418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
suba53 #386384 Nézem ezeket a Tier IX-es light tankokat. Ennek mi értelme van így?
Gyakorlatilag feljebb tolták a 8-asokat egy tierrel. Legalábbis a típusok ugyanazok. Ezzel párhuzamosan kapnak egy pici buffot. A helyzet kicsit javul, hiszen így is szinte mindig t10-es csata volt az osztályrészük. Ezzel csak megágyaznak a valóban új tízes lightoknak?
Mi van a nyolcasokkal? Maradnak ugyanazok változatlanul? -
Köszi!:-) -
yossarianHUN #386382 T20. Csak ne lenne olyan ocsmány. -
R3nton #386381 Már én is azt a pillanatot várom, mikor az E50-el vagy az E50-Me-l kilapíthatom a kis férget. -
Plata #386380 Egy kérdésem lenne,vége lett ugye a karácsonyi díszes hülyeségnek,nekem 9-es szinten volt,csak 1 darab 5-ös dísz hiányzott a hóágyúról.
De én nem kaptam semmit érte. -
R3nton #386379 Talán azért, mert egy mozgékony TD, nem is panaszkodom, hogy a jgdot, meg az e3-t nehezen lehet belőni szemből, de azok heavy stílusú TD-k. Persze nagyon funky, hogy ilyen papír szarok ezek, mennek 50-el, meg 45-el hátra, és nem tudod őket belőni az extrém szög miatt, de könyörgöm, akkor lehet el kellett volna gondolkodni rajta, hogy nem kell ezeket behozni, mert túl modern. Mondjuk ennyi erővel a jgdpze-100am is mehetne 50-el, meg 45 reversel, még szarabb is a páncélja szemből, mint ennek, camoja is szarabb... -
besti #386378 UDES-nek még pont nincs semmi védelme, a T9-T10 aminek van (ugye 120-as kaliberig). Vicc egyébként, ahelyett, hogy növelték volna a páncélvastagságot, hogy ne legyen gond az overmatch (ha már nem sikerült megreformálni), cserébe hagyták a páncélt is és a régi overmacth mechanizmust is. Egyébként ezekek a TD-knek a siege mode már eléggé nehezíti az életét, gyakorlatilag védtelenebb közelharcban. mint egy arty. Nem érzem OP-nak őket. -
Plata #386377 Nekem T110E4-el sikerült T10-est elkapni.Tudja a tököm mi a neve,igaz nem szemből hanem ugye a T110e4-nek van tornya,rammoltam és utána oldalból lőttem.Ez ugyanis nem a bokorban kempelt hanem a városban futottunk össze. -
asolyom #386376 Hát nem tudom. Én UDES-t ütöttem már be többször is 175-ös pennel, igaz 122-es ágyúval, tehát nyilván overmatch lehetett. -
endrodiz #386375 Hat a 7-es az valami rettenetes, az egyszer biztos, A T-43 ehez kepest brillians harckocsi...
Egyebkent miert nincsen jo tier7 medium tank a jatekban? Van jo light, jo heavy, jo td. Miert pont medbol nincs jo?!
-
Megamax #386374 Gondold att megint,lehet hogy szembol attlonetetlen , de miert akarod szembol lőni meddel? Nezd meg az adatait a td nek aztann gondolkodj el kicsit. -
Rammsch31n #386373 Azon az ágon, a 6-os 9-es meg a 10-es ami jó, a többi szenvedés. :DDD De az utolsó kettő kárpótol a gyötrelmekért. :) -
haflac #386372 Nekem nincs elkezdve a svéd ág,nem is fogom,viszont a cseh 9-10-es med az tetszik,majd valamikor nekiállok.De előbb keresek egy klánt,hogy legyen szakasztárs hozzá. -
Rammsch31n #386371 De legalább pár hónapig lehet élvezni. :DD -
haflac #386370 Majd nerfelik a svédeket is.Behozzák az újat,persze op,hogy mindenki azt akarja,ezért sokan befizetnek,és amikor már sok van szétcseszik majd a tankokat.És majd mindenféle balance-ra hivatkoznak majd. -
Rammsch31n #386369 Nekem tetszik... x""D igaz, nekem van egy UDES-em. xD
Ja, és olcsóbban vehetem az összes high tiert... spóroltak nekem valami 3 millát kb. :D
Meg kaptam bele jó skilles kis nőci legénységet.
Ja, és akkor még most adtak svéd tankos küldiket februárig... felszereléssel meg prémium fogyócikkel(=ingyen kredit). :D
S szerinted még OP is. Kell ennél több? Nem igazán. :D
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.01.16. 11:06:50 -
R3nton #386368 Ezek a svéd TD-k nagyon brutálisak. Nem lehet őket szemből belőni a medekkel. Tényleg be kellett ezeket rakni heavykkel együtt. És a lolboyok még a grillét akarják lenerfeli. Azt legalább be lehet ütni. Jó oké, hogy az FV egylövésezi, de azért durva, hogy ha nincs 120mm+ ágyúd, neked reszeltek, esélyed nincs belőni ezeket a szar papírsárkányokat, És még gyorsan is tudnak menekülni, és ki se tudod őket szúrni, olyan beteg camojuk van. Mi lenne, ha behozták volna ezt az új szabályt. Erősebb front, mint a t110e3, egyik legjobb DPM tier10ben, e25 szintű camo, 300 feletti pen, és átlagon felüli mozgékonyság 40+ rückwarts sebességel, hogyne. Gratulálok wg, de nerfeljétek le a grillét, mert azt sokan használják...
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2017.01.16. 11:01:02 -
haflac #386367 Megmaradt. -
Valaki meg tudná nekem mondani,hogy a svéd td kedvezmények megmaradtaké? Vagy repültek a fàval együtt?:-) -
Valaki meg tudná nekem mondani,hogy a svéd td kedvezmények megmaradtaké? Vagy repültek a fàval együtt?:-) -
Plata #386364 Nekem is csak 1 hiányzott de nem kaptam semmit. -
Rammsch31n #386363 Hát valahogy el kell érni, hogy a nép játsszon a svédekkel... csak baszódjanak meg, hogy pont most volt a leárazás a felszerelésekre... errre ideadják küldiben... -
Gyuszopapa #386362 Pont nekem is a toronydísz hiányzott meg 1-2 függő a 10-es szinthez.A toronydíszre kaptam +30 nap prémet ingyen.Így megérte nagyon. -
Lichtmaschin #386361 szívem majd kiugrott a végén -
Rammsch31n #386360 lol te aztán kifogtad. :D -
besti #386359 Nekem is már csak egy toronydísz hiányzott kb. 2 hete. Minden 4-es összetevő megvolt hozzá, kivéve azt az egyet, aminek nem volt ismert receptje. Nembaj, hagy örüljenek, megvettem kp.-ért, de azért nem sült el olyan rosszul, nem panaszkodom:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
kis pedomackó
-
Userx2 #386358 Legutóbbi csatámban 22 % több hp volt a túloldalon. Meg vagy 70 % -al több páncél. 64 % esély ellenére is kikaptunk. Bannolhatnának valakit a wgnél is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Angelus1991ster #386357 Nekem bezzeg nem adott be semmit :D "szidod a céget? nem kapsz jutalmat geci" alapon.
Persze ödönkewarrior3000X-nek egy ajrós csomagban kisorsolta a Pattyon Igaz-Koreát.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.01.15. 20:23:54 -
Angelus1991ster #386356 Reméljük Baphomet bácsi és Mr.Pickles elviszi a virgácsot annak aki kitalálta. 
Kár, hogy 6 óra 6 perc 6 másodperckor lejár az egész misszió :(
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.01.15. 20:16:27 -
asolyom #386355 Azt hittem már nem lehet ma egy normális csatát menni.
Mondjuk a mai mérleg így is 18-26.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
rudii #386354 Szép vasárnap estét! :)
Óóó, csak nem egy Csehszlovák harckocsizó sapka?! :D Hát lassan tényleg elhiszem, hogy egy igazi tankban ülök! :D Megy a stream lehet sofőrnek, lövésznek jönni! ;)
LIVE STREAM
-
Nekem 2 fadísz kellett (a sima függő), meg 2 tankdísz.
A két fadíszt megvettem a sima külön csomagból 330 körül darabját. A két tankdíszt drágának találtam volna, darabját 2ezerért. Megpróbáltam random csomagból behúzni. Mivel 8 féle különböző dísz van, ezért minden változatra 12,5% esély volt - arra, hogy jót dobjon nekem, 25% addig, amíg nem csak egy marad, ahol leesik 12,5%-ra az esély.
5 random csomagból (egybevásárlás 1500 körül) kijött a 2 hiányzó tankdísz. Ilyen esélyek mellett :) -
Pares #386352 Végre befejeztem a díszgyűjtést, természetesen nem sikerült tízes szintre fejlesztem a karácsonyi hangulatot, mert a kurva RNG-jük pont nem adta be azt a két díszt, ami kellett volna. Egy négyes (S-51 dísz) kellett volna, hogy meglegyen a kombináció az ötös álcához, de egyiket sem adta be, pedig minden nap megcsináltam az összes tetves küldetést, és ha nem alakítottam át félezer négyes és félszáz ötös díszt, akkor egyet sem. Ha már ebbe is a kibaszot RNG-jüket tették bele, akkor legalább annyit megcsinálhattak volna, hogy az összes díszhez legyen kombináció, de neeem, ebből az egészből is csak a pénzt akarták látni. Így viszont legalább WoT-hoz és WG-hez illően tipikusan elbaszott befejezése lett az egésznek. -
Rammsch31n #386351 x"'D -
Angelus1991ster #386350 Áz árti rágja ki a szívüket!!! -
Rammsch31n #386349 100 ojróért egyszer-egyszer biztos a tied lehet. xD -
Angelus1991ster #386348 Egy kibaszott Pz B2-t adhatott volna pluszba a 3 nagyobb csomag valamelyik megvétele után.
"Good chance", meg holidéj szpesöl...... faszom.. 3 ilyen csomagból 0 plusz jutalom.
Baphomet áldja meg őket.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.01.15. 17:35:14 -
Pares #386347 Ja, az az arcoskodás, hogy 1200 csata után megmondom neked, hogy amit írsz a tankról, az baromság. -
yossarianHUN #386346 Egyébként van valakinek Patton KR-je? Pontosan mennyivel lett keményebb a tornya buffal? Ha jól pattint, az egyik legjobb alternatíva lehet a Mutz mellett. -
haflac #386345 Vedd meg a shop-ban a hiányzó díszeket,és még aranyat, kis szerencsével fasza prém tankot is kaphatsz.