World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Mondjuk vannak minuszos körök, de ettõl jó még ... ellenben T43 még a 85-ös ágyúval is tud sokszor minuszos kört menni ... pedig 1 tier Heavy vs Medium (100-as legénység és extrák alap ...)
Egyszerûen nem tud annyi sebzést okozni, hogy plusszba jöjjön ki ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
közben meglett a 8 kill, több is lett volna, ha nem gyulladok ki :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Gyõzelem!
Csata: Prokhorovka 2010. december 13. 21:41:08
Tank: IS
Szerzett:
1 424 Tapasztalat
19 607 Kredit
Premium nélkül szerintem elég szép 😊
Végül is a valóban sorozatba gyártottak a KV, KV-3, JSz, (esetleg a JSz-3), a Tiger, KingTiger és slussz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
de akkor túl könnyû lenne a játék
meg nagyon igazságtalan<#rolleyes>#rolleyes>
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Lotro lifetime :D
Nevetséges, hogy a csatamezõ 70% kísérleti heavykkel van tele.
Fúú de kibaszott választékos és kurvára kultúrális írásaim vannak!Nem?!<#taps>#taps>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Mondanám az Arty-t is,de azokat rühellem mint a szart!<#gonosz2>#gonosz2>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
- banner alatti linkek megtekintése, fõként az alapozóé
- azután viszaolvasod a fórumot, mert ma reggel ezt megkérdezte már egy szintén újonc 😊
Egyébként isten hozott, jó fejek vagyunk 😊
A medve nem játék.
A 100-as ágyúval az IS garantáltam nem nullszaldós, a 122-essel nehezebb, de érdemes megpróbálni, hogy az ember hozzászokjon az IS3 stilusához (meggondoltan lövünk, biztosra megyünk, mert évekig tölt).
Szerintem a Tier 7-es heavyk (IS, T29, Tigrist nem próbáltam de sztem az is) prémiummal teljesen jó pénztermelõk.
Nyilván nem annyira jók, mint a Tier 5 mediumok, viszont a Tier 5 mediumokkal elég nehéz élvezetes csatákat vívni miközben a heavyk uralják a terepet.
Tier 7-es heavy már ütõképes, igy amellett hogy szépen jön a pénz, a csaták élvezetesek is.
A csak nehéz tank csata tényleg marha jó, az orosz teszt-szerveren csak olyanok vannak 😄 Csak kár hogy mindig bekerül pár ünneprontó S-51 meg ISU.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
(ez is majd javítva lesz a peccsben)
1x tudtam JPZIVel egy 1vs1et vívni egy Párduc ellen. Na az pl. hatalmas volt. És volt 5 arty. 😊
A medve nem játék.
T20-al minden második csatát olyan pályán játszok, ahol egymás szájába vagyunk és semennyit sem tudok manõverezni.
Ha meg nem ilyen pályára rak, akkor 300m-rõl ellövik a lánctalpam aztán annyi voltam.
Pedig elvileg ezekkel oldalba meg hátba kéne támadni az ellenfelet, de olyan kicsik a pályák hogy komolyabb taktikát nem lehet bevetni.
Ha meglátok egy T44-est akkor úgy kilövöm 3 lövésbõl hogy még csak meg sem tud sebezni. Aztán nesze neked 16-18k-s javítási költség, egy Is-3-ast olcsóbban meg lehet javítani 0%-ról.