World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Belépek egy csatába KV3-al. Csupa nagyvad. Egy szikla mögé beállok kempelni, hogy legalább messzirõl tudjak harapni abba, akit az elõttem kempelõ KT észrevesz.
Erre hátulról jön egy lövés és a 850-rõl lemegyek 200-ra. Megfordulok és egy baráti ISU152 lõtt meg.
Erre megkérdezem, hogy mi a franc van.
No miért lõtt fenékbe?
Hogy menjél elõre harcolni... Ezért levitt kb. 20%-ra...
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
-Te, ki lõtt rád az elõbb, nem láttam.
-Egy T28.
-Akkor nyírjuk ki, rohammmmmmmm ....bumm
-Akartam szólni, hogy izé, nem egy T-28 tesó, egy T28.
A medve nem játék.
Amúgy 99%-ban biztos, hogy ma jön az új teszt-patch, úgyhogy aki idõ elõtt ki akarja próbálni a T54-est, a Párduc II-t és az Objekt 704-est, az nézegesse ezt az oldalt: 0.6.2.7 (majd a 0.6.2.7-es lesz az új)
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Miért nincs rajta a külsõ lánctalp? Úgy lenne a vagány.
Ez a T28-as, és szerintem a 120mm-es T53-as ágyú van rajta.
A Löwe-n állítólag 105mm-es lesz.

A medve nem játék.
De már dolgozom a heavy ágon mert nagy sikerélmények nincsenek most a médiumokkal. Hiába gyors, mozgékony és a médiumok királya, ha jön szembe a PzIII lelövi a lánctalpat aztán egy PzIV-el együtt szétszednek. 1. lövés: gunner halott, 2. lövés: ágyú sérült, közben a PzIII-ról 3 lepattan. Ez az egyik véglet.
Hiába pontos az ágyú, ha a sebzése kevés.
Azonban felejthetetlen élmény amikor "táncolsz" a nagyok körül, osztod az áldást, õk elhullanak, te pedig túléled (persze támogatással, de õk meg rád koncentrálnak így a többiek darálhatnak). Na ezek azok a pillanatok amikért megérte kifejleszteni õket. Azonban ez nagyon ritka, legtöbbször füstölgõ roncsként végzi az ember.
Talán patch után változik a dolog majd.
A medve nem játék.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Van T44-em, T43-am meg DB-m is, ha sérthetetlenné teszik õket nem fogok sipákolni 😊
Belegondolva lehet ez a kis változtatás is csak arra lesz jó, hogy a medeket könnyebb legyen leszedni...<#pias>#pias>
Amikor platoonba nyomtuk (2 T-44 illetve Párduc) szemrebbenés nélkül sorsolt össze velünk akár 3 KT-t. Ha jó csapatot fúj össze a szél akkor simán lehet hozni nyerésre a meccset. Hoztuk is. 😄
Persze belefut az ember nagy pofonokba is, de ez van.
Xp-re a legjobb ha mész pölö tier 5-ös gépekkel amik fos**k az xp-t (nagy ágyúval sok xp-t harapnak) aztán a napi 500 aranyakból meg váltasz free xp-t. Így mondjuk egy hétvége alatt megvan az elit Panther.
namindegy, kb. karácsonyra meglesz a T32, azt' ennyi. Ettõl függetlenül nekem életmnetõ a +500 zseton, már 250 alatt voltam, így viszont öt nap alatt lesz prémium havi bérlet.
(Amit aztán a késõbbi járgányokkal együtt törölnek a francba a véglegesnél, mindig ezen röhögök magamban)
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
This resulted in the receiving of the normal beta gold gift of 150 gold being incorrectly applied. This unfortunately affected approximately 1000+ players so it is not possible to correct this problem manually. We apologize for this, but you will receive the correct Xmas bonus of 500 gold per day as of tomorrow and daily up until the 2nd January.
Have fun in game, and have a nice Xmas break.."
Ebbõl én azt szedem ki, aki épp online volt a váltáskor, annak szopó, de majd a következõ napit már kapja...<#puszi>#puszi><#shakehead>#shakehead>

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
"Fekete Pákót azért verték meg Pozsonyban, mert magyar." (Beliczai Balázs)
A medve nem játék.
A női lábak olyanok, mint a felső tízezer. Nem kritizálni kell őket, hanem közéjük kell kerülni. /Rejtő Jenő\\
A női lábak olyanok, mint a felső tízezer. Nem kritizálni kell őket, hanem közéjük kell kerülni. /Rejtő Jenő\\
Enjoy World of Tanks during your Holidays!"