World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy döntöttem, hogy vagy a PzKpfw III Ausf. A-t, vagy a PzKpfw II Luchs-t ki maxolom, tehát megveszem rájuk az összes kis mütyürt. Melyiket ajánljátok a kettõ közül?
hvy ne kempingezzen, kivéve, ha stock (talán).
Prémiummal még a T8 is pénzénél van, ha eleget darál vesztes csatában és meghal (meg ugye, ott a spot bónusz).
Plusszos meg akkor lesz, ha pontosan lõ és keveset sérül, az utolsónak meghalok a bokorban, az nem ez.
Illetve még egy lehetõség van (lásd divat): mindkét oldalt sok az ilyen és kivárnak egy draw-t, persze azt már nem értik, ha 15 perc alatt kettõt menne, akkor talicskáznia kell a pénzt, és max akkor lesz pénzügyi gondja, ha egyszerre akar megvenni két T9-es tankot.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
azota le se vettem at se taraztam
most azon meditalok a nemet vagy a ruszki TD agat fejlesszem elobb?
de asszem penzfeldobas lesz belole mer nem birok donteni 😊
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Most voltam kempinovkán, elõretolt szemet játszottam egy bokorból, a tornasorban alulról voltam a második 😊
Defeat
Battle: Malinovka Saturday, December 18, 2010 6:58:01 PM
Tank: StuG III
Received:
1,442 Experience (doubled for the first battle each day)
28,797 Credits
Defeat, gyak legkisebb voltam a csapatba, ha nem nézzük a duplázót, akkor is 700XP. Az ellenfél IS4-ese szedett ki, amikor beért a számba - addig kapott tõlem -20% körüli összeget arról nem beszélve hogy miattam folyamatosan látták is, nagyon akarta már a skalpom 😊
Lehet:
1. Menj platoonban olyanokkal, akik olyan mentalitásuak mint te. Ha a csapat többi része szar is, ott ahol ti harcoltok van esély a killszerzésre, ölésre
2. Ahol passziv meccs, menj be azt ölesd meg magad. Nem kell fosni 😊, Tier8-ig még ha minuszos is az a tank, mész addig vmi mással azt máris pénzednél vagy. Azt még scout bónuszod is lehet.
Volt olyan, IS3ban voltam top tank, szóltam a teamnek, megyek be itt és itt, légyszi csatlakozzatok. Jött pár med, de aztán beálltak a mögém a bokromba. Irtam mégegyszer, én indulok, gyertek. Persze nem jöttek, már a pálya felénél voltam, még mindig pilinckáztak ott hátul. Utoljára beirtam hogy bye bye, you will loose ur top tank for nothing. Beértem az ellenhez, a bokrokból persze jött minden, de vagy 4-5öt megmutattam. Éltem olyan 1 percig, azalatt kiosztottam pár pofont annak akit értem (nem volt probléma, volt célpont bõven). Persze a végén szarrá vertek.
Elköszöntem a csapattól, 10 percre rá el is vesztették, én meg kaptam cirka 700XPt meg bõven annyit hogy fedezze a repairt meg a lõszert.
Ergo: ha nem élvezek egy meccset, véget vetek neki hamar. Ha fáj a saját csapatnak, annál jobb 😊
STUG meg SU-85
HE vel csapkodok mindenkit 300 700 kozott az XP ha vesztek vagy ha nyerek
penz meg dol
van hogy nincs kedvem varni akkor spotolok a nagyoknak es szetlonek mint a sz*r
de akkor sincs gond
ezt a par hette atveszelni jo ez is
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Ez teljesen origi restaurált tigris 2? motor stb is eredeti?
Az artikat meg ki kellene szedni vagy 2-re korlátozni mert lol hogy mennyire unreálisan effektívek,meg elég noob barátok.
A legnagyobbak (T29, IS-4, stb ) az erdõkben , bokrokban csöveznek, állnak nem csinálnak semmit. Csak várnak. Pedig anno az elején pont ez tetszett a játékban, hogy öt perc alatt eldõlt minden. Most meg van, hogy letelik az idõlimit. Nem lehet ez ellen tenni semmit, ez a baj. Pedig sajnálom, eleinte bejött, de most, hogy már csak a nagy vasak villogtatásáról szól minden, miközben félnek a javítási költségektõl... értelmetlenné vált. Bár ma délután egy szavam sem lehet, nagyon jó társakat fogtam ki, 3-4 ember veszteség mellett gyõztünk zsinórban...Nem is emlékszem, hogy mikor volt ilyen utoljára
A PzIV jó csak a nagyobb tankok szétszedik, a KV egy rakás szar.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Tényleg illúzió romboló ,hogy jelenleg a német tankok a leggyengébbek nehéz ágon!Mondom úgy,hogy próbáltam 2 ágat!
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Together we'll fly someday...
-A Tigris / Királytigris / ***csúcs német harcjármûvek***, stb. überebbek.
-A szovjeteknek gyengébb optika, nulla kommunikáció (kedvenc példa: T-34/76 -> a három harckocsis rajból mindegyiken van rádióvevõ. A rajparancsnoknak van adója is - a többinek nincs...).
-Viszont a szovjetek 3-4x létszámfölénnyel bírnak.
-A 1943 után nyomasztó, majd állandó a szövetséges légifölény.
-1944-tõl krónikus az üzemanyaghiány a központi hatalmaknak.
stb.
Szóval szép, hogy sokan eljutnak odáig, hogy a német harckocsik technikailag fejlettebbek voltak, és ez így lenne történelmileg hû. Viszont az már fájna, ha a többi történelmileg hû dolog is belekerülne...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Erre írtad, hogy magas a javítási összeg, és drága a lõszer.
Én erre írtam, hogy ha én a Ferdivel bõven pluszban tudok maradni, akkor talán ez az érv nem igazán tudja megállni a helyét.
Válasz: hülyék a csapattársak, nyalja ki mindenki. 😊))
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Szándékosan írtam így , mert az összes "utódállamra" jellemzõ ez a fajta viselkedés, lelkület, stb. Egy kutya mind. Baltikum is. (ez mondjuk nem túl korrekt politikailag, ehhe)
A kiadó nem számít, nem korbácsol erõsen, mittudomain.
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Aki tudja, az csinálja. Aki nem tudja, az tanítja. Aki tanítani sem tudja, abból lesz a tornatanár.
Ezt folytatva.
Aki tornatanárnak sem jó, az elmegy a ruszkikhoz fejlesztõnek, ígérgetõnek. 😄
A medve nem játék.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Már elvesztettem a fonalat. Tulajdonképp mi várható a jövõheti patchben? Vagy ezt még a WoT-osok se tudják?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
A teleport patch elõtt szerettem a medeket, már-már dedikált med-es voltam. Aztán belekóstoltam az orosz Heavy ágba az IS-tõl kezdve, na azóta inkább heavys lettem 😊
Med mondjuk úgy még mindig poén, amikor 3 erõs med (T44/Panther) tolja platoonban HA:
- õk hárman tutira összetartanak
- az ellenfél meg szétszóródik
Ebben az esetben tudnak aratni. Viszont az gáz, hogy egy ilyen platoon ellensúlyozására a balancer többnyire bedob 3 KT vagy IS3 heavyt, mert az is T8.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"