World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2dolgot lehet csinálni a nyerés érdekében, vagy jól sietsz rusholsz, vagy jól campelsz már ahol lehet. A legtöbben nem tudnak támadni, mert elindul a sok gyökér és aztán meg beszarik megáll rossz helyen ahol az ellenek kedvez meg az artynak pedig nem kéne megállni 6an szépen át lehet törni ami pont a lényege is a dolgoknak, hogy az ellen mögé gyorsan meglepetésbõl beférkõzz, és kifüstöld a biztonságos kis helyérõl.A camp-el meg az a helyzet nincs sok biztos arty mentes kuckó de amik vannak bakker azokat meg nem használják
<#falbav>#falbav>
A medve nem játék.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Lehet majd veszek egyet, felszerelem maxosra, fullos személyzet hozzá, és megnézem úgy mit produkál... 😊
Tuti hogy bejön neked, nem kérdés, mert a legtöbbet használt tankod, csak a T34-el mentél többet.
Szerintem neked otthon szöges korbács is van a falon 😉, ebben az 1 esetben tudnám megérteni miért mész vele ennyit 😊
A medve nem játék.
Én lepõdtem meg a legjobban, mert én voltam a lista legalján. Mondtam is magamnak, h rövid csata lesz. 😊
A medve nem játék.
2. Folyamatosan te vagy vele a scout.
3. Ugyanúgy 1 lövés mint a Hetzer, bénábbaknak 2.
4. Nagyobb, mint a Hetzer, nagyobb bokor kell neki.
A medve nem játék.
(Néha még vissza is sírom öregapám kombi zsigáját - azóta nem ültem olyan autóban, amelyból olyan jó kiláttam körkörösen, minden irányba, manapság ablakok helyett a desingerek lõréseket terveznek az autókra 😄)
@a.carkey: Hát izlések és pofonok. De azt azért magyarázd meg, hogy ha a Hetzer tetszik neked, akkor a StuG, amely minden téren (fegyverzet, sebesség, mozgékonyság, életerõ) jobb tulajdonságokkal bír, akkor mi miatt hánytál? A Hetzer után a túl nagy sebesség viselte meg a gyomrod, vagy mi? 😄
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Azt sose mondtuk, hogy nem lehet jó dolgokat csinálni. De hidd el, ha beleülsz a StuG III.-ba, az olyan, mintha egy Zsiguliból átülnél egy Lancia Stratos-ba. 😄

(Pár hete Molnibalage-al próbáltunk megfejteni egy vadászgépes szöveget, amit egy született angol követett el - nem semmi módon kapott pofont az amúgy sem veretes angol nyelvtudásomba vetett hit. Azt hiszem, hogy megértsen az ember egy született angolt (aki nem a kékvérûek közé tartozik), annak olyan nyelvkönyvet kell forgatnia, amit Guy Ritchie írt. 😄)
Nekem pont az ellenkezõjét sugallta, de épp mögöttem ül egy angol kolléga és neki is a sokat jelenti ha emberekrõl van szó.
Szóval kb igy:
decent price - jó ár, tehát alacsony
decent number of people - nagyszámú ember
Szóval ehhez valami borzalmas angol agy kell, de gyakorlatilag jól használtad.
Én elsõ körben egy számítógép / router / modem restarttal próbálkoznék. Illetve megnézném, hogy az amerikai címeket rendesen elérem-e (hátha az ISP-nél halt le valami, vagy gateway-probléma van).
Õszintén szólva nem tudom, már hol vettem fel ennek a szónak a használatát, én elsõ sorban akkor használtam, ha jelentõs, meghatározó fogalmat akartam kifejezni. Most elkezdtem alaposabban utánanézni, és igazából ezt a szót ebben az értelmezésben angolban használják elvétve (pl. decent price = jó áron). Szóval helyesnek nem helyes igazából, és végképpen nem könnyen értelmezhetõ, úgyhogy el kell kezdenem leszokni róla. 😊
On
Arra céloztam, hogy azért relatíve jelentõs a fõleg Arty-val játszók aránya.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Decens
Nyelv: latin
illendõ, tisztességtudó
tapintatos, tartózkodó
tartózkodóan szép; nem feltünõ s azért vonzó (megjelenés)
Akkor most sok vagy kevés? 😊
Megjegyzem most végigpörgetve ezt a két listát (top dmg és legtöbb kill) azért elég decens az arty-val játszók aránya. 😊
Ezért aztán teljesen megéri közepes tankot használni.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Pontosság:
Ne feledjünk el két fontos tényezõt:
1.: Az Arty-nak nem kell kitennie magát az ellenséges tûznek ahhoz, hogy tüzelni tudjon. Egy Hk. vagy TD viszont extrém eseteket leszámítva (kilóg a lánctalp vége, stb.) csak úgy tud lõni, hogy ha az ellenfél is rálát.
2.: A sebzést is nézzük meg, a Humi a nagyobb ágyúval 950-et sebez, a KT a 10,5cm-essel 320-at, a Panther a 88-assal 220-at. Tehát hiába rosszabb a találati arány, a találati aránnyal korrigált találat / sebzés értéke még mindig magasabb lesz Humival, mint KT-vel vagy Panther-el (a 12,8cm-es ágyúval már a Vk4502 / Ferdi / JT már szvsz viszont jobb lehet a Huminál).
Mozogni, mozogni, mozogni, az egy helyben álló tank, halott tank
TD-vel kicsit nehéz mozgásból bármit is eltalálni, de sokszor még célra tartani sem tudsz. 😊
Plusz poén, hogy mivel egész testtel kell forogni, hogy ráfordulj a célpontra, a fedezékeket nem tudod rendesen kihasználni. Én éppen ezért nem szeretek harckocsi módra rátapadni a fedezékre. Drasztikusan rontja a mozgási lehetõséget, és ezáltal a tüzelési szöget.
Per Aspera Ad Inferi.
"Hé Adjunktus! Adjunktus hova mész? Hát veled még viccelni se lehet?"
(a többi részt inkább hagyjuk, azok nem érvényesek)
Tegnap elõtt átléptem a 4 millás sebzés határt.Jó kis lopkodás!<#wink>#wink>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Már magyarul se tudok irni 😊 Szóval kevésbé kell...
- akkor támadjunk, amikor nemcsak minket látnak, ergó az esély, hogy pont minket lõjenek eloszlik (birkanyáj szindróma). Nem feltétlenül kell ugyanott menni ahol a többiekt, szóval ha látjuk hogy bal oldalt megindulnak, mi mehetünk jobb oldalt is.
- ha van kapacitás, érdemes nézni hogy miket öl az ellenséges arty. Pl ha látod, hogy a térkép túloldalán épp most ölt meg vkit az elõbb az arty, nem kevésbé kell foglalkozni az arty elõl való bújkálással, mert úgyse ide figyel...
- ha rádlõnek artyval és nem talál el NEM LEBLOKKOLNI és MEGÁLLNI. Sokszor látni, hogy támad 3 heavy, az egyikre rálõnek (esetleg ki is lõvik) és a másik kettõ beszarik és megáll ahelyett, hogy kihasználná, a komolyabb artyk 30-60 másodpercig is töltenek.
- ha bokorban rejtõzködsz és rádlõtt az arty, helyet kell változtatni, azonnal. A legöbb artysnak van esze, és ha egyszer felderített egy scout, megjegyzi hogy melyik bokorban vagy, és akkor is odalõ még 1-et, ha a scout már nem mutat téged. Ergó a bokor ahelyett hogyrejtene, gyakorlatilag referenciapontként szolgál neki.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...