World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sokkal jobb lenne, ha több féle med tank lenne, és nem lennének olyan egyértelmûek a hierarchiák. Tehát egyik med inkább arra másik med inkább erre lenne jó, és egymás kiegészítõi lennének inkább, nem pedig egymás alá, fölé rendeltjei.
Be happy. :) Running!
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
noname23: nem-nem. A legnagyobb SPG-k se fogják átlõni még a 2km-es pályákat sem szerintem, így az SPG-nek mozognia kell majd, nem az lesz mint most hogy beáll az S-51 a sarokba aztán akárkit kiszed akárhonnan. Nem. Szépen bentebb kell majd mennie, ezzel ki lesz szolgáltatva az oldalról jövõ támadások ellen.
abszolút biztonság és hatalom nekik
így is a su14-et meg su-51-et csak tier 10es csatákba kéne pakolnia a gypés rendszernek mert azt még megértem hogy egy maussal egy súlycsoportban van
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Szóval oké, jönnek a nagyobb pályák, de a játékmechanika marad úgy, ahogy van. Én erre írtam, hogy ez így valahogy nagyon nem lesz az igazi...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
800-1000m-es látótávolság kell majd és rendes álcázási rendszer, ne az legyen hogy nyílt terepen 200m-re eltûnik elõttem egy tank...
Amúgy mindenképp be fogják rakni a nagy pályákat, mert a Tier 7-es SPG-knek kellenek, írták is hogy a nagy pályák egy idõben jönnek majd a nagy SPG-kel.
Ahogy Lammaer írja, jó pályadesing kell ide, nem 2x2 meg 5x5km-es pályák.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ellenben én csak a darabszámot növelem ha artyban ülök ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
köszi
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
De azt képzeld el, hogy néha a Maus-ok is ott maradnak, és nincs olyan ágyú a játékban amivel te 550-600m-rõl megsebzel egy Maus-t, fõleg ha féloldalasan áll be 😄
Komarinon nem nagyon tudok mit csinálni, mindenki marad a saját oldalán, ha meg egyedül megyek akkor teljesen esélytelen vagyok.
Nagyon utálom az olyat, hogy a KT/IS4 akármi ahelyett hogy lemenne bunyózni, kiáll Karélián a zászlótol 5 méterre lévõ kiszögellésre, aztán onnan várja hogy felderitsenek neki és snipeol a túloldalra.
Ez megint csak a passziv játékot segiti elõ.
Másik, hogy 30 emberre figyelni - pl tök jó, hogy nagyjából ha figyel az ember a killekbõl rájön hogy az ellenség merrefelé helyezkedik, és tudja hogyha bal oldalt támad ott kb ki maradt. Ugyanezt 30 emberrel eljátszani...
Majd lesz egy új pálya (talán El-Halluf lesz a neve), sivatagos-hegyes, mindkét bázis egy nagyon meredek hegyen van, és át lehet lõni a szembe lévõ bázisra ami kb. 550-600m-re van. Meg amúgy is, az egész pálya nyílt, nekem nagyon tetszik, majd nemsokára mindenki láthatja az új patchben ami jövõhéten jön. Ott már erõsen meglátszik egy 0.3 és egy 0.35-ös pontosságú ágyú közt a különbség, mivel ez olyan távolságokon azt jelenti, hogy éppen befér a célzókörbe a tank, míg egy másik ágyúval akár másfél tanknyi célkört is kaphatsz. Nem mindegy.
Mivel egyik sincs telenyomva dzsungellel, azokon én nem tapasztalok sose kempet. Sok helyen át lehet törni, megy a mozgás, aki támadni akar támadhat 3-5 helyen.
De még az új sivatagos is okés - jó, alig lehet elrejtõzni, de ott még nem láttam 15-perces kempelés utáni draw-t.
Szóval nem pályaméret kell, hanem ügyes design.
A KT-vel egy szinten lévõ tankok az IS-3 és a T32. Mindkettõ nagyon erõs toronnyal bír, ezért nem lehet auto-aim-et használni rájuk...igen, bosszantó, ezért lett az új kedvenc Tier 8-as tankom a T32. 😊
a lényeg az ennyi: "csak bosszantó, hogy nekem figyelnem kell, hogy a velem egy szinten lévõ tankoknak a testét lõjem, nekik meg elég az autoaim"
sajnos a játékban nehéz kihasználni a Német ágyúk precizitását, mert a legtöbb lövés váltás 500 m-en belül történik :-(
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Az KT szerintem az egyik legjobb alap tank, az a 100mm páncél meg a tornyon van ami nem olyan hatalmas célpont, mivel a Porsche torony amúgy is ilyen áramvonalas formájú, jobb eséllyel pattan le róla lövedék mint a Henschel típusról.
"1942. február 16-án állt fel az elsõ nehézpáncélos század, az 501-es"
"Észak-Afrikában 1942. októberétõl volt jelen a típus, de 1943. januárjáig az Afrika Korps nagyjából egy tucattal bírt"
a tigris I-en jó sok 0fokos célpont van ha ezt nézzük az amcsik már akkor ki tudták volna lõni
Mondjuk a pen annyira nem is zavarna,amúgy is kasznira szoktam célozni,amikor csak lehet.De a páncélzat elég röhej.
pen: 200
damage: 200
armor: 100
stock IS3:
pen: 180
damage: 400
armor: 220
stock T29
pen: 160
damage: 240
armor: 180+20%
szerintem magáért beszél :-)
tudod rátatték a pityura és már lehetett is használni
ilyeneket szinte bármelyik gyalogsági egységnél lehetett mert ezt könnyû tank és bunkerek ellen használták de a tankelhárító egységek mást használtak+ a kivetõ csövet
Weapon:M9 Bazooka
TypeofAmmunition:M6A2
Weight(lb)3.4
Velocity(ft/sec):250
Range:100
°:30
Thickness (mm) of armor penetrated:100mm
M9 Bazooka
after July 1943, the M6A3 rocket was introduce
aminek a pontos értékeit nem ismerem de ennél jobb
amcsik nem kumulatív töltetet használtak hanem HE Nitroglycerine plastic explosive-t de így is szép átütése van
ezért is elõszeretettel használták fel a németektõl szerzett Panzerschreck-keket
meg ugyebár a gyalogság felülrõl szeretett a tankokra lõni legfõképpen városi harcokban
Kicsit megfontoltabb stílust igényel, mint a tigris, mindig fordulj szembe az ellennek és nem lesz vele gondod . A hosszú 10.5-ös meg már harap is . Kb. 450 meccs után mondhatom, nem olyan rossz járgány az, de nem árt ha valaki fedezi a segged 😊
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC