World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
XenHai: Nem úgy néz ki hogy lesz. 😞 De már a 12,8 cm L/55 hk ágyú se gyors 4,62 lövés/perc. TD-knél kicsit nagyobb. 150, 170 mm-esnek akkor olyan 3 lövés/perc lenne. Viszont meglehet próbállni a fórumon sírni, hogy miért nincs. Ha elég sokat és sokan sírnak talán lesz eredménye. (Bár WoT-nál erre nagyon minimális az esély.)
Eagle16: Én is ezen gondolkoztam, ha a puszta adatok alapján jobbak lesznek az E-sorozat tagjai, mint a mostani német nehéztankok, akkor lesz valami gyengéjük. Különben nem lenne alternítíva a mostani heavy ág. Vannak jó elképzeléseim milyen hátrányokat lehetne adni nekik. 😊
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
VK3601 a 88-as ágyuval nagyon jó közepes "sniper tank" tud lenni.
Menj ezen a vonalon, aztán késöbb még mindig visszatérhetsz a médium ágra, sööööt, addigra lehet jön a softwipe, és akkor úgyis elöröl kell húzni mindent. Legalább megismered a német heavy -ket, és akkor már tudni fogod, hogy fekszik -e, ez a játékstílus, vagy nem.
\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"
A Nashorn meg ugye Pz. IV alvázon...ahogy a Hummel is, ami az SPG-k Leopard-ja 😄
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Most nem tudom megnézni, de asszem hogy a Ferdinand-al lesz egy Tier-ben.
Ami szerintem tuti: óriási tûzerõ, nagyon jó mozgékonyság, nagy látótávolság.
A Marder II egy nagyon jó gépezet, szóval ez alapján nekem kelleni fog az összes nyitott küzdõterû TD. (amcsi is) Aztán majd el lehet dönteni hogy mozgó bunker kell (Ferdi), vagy egy gyors támogató jármû (Emil). Pl. ha csata közepén a fél pályánál vagy és elkezdik foglalni a zászlót, akkor azért praktikusabb lesz Emil-el visszaszaladni, mint az elképesztõen gyors Ferdi-vel. 😊
Az E-100 páncélzata olyan vastag lesz, amilyennek tervezték, de kíváncsi leszek hogy mit fognak elrontani rajta, hogy annyira ne érje meg megvenni a Maus helyett.
Játszik valaki a World of Tanks-al?<#mf1>#mf1>
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
A Stuerer Emilnek 12,8 cm L/61-es lövege volt a valóságban, az ami most a WoT-ban a Jagdtiger legerõsebb ágyúja, amúgy a Jagdtigernek nem volt 12,8 cm L/61-es lövege, csak L/55-ös. Szerintem ezt az ágyút a Sturer Emil megkapja a WoT-ban is. A nyitott páncélvadászokat úgy képzelem el mint a Marder II-t a kategóriájukban jók lesznek és a szintjükhöz képest nem feltétlenül 2 hanem akár 3-4 szinttel magasabb ágyút is kaphatnak. Az már stílus függõ, hogy kinek hogyan fekszik majd a lassú de erõs ágyú a kicsi páncélzathoz. Lehet hogy nem mindenki használja majd a legerõsebb ágyúkat.
Az E-széria páncélzata körübelül olyan lesz mint amilyenre eredetileg tervezték, a WoT-osok elég jól megcsinállják a páncélzatok értékeit egy pár hibától eltekintve. Eagle16 és zoltang jóvoltából már láthattunk E-100 páncélrajzokat. Az E-50 páncélzatáról nekem ilyen adataim vannak:
test: 150(90)/80/80 mm, torony: 160/90/90 mm. Az E-75 páncálzatrához pedig ilyenek: test: 180(100)/120/100 mm, torony: 200/120/120 mm. A zárójeles a fromtpáncél alsó része (full front lower).
Egyáltalán nem biztos hogy pontos adatok, mert német fórumról valók, nem szakkönyvbõl, +lehetséges, hogy ha lesz fejlesztett tornyuk (miért ne lenne?) akkor az erõsebb lesz.
Az ágyúik nagyrészt ugyanazok lesznek, mint ami a mostani német nehéztankokban van: 8,8 cm L/71, 10,5 cm L/52, 10,5 cm L/68, 12,8 cm L/55 és az elõbiekk még kiegészülnek a 8,8 cm L/100-assal. A 8,8 cm L/100 a szeptemberi soft wipe elõtt benn volt a játékban, de csak a store opció alatt lehetett megnézni az adatait, használni nem lehetett. Emlékeim szerint AP lõszer esetén a páncélátütés: 232 mm, sebzés: 300 volt. Pontosság: 0,29, tûzgyorsasága: 8,91 lövés/perc, egy lõszer ára: 1600 credit. Tehát a kegyetlen jó ágyú, irgalmatlan magas lõszerárral. Remélem, ha újra megjelenik a játékban akkor is ezek lesznek az adatai.
A 8,8 cm L/100-al érdekesen néznek majd ki az E-tankok. Képzeld el a KT-t a VK4502-nél látott 10,5 cm L/68-as csõszájfék nélküli ágyúval, ha meg van akkor képzeld el még 20%-al hosszabb csõvel. 😊
Az amerikai 105 mm-es véleményem szerint összességében rosszabb mint a német 10,5 cm L/68 vagy az orosz 122 mm BL-9. De nem jelentõsen és már a tier VII-es tankra felrakható, ellenben a másik kettõ nem. Talán így is nagyobb a 105 mm-es átütõ képessége mint amennyi a valóságban volt. Meg aztán így is elég jók az amerikai nehézharckocsik, nehogy már a lövegben is a legjobbak legyenek.
Az amerikai 120 mm-es nekem nagyon szimpatikus, mivel tier IX-es ágyú azokhoz képest 20 mm-el nagyobb a páncélátütése és a sebzése is a legjobb a tier IX-esek közt. Nem tier X-es ágyúkhoz kell hasonlítani, bár szerintem azok közt is megállja a helyét.
A T34-hez nincs tier X-es ágyú ellenben a másik két tier IX-es nehézharckocsival. De ha lenne hozzá X-es szintû, akkor nem T34 lenne hanem egy kisebb éleptontú T30. Itt van az egyik észrevetõ hátránya/hibája az elcseszett besorolású amerikai nehéztankoknak. Ha a Pershing nehéztank lett volna nem lenne ilyen probléma.
Eagle16: Ha valamitõl félek az a T32, inkább találkoznék IS-4-el mint T32-vel. Ha lehet akkor egyedül nem támadom meg, inkább megvárom az erõsítést ha számíthatok rá. Viszont KT-nek és IS-3-nak egyedül is nekimegyek. Mivel mind a három tier VII-as nehéztankkal legalább 100 csatát játszottam, van egy kis tapasztalatom velük. Szerintem is a T32 a legjobb és tényleg inkább tier 8,5 mint tier 8. A T32 meg kapott egy tier X-es tornyot, de a valóságban is ilyen páncélozottságú volt. Ez ellen nincs mit tenni, de akkor legalább maga a tank ne tier VIII-as lenne. És ezt megint elcseszett besorolásnak köszönhetjük.
(88 csatából 47 gyözelem se rossz arány, bár ez ugye sokmindentöl függ)
A VK3001H felesleges lépcsönek tünik, ha heavy felé mész akkor VK3601 (ezt szintén imádtam, még meg is van)
Medium felé szerintem ne menj a játék ezen változatában.
Hát pont ez az, hogy én kihagytam a PZIII/IV-et, így ha Panther felé szeretnék menni, akkor csak a 3001H az egyetlen esélyem, mert visszalépni már nem szeretném a PZIV-rõl a PZIII/IV emiatt.
Nehéz döntés 😞
Fogalmam sincs, hogy med vagy hvy felé mennék-e, hiszen heavym még sose volt.
Amúgy szerintem pénzkeresésre azt használd, amelyik irányba tovább akarsz menni. Ha a német heavyk akkor 3601, ha a német mediumok akkor meg a 3001P. Konkrét számot senki sem fog tudni mondani, az infó nem publikus, de nem hinném hogy ordas nagy különbsége lenne köztük ebbõl a szempontból.
Nincs értelme szerintem csak a pénzkeresés miatt megvenni az egyiket, ha a másik iránybaakarsz menni.
(3001H meg egy nagyon nem optimális helyen lévõ tank a treeben, felesleges).
Másfelõl, a T32 (fejlesztett tornya +20% nélkül is úgy emlékszem ultrabrutál.
298/197/152
A minimauszé 252/160/160, pedig az 1 Tierel magasabb, a mauszé meg 220/210/210. Vagy vegyük az IS7-et: 210/210/94
Namost, ehhez képest egy T8 USa tank... 😊
(tudom, a vastagság egy dolog...)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Malinovkán a II pontnál voltunk és felmentünk a templomhoz. Ketten voltunk a T32-es meg én az IS-emmel. Jött az ellen kettesével és megöltünk 9 tankot(T6-T7-T8), abból a T32 6-ot ölt meg úgy hogy nem sebezõdött. SW után lehet, hogy ez lesz a harmadik (IS-7, hummel biztos) tankom az IS-3 helyett.
Miért nincs adat a pl a Sturer Emil tervezett fegyverzetérõl?
Mert ezek ugye nyitott küzdõteres,papírpáncélzatú gépek lesznek.Hogyan akarják megvalósítani,hogy harcértékben felvegyék a versenyt a hasonló kategóriájú páncélozott társaikkal szemben?
Még egy tierrel nagyobb löveget kapnak?Vagy ezek átlépik majd az 500méteres látótávolság határt?
Az E kategória gépeirõl sincsenek csak páncélzat adatok.Fegyverzetrõl semmi.
Remélem azért a JagdTiger 128 L/68-asa azért még visszaköszön valahol!
Attól sokkal jobb,hogy csak 1 misét érjen meg!😄
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
88 L71: 0,3
ez alapján legalább egy századdal kisebbnek kéne lennie, de szerintem nem kizárt a 0,28
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Aztán amikor megjelenik a sarkon,akkor 3percig jön a csõ,5 másodpercig meg a tank.😊
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Jeges: naná! 😄
A Tier 9-es 120-as a 70-90-el kevesebb sebzést (ugye a németeké 470-et, szovjeteké 490-et sebez) kompenzálja a tûzgyorsasásggal. Talán 1.2-1,5-tel gyorsabb percenként, ez még arra is elég hogy DPS-ben a legjobb legyen.
A 120-as pen.-je tényleg elég mindenre, most azért a 2mm-ért 😄 VK45 - Is-4 tornyához már kevés, de hát nem oda kell lõni.
A 105-ös viszont tényleg elviselni még 20mm-t, de ekkor meg már túl jó lenne, mert DPS-ben már így is a legjobb, szóval Ferdinand-tól félni kell vele, mert az már kemény dió 😊 De az Is-3 - KT nem probléma.
155-ös se annyival lassabb, cserébe van egy tornyod meg kétszer annyi HP-d 😊
A pontosság meg...igen, 400-500m-es lövések elég sûrûn mellé mennek, ez nem egy 88-as. De a harcok 90%-a 1-250m között folyik, szóval én ezt se tartom olyan nagy hátránynak.
Én nem hiszem,hogy L/100-as löveget fog kapni tank.
Inkább a Dicker Max,Nashorn,Sturer Emil verziókon tudom elképzelni.
Ezt lemérni lehet max ... Vagy érzésre ... 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Az L/100-ról még nem tudni, még ezek az adatok sem 100%-osak, majd a teszt után lehet hogy változtatnak még.
De én tuti hogy nem azzal fogom használni. Tier 9-es közepes, azaz Tier 8-9-10-es tankokkal mindig találkozni fog. Egy Tier 9-esbe sebzek 5%-ot...hát...bár eddig se terveztem Panther II-t venni, ha csak addig nem kapnak a közepesek valami erõsítést.
ÖÖÖ.. sose néztem, de ha felraksz egy ilyen jellegû modult (pl rammer) akkor biztos hogy frissiti a tank statisztikákat a garázsban?
Simán el tudom képzelni hogy azok beégetett szövegek de a játék mással számol, ami igy nem látszik.
Élõ példa ugye a kiirtnál 20%-al nagyobb US heavy torony páncélzat... 😊
Az hogy az alvázuk gyengécske leszarom.Hozzá vagyok szokva a vékony páncélzatú gépekhez.Ezeknél ráadásul a torony páncélzata kompenzálja valamelyest a gyenge hull-t.
A mozgékonyságuk megfelel az adott kategória elvárásainak,sõtt a fordulékonyságuk még jobb is talán.
A torony forgási sebességük szintén jó.
Viszont nem nagyon tudok mit kezdeni az Amcsi tankok lövegeivel.
A tüzgyorsaságuk kiemelkedõ.A sebzésük összeségében jó,bár Tier 9-ben az a 120-as már kicsit gyengécskének tûnik.
A penetrationnal nem vagyok kibékülve!Nálam 2 választóvonal van.A 105mm-es nem éri el a 200mm pent.Nálam ennél a kategóriánál 200mm a határ.A 120mm pedig a 250mm nem viszi.Annál a kategóriánál pedig nálam ott a határ.
Igaz,hogy mindkét értéktõl csak nagyon picivel kissebb.
Az a helyzet,hogy azt az elõnyt,amit tier 7-ben megadnak nekik a 105mm-el,azt elveszik tier 9-ben a 120mm-el.Mert t-7-be a 105mm-es már nagyon erõs,még T-9-ben a 120mm-es gyengécske.
De ami végképp szúrja a szemem,az a 105-ös pontatlansága!0.37.Hát nem tudom.Én ha lehet akkor a nagy távolságú harcot erõltetem.Közelharcba csak muszájból megyek bele.Márpedig az Amcsiknak is a távolsági harc lenne javallott a gyenge hull miatt,hogy ne tudjanak rájuk pontosan célozni.De ezzel a 0.37-el ez eléggé lutri.
A 155-ös pen-je meg sebzése korrekt lenne,de a reload iszonyat lassú!
Az ISU BL/10-ese is gyorsabb,pedig ott se nõ butyök az ujjam végére a sûrû lövöldözés miatt!
De majd a Sas mindjárt elmondja nekem az okosságot!
Ugye Sas?<#hawaii>#hawaii>