World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Viszont nagy artym SW nélkül nem lesz azt már látom :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Together we'll fly someday...
Jelenleg a DB az, amit igazán kerestem amióta ezzel a játékkal nyomom. Õ a 3. olyan tank, amire azt mondom: tényleg jól érzem magam benne. Ágyúilag õ sem Swarzenegger, de elmegy. Nem tudom milyen lesz a Panther, de mivel a T-34 volt az a tank, amit anno, a patch elõtt nagyon megszerettem, és ez is ua, csak több HPvel, erõsebb ágyúval és védelemmel, így igazából nagy vágyaim már nincsenek.
A Tigriseket is szeretem, fõleg az Tiger I.et, de az csapattárs függõ tank, a DB meg nem. Azzal akkor is lehet élvezetesen játszani, ha szarok a csapattársak, és ez a jó a keményebb medium tankokban (T34-85, T43-44, Párduc, röhej, de a németeknél a DBtõl kezdõdik a mese, a többi hasonló kategóriás medium közül német oldalon csak a PZIII/IV az még, amivel öröm játszani, de ott nincs megfelelõ ágyú, az a fõ gond vele), hogy még akkor is van sikerélmény, ha béna kacsa a csapat. 😊 Max. beírom, hogy ha szopatok valakit és kilõ egy nagyobb vagy egy arty, hogy ez most nem volt fair. 😄
A medve nem játék.
v.0.6.2.7 additional information
Research costs:
Т-54: 167.025
Panther II: 164.535
M26 Pershing: 174.690
"Object" 704: 152 900
"Object" 212 (SU-14 path): 185.570
"Object" 212 (S-51 path): 185.200
Gw-Panther: 116.580
Gw-Tiger: 166.000
M12: 112.250
M40/M43: 148.720
Price in credits:
Т-54: 2.940.000
Panther II: 2.850.000
Pershing: 2.980.000
"Object" 704: 3.547.000
"Object" 212: 2.490.000
Gw-Panther: 1.250.000
Gw-Tiger: 2.560.000
M12: 1.120.000
M40/M43: 2.438.000
Amíg én (Prémiummal) cirka 3 misit gyûjtöttem össze, amióta megvan a Ferdi (298 csata -> átlag ~10'000 credit / csata a pozitív serpenyõben), addig ezt az érvet valahogy nehezen tudom elfogadni...
Vagy akkor ennyire profi játékos lennék? Efelõl ugyanis nagyon komoly kétségeim vannak. 😄
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ma vettem észre, h ahogy nõ a Tier úgy csökken az IQ. Persze tisztelet a kivételnek. Egyesek tudnak érdekes dolgokat csinálni. Számomra kicsit elkeserítõ, h a legtöbb csatában majdnem az egész csapat (mindkettõ) kempel. Amin nagyon kiakadtam: heavy tankkal kempelnek sokan. Nekem olyanom lenne, tuti nem állnék meg egy percre sem, csak mikor célzok😊 Érdekes módon eddig nem tapasztaltam ezt a jelenséget, csak ma. Remélem ezen vhogy segítenek a fejlesztõk.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Az arty meg... S51-et meg buszt semmi nem tudja ûberelni.
De a legbiztosabb az orosz arty 😊
De még mindig emlékszem, ahogy orditják az afgán asszonyok hogy Badaaaaaaaal!
Pedig '94-ben láttam asszem, még szakközépben, VHSen 😊
http://filmshit.blog.hu/2010/01/04/a_tank_haborus_fenevad_online_film
Az orosz tankok nem kicsit jobbak mint a többi.
Az artik pedig abszolúte idegesítõen túl jók.
hát az biztos hogy nem ez a szerencse napom minden második körben minimum 3tagú tier5-6 ágyú és ennek persze vagy a végletekig kemp vagy pár perces arty arcoskodás a vége
+ azt megszokni hogy az orosz ágyú csak mellém lõ de akkor is -minusz egy ezres a KT-bõl<#guluszem1>#guluszem1>
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Jelenleg a médiumok inkább támogató szerepkörben (hátulról segítve a nagyokat vagy ahogy fogalmazták: a harctér sakáljaként a legyengült ellent kivégezni) vagy elvetemült esetben scoutként mûködnek megfelelõen.
Hiába gyors és mozgékony, ha egy lövés és elszáll a lánctalp, aztán szépen felaprítanak.
Azonban platoonban 2 Párduc és 1 T-44 tud fergeteges káoszt okozni. 😊
Hopp, ki is hagytam az ötödik lehetõséget. Tényleg nem sok olyan esetre emlékszem, amikor lepattant volna. De mindent figyelembe véve azért egy 88-as ágyú olyan szempontból jobb, hogy a csiki-csuki játék közben fontos az, hogy hányszor nézel ki ugye.... Itt érdemes nagyot ütni, mert lehet a 3-ik kitekintéskor már csak füstölgõ romok maradnak belõlünk...
De ha marakodnak távolabb, és "besupportálsz" a nagyoknak, arra tökéletes. Rájöttem, ez a tank igen jó támogatónak, csakúgy mint a Pz4 is távolról. A VK-ra pedig csak nem mondják majd azt, hogy menjek scoutolni, ez alatt azt értem, hogy lehet bujkálni, és szurkálni. 😊
Lammaer: A birkanyájas dolog az arty-k ellen kiváló terv, csak nehéz megvalósítani, mert vagy az elején gyors lerohannánk õket, de ha heavyk vannak akkor ez kilõve. Viszont ha késõbb kerülne sor SPG írtásra (pl. 5-6 perc után), az már szinte lehetetlen küldetés:
Mert mire odaérsz a közelükbe, tuti hogy fél állomány kilõve arty-k által :-)) (városos pályákon más a helyzet)
De persze ez csak egy eszmefuttatás, és vannak más helyzetek is, de az itt olvasott panaszok és a magam tapasztalataiból ítélve nehéz.. de nem lehetetlen 😉)))
A medve nem játék.
A női lábak olyanok, mint a felső tízezer. Nem kritizálni kell őket, hanem közéjük kell kerülni. /Rejtő Jenő\\
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!