World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom mi a bánatért nem lehet felfogni amit mondok. Komolyan, lassan csak hülye fogyatékosok lesznek ebben vagy mi?
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Másik az hogy körönként mi alapján számol? mert oké hogy kapok creditet meg xp-t de pl goldot hogy lehet szerezni átváltáson kivül?
bocsánat de kezdõ vagyok és szeretnék tanulni mert tetszik a játék
██
Értem, akkor ezek után elfutok, mert hátha te vagy a kt-vel és be kell hugyoznom tõle. Még hülye ostoba vagyok... Erre nem tudok mit mondani csak annyit: Verd ki a pöcsöd a nyavajás KT-re mert 1 tierrel magasabb...<#zavart2>#zavart2>
1: Nem ismered a szitut.
2: Õ támadott szembõl
3: Oldalról lõttem õ szembõl
4: Ne szólj hozzám, ha csak lehordani tudsz mert neked tetves KT-d van.
A semmiért vagyok hülye. Grat ember, ügyes vagy! <#taps>#taps><#falbav>#falbav><#levele>#levele>
Igaz, a játék különféle dolgok alapján számolja ki, hogy lepattan-e vagy sem. De ettõl még tudni kell célozni is, nem elég az egeret rángatni.
Az IS-nek meg nincs túl sok esélye egy KT ellen. Ne is legyen. Agyfaszt kapnék ha egy IS legyûrne a KT-mban ülve.
Ebben semmilyen bug nincs, te voltál a hülye, hogy egy nálad jóval erõsebb tankot támadtál ostoba módon. Támadtad volna hátba, lõtted volna a lánctalpát, lõtted volna HE lõszerrel, céloztál volna a KT gyenge pontjaira(amibõl jó spok van)
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
A KT frontpáncélzata erõs, a fegyvere meg átviszi az IS-t, ezen semmi meglepõ nincs ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ja, és tudni kell(ene) célozni is...
Az elõbb én meg Királytigrissel egy T1-rõl pattantam le. Van ez így néha.
Városi pályán száguldottam T34 mediummal. Kb. 40hp-m volt, mögöttem szorosan jött egy kisebb tier medium. Az ellenfélnek két arty és egy KV maradt. Az egyik artyt bespottolták a dombon, én meg a domb alatti utcában repesztettem. Gondoltam köv. keresztezõdés jobbra át fel és kill.
Hát így is történt, csak egy killet hamarabb bekönyveltem, mint gondoltam. Amikor az agilis T34-el jobbra kanyarodtam, a mögöttem repesztõ szintén pár %-os medium nekem jött és kidurrant... Még írta is hogy fuck you! =D
Aztán életem legszebb foglalása. Egy 0 lõszeres su5-el elfoglaltam kampinyovkát, miközben egy KV és egy párduc rám lövöldözgetett a kör szélérõl, de nem találtak el, mert kitáncoltam SPG-vel!
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Ez a fegyvervariációt meg az alap és fejlesztett tornyot mutatja.

Ez a felcsatolható oldalköpeny picit se nevetséges.Azt lehet tudni hogyan került az amcsik kezére?A tank mögötti kép szerint az utcán állt.😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A medve nem játék.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A medve nem játék.
@Achmed927: ja, jó is bámulni a JagdTiger hátulján azt a kétszárnyú ajtót... mindig azon spekulálok olyankor, hogy be tudnék e lõni a szárnyak illesztésénél 😊
A medve nem játék.
Ott lekocogok egész elõre a lövészárokig, be egy bokor mögé, fejem szépen kilátszik és belövöm vele az egész pályát (vagy legalábbis a 4-bõl 3 helyet ahol az ellen jöhet).
Arty se tud kiszedni, jó esetben nem is látnak, ha meg látnak, lõhetik a tornyomat. Egyszerûen imádom.
Amúgy meg malinovka szerintem csak reflexbõl szar sokaknál. Azon a pályán igenis lehet támadni, oldalt. Tehát a medek is tudnak mocorogni.
Ellenben pl himmel - amit sokan szeretnek - csak a magas tierû heavyknek meg a TDknek kedvez. Amikor beraknak oda leóval, T43-al, gyak halott vagyok.
Sajnos egyszer volt itt a fórumon egy publikus, password nélküli TS szerver, de valami buzeráncs 2* is megtörte, széthekkelte, lerohasztotta.
Azóta nincs WoTos közös szerver.
De igazából ha ráguglizol, lehet találni publik TS szervereket, és oda be lehet a csapattársakat ideiglenesen. Csak legyen felrakva a srácoknak a TS meg legyen mikrofonuk (és ne aludjon mellettük a barátnõjük).
A medve nem játék.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Mégse lenne jó ha az ismerõseim azt látnák hogy hummelben pózolok egy bokorban 😄
Vagy látnák hogy füstölök el a leoban, miközben itt a fórumon osztom az észt az újaknak hogyan kell PZIII-al nagyok közt játszani 😊
Mi is haverral ha tehetjük platoon-ban nyomjuk, és azok az igazi nagy csaták.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
A medve nem játék.