World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frankó!

Belépek egy csatába KV3-al. Csupa nagyvad. Egy szikla mögé beállok kempelni, hogy legalább messzirõl tudjak harapni abba, akit az elõttem kempelõ KT észrevesz.

Erre hátulról jön egy lövés és a 850-rõl lemegyek 200-ra. Megfordulok és egy baráti ISU152 lõtt meg.
Erre megkérdezem, hogy mi a franc van.

No miért lõtt fenékbe?

Hogy menjél elõre harcolni... Ezért levitt kb. 20%-ra...

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

a.carkey
Jó lesz ismét szívni ...

-Te, ki lõtt rád az elõbb, nem láttam.
-Egy T28.
-Akkor nyírjuk ki, rohammmmmmmm ....bumm
-Akartam szólni, hogy izé, nem egy T-28 tesó, egy T28.

A medve nem játék.

Eagle16
Áh ez nem az a tank. Ezt nem tudom honnan szedték, mert eredetileg a T28 és a T95 egy tank volt.

Amúgy 99%-ban biztos, hogy ma jön az új teszt-patch, úgyhogy aki idõ elõtt ki akarja próbálni a T54-est, a Párduc II-t és az Objekt 704-est, az nézegesse ezt az oldalt: 0.6.2.7 (majd a 0.6.2.7-es lesz az új)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

To carry this weight, it used four tracks instead of two, each 12.9 inches (328 mm) wide.❤️> The outer tracks could be detached for easier transport.

Miért nincs rajta a külsõ lánctalp? Úgy lenne a vagány.

a.carkey
Van ehhez stat? Hogy mit tud?

A medve nem játék.

Eagle16
Sajnos még nincsenek, csak a Panther II - T54 adatai vannak meg, de azokat már betoltam ide.

Ez a T28-as, és szerintem a 120mm-es T53-as ágyú van rajta.
A Löwe-n állítólag 105mm-es lesz.

RatBaG
erröl vannak adatok? egy ferdi lehet csenevesz lesz mellette...

Per Aspera Ad Inferi.

I.C.ram
Én is csak 150 goldot kaptam... 😞
Eagle16
Na jó, ezt még muszáj, mert iszonyatosan ronda 😄

a.carkey
Az ilyeneket szeretem. Nagyon elõl a torony, utcai harcnál minimális lóg csak ki. 😄

A medve nem játék.

Jelenleg a médiumok kifejlesztése zsákutcának bizonyult. Mondom úgy, hogy 3k xp kell a T-44-hez és a Panther fullos. 😊
De már dolgozom a heavy ágon mert nagy sikerélmények nincsenek most a médiumokkal. Hiába gyors, mozgékony és a médiumok királya, ha jön szembe a PzIII lelövi a lánctalpat aztán egy PzIV-el együtt szétszednek. 1. lövés: gunner halott, 2. lövés: ágyú sérült, közben a PzIII-ról 3 lepattan. Ez az egyik véglet.
Hiába pontos az ágyú, ha a sebzése kevés.
Azonban felejthetetlen élmény amikor "táncolsz" a nagyok körül, osztod az áldást, õk elhullanak, te pedig túléled (persze támogatással, de õk meg rád koncentrálnak így a többiek darálhatnak). Na ezek azok a pillanatok amikért megérte kifejleszteni õket. Azonban ez nagyon ritka, legtöbbször füstölgõ roncsként végzi az ember.
Talán patch után változik a dolog majd.
Na, pont erre van szükség... 😞

Eagle16
A többit nem szúrom be, itt meg lehet õket nézni a spoiler-re kattintva:

Tankok

Eagle16
És a német SPG-k királya:

a.carkey
Ez a mai duplakörös este valami iszonyat szar. Mondjuk most sietek is, mert nincs idõm, de akkor is: még szerencsém sincs. Szartérképek, noob csapat, stb.

A medve nem játék.

Eagle16

Az oroszlán.

Én kifejlesztettem, de nem vettem meg. Van 4 magas tierû mediumom és egyikkel se élvezet játszani, sajnos.

LeonSilver
Persze, értem is meg tudom is csak hát annyira vágytam a párducra, most meg szívok mint a hatlépcsõs búvárszivattyú.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Hát, ha úgy lesz ahogy tervezték, akkor csak a lánctalp elejét vagy végét lõve esik le, ha a közepét találják el akkor se sebzés, se lánctalp leesés, kb olyan mintha ott sérthetetlen lenne. Azért sztem ez a másik véglet, de majd meglátjuk.

Van T44-em, T43-am meg DB-m is, ha sérthetetlenné teszik õket nem fogok sipákolni 😊

Mi is agyaltunk tegnap, hogy menjünk e 3 darab T44-essel egy platoonban, de véleményem szerint ez többször okoz kárt a saját platonnak mint hasznot, szóval hanyagoltuk, vki mindig hozott vmi Tier8-as heavyt.

A múltkor valaki említette, hogy a medium/light tankoknál módosítanak a lánctalpsebzés modelljén. A kérdés, hogy csak a közepeseknél/könnyûknél, vagy az összes többi típusra is vonatkozóan? 😊

Belegondolva lehet ez a kis változtatás is csak arra lesz jó, hogy a medeket könnyebb legyen leszedni...<#pias>

3.300 arany van a kasszában és még 16 napra be vagyok fizetve prémiumra. Gondolhatod mennyire félek. 😊

Mivel a rendszer a tiert veszi alapul ezért simán összesorsol tier 8-as nehezekkel (KT-vel, IS-3-al stb).
Az meg, hogy stock a gép illetve nem vagy egy súlycsoportban a nehezekkel hp-ban és ágyúban sem, kit érdekel? Persze rajtad kívül... 😊
Amikor platoonba nyomtuk (2 T-44 illetve Párduc) szemrebbenés nélkül sorsolt össze velünk akár 3 KT-t. Ha jó csapatot fúj össze a szél akkor simán lehet hozni nyerésre a meccset. Hoztuk is. 😄
Persze belefut az ember nagy pofonokba is, de ez van.
Xp-re a legjobb ha mész pölö tier 5-ös gépekkel amik fos**k az xp-t (nagy ágyúval sok xp-t harapnak) aztán a napi 500 aranyakból meg váltasz free xp-t. Így mondjuk egy hétvége alatt megvan az elit Panther.
f24sg
tudom, ott voltam én IS, ne félj...:]

namindegy, kb. karácsonyra meglesz a T32, azt' ennyi. Ettõl függetlenül nekem életmnetõ a +500 zseton, már 250 alatt voltam, így viszont öt nap alatt lesz prémium havi bérlet.
(Amit aztán a késõbbi járgányokkal együtt törölnek a francba a véglegesnél, mindig ezen röhögök magamban)
Errõl is TE tehetsz!!!44 <#idiota>

Igy van, ilyen voltam én meg azok akik online voltak hajnali 1-kor.

LeonSilver
A tököm tele van már ezzel a szarral. Tök alap párduccal berak IS-4, IS-3, Tig2 ellen úgy, hogy a mi oldalunkon egy T-44 a top. Nem a lóvé a gáz hanem az, hogy lófasz xp-t kapok és így egy év lesz mire a szaros tornyot kitudom fejleszteni. Rohagggyyyon már meg az egész.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

f24sg
"For players who were online at the time the daily gold amount was raised to 500 a day, until the gold was issued, did not have their new daily gold gift amount updated.
This resulted in the receiving of the normal beta gold gift of 150 gold being incorrectly applied. This unfortunately affected approximately 1000+ players so it is not possible to correct this problem manually. We apologize for this, but you will receive the correct Xmas bonus of 500 gold per day as of tomorrow and daily up until the 2nd January.

Have fun in game, and have a nice Xmas break.."

Ebbõl én azt szedem ki, aki épp online volt a váltáskor, annak szopó, de majd a következõ napit már kapja...<#puszi><#shakehead>
Bocs 150-et.

Azt irják a hiv. forumon, hogy nem mindenki kapott ma 500 aranyat, mert valami gubanc volt.Azt hiszem kb. 1000 ember kapott 105-et.

LeonSilver

Cukii

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Cukii
Én is csináltam múltkor egy ilyen "képregényt"<#taps>

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

[Rush]
én 150 aranyat kaptam ma<#schmoll2>

hTTp://ror.hu/

LeonSilver
Nem?De!

a.carkey
Mit is mondhatnék erre?

"Fekete Pákót azért verték meg Pozsonyban, mert magyar." (Beliczai Balázs)

A medve nem játék.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

LeonSilver
Kapsz egy loltraktort maus toronnyal 😉

Ja, és az ami tankok gyenge toronypáncélzatát megduplázzák.<#eplus2><#nevetes1>

Közkivánatra az összes arty-hoz ingyen lesz a lõszer január 2-ig.<#eplus2><#nevetes1>

Köszi az infót.Kiváncsi lennék, hogy mit takar az, hogy más kellemes meglepetések is lehetnek.<#conf><#rolleyes>

LeonSilver
Ez qrvanagy! Nekem a fiam linkelte és õrjöngve röhögtem rajra. Csak ebbõl hülyére kereshetné magát a Laár András.

Grr1234
<#szomoru2>

Egy kis feszüccségodás, hátha van még valaki (egy újszülöttnek ..) aki nem látta 😉

A női lábak olyanok, mint a felső tízezer. Nem kritizálni kell őket, hanem közéjük kell kerülni. /Rejtő Jenő\\

Jól bevodkáztak a fiúk.. Mindenesetre ez így nagyon fasza.

A női lábak olyanok, mint a felső tízezer. Nem kritizálni kell őket, hanem közéjük kell kerülni. /Rejtő Jenő\\

Kajak ennyit tud az ojjekt 704? 4-et lõ 3.82 helyett meg +340 HP? Nem kõ...

LeonSilver
beszabehu

Eagle16
"Christmas and New Year holidays are nearing. World of Tanks Developers Team decided to make a gift to the players. And we are glad to announce the launch of the Special Holiday Campaign - from December 20, 2010 till January 2, 2011 all the players will be given 500 gold daily (and it doesn’t matter if you played a battle or not). In addition to the increased daily gold giveaway, some other pleasant surprises are also possible.

Enjoy World of Tanks during your Holidays!"

Eagle16
Ez a legjobb:

kép

a.carkey
Zis4el tudtam igazán tesztelni az autoaimet, és valóban: atom random az egész.

A medve nem játék.