World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi történik, ha elérik a 100%ot amúgy? Tudnak tovább fejlõdni?
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
KV az jól farmol, olcsó javítás, 152 ágyúval mindent szétszed, ha berak tipikus szivatós csatába akkor is legalább sebezni tudja a Tier8-9-10-eket.
The Matrix has you...
Hát akkor milyen jó lesz az M6, ha ez rossz?
Prémiummal hozogatja a pénzt is, de ma inkább Stug-al, és Pz4-el nyomtam. Kerestem egy kis kreditet velük.
Nemrég kilõttem a Pz4-el 2 db VK3601-est. Az egyiknek 3 lövés kellett, a másiknak 4. Jó is hogy eladtam. Részemrõl nulla a tank. Akárhova célzok, átüti. A tigristõl nem félek, de az kiszed :-D
Annál viszont nem lehet akárhova puffogtatni...
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Pár hete kérdeztem létezett-e az orosz 122 mm BL-9 ágyú. Az orosz wikin megtaláltam az ISU-122-1 típúsú gépnél. Az ISU-122-3 típúsú gépnél pedig egy másik típusjelû 122 mm-es ágyú is szerepel: 122 mm S-26-1. De sajnos oroszul se tudok, így érdemi információt nem tudok róla szerezni, majd lehet megpróbálom fordító programmal. (Az orosz wiki nagyon jó kis oldal a harckocsik szempontjából, alaposnak tûnik.)
Vagy itt van ez: 2 csoffadt kis arty az ellennél, nálunk a csapat nagyobbik része cidrizik, csak akkor mentek foglalni, mikor én már egy ideje nem mocorogtam a hülyére lõtt KT-vel, végeredmény:steelwall,
!scout!

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Together we'll fly someday...
egyébként igaza van
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Az M6 már oké, amint felment rá a 90mm-es ágyú.
Together we'll fly someday...
De nem baj, holnap új nap jön.. Én nem hagyok fel emiatt, mert ma megvettem a T1 heavy-met, és amíg nem volt meg a lánctalp, és az új torony, addig gáz volt, de most hogy felraktam a jobb ágyút ma vagy 4 hummelt kilõttem HE-vel! Valamint a legnagyobb félelmemet is megkínáltam párszor (ferdi), és ma 2-t kilõttem. Szóval azért volt ma jó dolog is. Tetszik ez a T1, remélem az M6 is van ilyen jó. Csak kevesellem az ágyúit, van össz-vissz 2....
Én aztmondom, a repairt érdemes elõbb tolni, azt gyakrabban használod mint a tûzoltást. Ha kigyulladsz az persze idegesitõ, de sztem messze többször van az hogy lekapják a láncot, ellövik az ágyút, meglövik a periszkópot meg a motort...
Ezek hamarabb javulnak ha a repair jó magas.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Hogy lehet megvenni ezt a játékot és mennyibe kerül egyáltalán?
The Matrix has you...
Szóval tényleg érdekelne, hogy jó e a 3 repair +2 firefight vagy nem. És hogy mindegy, hogy kinek mit osztok ki.
Oké, másnap lehet lesz ugyanennyi jó, és simán vissza jön az elbukott credit.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Prémium nélkül meg.. miért is nincs prémium amikor napi 150 goldot kapunk? 😄
Popeye: én nem fejtettem ki semmit a magyarokról.... asszem 😊
Semmi baj sem a lõszer sem a javítás árával. Azzal van baj, ha az ember harcol, talál is jócskán, és így is mínuszba jön ki. Azt meg hagyjuk, hogy ne menj akkor nehéz tankkal, mert ez butaság.
A csata utáni credit mennyiségét, és a lõszer-javítás árát kellene jobban egyensúlyba hozni.
Továbbá bizonyos ágyúkba túl drága a lõszer. 1030 credit a Királytigris 105-ösébe? A 88-as ágyúba meg vagy 250 credit. Jó négyszer drágább a lõszer, de nem négyszer erõsebb! Aránytalan, és ez a baj, nem az hogy drága.
Bár, prémium acc-al, ma hat csata alatt, jó 50 ezer tiszta nyereségem volt Királytigrissel amit én messzemenõen szerencsésnek mondok.
Az megint egy másik dolog, hogy hogyan kéne egy nehéz tankot használni. Hát ésszel kéne. Van amikor védekezni kell, van amikor támadni, van amikor roham kell, van amikor lassú, óvatos elõre nyomulás. Pályától, csapattól, ellenségtõl függ. Nem lehet kijelenteni, hogy a nehéz tank arra való, hogy támadjon elõre.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png