World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DE!!! Nem találnak el semmit! (Mondjuk gyanítom ez Mörfi ...) Haverom a múltkor kipróbálta, és meg volt lepõdve, hogy milyen pontos ... o.O ... Na mondom szép, több mint 2500 csata után összekeverte a Priestet a Stuggal? vagy mi? Direkt mentem vele pár kört ... de a lényeg ugyanaz ... alig találok el bármit is vele ...
Elvileg a peccsben javítanak rajta, de szkeptikus vagyok ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Tegnap történt, hogy jöt szembe 2 minimaus, én (KT) és egy IS3 elbújtunk egy-egy bokorban, és egy 44-es berohant közéjük táncolni.
Végeremény: két döglött egér, mi meg mentünk tovább, mert összesen egyszer tudták eltalálni a 44-est annyira jól táncolt.
Tény kellett hozzá, hogy minket supportáljon egy humi, meg a két béna ellenséges játékos is.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Én imádtam az elején a mozgékony cikázós harcmodort, T43 kiölt minden ilyen érzelmet ...
De mindig van mit grindelni, IS3-ra csak pénz kell, ISU-t addig kigrindelem, T44 sosem lesz meg, amennyire szeretem most a 43-ast ...
Ráadásul elkezdtem a német oldalt is ... Ott is lehet min gyúrni, PZ4-em nemsokára elite, csak nemtok dönteni melyik ágon induljak, JPZ4 is megvan, csak JP-re kellene rágyúrni, meg ott a Priest, ami csak azért van, hogy ha nagyon belelendülök a játékba, akkor megyek egy kört a T43-al, majd a Priest-el és úgy elmegy tõlle a kedvem, hogy nem gond abbahagyni ...
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
A 85-ös jobb lenne, de szembõl T6 felett esélytelen ... Jó lenne, ha médiumként lehetne használni a T43-ast, de hogy valamihez közel kerüljek annak az esélye gyakorlatilag 0 ... Mióta megvan, fullos lett, kigridneltem vele kb. 25k XP-t és 2!!! alkalommal volt olyan, hogy egy nagyobb heavy-hez közelkerüljek, és magamra tudjam vonni a figyelmét, hogy a TD-k kivégezhessék. Mivel a fürge T43 úgy cikázik a enemy körül, hogy még a KV kukás tornya is tudja követni, így ez ki is kell, hogy végezzék, különben végem ... Nyílt terepen meg baszhatom ...
De van nekünk városi pályánk is kettõ, (Naponta 2-szer játszom ezeken a pályákon, mindkétszer artyval ...) ahol viszont kb annyit érek, hogy 1. lövés megállít, a többi megöl.
Jelenleg a legszarabb-leghasználhatatlanabb kütyü ami áll a garázsomban az az M7 Priest. Csak azért tudja leelõzni a T43-ast, mert a T43-al azért néha eltalálok valamit. (Ha lenne ilyen, a Priestem tele lenne Traitor medállal ... 25 lövés hit és damage nélkül ... bárcsak minden arty ilyen lenne ...)
Volt egy kisebb hullámvölgy nyár végén, amikor játszotam vmi mást, de most megint full gõzzel tolom. Mondjuk az ilyen jellegû játékok szavatossága nálam 1 év körül van (NavyField mondjuk kitartott 1.5-évig, az kb teljesen ez az értelmetlen grind 😊 ), mindenesetre vmit nagyon jól eltaláltak benne ami egyelõre tartja bennem a lelket.
Pl vártam nagyon a wipe-ot, hogy megvehessem az IS4-et, mert a 168k XPt IS3-al összezszedni elég esélytelennek tûnt. Aztán hogy hogynem, márcsak 18K hiányzik, és bár tökig állok free XPvel, egyszerûen van kedvem kigrindelni az IS-el.
Mondjuk tegyük hozzá, fõként azért, mert hála az égnek mindik össze tudok kaparni egy platoont, akik legalább olyan fanatikusak mint én. Ma is hajnali 2 fele tettük le a lantot....
Szóval, engem a platoon tart a játékban meg az, hogy egyelõre még vannak belátható idõn belül elérhetõ célok.
(jelenleg 3 ágat tolok: IS3 -> IS4, T29 -> T32, JPZIV -> Jpanther).
Normális esetben én azt a tankot nem sebzem 😊 fõleg nem a tornyát.
Na, 1x úgy sikerült lelõnöm vagy 30%ot belõle, hogy hátulról a torony oldalát kaptam el egy elõttem csikicsukizó IS7-es csapatttársnak. Még a szép csíkot is odarajzolta a rendszer, a gyönyörû kerek oldalára a toronynak - hogy most ez miért nem lett lepattanó, vakartuk mindketten a fejünket 😊
Más kérdés, hogy ez jelenleg nem lehetséges - a teleport javító patch óta sztem én nem láttam olyat, hogy két medium egymás közt keringve osztja az áldást, mivel amint vki láthatóvá válik, akár a világ másik oldaláról s kilövi egy másik tank.
T43-ban egyébként még az volt az érzésem, hogy a T44 legfõbb tulajdonságának - mozgékonyság - se híre se hamva.
Patch óta én is csak a kötelezõ duplát teszem meg vele is meg a T44-el is (fõleg mióta a T44-et IS3ak meg KTk ellen számolja a balancer 😊 )
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Erre a 0.6.2.7-esre azt írták, hogy lehet hogy ezt is megkapjuk jövõhéten, ha kész lesz. Szóval biztos hogy nem kapjuk meg 😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ráadásul baszhatom a több HP-t, ha mindig valami olyan modul sérül, ami alap KV-vá degradálja a tankomat ...
3 lövést kaptam be tegnap egy T34-85-östõl ...
1: track, -10HP
2: engine, -20HP
3: gunner, -20HP ...
Ráadásul baszhatom a HP-t, ha egyszer a PZ4-nek gyakorlatilag jobb fegyverzete van mint ennek a szarnak ... Sniperkodni gyenge és pontatlan, odarobogni meg nem lehet vele, mert olyan mint egy anyahajó ... Az IS mozgékonyabb ... Csak azért nem adom el, mert hátha meglesz a T44 (Meg egy valag lóvét buknék miatta ha eccer lesz SW ...) ... Jelenlegi a szupersikeres napi 1db 200XP-s duplakörrel számolva a még hátralévõ 75000XP az kb: 375 nap ... addigra a lóvém is meglesz rá ...
Mellesleg ismétcsak "pr0" voltam tegnap, nemtomhány%-os (sok ... de már nem volt 100) IS-4-est instagibeltem tegnap SU152-essel ... Egyszerûen nem értem ezt a játékot néha ...
Persze, hogy csapattárs volt ... Írta hogy help, erre mindenki kempel, gondoltam feláldozom magam, berobogtam a mögötte lévõ dombon lévõ bokorba, majd becéloztam az érkezõ támadók elsõ tankját ...
Rázoomoltam, a csapattárs nem is látszott a képernyõn, durr ... Erre kiírja, hogy megöltem egy csapattársat ...
Gyors sorry - rendes volt a srác, aztán megkérdezte, milyen fegyverem van, hogy így kiszedtem 😞
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Majd 70 rongy... Ehhez nekem kell menni a Pz4-el 3 kegyetlen jó karikát. Mindenesetre gratu. Én is ilyesmit nyomtam, csak alsóbb körökben mozogtam :-))
Jut eszembe, régen be volt linkelve 2 kép, hogy mely tankokhoz mennyi xp kell. (német-orosz) Azok a számok az adott jármû összes fejlesztését tartalmazzák, avagy hogyan lehet a legrövidebb úton átmenni a másik tankra xp-vel?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ha jól láttam, a halálbokrokat nem javítják? Akkor beülök kempelni, ahogy a sok k****g is teszi.
Ma volt egy jó meccsem PzJg I-el, Pagorki pálya, 9 kill, 3326 xp (dupla), épp az elsõ meccsem volt vele, és 14.803 credit. Nem is a top gunnak örültem, hanem a tengernyi xp-nek :-)
A többiek ott röhögtek, hogy a kis mákdarálóval tolom 😄
Arra viszont volt eszük hogy a heavyk még jobban látszódjanak.
Ez lassan 1. vh-s játék lesz. Nemsokára jön az árokásó gép a tökéletes kemphelyerkhez, meg a vetõgép további bokrok lerakásához...
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
ma sikerült annyi barmot kifognom, mint eddig cakkpakk. 3 egymást követõ meccsben is egymást lõdözték a saját csapattársak és nem véletlenül vagy dühbõl, hanem szórakozásból. ráadáasul az egyikben IS-7-el volt az egyik barom...
hova kell ezt jeletneni? csináltam képet róluk...
- Added new medium tanks: Т-54, Panther II, Pershing.
- Added new TD "Object" 704.
- Added new SPGs: "Object" 212, G-Tiger, G-Panther, M12, M40/M43.
- Increased reverse speed for tier 7, 8, 9 medium tanks.
- Rebalanced characteristics for all guns and ammo for current SPGs tiers 3, 4, 5, 6.
- Increased hit points for tier 7, 8, 9 medium tanks.
- Increased the visibility for tier 8, 9, 10 heavy tanks by 25% during movement and at rest
- Reworked match-making system.
- Fixed bug with not saving status of ammo-resupply checkbox.
- Fixed incorrect messages on recieving achievements in service channel.
- "Not ready" button now unlocked for platoon leaded in waiting line before battle.
- Corrected unobvious descriptions of new achievements.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Szerintem ez érthetõ, hiszen egyszerûbb modellezni a vastagságot mint a különféle beesési szögeket. Ne felejtsük el, nem csak az számít hogy a páncélnak milyen a döntöttsége hanem az is, hogy a két tank egymáshoz képest 3 dimenzióban hogyan helyezkedik el (hiszen lehet lõni dombról is lefele).
Kétlem hogy megépültek. Még a szerencsétlen 12,8 cm L/55-ös ágyúhoz se volt elegendõ erõforrása a Kruppnak.
A medve nem játék.
Sztem tényleg kár ezen lovagolni... próbáltak összeszedni egy rakás tankot, igy vagy úgy elrendezve a techtreen hogy nagyjából együtt legyenek, játéktechnikaliag úgy ahogy kiegyensúlyozva. Hogy most egy tank 44-es volt, vagy 48-as kb tökmindegy. Az hogy másfajta felfüggesztés, fejlesztett elektronika, jobb motorok vagy MOS FET-es rádió volt az kb lényegtelen 😊
Az L78-as illik a Maus-hoz, jók legyenek az arányok. 😊
Az 10,5 cm L/68 elõször 1944 végén Krupp tanulmányként indult. Stabilizált optikát is kapott stb., rajzszáma: Hln-E 151. A 12,8cm L/66-os Hln-E 150.
Megépültek-e a próbadarabok 1945 márciusára...???