World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alsó képen a T-44-100 van, ami a WoT-ban a T-44+fejlesztett toronynak felel meg. Az a 6 páncélzat adat megegyezik azzal ami a képen van.
A felsõ képen a T-54 van csak nem tudom milyen toronnyal. De a WoT-ban a lévõ harckocsitest oldala 10 mm-el még vékonyabb is. Úgy tudom volt olyan torony a T-54-hez ami nagyon hasonló páncélzat értékekkel rendelkezett, mint amivel a WoT-ban lévõ torony rendelkezik.
Vagy nem jól értelmeztem a két képet és ezek nem az eredeti gépek, hanem WoT-os gépek páncélzatai?
Engem mindig érdekelnek a képeid. 😊 Két dolgon lepõdtem meg az elsõ két képnél:
1. 12,8 cm L/78. Azért az a 10 méteres ágyú már kicsit perverz. Ezt csak papíron gondolhatták komolyan.
2. A KT-re komolyan terveztek 10,5 cm L/68-as ágyút? Talán valamelyik fórumon olvastam errõl, de nem tartottam hitelesnek.
A Puma pedig nem tank. Igaz, a Hummel se nevezhetõ tanknak, vagy a Ferdinand se. De a Puma nem lánctalpas, nem tank alapra épült jármû Semmi keresnivalója nem lenne.
A PZIII pedig még mindig felderítõ. A felderítõ tankok minden hová bekerülhetnek. Tetszik nem tetszik ez van.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Éreztem, hogy ebbe valaki bele fog kötni... Tisztában vagyok vele, nyugodj meg.
"Arra meg semmi szükség, hogy a Panzer IV különféle verzióit beletegyék. Van rá vagy hét fajta ágyú, két fajta torony, ez bõven elegendõ variáció.
Arról nem is szólva, ha úgy vesszük benne van az F és H verzió is, hiszen az F variáns 75 mm KwK 37 L/24 ágyút használt, 75 mm KwK 40 L/48-at! Tehát, benne vannak a PzIV variánsok, csak nincsenek külön megnevezve. "
Ahhoz képest a T34-es 85-ös variánsa külön tankként szerepel.
"A hidegháborús tankokat, vagy a prototípusokat pedig (általában) olyanokkal engedi össze, akikkel szemben van esélyük. A Panzer II-õt nem fogja a T-54 ellen berakni."
Ezt ugye viccnek szántad? Én ne lennék tisztában a játékkal... Pz3-ast összeengedi a legtáposabb heavykkel is. De nem is ez a baj, hanem az, hogy az egyik oldalról (német) 44-ig lezárulnak kb a harckocsik. Míg ruszki oldalról jócskán benne vannak a 40-es évek második felében, és ebben az idõben 1-2 év alatt teljesen megváltozott a technika.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Kicsit növellték az amerikai, német 105 mm-es ágyúk sebzését. Ez csak ezekre a típúsokra vonatkozik vagy az ágyúra? Mert ha az ágyúra akkor elvileg más hk is megkapja, a plusz sebzést.
Azért furcsállom hogy a Pershing RoF-ja tényleg 7,23. Még a T32-nek is csak 6,40 ugyan ezzel az ágyúval.
A T-54 100 mm LB-1-es ágyúja elég ütõs lett. 😊 Emlékszem spekuláltam, hogy milyen lesz. Nem sokkat tévedtem, 20/30-al kisebb penetationt/damaget tippeltem. 😊 Ez igazából a 8,8 cm L/100-as ágyú vetélytársa, az is hasonló lesz. Az adatok alapján a T-54 veri az IS-3-at, elég rendesen.
Cuki: az a 219 mm átütés nem is olyan túlzás.
A jelenlegi 100 mm D-10 ágyú a valóságban 186 mm-es átütéssel rendelkezett APCBC lõszerrel és 148 mm-es átütéssel APBC lõszerrel. A WoT-ban 175 mm, gondolom nem akartak variálni a lõszertípúsokkal és a túl sok 186 mm, túl kevés 148 mm értékekkel ezért egy köztes 175 mm-eres értéket állítottak be. Elképzelhetõnek tartom azt a 219 mm-ert egy háború után kifejlesztett ágyútól.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Aztán ez a játék nem II. világháborús. Nem tudom mit nem lehet ezen érteni.
Arra meg semmi szükség, hogy a Panzer IV különféle verzióit beletegyék. Van rá vagy hét fajta ágyú, két fajta torony, ez bõven elegendõ variáció.
Arról nem is szólva, ha úgy vesszük benne van az F és H verzió is, hiszen az F variáns 75 mm KwK 37 L/24 ágyút használt, 75 mm KwK 40 L/48-at! Tehát, benne vannak a PzIV variánsok, csak nincsenek külön megnevezve.
Még jó, hogy ennyire tisztában vagy a játékkal.
A hidegháborús tankokat, vagy a prototípusokat pedig (általában) olyanokkal engedi össze, akikkel szemben van esélyük. A Panzer II-õt nem fogja a T-54 ellen berakni.
Baromira nem értem pl, hogy miért nincs PzIV AusF. H vagy Puma, stb.
Советские средние танки 1941-1945 (2008)
Orosz szakkönyv vs. játékkészítõk... 😊
Waffen-Arsenal Spezial Band 16 - Die Deutschen Kampfwagen Kanonen 1935-1945 (1996)
[/img]
Motorbuch Verlag - Spielberger 07 - Der Panzer-Kampfwagen Tiger Und Seine Abarten (1998)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
mekkorát fogok én ezzel rodeózni :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Panther II: 1600HP, Hull 100/60/40, Turret 150/60/60, 55kph, Traverse rates 30/35, Gun pen 200/244/60, Gun dmg 360/360/460, Gun rof 6.67, Power 920, Weight 49.7/51.4, 5 crew, View range 480
Pershing: 1400HP, Hull 102/76/51, Turret 114/76/76, 48kph, Traverse rates 40/45, Gun pen 198/245/53, Gun dmg 390/390/480, Gun rof 7.23, Power 765, Weight 43.9/45.05, 5 crew, View range 470
Milyen meglepõ, a T-54-es a legjobb.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A Marder II-n elég jó szögben lehet forgatni az ágyút is, de ezt szerintem nem csinálják meg az Emil-el, mert hivatalosan csak 14 fokban tudta mozgatni a 128-ast. (balra és jobbra összesen)
Mivel mindkettõ papírból van, szerintem egyértelmûen jobb lesz az Emil, úgyhogy én a nyitott tetejû TD-k felé indulok majd.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Én is voltam már Maus-szal KT ellen, de akkor alattam ilyen VK36-osok voltak, náluk meg Tigrisek meg IS-ek.
Ha felül feltûnõen kiegyenlítetlen a csata, akkor alul kell körülnézni.
Nem egyszer volt olyan, hogy nálunk a legalsó 5 tank felderítõ volt (Leo és Pz. III), náluk meg Jgpz, meg sok VK...
Amíg nem javítják a játék hihetetlen bugjait addig nem vagyok hajlandó ezzel így játszani. Ülök ÜLök ÜLök a semmibe röpködnek a lövedékek valakit kilõ a semmi a láthatatlanság. Erre nincs HOT FIX...majd kapunk valamit, amiben nem lesz fogadni merek ez javítva. Megmozdul az ember amint egy kis helyváltoztatást akar nem lát addig senki megmozdulok mindenki lõ mindenki eltalál és kiszednek fél pillanat alatt amíg megmozdulok.
Ez nem nyújt játék élményt így. Akárki akármit mond, védheti...leszarom.
Az nem játék hogy egy csatában 15 percig várok és SGzek miközben megy a csata mert úgy is a semmit nézzük...Igyekszem dupláztatni a tankjaimat, de egyszerûen azt se tudom befejezni annyira felhúz egy idõ után, de volt olyan hogy annyira antiszoc lettem tõle hogy csak toltam toltam és kész. Ha lehetne választani csak Himmelsdorfra mennék, ott még lehet is játszani valamennyire. Meg ENSK en
De a többi...semmi más csak ülünk. Megmozdulsz meghalsz.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
+valszeg ezek szerint platoonba begyûjtessz 10 maus-t és nem lessz gondod
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
A medve nem játék.
Attól függetlenül, hogy ki kíváncsi és ki nem a balanszos fotókra EZT a linket nem lehetne a banner alá tenni? Tudom, hogy a legtöbben leszarják, hogy mi van a banner alá írva, de hátha lesz akinek segít. 😉
Szóval a legénységnél van egy 75%os legénységem, és veszek egy új tankot. Mi éri meg jobban? Átképezni a 75%-ost, vagy venni új 75%osokat?
Mintha Cifu írta volna, hogy ha átképzem, akkor a 75% 75%-át kapom. Akkor meg mi értelme átképezni? Miért nem jobb rögtön 75%osokat felvenni?
Is3 elötte egy domb (nem is kicsi) a domb mögött egy ellenség, Is3 kitartóan lõtte a piros pontot de az nem tûnt fel neki, hogy folyamatosan a domboldalt lövi, bele lõt vagy 5-t lol (többet csak azért nem mert közben meghalt)
ilyen emberek ülnek is3-ban...