World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, brutális hogy amagas (7-8) tierû mediumok mennyire drágák. Sokkal olcsóbbnak kéne legyen a fenntartásuk.

DummyBoy
Nembaj, majd a peccs segít neki, ne legyen olyan kényelmetlen, hogy T8 alatt még megkarcolni is nehéz 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DummyBoy
IS 122mm-el is szépen plusszos tud lenni, bár tény, hogy 100mm-el jobb keresõ 😊

Mondjuk vannak minuszos körök, de ettõl jó még ... ellenben T43 még a 85-ös ágyúval is tud sokszor minuszos kört menni ... pedig 1 tier Heavy vs Medium (100-as legénység és extrák alap ...)

Egyszerûen nem tud annyi sebzést okozni, hogy plusszba jöjjön ki ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

köszönöm, köszönöm :-)

közben meglett a 8 kill, több is lett volna, ha nem gyulladok ki :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Ulvar
"Szegény, alul páncélozott, IS4..."

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Holnap megveszem az IS4-et, de tuti szenvedni fogok vele az elején.

Megy ez neked!<#nevetes1><#eplus2>

Na, összebarátkoztam a KT-vel

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

noname23
Jó de mikor már mikor nem volt ki ellen harcolniuk

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

BoneDragon
 Szerzett kitüntetés: Steel Wall
 Gyõzelem!
Csata: Prokhorovka 2010. december 13. 21:41:08
Tank: IS
Szerzett:
1 424 Tapasztalat
19 607 Kredit

Premium nélkül szerintem elég szép 😊

[NST]Cifu
Ne csak a szovjeteket vedd. A VK4502 és a Maus kísérleti, ahogy az összes amerikai Heavy is...

Végül is a valóban sorozatba gyártottak a KV, KV-3, JSz, (esetleg a JSz-3), a Tiger, KingTiger és slussz.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Én a StuG III. személyzetét 'rapid course'-al képeztem át (ingyenes), így kb. lett 74%-osból valami 60%-os, a JagdPanzer IV. személyzetét meg már 'regimental school'-al, ami fejenként 20'000 credit, de ott a 100%-os személyzetbõl lett valami 80%-os.

Az orosz hevy-knél annyira nem kisérleti, mert IS3 és IS4-bõl csináltak 200-300 körül, IS7-bõl is kb. 16-ot.

noname23
de jó volna<#eljen>
de akkor túl könnyû lenne a játék
meg nagyon igazságtalan<#rolleyes>

Tyr4n1hunt3r
Nagyon diplomatikus volt uram! Nagyon köszönöm szépen a válaszokat! Akkor még egy kicsit vacilálok! Valentine-al nem érdemes menni ahogy olvastam mert abból már nem lehet másik tankot kihozni!

Lotro lifetime :D

I.C.ram
Stug személyzetét akkor már érdemes megtartani?
Izléses, választékos, kultúrált, és magával ragadó.<#nevetes1><#eplus2>

I.C.ram
Hát ja, épp ezért tartanám jó ötletnek, ha a Heavyket brutál nehéz lenne megszerezni, megtartani, és egy csatában csak 1-2 darab lenne. sokkal poénabb lenne, ha pl az lenne a feladat, hogy a heavyt kell elkapni, többieknek meg azt kell megvédeni.

Nevetséges, hogy a csatamezõ 70% kísérleti heavykkel van tele.
[NST]Cifu
Valahol Tier VI. környékén.

[NST]Cifu
A gond az, hogy rossz a balance. A mediumok nem nagyon érnek fel az azonos Tier-be tartozó Heavy / TD csapattal, és ez érthetõen nem teszi népszerûvé õket. Még a Tier VIII-as Panther / T-44 is bármilyen jó kis harckocsi, egy Kingtigerrel, JSz-3-al, Ferdivel, ISzU-152-vel összevetve harcban nem ér fel. A sebessége, mozgékonysága pedig nem kompenzálja a páncélzat és/vagy tûzerõ béli hátrányt.

Igen neked írtam.Egyébként még így az elején pillanatok alatt el lehet érni minden olyan gépet,ami magán viseli a késõbbiekben is meglévõ sajátosságait.Tehát gyorsan ki tudod tapasztalni,hogy számodra melyik a legszimpatikusabb.Aztán ha választottál,akkor azon a fejlõdési ágon haladj.Ne nagyon kalandozz el,mert nem fogsz tudni szponzorálni több egyszerre futó projektet.

Fúú de kibaszott választékos és kurvára kultúrális írásaim vannak!Nem?!<#taps>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Elõször is tudnod kell, neked mi jön be. Orosz, ami, vagy német tank.Én az orosz tankot részesitem elõnyben, illetve a német TD-t, és német arty-t, de mindenkinek más jön be.Fejleszteni mindent érdemes, kivéve ha egy nagyon szar tankot akarsz átugrani.Akkor csak a következõ tank xp-jére érdemes gyúrni.

Tyr4n1hunt3r
Ja ezt nekem írtad? Stewie komoly<#ravasz1>

Tyr4n1hunt3r
El olvastam már ezt egyébként! De nem tudok dönteni! Ahogy olvasom az ember és játékstílus függõ 😄! Elnézést az értetlenségemért!

Ezzel a sunyi fejjel TD-z!😄
Mondanám az Arty-t is,de azokat rühellem mint a szart!<#gonosz2>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Egyébként az hülye ötlet lenne, ha lehetne úgy csatázni, hogy max 2 tier eltéréssel dobjon be ellenfeleket egymás közé?

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Tyr4n1hunt3r
Köszönöm!

Nos, lehet nekem azért más az élményem, mert én nem este, hanem éjjel játszom - 21:00 - 02:00 között. Már ha te is úgy értelmezed az estét meg az éjjelt mint én 😊

Elsõként az olvasás skillt kéne kifejleszteni 😊

- banner alatti linkek megtekintése, fõként az alapozóé
- azután viszaolvasod a fórumot, mert ma reggel ezt megkérdezte már egy szintén újonc 😊

Egyébként isten hozott, jó fejek vagyunk 😊

a.carkey
Ahová esténként bepakolja a Tiger, IS szintû tankokat, nos úgy max. nsz. Hétvége más, akkor többen vannak, jobban oszlik a shit. 😄

A medve nem játék.

Tyr4n1hunt3r
Nagyon kezdõ vagyok még a játékban! Tudtok ajánlani valami tankot egy ilyen kezdõnek mint én 😄 Meg úgy általában miket fejlesszek rá meg hogy megvegyem vagy kifejlesszem a tankot? Remélem érthetõ voltam várom a válaszokat! Elõre is köszönöm!<#wink>

Mondjuk tegyük hozzá, nyilván ha az ISel hamar meggyaláztak akkor egy közepessel mentem addig egy kört, de hát azt nem tiltja senki.

Tuti hogy prémiummal nem nullszaldósok. Én az IS-el becsülettel kigrindeltem az IS3-ra az XPt, és ami alatt az XP összejött, meglett az IS+ra a zsé + az IS-es is fullos lett, miközben + 1 milliót érõ extrákat is tettem rá.

A 100-as ágyúval az IS garantáltam nem nullszaldós, a 122-essel nehezebb, de érdemes megpróbálni, hogy az ember hozzászokjon az IS3 stilusához (meggondoltan lövünk, biztosra megyünk, mert évekig tölt).

Tigris nekem nem jött be, de az IS a 100-as ágyúval,mivel olcsó a lõszer elég jól termel prémiumon.

a.carkey
Nem jó pénztermelõk, sajna. Max. kihozzák nszra.

A medve nem játék.

"Mindenképpen kellenek médiumok, mert a heavy önmagában kevés.Még prémiumon sem tud összeszedni komolyabb összeget."

Szerintem a Tier 7-es heavyk (IS, T29, Tigrist nem próbáltam de sztem az is) prémiummal teljesen jó pénztermelõk.

Nyilván nem annyira jók, mint a Tier 5 mediumok, viszont a Tier 5 mediumokkal elég nehéz élvezetes csatákat vívni miközben a heavyk uralják a terepet.
Tier 7-es heavy már ütõképes, igy amellett hogy szépen jön a pénz, a csaták élvezetesek is.

I.C.ram
Mi az a tier, aminél már megéri megtartani a mannschaftot?
I.C.ram
Csak azért nem akarnak közepessel menni az emberek, mert esélytelenek a heavyk ellen. De ha nem lenne ennyi heavy, akkor tök más lenne az egész.
Sajnos igen.Ma egy csata volt csak ahol nem volt arty.Viszont egy köcsög gyerekre nagyon berágtam.Nagyon ritka csatám volt.Hummellal voltam egyedül arty, az ellennél is egy volt valami közepes orosz artyval.4-4 IS7, kb. 4 IS4, rengeteg IS3, KT,ISU, stb. Örültem mint hajom a farkának, hogy most széjjel keresem magam, úgyis kell a pénz az IS4-re. Erre a Panzer nevezetû / nem tudom volt-e utána szám /köcsög arty-s végig csak engem lövöldözött körbe.Nem is lõtt másra.Addig szórakozott amig eltalált.Megirtam neki nem érdekell mikor és hol látom meg barát vagy ellenség, csak õt fogom lõni.Ha magyar megkeresem meg is picsázom érte.Az edigi legjobb arty-s csatámat baszta el.

Grr1234
Oroszok... mivel mással mennének?! 😄

Eagle16
Január közepe felé bekerülnek a Tier 7-esek, aztán még szerintem minimum 1 hónap és jönnek a Tier 8-asok. Szóval sajnos nem mostaában.

A csak nehéz tank csata tényleg marha jó, az orosz teszt-szerveren csak olyanok vannak 😄 Csak kár hogy mindig bekerül pár ünneprontó S-51 meg ISU.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Ja és a matchmaking rendszer most egy Tier 8-as közepest azonos súlyban számol el egy Tier 8-as nehéz tankkal. Szóval a saját csapatodat is szívatod ezzel, mert a valóságban egyáltalán nem egyforma a harcértékük.
(ez is majd javítva lesz a peccsben)

a.carkey
De beleszól ... 😄

1x tudtam JPZIVel egy 1vs1et vívni egy Párduc ellen. Na az pl. hatalmas volt. És volt 5 arty. 😊

A medve nem játék.

Grr1234
És ez mikorra várható?

Eagle16
Mert ki a fene akar mostanában közepessel menni?

T20-al minden második csatát olyan pályán játszok, ahol egymás szájába vagyunk és semennyit sem tudok manõverezni.
Ha meg nem ilyen pályára rak, akkor 300m-rõl ellövik a lánctalpam aztán annyi voltam.
Pedig elvileg ezekkel oldalba meg hátba kéne támadni az ellenfelet, de olyan kicsik a pályák hogy komolyabb taktikát nem lehet bevetni.

Ha meglátok egy T44-est akkor úgy kilövöm 3 lövésbõl hogy még csak meg sem tud sebezni. Aztán nesze neked 16-18k-s javítási költség, egy Is-3-ast olcsóbban meg lehet javítani 0%-ról.

Azt azért még hozzátenném, hogy a heavy csatáknak fantasztikus hangulata van. Én imádom.Persze ha az arty nem szól bele.

noname23
Hallelujah

Mindenképpen kellenek médiumok, mert a heavy önmagában kevés.Még prémiumon sem tud összeszedni komolyabb összeget.

Majd rászoksz, amikor állandóan azzal találkozol hogy akemperek úgy lõnek szét a bozótból hogy nem is látod õket 😊

I.C.ram
Pedig egyáltalán nem kempelõs hk-k. Én mindig megyek támogatni az offenzívát. A nagyok mögött, elbújva haladok, és messzirõl vadászom le az ellenfeleket.