World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg mindenki más.
A bázison volt a tüzérségünk, a faluba pedig egyetlen kis tier-û valami ment (talán Szu-85B?), akit az elsõ percben kilõttek. Mondom Renegade-nek, hogy oké, menjünk vissza, mert a nagy álmoskönyv szerint ha az egyik fõ utat senki sem nézi, akkor általában ott áttörnek. Visszasomolygunk a faluba, abuzáljuk a szembelévõket, csúnyán, nem is jönnek (próbáltak adok-kapok játékot játszani, de KT és Ferdi ellen KV-3, VK3601 és JSz szintû harckocsikkal ez ritkán jár sikerrel).
Eközben a teljes támadóékünk, vagyis a csapat bõ 2/3-a elvérzik a pálya másik felén, úgyhogy a végére kb. mi ketten maradtunk, meg egy Szu-100-as. Nagyon csúnya alázás volt (valami 15:5 körül? Abból az 5 killbõl pedig 3-at mi hoztunk össze...).
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Egy tankon használok HE bogyót, ez pedig a SU152-es alap 152-es ágyúja.
Próbálgattam én is a 10,5-ösöket, nem rossz, de nekem a hosszú jobban fekszik.
NagyTier csatákban ha nem tudok kárt okozni vele, akkor próbálok besegíteni, trackelni, vagy keresni kisebb tankokat, ez is tökéletes ...
Viszont amin tegnap beszartam ... T7+ csata = kemp, ez természetes, ritha a kivétel ... De tegnap kétszer voltam Stuggal ocsan csatában, ahol benne voltam a Top3-ban, mindenki elfoglalta a kis kempingszékét és kész ... Mondom ilyen nincs ... Low tier battle ne szóljon már a kempelésrõl ... aztán elõrezúztam, kilõttem pár tankor, kiszedtek és mentem mással ... Lassan kemping sim lesz a WoT ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Az igazi gond inkább az, hogy nagyobb ellenfelekkel kerül össze az ember, egy Tier VIII.-ast már tényleg nem nagyon tudsz megsebezni egy Tier V.-ös fegyverrel, de ettõl függetlenül azért lazán bedobálja az embert nagyvasak közé ilyen fegyverzettel.
Szvsz egyébként az igazi gond, hogy exponenciálisan nõ a Tier emelkedéssel a páncélvastagság és a penetration. Szóval valahol plusz-minusz 2 tier környékére kellene belõni a match-making rendszert, mert ez így rossz.
Hozzáteszem fordítva nézve is, ahogy már többször megjegyeztem, sajnálom azokat a StuG III. játékosokat, akiket egyetlen lövéssel szedek ki, egyszerûen unfair úgy, ahogy van. 😞
Aki viszont távolról szeret sniperkedni, annak egyértelmû, hogy jobb választás a 75mm-es.
Különösen, ha fizikával pedálozol, miközben ostobaságokat irkálsz. A beérkezési szögtõl igenis függ, ahogy Davidbog is írta, igaz, hogy elég szûk szögtartományban, de bizony lepattanhat. Sok évvel ezelõtt lõtéren szórakoztunk ezzel, nem BB-vel, hanem 9x19mm-essel (amíg az egyik gellert kapott lövedék a lõállás mögött 30 méterrel beszélgetõk mellett nem hullott alá, úgyhogy ráébredtünk, hogy ez bizony marhaság volt tõlünk...).
Ez a hiba ha jól tudom a fórum fentállása óta megvan, de olyan mélyen van a forrása a kódban, hogy nem valószínû, hogy valaha is javítani fogják. 😊
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Azóta darálok, elsõ meccsen sikerült egy is-3-at kilõni oldalról, persze nem 100%-ról.. A köv. meccs 4 kill. Egybõl megtaláltam a "beállításokat" 😊
Arra is rájöttem, hogy nekem ez a sniperes stílus jön be, megtanultam távolra lõni, és ezt így tudom a javamra fordítani. Köszi Mindenkinek a tanácsokat, de ez nekem így jobb. Bocsi 😊)
Már csak pénz kéne egy kevés, és szeretném megvenni az elsõ heavy tankomat. Még sosem játszottam vele, kíváncsi leszek...
Esetleg a nagyon vékony páncélzatú kisérõ felderítõ jármûvek kikapcsolása volt még lehetséges,de az is csak közvetlen találat esetén.
Szerencsés esetben,lánctalp vagy futómû sérülés is lehetett,bár nem nagyon volt jellemzõ ez sem.A tankoknak inkább kellemetlen volt,mint igazán veszélyes.Mellesleg egy tüzérségi zárótûz pszichológiai hatása sem volt elhanyagolható tényezõ.
Az ellenséges csapatösszevonásokat,összpontosítási körleteket is elõszeretettel lõtték tüzérséggel stb stb.
Mondjuk a Szovjetek még a repülõkre meg a tengeralattjárókra is rázúztak párszáz gránátot,biztos ami biztos alapon.😊
Ez a tüzérségesdi náluk valami olyasmi becsípõdés lehetett mint a Yenkiknél a bombázósdi.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Nincs olyan téma,bejegyzés,gondolatsor,hogy valaki ne tudna hozzáfûzni valami"építõ"jellegû,kicsit sem sértõ dolgot.
Sohasem örül más sikereinek,hanem addig kutat,amég nem talál valami olyan dolgot amivel lekicsinyítheti.Pl alsó kép.Nekem pl föl sem tûnt a prem lõszer.De gratuláció helyett rögtön valami más jött.😄
Tudom,hogy viccnek szántad de ez pont egy jó szemléltetés volt a mondandómhoz.
Az esetek 90%-át egy pici türelemmel és toleranciával meg lehetne oldani.Némi kompromisszum készség sem ártana.
Már most látom,hogy az 1000 Magyar játékos kb 125 különbdözõ klánba lesz és a legnagyobb ellenségeik majd más Magyar klánok lesznek!
Sajnos.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kiscicám nem talált me kilenc és 3/4 és mamipapi nekem megengedte hogy ilyenkor is fent legyek<#beka3>#beka3>
valóságban ms1-nek a 18mm-erét széttépné mint foxi a lábtörlõt
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
A hozzászólásom a WoT-ra vonatkozott nem a valós életre. Azért ennyire nem vagyok ostoba, a valóságban 20-30 mm-es páncél nem fogja meg a 8,8-as lövedéket, egyszerûen szétszakad és kész. Esetleg akkor pattan le, ha 5 fok alatti a becsapódás szöge, de ez is elég kétséges.
látom viszont fizikából még elsõ bálozók se vagytok
különben nem írnál ilyen ordas baromságot
ms1 vs 88mm ez már kábé olyan mintha fognád a soros dobozt meg a légpityud és próbálgatnád milyen szögbõl pattan le a lövedék
hát elmondom mert valószínû olyannyira gyerek vagy hogy még azt se adnak a kezedbe a szüleid semmilyen szögbõl nem pattan le egyszerûen benyomja vagy átszakítja
próbáld ki a kis airsoft-oddal 3papílapot összefogsz és lõdözöl rá hogy milyen szögbõl pattan le <#hamm>#hamm>
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Egyedül tényleg arra kell figyelni, hogy akkor mozgolódjunk ha más is látható a csapatukból. Mert a fókuszált tûz tényeg gáz még 4 pilincka szartól is 😊
A közvetlen irányzásúak meg nem lõttek be a hegy mögé. Szóval ezek az artik amik nekünk vannak, ötvözik a két különbözõ tipusú tüzérség elönyeit: megkapták a közvetlen irányzású lövegek pontosságát és a ballisztikus tüzérség "minden mögé belövök" tulajdonságát 😊
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Õszintén szólva nem tudom mit keresnek a WoT-ban, a tankcsatákhoz (amirõl a WoT szólna) nem sok közük volt. A tábori tüzérség mobilabb változata, de többé-kevésbé ugyanazokat a feladatokat látták el.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Ez a sebzés csökkentés csak a tüzérségre vonatkozik, vagy a TD-kre tankokra is?
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Mivel a Tier 8-asok sebeznek majd annyit, mint most a Tier 6-osok, ezért lesz egy szép kis nerf. Lehet hogy akár már a jövõ heti patchben meglesz, de ennek az esélye nagyon kicsi, inkább majd januárban.
A sebzést is csökkentik és a robbanási kört is.
Igaz hogy a Tier 8-as SPG-k ugyanúgy 1850-2k körül fognak sebezni, de azok már azért Tier 8-asok, én mégse egy Tier 6-os fog kiszedni egy lövéssel egy Tier 8 tankot.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Eddigre megkerülte pár ellenséges tank a pályát, vissza a túloldalra és õket is ki lõttem, majd ,,robogtam" zászlót foglalni, Ha még egy tank jött volna velem, nyerünk.
Viszont top gun, sniper, steel wal...jó volt azért. A hülye Hummel-ek se találtak meg.
Ellenben sivatagos pálya, megyek kapok vagy három lövést a nagy semmibõl és robbanok a fenébe.