett, miközben elhordtak minden idiótának, hogy miért nem foglaltam én is. Hiába magyaráztam, hogy 3 felett nem számolja.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

voivod32
Végre, megvan vele a Mester!

voivod32
A kollégáé is csak eggyel volt magasabb tier! De jól van! Előbb- utóbb sikerülni fog tier8-ban is! 😄

Volt most akció vissza vettem az m103-at. Egész jó köröket mentem. Vége lett az akciónak és csak olyan köröket mentem hogy vagyok én és 5 ellenfél aki csak golddal lő. 20 ilyen meccs után eladtam mert nagyon zavart hogy engem szarrá lőnek én mé pattanok meg mellé de weak spotot eltalani 20 méterről nem lehet. Megvettem az amx 50 120, felállás nem változott ugyan úgy 5-én jonnek ellenem, csapattars meg végig nézi hogy megölnek... Az van most kb hogy barmivel megyek akkor handycap...

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

Lunki88
Kis tier nem számít, itt még sokan tényleg kezdők.
voivod32
Az semmi.

Frusztrált vagy a játékban? A WG segít... vegyél prémiumot, hogy gyorsabban grindelj és kevesebb kredited menjen rá, vegyél prémium tankot, mert még kreditet is keresel a sok vesztes kör ellenére...a WG-t csak ez érdekli, senki frusztrációja nem...
Évek óta nincs ez. Évek óta a változás van. Folyamatosan hígul a mezőny és mostanra már tényleg gyakran olyan érzés, hogy egy idióta lövöldözős játékot tolunk.Nyomják a W-t és kattintgatnak az egér gombbal mindenre, ami mozog, sokszor az sem számít nekik, hogy csapattárs vagy ellenség. Amíg tart a hp addig tart az eszelős lövöldözés is.

Tulajdkonképpen, ha átgondolnák egy kicsit az egész koncepciót, akkor még ebből is lehetne egy élvezhető játékot kitalálni. A csapat célokat kéne minimalizálni, mert ennyi egységsugarúval csak frusztráló annak, aki tenni akar valamit.

Egyéni célokat belerakni és ha az teljesül, akkor győzelem és kész. Mindegy mit csinál a többi 8-10-12-14 rohamozó vagy kempelő játékos.

Aki sebez vagy spotol/assziszt legalább tier x 200hp szintén nyert, duplázhat is ha az első csata és megkapja a plusz kreditet is. Ezzel kikerülnék azt az érvet, hogy miért nem lehet jutalmazni a vesztes csapat legjobbjait, mert hogy azzal érvelnek, hogy mi van, ha nem csinált semmit a legjobb sem? (qrvára ritka, de persze a wg tönkre menne, ha a top3-5 tank kapna valami pluszt a vesztes csapatban, marad a szerezz medált dolog, a győztes csapatban, meg a p.csvakaró simán többet kaphat).

Értem, hogy nem akarnak könnyíteni sokat az xp és főleg a kredit ökonómián, de most már illene reagálniuk valamit a játékosállomány finoman szólva felhigulására. Én azt csinálnám a helyükben, hogy a vesztes csapat top tankja nyertesnek minősülne, duplázhatna is, ha első csata, a top2-3 tankja megkapja a 1,5xp-t meg a plusz kreditet, a top4-5 meg 1,25xp és a fele plusz kredit, oszt csókolom. Roppant egyszerű rendszer lenne és nem rombolná le a játék közgazdaságát sem, szerintem. A másik, ha tényleg nem csináltak semmit, akkor a top játékos megszívja, mert egy pocsék kört duplázott le, de ezt mondjuk megtehetné ilyen teljesítménnyel győztes csatában is, de legalább kevesebb lenne a frusztráció, hogy nem lehet egy tankot leduplázni, mert nagyjából rajtad múlik, mennyire rakod oda magad. A többi meg ha nem csinált semmit, akkor kevés alap xp-t kap és ha az alap kevés, akkor sokat nem ad hozzá a szorzó sem. Ha valaki medált szerez, akkor meg marad, ahogy most, megkapja az xp-t és a kreditet.

Érthetetlen miért f.snak meglépni valami hasonlót és ezzel a frusztráció nagy részét kiirthatnák a játékból, mert ha bukik is a csapatom van jó esélyem arra, hogy én legalább ne bukja velük, ha odarakom a vasat.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.08.02. 19:40:00
Ez nem most lett... évek óta ez van... csak valaki jobban észre veszi, valaki meg nem...
De most tényleg mi lett ezzel? 3-5 perc egy csata. Tier 8. Úgy érzem mindenki átüt mindenkit. Rohannak. MI A FASZ LETT EZZEL? 😄
Ez a játék nagyon siralmas lett...
A csata végi összesítőben látszik az LT-15 (meg a többi 15), ha teljesül. Ilyen külön felugró ablakban valóban nem mutatja, fene tudja mi ebben a logika. Talán az, hogy az 15. küldetésnél még le kell "hívnod" a jutalmat. Más ötletem nincs, miért van így.
HTS s3rg1nh00
én tegnap 3k fölött jártam a bis-szel a 4kból,volt még vagy 4 tank az ellenfélnél (közte egy egészséges életű tigris) és az m44 arty fél méterre kilógva a szikla mögül elmákolt HC-vel....áá,nem káromkodtam (tegnap egész nap LT15-re mentem felváltva T37/bis/AMX12t kombóval,de nem lett meg...ami nem meglepő,T37 és 12t most húzza az első skillt,bis még 100% közelében sincs 😄 😄)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Aktiválva van az LT-15 ( Stug IV).
Kapok is rendesen spotolásra alkalmatlan pályákat T49-el.
T28 HTC LT-15 Bulldoggal is csak akkor sikerült , amikor beadta Fiery Salinetet egy rakat spotter számára fos pályára.

térj át t49-re, az egyetlen t8-as LT amivel a városi pályákat lehet élvezni, márpedig LT küldetések alatt azt fogsz főleg kapni 😄
barret
Azért van ez,hogy térj át a med vonalra 😊

Pont akkor váltasz másik tankra mikor már light-al is oda rakna be. <#vigyor2>
Az miért van, hogy t8-as light-al nem látom a felderitésre valóban alkalmas pályákat (campinovka, 2 db prohorovka), de ha más típussal megyek , pl. heavyvel/meddel, akkor egyből oda sorol be?

barret
Gratulálok! Nekem eddig 7 db nullás volt a rekordom😊

Ez a játék olyan anomáliákat produkál, hogy beszarás... rámész egy dombra, ahol egy másik test az oldaladba van (mindegy,hogy mozog vagy nem)... és a tank konkrétan az oldalával és az elején az élével áll, és a hátulja az égnek néz... (és vagy az oldalára borul vagy vissza) ez miez? korábban eddig nem tűnt fel, de ez már volt tegnap is meg ma is...
Az ilyenen már dühöngeni sem lehet, csak egy jó nagyot kacagni. <#zavart1>

Az pozitívum viszont annyi volt, hogy végre meglett az XP a top ágyúra.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.08.02. 11:23:55

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Tegnap véletlen észrevettem, hogy meglett LT-15-s küldetésem, csak nem tudom mikor 😊 1 hétig csak t8 LT-vel mentem, de már elegem volt a sok Mountin Pass + Himmelsdorf kombóból, és inkább váltottam T67 + T49-re, pihenésnek. Erre tegnap látom, hogy amugy megvan a LT-15, csak elfelejtett szólni a rendszer ugy rendesen ahogy kellene. Poén h akkor van meg amikor pont nem is érdekelt 😄
Nekem egy másik nóta jut inkább eszembe....

"ha elmúlik karácsony, a szeretett lángja halváányabbaan éég...."<#alien><#bdead>

Sunsetjoy
Akkor már lenne inkább Mittengaaaard! ... gaaaard! 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Na ezt se tudtam.
Ma volt 0 Wn8-as csatám is,két csapattárs lazán seggbe lőtt mikor mentem spotolni.<#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.01. 20:58:36

Azt jelenti 911 -re vagy az átlagodtól. WN8 átlagodtól számított differenciát, írja azzal tankkal.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2016.08.01. 20:33:32
Grat! Jó ez jactor mod pack? Nekem a webium féle van fent.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.08.01. 19:14:09

Lehet,viszont a jactor mod pack bugos kicsit.
A visszaszámláló egyből 0-ról indul.

Jah volt fiery salient.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.01. 19:07:17

Kár, hogy ritka az ilyen értelmes csapat. Pedig az ilyenekért érdemes játszani. És végre ez legalább 10 percig tartott. <#awink>

Antimat
Szerintem az valami határ, egyik xvm szint (zöld/kék/lila/mittomén) eléréséhez sebzésben. Gondolom más tankkal nem mentél, hogy ott mit írhat ki?

cyka blyat

Fiery salient már volt kétszer.

Mennyiszer látsz Prohorovkát/Fiery Salientet/Malinovkát?

Felraktam jactor mod packot,de nekem minden csata előtt ugyanazt írja ki diff -911.

Ez most azt jelenti a csapat olyan gáz hogy hívjam a 911-et?

Szerintem az nem én voltam, az enyém csak 2 gunmarkos. Több hoax-osnak segítettem többféle küldetésben is, de erre az esetre nem emlékszem.
Hát csak nem bírtam ki és felmentem egy kört játszani.Pedig meg fogadtam amíg a baromszezonnak nincs vége nem játszom.
Egyből jöttek a jó dolgok sorozatban.
Először valami idióta rám ír hogy rúgjam ki a klánból az egyik klántagot mert mittomén,valami angol lengyel hablaty,mondtam neki nem tudok klingonul és mellesleg meg csókolhatja a hátsóm.
Második meg az hogy bementem csatába kedvenc kis harci rally autómmal,erre valami iszonyat elbaszott hülye hangja lett.Néztem mint rozi a moziban hogy mi az isten ad ki ilyen hülye hangokat,és hova lett az én kicsi édesem dúdolgató T49-em.Majdnem fejre álltam kétszer mert tökre fura volt ez az új hang.
Harmadik,hogy nulla moddal mentem be és irtó szar volt így játszani.
Negyedik hogy hiába lettem sebzésben harmadik a csapatban brutál szar xp-t kaptam.

T34-et a félpályáról lőttem ki,hátsója volt felém,ment a bázisunkra,én meg az ő bázisuk mellől farba lőttem és 755-öt ütött.
T37-et és Isu-t menet közben auto aimmal lőttem ki T37 kb 100 méterről isu kb 300.Pontosan nem tudom,a seggemben ott volt vagy 4-5 top tank csak rálőttem,de igen kicsi volt.
Jah az a lóhere a tank tornyán szerintem irtóra op.T10 m103 is3 meg egyéb balfék lőtt úgy mellém mint a huzat,ott suttyogtak a lövések a tornyom körül.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.01. 16:21:01

Na szép kis segítség az ilyen.... <#beka2>

Szinte biztosan azért 😄

voivod32
Ma nagyon adja a játék. Nyilván azért, mert most rögtön indulnom kell dolgozni...<#falbav>

WZ-132 :-) Neked 3 gunmarkos a löveg nem ??? És legalább . 1 , 1,5 éve megvan ? Emlékszem egyszer beírtam a klán chatba , hogy szakaszos felderítő küldetésem van . Szívesen jelentkezett az illető. Spot nem sikerült , mert szó szerint az enemyt ledarálta , lealázta , kílőtte . Én még tátott szájjal néztem , hogy mit tud művelni ezzel a vassal 😮 Azóta nekem is megvan , és tetszik a gép . Nem vagyok benne biztos , de szerintem te voltál .
barret
Ez igen! 😊

voivod32
Most legalább, az XP-mennyiséggel is elismerték a hibát! (404-es hiba) 😄