World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
softwipekor a legénység is nullázódik, ugye? Nagyon várom már a softwipeot, mert csomó mindent tök máshogy fejlesztenék 😊
Rengeteg olyan hely van minden pályán, ahol egy US heavy elhelyezkedhet. Kimondottan például a dombokról lefelé támadó ellenfelek ellen zseniálisan lehet alkalmazni, de himmeldorfson is elég egy egy kisebb törmelékkupac vagy a sivatagos pályán egy homokdûne 😊
Az ellenszer azonban még egyszerûbb: HE. Nagypofájú US tankosokat azzal nagyon el lehet bizonytalanitani 😊
Ráadásul nagyon jól lehet keresni a Tier7-es heavyvel (T29), bár emlékeim szerint az IS is jól jövedelmezett annó.
"- softwipe will be syncronized with EU servers start?"
"- yes, actually the relaunch of EU servers is the main reason for it"
"- it will be possible to transfer xp or gold from my account to a friend`s?"
"- xp - no / very unlikely, gold - yes"
LINK
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
A patch meg jövõhéten jön.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
T8 felett a tankoknak szándékosan kicsi a credit bevétele, direkt igy állították be orosz barátaink, hogy ne lehessen folyamatosan azzal tolni + az emberek mindenképpen rá legyenek kényszeritve a prémium megvásárlására.
Ez jó ideje így van és nem is lesz megváltoztatva, max még tovább rongálják (mint például a legutóbbi patchben a high tier tankok lõszerárának drasztikus növelése).
IS4-ben ugyanez az élményem van mint neked, azzal nagyon oda kell tennie magát az embernek hogy jól keressen vele, sztem az átlag az legjobb esetben is max nullszaldós lesz.
A női lábak olyanok, mint a felső tízezer. Nem kritizálni kell őket, hanem közéjük kell kerülni. /Rejtő Jenő\\
A női lábak olyanok, mint a felső tízezer. Nem kritizálni kell őket, hanem közéjük kell kerülni. /Rejtő Jenő\\
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Az M2-vel elégedett vagyok, gyors, gyorsan tölt, elég jól sebez.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A medve nem játék.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Egy sima IS-nek nincs sok esélye ellene, mivel ha minden lövés talál akkor tuti 100% hogy az IS robban fel elõbb, egyszerûen adott idõ alatt nagyobb sebzést csinál, mint bármi más hasonló kategóriájú ágyú.
Az Is-3-nak pl. simán ki kellett volna lõnie, szóval béna volt 😊
Ezért is mondtam a cseten is, hogy aki azt gondolja, hogy elég jók a német nehéz tankok (Tier 7-8), próbálja ki az amerikaiakat...utána törékenynek és gyengének fog tûnni a Tigris I és II.
Az Is-3-at kipróbáltam a teszt szerveren, de el is adtam hamar, mikor megláttam hogy kevesebb Hp-je van mint egy Tigris I-nek, ami egy tier-el kisebb...ráadásul ha felmegyek egy kis dombra, már nem tudok magam elé lõni...nem az én stílusom.
Nem tudom hogy ez most a 20% extra armor miatt van de:
- T29-ben (T7) szemtõl szembe kinyírtam egy IS3-at (T8), nem hull down módban (tehát a frontpáncélomat is lõtte) 1vs1-ben. 7 lövés neki, 7 lövés nekem, 80%-on kocogtam el. Ammo rack meg minden ilyesmi nélkül, szépen farigcsáltam.
- T32, Himmelsdorfon Xari gyakorlatilag egymaga feltartotta az ellenség fõ támadó csoportját addig, amig a mieink a hegyen(!!!) keresztül a hátukba nem értek. Ebben az esetben hull down módban volt.
temeto
Lehet persze hogy mindkét esetben az ellenség hülyesége/bénasága hozzájárult ehhez, de ismerve a WoT játékosok átlag IQját, ez tekinthetõ egy átlagos eredménynek mintsem kirivó ritkaságnak...😊
Az IS-4 RoF-ja a 130 mm-essel 4,44 lövés/perc. Az IS-7-esnek 5 lövés/perc a tûzgyorsasága a 130 mm-essel.
Az IS-4-esnek a homlokpáncélja csak 140 mm (azt hiszem nem itt fogják vastagítani a páncélját) a VK4502-nek 170 mm. VK4502-t nem nagyon lõttem át szembõl, kivéve ha a hull front lower részét lõttem az csak 100 mm. De oda nehéz lõni. IS-4-et gyakrabban lövük át szembõl. Toronypáncélzatra jobb az IS-4, mert a VK4502-esnek nem döntött a tornya és a gyenge páncélzatú lövegpajzs ennél is kitakarja a torony frontrészének 40%-át. A lövegpajzs gyengesége csak kisebb távolságból fontos, 300 méterrõl nehéz eltalálni. Véleményem szerint frontpáncélzatra mind a két gép ugyanazt tudja.
Szerintem sokkal lényegesebb az hogy az IS-4 fordulékonyabb 27 vs 20 fok/sec és a torony is gyorsabban fordul 23 vs 20 fok/sec. Ezek közelharcban lényegesek lehetnek. Ha 1 vs 1 csatát nézünk a két tank közt akkor is lehet jelentõsége. De lényegesebb az, ha több ellenfélre nézzük. Az IS-4 hamarabb tud jobb pozicióba manõverezni, kevésbé lehet oldalba támadni.
Ha hazajutok 2-3 nap alatt kifarmolom a maradék 100k xp-t a T34 nehéztankra, aztán mwgpróbálom meggyõzni magam hogy nem is olyan rút az IS-4-es és szükségem van rá. Ha ez sikerül, akkor már jobban megtudom ítélni milyen is az IS-4.
- az épületek miatt nem lehet szinte semmire rálõni arty módban
- nincsenek rajta bokrok
Minden más pályán az arty csak akkor TDzik, ha bajban van mert felderítették és rászállt vki.
250mm az Is-4 tornya szembõl, de azt sosem fogod átlõni, míg a VK45-ösön gyenge az ágyú környéki rész, bár nehéz pontosan eltalálni. Is-4-en szembõl gyenge a vezetõ ablaka (már nem sokáig mondjuk), míg VK-n a test legalsó részét még ~200mm pen.-el is át lehet lõni, bár azt se könnyû eltalálni.
A 130mm-es S70-nek csak az IS-7-esen 5-ös a ROF-ja, IS-4-esen valami 4,6 vagy 4,7.
A végsebesség meg teljesen lényegtelen kb.
Én jelenleg most a VK4502-t tartom jobbnak, egyszerûen azért mert nehezebb kilõni. Is-4-est még Tigris I-esek is sebezhetik szembõl, a VK-t meg csak akkor ha óriási szerencséjük van. Kell hozzá minimum egy 105mm-es L/68, de inkább a 128-as, ami ugyan sokszor lepattan, de a testre célozva általában átmegy a gránát. Biztosra csak a 128mm PaK44/2 L/61-el lehet menni, de ezzel sem érdemes a toronyra lõni, inkább a testre.
Ha egymás ellen mennek, akkor a VK-nak igen jó esélye van kinyírni az IS-t, de ez fordítva is igaz, szóval én itt nem látom az óriási szovjet fölényt. Ha más tankok elleni hatékonyságot nézzük, akkor az Is-4 talán jobban áll egy fokkal, mivel erõsebb a páncélzata oldalt és hátul is, de ez is csak bizonyos helyzetekben jöhet jól.
Is-7 vs. Maus témában már javulhat a helyzet jövõhéten, mivel a Mausnak 3200 HP-ja lesz, ennyiért már talán megéri majd az Is-7 helyett.
Kivéve: ISU-t verem a JT-vel. 😄
IS4 full vs minimaus full
HP: 1590+torony vs 1850+torony
Arm: 250 vs 252
Pen: 260 vs 246
Dam: 490 vs 470
ROF: 5 vs 4,6
pontosság: ua
lepattanás: gyakori vs ritka
speed: 35 vs 30
na most a arm/pen párost figyelembe véve az orosz ágyú kb 55% eséllyel viszi át a minit, míg a mini 48%, emelé jön még az aránytalan magas lepattanó és a HP-t kivéve mindenben az orosz a jobb, ez csak szerintem irreális?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
1. (KT-vel): tõlem 150 m-re a nyílt úton áll 4 tank és lõ, én nem láttam õket, 1 percig éltem
2. (Párduc): M6 2 lövéssel kiszedett szembõl
remélem több ilyen nem lesz
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Ha pedig már ajánlani akarsz valamit (remélem, hogy nem valami gyenge próbálkozás volt reklám terén 😄), akkor én inkább a Murmur / Mumble párost ajánlom, többek között azért, mert az ingyenes, szemben a TS3-al...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Jó mert hang utasitást is tudtok adni egymásnak a játékban
most probálom ki a haverral csináltam benne egy topikot aminek a neve World of tanks hun
név : gyogyeger
http://www.teamspeak.com/?page=teamspeak3
Meglehet.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Together we'll fly someday...
A medve nem játék.
és ha második skill is 100%os lesz kiválaszthatod a 3.at is, bár ahogy én ezt a teszt szerveren kitapasztaltam, ez olyan 1,2 millió xp után lesz 100%-os, ami nem kevés, de ugye itt nem volt benyomva a accelerate training
A medve nem játék.
A 100%-os legénység tudja azt "nyújtani" amit a tank papíron tud. Tudsz majd nekik adni skillt, három közül lehet választani:
1) repair (gyorsabban javítják a modul sérüléseket)
2) firefight (értelem szerûen hamarabb/gyorsabban eloltják a tankot ha ég mint a kalapgyár)
3) camouflage (úgy álcáznak mint az õrüttek)
Majd ha kiválasztod ezek közül a neked tetszõt és ez is eléri a 100%-ot még egy skillt választhatsz nekik.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"