World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Megvettem a Tigrist, de nagyon elszúrtam. Véletlenül két emberemet "send to barracks" helyett "dismiss"eltem... 😞 Így kénytelen voltam a töltõt meg a pilótát 75%osként felvenni. Többieket átképeztem 80%osra a 98%ról.

Mi történik, ha elérik a 100%ot amúgy? Tudnak tovább fejlõdni?
I.C.ram
Panthernek mennyire drága a javítása?
Himmelsdorfon azt szoktam a Su8al meg a Hummelel, TD üzemmód ozt gó a hegyre. Máshogyan úgysincs esélyem mégcsak a sebzésre se.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Sippie
az attól függ. alacsony szinteken az SPG 1 lövéssel szed ki bárkit.
V43 1105
SPG-vel támadni? kész baromság! a tank vadász nem támatgat, ne mondj már neki hülyeségeket 😮OO

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Sippie
nekem nagyon sok idõ telt el mire megszerettem a Tigrist. Az alap páncélja gagyi, az ágyúja gagyi, lomha szar eleinte. De ez kb minden tankra igaz, most a KT-vel szívok. Mindig jobbnak fogod érezni azokat a tankokat amiket már kimaxoltál, másrészrõl a személyzete is tapasztaltabb a VK-nak.
KV az jól farmol, olcsó javítás, 152 ágyúval mindent szétszed, ha berak tipikus szivatós csatába akkor is legalább sebezni tudja a Tier8-9-10-eket.
Sippie
SPG-vel tankvadászkodj... rohanny elõre, amint meglátsz egy tankot, célkereszt be azt durr. 😄
I.C.ram
van PZIV-esem farmolni, meg lassan lesz KV-m is.
Sippie
drágább a tigris fenntartása az biztos. Lomhább, és eleinte kb ugyanolyan az ágyúja. A torony meg elég szar alap esetben, kell sok xp hogy használható legyen. A játékélmény csak az ellenfelektõl függ, ha olyan teambe rak VK-val is nagyon lehet zúzni. Más esetben meg a Tigris szarra se lesz elég IS-7 ellen. Eleinte biztos hogy nem lesz jó a Tigris megnyugtatlak, és valszeg csak a pénzt fogja vinni. Valami lightot érdemes tartani pénzt farmolni.
bigapó
jaaa, hogy ez még beta?? tökre azt hittem kijött a játék és úgy nyomjátok, mert patch is van már, nem?

The Matrix has you...

I.C.ram
Ebben tud valaki tanácsot adni?
Komolyan gáz a T1? Nekem azért úgy-ahogy bejön 😊
Hát akkor milyen jó lesz az M6, ha ez rossz?
Prémiummal hozogatja a pénzt is, de ma inkább Stug-al, és Pz4-el nyomtam. Kerestem egy kis kreditet velük.
Nemrég kilõttem a Pz4-el 2 db VK3601-est. Az egyiknek 3 lövés kellett, a másiknak 4. Jó is hogy eladtam. Részemrõl nulla a tank. Akárhova célzok, átüti. A tigristõl nem félek, de az kiszed :-D
Annál viszont nem lehet akárhova puffogtatni...

Helyes, SPGt add is el 😊

Grr1234
Ami ennél is rosszabb, hogy még SPG-vel sem tudok igazán érvényesülni. Eltalálni senkit nem tudok, késõbb aztán megtalálnak.

Jogos. Meg kell várni amig 2-3 ember elindul, azt azokkal menni.

Grr1234
Muszáj hátul maradnom, nem leszek hülye, hogy egyedül nekik menjek...

kerla
én a mai napig megyek P38-al és BT-2-vel, mikor unom a kemo partikat <#vigyor2>

Igen, ott is kemp-parádé van...

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Mi a fene, már a pzII csatákban is kempelnek vagy mi? Az én idõmben ott támadott mindenki ahogy a csövön kifért, 2 perc azt meg is volt a meccs....

Grr1234
Egyszerûen azt se tudom, mit csináljak. Ha megyek elõre, akkor rögtön szétkapnak. Ha hátul maradok, akkor 10 perc unalom után megsemmisít egy arra járó.

Grr1234
PzKpfw II. Mondtam, nagyon béna vagyok. 😛

LeonSilver
loltraktor béta 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Loltraktort megöljük, nem szórakozunk a lánctalpával. Mivel voltál ha egy loltraktor egybõl kinyirt?????

Két véglet közt kell gondolkodni... a minenki hátamögött kempelõ heavy sztem pontosan ugyanolyan szar mint az, amelyik megindul, aztán nem veszi észre ha nem jönnek utána.

Kicsit off téma.

Pár hete kérdeztem létezett-e az orosz 122 mm BL-9 ágyú. Az orosz wikin megtaláltam az ISU-122-1 típúsú gépnél. Az ISU-122-3 típúsú gépnél pedig egy másik típusjelû 122 mm-es ágyú is szerepel: 122 mm S-26-1. De sajnos oroszul se tudok, így érdemi információt nem tudok róla szerezni, majd lehet megpróbálom fordító programmal. (Az orosz wiki nagyon jó kis oldal a harckocsik szempontjából, alaposnak tûnik.)
Grr1234
Megõrülök ettõl a játéktól! Hiába lövöm az Ltraktort oldalról, elölrõl, hátulról, alulról, a fenéért se jön le a lánctalpa! Persze Õ ráfordulásból szétlövi a tankom! Ááá! <#bohoc>

Ma volt sherwood, mindenki rinyált mindkét oldalt, hogy 15 perc kidobott idõ, meg mindenki csak kempel, persze egyik sem mozdult ki a bokorból, hogy nem veszik észre magukat? :-)

Vagy itt van ez: 2 csoffadt kis arty az ellennél, nálunk a csapat nagyobbik része cidrizik, csak akkor mentek foglalni, mikor én már egy ideje nem mocorogtam a hülyére lõtt KT-vel, végeredmény:steelwall,
!scout!

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Me0w
Nincs igaza. Egy heavy tank csak ugy ha elindul, a sok kis mediumos kocsog ott nezi, semmi support, celtablat meg jatsszon a faszom, hogy harcoljak becsulettel. En harcoljak 30 masodpercig, hogy a sok majom meg vegignezze, ahogy szetszednek? Kosz, nem.

Together we'll fly someday...

veled mi van?
egyébként igaza van

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

A T1-tõl sirni fogsz, garantálom. Emiatt ne töröld le a játékot.

Az M6 már oké, amint felment rá a 90mm-es ágyú.

Me0w
Azert orulok, hogy 0 heavy tankos menettel a hatad mogott megmondtad a frankot. Koszonjuk az utmutatast, var a hallo kitty online.

Together we'll fly someday...

Úgy látszik, ez egy ilyen nap, ma engem is kivétel nélkül 40-bõl 38-szor ezek a guruló h*gyoskannák szedtek ki, én még ott levezettem a dühömet mielõtt kiléptem 😛

De nem baj, holnap új nap jön.. Én nem hagyok fel emiatt, mert ma megvettem a T1 heavy-met, és amíg nem volt meg a lánctalp, és az új torony, addig gáz volt, de most hogy felraktam a jobb ágyút ma vagy 4 hummelt kilõttem HE-vel! Valamint a legnagyobb félelmemet is megkínáltam párszor (ferdi), és ma 2-t kilõttem. Szóval azért volt ma jó dolog is. Tetszik ez a T1, remélem az M6 is van ilyen jó. Csak kevesellem az ágyúit, van össz-vissz 2....

I.C.ram
VK3601H és a Tiger I között mekkora a különbség? Mennyivel drágább fenntartani a a Tigrist? Melyikkel élvezetesebb a játék? Lehet, hogy a VK3601-esem adnám a Tigrisért cserébe.
I.C.ram
Nincs több slot a garázsomban... Nem tudom melyiket adjam el, ha összejön a tigrisre az xp 😞 Új slotot nem akarok venni, mert már így se játszom pár tankommal, de nem tudok megválni jószívvel egyiktõl sem 😞
Kb tökmindegy.

Én aztmondom, a repairt érdemes elõbb tolni, azt gyakrabban használod mint a tûzoltást. Ha kigyulladsz az persze idegesitõ, de sztem messze többször van az hogy lekapják a láncot, ellövik az ágyút, meglövik a periszkópot meg a motort...
Ezek hamarabb javulnak ha a repair jó magas.

LeonSilver
Óóóóóó Istenem! Erre vártam 😄 Végre sikerült egy nagyon fasza menetet mennem a párduccal. Teljesen alap a kis jószág, egyedül a népek 100%-osak. Fasza volt a party is és egy élmény már most is ez a kis édes 😊 Jujjj de örülök magamnak 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

I.C.ram
Sehogy, mivel closed beta státuszban van jelenleg.
bigapó
sziasztok.

Hogy lehet megvenni ezt a játékot és mennyibe kerül egyáltalán?

The Matrix has you...

Hát nekem teljesen pályafüggõ a játékstílusom vannak pályák ahol csak kampelek (Az a havas pálya ahol az egyik oldalon egy kastély van a másik meg ahol ilyen cseresznyefák vannak és középen egy mocsaras sziget van) és csak a végén indulok meg vagy ha már a csapatom 2x túlerõben van. De a városi pályákon mindig támadok. Kampirovka, Lake, Cliff is mindig támadás.

Szóval tényleg érdekelne, hogy jó e a 3 repair +2 firefight vagy nem. És hogy mindegy, hogy kinek mit osztok ki.
Nana. Nem olyan sima ügy az. Nyolcas szintû nehéz tankkal , mész egymás után 8-410 bukó kört, és lesz vagy 100 ezer credit veszteséged. Csak az kell hozzá, hogy legyen egymás után ennyi szar köröd.

Oké, másnap lehet lesz ugyanennyi jó, és simán vissza jön az elbukott credit.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Tier8-ig prémiummal bõven ki lehet jönni pluszba.
Prémium nélkül meg.. miért is nincs prémium amikor napi 150 goldot kapunk? 😄

Popeye: én nem fejtettem ki semmit a magyarokról.... asszem 😊

Huj de jól megaszontad....

Semmi baj sem a lõszer sem a javítás árával. Azzal van baj, ha az ember harcol, talál is jócskán, és így is mínuszba jön ki. Azt meg hagyjuk, hogy ne menj akkor nehéz tankkal, mert ez butaság.
A csata utáni credit mennyiségét, és a lõszer-javítás árát kellene jobban egyensúlyba hozni.

Továbbá bizonyos ágyúkba túl drága a lõszer. 1030 credit a Királytigris 105-ösébe? A 88-as ágyúba meg vagy 250 credit. Jó négyszer drágább a lõszer, de nem négyszer erõsebb! Aránytalan, és ez a baj, nem az hogy drága.

Bár, prémium acc-al, ma hat csata alatt, jó 50 ezer tiszta nyereségem volt Királytigrissel amit én messzemenõen szerencsésnek mondok.

Az megint egy másik dolog, hogy hogyan kéne egy nehéz tankot használni. Hát ésszel kéne. Van amikor védekezni kell, van amikor támadni, van amikor roham kell, van amikor lassú, óvatos elõre nyomulás. Pályától, csapattól, ellenségtõl függ. Nem lehet kijelenteni, hogy a nehéz tank arra való, hogy támadjon elõre.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

popey8
Én még ugyan új vagyok, de sztem legalább 1-re álcahálót is tenni kellene. Mozgás közben nem ér semmit, ha jól tudom, de ha úgy alakul pl. bázisfoglalás, akkor nagy szolgálatot tehet. De majd a nálam tapasztaltabbak megmondják. Amúgy erre én is kíváncsi vagyok. Lehet, h ez tank és fejlesztés függõ is és persze játékstílus, mert ha kempelni szeretsz, akkor kell az álcaháló.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Csak az a baj, hogy más tier 8+ feletti gépnek is nagy a javítási költsége, nem csak a heavyknek. Egy szaros T43-nak is 10000 körül van, a tier 8-as TD-knek, mediumoknak mind 10000 felett van.
popey8
Szerintem, akik ennyire félnek a magas javítási költségtõl és lõszerártól, azok ne menjenek heavy-vel. Csak azért, h neki nagy és erõs gépe legyen, amit jól meg is mutat. Ezért igazán felesleges, ez csak magáról az emberrõl árul el egy-két dolgot. Csak azért, h a bázison végig kempelje az egész csatát és mondjuk a végén kilövik, amíg õ rosszabb esetben 1-2 találattal büszkélkedhet, ezért tényleg kár nagy géppel lenni. Menjen akkor egy közepes v jobb fajta médiummal. Vagy legyen egy "fejõs tehene" pluszba, amivel adott esetben kiegészítheti a házi kasszát. Nem azt mondom, h ez a rendszer jól van így, mert ezen javítani kell az izgalmasabb csaták érdekében, de legalább addig próbáljunk alkalmazkodni hozzá. A heavyk arra valók, h menjenek és harcoljanak becsülettel, ezért van erõs lövegük és vastag páncélzatuk. Lammaer magyarokról szóló okfejtésébõl kiindulva (ami mellesleg igaz) biztos be fognak most szólni páran😊, talán még anyázás is lesz, de engem nem izgat. Ez a véleményem és kész! Ráadásul sztem nem vagyok ezzel egyedül.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Egy olyan kérdésem volna, hogy a KT-vel elértem a 100%-os legénységet és így most kioszthatom a másodlagos skilleket. A kérdésem az, hogy mindegy, hogy kinek mit osztok ki? Én 3-t repairra 2-t meg firefightra gondoltam. Ti mikre nyomnátok?
Szerintem egyszerûen az emberben mélyen gyökerezõ félelem a haláltól az oka 😊

bizony, igazi fungun :-)

I.C.ram
Imádom a 10,5-ös HE ágyút! Zsinorban kb 6 meccset lenyomtam úgy, hogy átlag 1100 XPt gyûjtöttem a 3601H-val.
Pz III