World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet, hogy az, de akkor én is. Nem bírom elviselni egyszerûen hogy egy Tier 4-es arty a Tier 8-as heavymet tönkreteszi. Kilõ 1-2 module-t esetleg még crewet is. Okés, hogy max 150-200 hp megy le, de ott én halott vagyok kész vége... Tönkremegy a töltõ, meghal a commander nem állapot ez, de tényleg.

Me0w
Ne haragudj, de te ideggyenge vagy.

Together we'll fly someday...

csőcse
Pedig te is jól tolod orosz oldal eleve meg az 1ik legmegbízhatóbb tank

2dolgot lehet csinálni a nyerés érdekében, vagy jól sietsz rusholsz, vagy jól campelsz már ahol lehet. A legtöbben nem tudnak támadni, mert elindul a sok gyökér és aztán meg beszarik megáll rossz helyen ahol az ellenek kedvez meg az artynak pedig nem kéne megállni 6an szépen át lehet törni ami pont a lényege is a dolgoknak, hogy az ellen mögé gyorsan meglepetésbõl beférkõzz, és kifüstöld a biztonságos kis helyérõl.A camp-el meg az a helyzet nincs sok biztos arty mentes kuckó de amik vannak bakker azokat meg nem használják
<#falbav>

a.carkey
Szórakoztat, hogy azt hiszik csak addig megy vele az ember, míg el nem éri a stugot, erre kapnak egy full legénységes, majdnem full camos, agyonkütyüzött 10,5es ágyút. Sajnos ma csak városi pályát dobott be vele, vagy az arty szedett ki. 😊

A medve nem játék.

[NST]Cifu
Luke, ne engedj az erõ sötét oldalának! Állj ellen! Harcolj a kísértés ellen! 😄

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Mint említettem, ízlések és pofonok, és tiszteletben tartom a véleményedet, de számomra a Hetzer minden volt, csak nem szórakoztató.

Lehet majd veszek egyet, felszerelem maxosra, fullos személyzet hozzá, és megnézem úgy mit produkál... 😊

a.carkey
Na persze, de nem mindegy, hogy mi a cél: a szórakozás, vagy a meló! 😊

A medve nem játék.

Valószinûleg holnap eladom az IS4-et a picsába, és megveszem az összes arty-t ami csak van.Ennek semmi értelme, 24 meccsbõl 20-ban az arty-k szednek ki.

Amúgy mindig megdöbbenek a Hetzer imádatodon 😊

Tuti hogy bejön neked, nem kérdés, mert a legtöbbet használt tankod, csak a T34-el mentél többet.
Szerintem neked otthon szöges korbács is van a falon 😉, ebben az 1 esetben tudnám megérteni miért mész vele ennyit 😊

Aki a Hetzerben a 10xesét (528) legrindeli annak ami a következõ tankig kell, az nehogy már reklamáljon azért mert a stugban 70 csatát kell menni a JPZIVig 😊

a.carkey
Én 1 perce jöttem rá, hogy nem kapcsoltam át az egész érzékenységét, és emiatt célzok úgy, mint a nõi kézisek.

A medve nem játék.

a.carkey
Ált. azok a leghosszabbak. 😄

A medve nem játék.

Azért ilyen még sosem volt vele.
Én lepõdtem meg a legjobban, mert én voltam a lista legalján. Mondtam is magamnak, h rövid csata lesz. 😊
a.carkey
Fegyverzet terén meg ugyanaz a kettõ, mert talán még a JPZIVel is kötelezõ lenne a 10,5es.

A medve nem játék.

a.carkey
*1. Többet

A medve nem játék.

a.carkey
1. Kevesebbet kellett grindelni a következõ tankig. 😊
2. Folyamatosan te vagy vele a scout.
3. Ugyanúgy 1 lövés mint a Hetzer, bénábbaknak 2.
4. Nagyobb, mint a Hetzer, nagyobb bokor kell neki.

A medve nem játék.

[NST]Cifu
@Spiczi91: Semmi, de egy Lancia Stratos-hoz képest azért harmatos. 😊
(Néha még vissza is sírom öregapám kombi zsigáját - azóta nem ültem olyan autóban, amelyból olyan jó kiláttam körkörösen, minden irányba, manapság ablakok helyett a desingerek lõréseket terveznek az autókra 😄)

@a.carkey: Hát izlések és pofonok. De azt azért magyarázd meg, hogy ha a Hetzer tetszik neked, akkor a StuG, amely minden téren (fegyverzet, sebesség, mozgékonyság, életerõ) jobb tulajdonságokkal bír, akkor mi miatt hánytál? A Hetzer után a túl nagy sebesség viselte meg a gyomrod, vagy mi? 😄

a.carkey
Én hánytam a Stugtól, pedig nem egy elit tankot fejlesztettem ki.

A medve nem játék.

mibajvanazsigulival??!!?? 😄

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

[NST]Cifu
Jesszus Ninju. 😄

Azt sose mondtuk, hogy nem lehet jó dolgokat csinálni. De hidd el, ha beleülsz a StuG III.-ba, az olyan, mintha egy Zsiguliból átülnél egy Lancia Stratos-ba. 😄

Azért Hetzerrel is lehet jó dolgokat összehozni:

[NST]Cifu
Ha egy angol jól érti, akkor biztos, hogy érthetetlen. 😄

(Pár hete Molnibalage-al próbáltunk megfejteni egy vadászgépes szöveget, amit egy született angol követett el - nem semmi módon kapott pofont az amúgy sem veretes angol nyelvtudásomba vetett hit. Azt hiszem, hogy megértsen az ember egy született angolt (aki nem a kékvérûek közé tartozik), annak olyan nyelvkönyvet kell forgatnia, amit Guy Ritchie írt. 😄)

Szóval sok.

Nekem pont az ellenkezõjét sugallta, de épp mögöttem ül egy angol kolléga és neki is a sokat jelenti ha emberekrõl van szó.

Szóval kb igy:

decent price - jó ár, tehát alacsony
decent number of people - nagyszámú ember

Szóval ehhez valami borzalmas angol agy kell, de gyakorlatilag jól használtad.

Kipróbálom mindent újrainditok

Azt irja nincs kapcsolatom a hálózattal.-

[NST]Cifu
Mit ír ki a belogolásnál? Hol akad el? Vörös betüs üzenet van a launcher-nél, vagy csak folyamatosan homokórázik?

Én elsõ körben egy számítógép / router / modem restarttal próbálkoznék. Illetve megnézném, hogy az amerikai címeket rendesen elérem-e (hátha az ISP-nél halt le valami, vagy gateway-probléma van).

[NST]Cifu
Off

Õszintén szólva nem tudom, már hol vettem fel ennek a szónak a használatát, én elsõ sorban akkor használtam, ha jelentõs, meghatározó fogalmat akartam kifejezni. Most elkezdtem alaposabban utánanézni, és igazából ezt a szót ebben az értelmezésben angolban használják elvétve (pl. decent price = jó áron). Szóval helyesnek nem helyes igazából, és végképpen nem könnyen értelmezhetõ, úgyhogy el kell kezdenem leszokni róla. 😊

On

Arra céloztam, hogy azért relatíve jelentõs a fõleg Arty-val játszók aránya.

Miért van az, hogy a munkatársam akivel szakaszban toltam õ tud játszani engem meg nem enged fel?

Ez tényleg idegesitõ.Nem elég, hogy az ember szenved az arty-kkal, kivételesen vettem prémet, erre nem enged fel.<#falbav>

egyébként mindenképpen fedi az artysokat, mert szépek és szerények, mint maguk a játékosaik :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

szokták használni arra, hogy számottevõ, meghatározó 😉

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Esküszöm szótárt fogtam:

Decens
Nyelv: latin
illendõ, tisztességtudó
tapintatos, tartózkodó
tartózkodóan szép; nem feltünõ s azért vonzó (megjelenés)

Akkor most sok vagy kevés? 😊

Kidobott.Megint karbantartás van?

Nemtudom mirõl beszélsz... <#miaz>

Na igen, ezen az egyen én se tudom túltenni magam, szerencsére ezt a következõ patch orvosolni fogja (bár nemtom telitalálat esetén is igy lesz e, a patch mintha csak a mellélövés esetén limitálja a belsõ modulok sebzését).

[NST]Cifu
Hát nem tudom, a legtöbbet sebzõ emberke tényleg fõleg hk.-kkal nyomul, de a második sebzésben Rigel, Sz-51 / Hummel játékos, és nem mellesleg õ a legtöbb ellenfelet elpusztító játékos is a Hall of Fame szerint.

Megjegyzem most végigpörgetve ezt a két listát (top dmg és legtöbb kill) azért elég decens az arty-val játszók aránya. 😊

Eagle16

Ezért aztán teljesen megéri közepes tankot használni.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

A TD-kel kapcsolatban meg óvatosan fogalmazok (a szösszenetbe bele se raktam), mert túl keveset játszottam velük a többihez képest, bár némi sejtésem már kezd lenni róluk, de ebben a mûfajban te és Jeges a mérvadó. :-)

A 2.-ra: mintha valaki már említette volna, hogy a DPS top lista élén csak tankok vannak és hátrább vannak az arty expertek.

[NST]Cifu
Szép kis összesítés, szvsz kirakható felülre, de pár apróságra felhívnám a figyelmed:

Pontosság:

Ne feledjünk el két fontos tényezõt:
1.: Az Arty-nak nem kell kitennie magát az ellenséges tûznek ahhoz, hogy tüzelni tudjon. Egy Hk. vagy TD viszont extrém eseteket leszámítva (kilóg a lánctalp vége, stb.) csak úgy tud lõni, hogy ha az ellenfél is rálát.
2.: A sebzést is nézzük meg, a Humi a nagyobb ágyúval 950-et sebez, a KT a 10,5cm-essel 320-at, a Panther a 88-assal 220-at. Tehát hiába rosszabb a találati arány, a találati aránnyal korrigált találat / sebzés értéke még mindig magasabb lesz Humival, mint KT-vel vagy Panther-el (a 12,8cm-es ágyúval már a Vk4502 / Ferdi / JT már szvsz viszont jobb lehet a Huminál).

Mozogni, mozogni, mozogni, az egy helyben álló tank, halott tank

TD-vel kicsit nehéz mozgásból bármit is eltalálni, de sokszor még célra tartani sem tudsz. 😊
Plusz poén, hogy mivel egész testtel kell forogni, hogy ráfordulj a célpontra, a fedezékeket nem tudod rendesen kihasználni. Én éppen ezért nem szeretek harckocsi módra rátapadni a fedezékre. Drasztikusan rontja a mozgási lehetõséget, és ezáltal a tüzelési szöget.

RatBaG
igen, õ valahogy mindig csak piócákat talál társnak. khmm, ugye lamm? <#mf1>

Per Aspera Ad Inferi.

Fene, nem is R-go, hanem Hungária, csak a Szikora tolta.

Küldömneked az R-Go-tól a Csáó Marina cimû számot.... kis szövegváltozatással:

"Hé Adjunktus! Adjunktus hova mész? Hát veled még viccelni se lehet?"

(a többi részt inkább hagyjuk, azok nem érvényesek)

Na cigizek 1-et aztán kinyírok pár tankot.Bár Lammaer szerint csak killeket lopok.😄
Tegnap elõtt átléptem a 4 millás sebzés határt.Jó kis lopkodás!<#wink>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

"nem kevésbé kell foglalkozni"

Már magyarul se tudok irni 😊 Szóval kevésbé kell...

A fene, akkor marad, az, hogy elhiszitek :-) mert mindig nézem az összesítõt (a 10:1-hez, az onnan van). Azért éreztem valósnak, mert teológus & geológus számokat látni SPG vs egyéb esetében.

Ha igy lenne, a hivatalos fórumon angolul irnám a FAQ-t <#mf1>

Én még azt tenném hozzá:

- akkor támadjunk, amikor nemcsak minket látnak, ergó az esély, hogy pont minket lõjenek eloszlik (birkanyáj szindróma). Nem feltétlenül kell ugyanott menni ahol a többiekt, szóval ha látjuk hogy bal oldalt megindulnak, mi mehetünk jobb oldalt is.

- ha van kapacitás, érdemes nézni hogy miket öl az ellenséges arty. Pl ha látod, hogy a térkép túloldalán épp most ölt meg vkit az elõbb az arty, nem kevésbé kell foglalkozni az arty elõl való bújkálással, mert úgyse ide figyel...

- ha rádlõnek artyval és nem talál el NEM LEBLOKKOLNI és MEGÁLLNI. Sokszor látni, hogy támad 3 heavy, az egyikre rálõnek (esetleg ki is lõvik) és a másik kettõ beszarik és megáll ahelyett, hogy kihasználná, a komolyabb artyk 30-60 másodpercig is töltenek.

- ha bokorban rejtõzködsz és rádlõtt az arty, helyet kell változtatni, azonnal. A legöbb artysnak van esze, és ha egyszer felderített egy scout, megjegyzi hogy melyik bokorban vagy, és akkor is odalõ még 1-et, ha a scout már nem mutat téged. Ergó a bokor ahelyett hogyrejtene, gyakorlatilag referenciapontként szolgál neki.

Az azt jelenti,hogy te mennyi sebzést osztottál ki annak tükrében,hogy mennyit kaptál be.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Az szerintem is kapott/osztott sebzés😊