World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
A csilingelésrõl is olvastam. Nekem is az a tapasztalatom, h van mikor nem vesz le százalékot, szal lehet benne vmi, h modult v crew-t sebez. Amúgy van vmi hangeffekt, ami azt sejteti, h eltaláltam a célt? A nem eltalálós hangeffektet már sajnos elég jól ismerem😊
A modulokkal kapcsolatban lenne még kérdésem. Hova kell kb lõni, h a benzintankot v az ammo rack-et találjam el? Vagy jól gondolom, h ez tank függõ?
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
1 kis help kellene, mivel már 1 párszor elqrtam.
Vki adna 1 gyorstalpatól, hogy hogyan kell faxa nagy képet berakni ide ? Lépésrõl lépésre? 😄 Köszi. 😄
üdv
Véleményem szerint régebben azért volt gyakoribb a torony sérülése, mert a teleportáló tankok és a nehezebb célzás (jelentõsen a mozgó cél elé kellett tartani) miatt többen használták az auto célzást. Az auto célzás pedig a torony alsó részére lõtt.
Manapság elég jól szerepel nálam a KT, mostanában szerencsés vagyok vele. Jelenleg az amerikai T32 nehéztanknál gyakoribb a modul vagy legénység sérülés. Elõszeretettel sérül a harckocsivezetõ és az ágyú. Ezek többnyire SPG vagy tarackok HE találatai miatt sérülnek. Van hogy órákon keresztül csak néha sérül valami, van hogy két csata alatt alig marad harcképes modul vagy legénység. Ilyenkor pechem van a T32-vel. Ennyi.
Az 50 mm-es páncél mögötti sérüléses kérdésem a valóságra vonatkozott. Kiváncsi vagyok mennyire reális-e ez a jelenség. A WoT-ban rendszeresen elõfordul ha tier V vagy tier VI-os SPG lõ mellém, de még a kisebbek is elõidéznek legénység sérülést nem közvetlen találattal.
Azt nagyon gyûlölöm, ha úgy sérül le a legénység valamelyik tagja, ha az SPG nem is talál el, hanem a 2-4 méterrel távolabb csapódik be a lövedéke. Nem értem ezt hogyan gondolták, mitõl sérül le? Sokkot kap? 50 mm-nél vastagabb zárt páncélzat mögött meg lehet sérülni amiatt ha 4 méterrel arrébb robban egy HE lõszer? Szerintem nem nagyon.
most volt olyan hogy egybõl bekaptam 1et mondom jó nem probléma kijavíttatom erre még 1et kapok jó távolról hihetetlen
ezek után már csak az hiányzott volna hogy az arty kinyírja a tüzéremet
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
A wg-net-es fiúknál csak az a biztos, ami már megtörtént . Vagy még az se .
Illetve pont a Leonál és más gyorsan mozgó scoutnál is hasznos, mivel rácsattintod az autoaimot egy célpontra, aztán csak lövöldözöl mint a meszes, miközben a mozgásra tudsz koncentrálni.
Alapvetõen Tier4/Tier5-ig lehet értelme használni, magasabb Tierú tankoknál, ahol a tûzgyorsaság már csökken emiatt minden lövés számít, már nem éri mg az autoaim, mivel van idõ kézzel célozni két lövés között.
Tier 7 fölött az autoaim már szégyen kategória 😊
Fõként azért, mert az autoaim legnagyobb hátránya az, hogy többnyire a tankok tornyát célozza, ami legtöbbször a legnehezeben átüthetõ pont.
Persze van amikor ez segítség - például a Jagdpantheresek nagyon panaszokodnak, hogy irreálisan sokszor lövik szét az ágyújukat. Ennek az az oka, hogy Jagdpanthere szembõl az autoaim pont az ágyúra céloz 😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Felteszem valamiféle SPG-vel kapcsolatos kérdésed van. Ha így van, akkor tedd fel azt. Ha nem így van, akkor viszont az elsõ kérdésedet is felesleges volt feltenned. 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nameg úgyis csak sértõdés lenne a vége.<#vigyor1>#vigyor1>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
hTTp://ror.hu/
Szóval van azért bõven értelme. Próbáld ki.
Ha ezek után megnyomod az "E" billentyût, akkor az irányzó kétségbeesett hangon sírni kezd, hogy elvesztette az õ dédelgetett célpontját, és utána a célkereszt engedelmesen követni fogja az egéren keresztül közölt utasításokat. 😊
Nyomogatom az E betût, de nem jelez semmit, hogy most ON vagy OFF.
A 7,5cm-es inkább akkor jó döntés, ha inkább hátulról, messzirõl szeretsz harcolni, és pontos fegyver kell.
Valamiért nagyon nem megy a darálás,..."
"Ebben a jatekban nem lehet daralni, ajanlom a call of duty valamelyik epizodjat."
A Call of Duty-ban sem lehet darálni!
Ajánlom valamelyik húsfeldolgozó üzemet!<#nyes>#nyes>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
Mondjuk a garázs jelenlegi állása 4 TD vs. 1 Heavy (IS).
Még 3 nap prémiumom van, de utána 5 nap pihi. (Sajna én is a SW-ra építettem, és elbasztam az aranyat slotra és FreeXP-re ...)
Jelenlegi kalkulációk alapján 10-20 nap alatt gyûlik össze a 2-2,5 misi (Napi 2 BK játékidõvel számolva) szóval van idõm agyalni rajta ...
Azért köszi!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A női lábak olyanok, mint a felső tízezer. Nem kritizálni kell őket, hanem közéjük kell kerülni. /Rejtő Jenő\\
Nemsokára megyek gurulni én is, csak játszanom kell a lányommal egy kis cod4-et <#szomoru1>#szomoru1>