World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eagle16
Omg 😄

9 közepes tank volt a csapatunkban, T-44, Pershing-ek, T54-esek.

Maus meg az Is-7 1 percig se élt 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
A zászlók helyett is karácsonyfa van 😊

Az orosz szerverre jó a patch.

Ulvar
Ne bassz 😮OO. 24.-én meg megjelenik kompletten Betlehem a csatatéren...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Melyik szerverre jó? Nekem hibát ír ki telepítéskor, de nem lehet elolvasni, hogy mi a hiba, mert nem értelmezhetõ karakterekkel van megjelenítve...!
Eagle16
Simáán 😄 Még karácsonyfám is van 😄

Ulvar
Karácsonyi háttered van a garázsba? Azt a burzsuj eget xDDD

Ulvar
Én meg imádom õket mert nincs SPGm only tank és egy két TD. Még a kicseszett KTvel is felmegyek Himmelen a hegyre (nem mindig) de legalább mozgás van...nem állok mint egy...fa**. Azért kicsit durva hogy van amikor Ferdivel scoutolok!!! ....van pár olyan jó kis megnyugtató csata minden szépen gördülékenyen megy nem áll a gém..ahhjjj meg fog még ölni ez a gém ha nem javítanak pár alap hibát...

Eagle16
Panther II:

Eagle16
A GW Tiger ágyúja 😄

Eagle16
Itt az új teszt patch: 0.6.2.7

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Két módon kapsz free xp-t. A meccsek után automatikusan minden megszerzett 100 Xp után kapsz azt hiszem 5-6 free Xp-t.
A másik mód,ha bármelyik tankod research ablakában mindent kifejlesztesz, akkor elitté válik a tank. Ezután az ezzel megszerzett XP-t aranyért beválthatod free Xp-re.(25 Xp-t 1 aranyért, de az aranyat érdemesebb premium accountra költeni)
[NST]Cifu
Remélem már érted, hogy én miért szeretem annyira azt a mapot (meg úgy általában a városi mapokat). :Ð

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Idõközben kipróbáltam azt is. Hát bbõl TD lesz, max. nem a hegyen, hanem beállok a többiek mögé és minél hamarabb ellövetem magam, hogy tudjak menni mással...

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

[NST]Cifu
A vasút felõli oldal. Persze nem árt, ha van, aki megvéd a futóktól...

Himmelsdorfon hova a francba érdemes artyval állni? Su14el elég nehéz lenne dombo9t mászni. 😊

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

noname23
Na végre ilyen még nem volt most elõször láttam igazi rush-t !mindenki! elindult a legrövidebb úton egyenesen <#hamm>
mondanom se kell az ellen köpni nyelni nem tudott jó seggbe lettek lõve

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Achmed927
Tudom ... tudom .... 😄 Nem is emlékszem a nevére ..... sajnos.

De azért kár hogy az emberek nem tudják hány kilók.

Grr1234
Lehet velem van a baj, de én valamiért nem tudok csinálni FreeXp-t. 😊

[NST]Cifu
Emlékeztetnélek, hogy a szabályzatban a visszaesõk büntetése is nõ. Tehát a második esetnél már esélyesen három nap, további esetek után akár permamens bant is kaphatsz...

Én is kaptam 500 aranyat, mindjárt el is szórtam. Most hanyagolom a T1 Heavy-t, vettem kíváncsiságképpen egy KV-t. Hát elég lassú egy jószág, tegnap a tök alap géppel toltam 3 meccset, ma már jobb volt, mert az arannyal csináltam free xp-t, és vettem rá lánctalpat, motort, és a 107-es kályhacsövet. Mindjárt nincs annyi lepattanó, és már sebzõdnek is a tankok ezerrel. Csináltam ma olyan kört, hogy még a Stug-al, és a Pz4-el sem volt ilyen. (Jó, másoknak lehet ez is kicsi még)
Kilõttem egy DB-t, egy tigrist leszedtem 4%-ra, és egy IS3-at 20%-ra ez utóbbit 4 lövéssel)... Ezért kaptam 36k creditet és 1500 xp-t. Nem dupla kör. Mondjuk mákom volt, mert az is-3 3 lövést adott le rám... Az elsõvel nem talált el, a második lepattant, a harmadik pedig épp kilõtte a sofõrömet. Megnéztem után szembõl, tényleg halálpontosan belõtt a lyukon 😊)

Az a Lowe nagyon teccik 😊
Bár kétlem hogy lenne olyanom. Majd Dummy-t ráveszem, hogy vegyen, és majd nála megnézem 😊)

Achmed927
Pfffff Arty Boy ! :S ..................... 😄😄

Amúgy nem 1 nagy was ist das ez az 1 nap bann. Legalább befejeztem végre 1 filmet. 😄 De ha legközelebb találkozok a taggal kap a pofájára megint. 😄😄

Grr1234
[Rush]
az fasza, én meg kaptam 150-et...

hTTp://ror.hu/

Tuvok
 Client is connected to the server.
 Financial transaction.
Data: 2010. december 20. 22:09:28
Received: 1 000 gold

Mirõl maradtam le ? 😄

[NST]Cifu
Eddig 5 reportot küldtem, ez volt az elsõ, itt ezt válaszolták.
A másodikban egy srác egy másikba lõtt bele, erre azt válaszolták, hogy nem tudják a beküldött képek alapján igazoltnak tekinteni a dolgot.
A harmadiktól kezdve mondjuk tényleg csak annyit írtak, hogy intézkednek.

Hát, már eleve hogy válaszoltak hogy ban-t kapott, az csoda. Elvben nem szokták elárulni hogy mit csinálnak.
De akkor rosszul tudtam.

[NST]Cifu
Nekem már volt olyan esetem, ahol belém lõtt egy marharépa. Kiírta, hogy XY shoot killed the loader, bla-bla, screenshot. Megkérdeztem, hogy miért lõtt belém. Azt válaszolta, hogy az az õ bokra, amibe bebújtam. Screenshot. Mondom neki, hogy hagyja abba. Megint belém lõtt. Screenshot. Aztán már jött az ellen, nem foglalkoztam vele.

Utána e-mail a support-nak, benne a három screenshot, illetve az eset rövid leírása. Másnap válaszlevél, hogy úgy döntöttek egy nap bant megér az eset.

Persze lehet, hogy a supportos csóka aktuális hangulatától függ, hogy ezért kioszt-e bant, vagy sem...

Belelövésért még nem jár ban, csak TKért. Szóval lennie kell -1nek a bannolandónál asszem.

Csak oda tudsz ha a www.worldoftanks.com-ról letöltött klienst inditod el. Az orosz szerverre a .ru -ról letöltött cucc visz fel.

Ha még accountod sincs, keress rá alul a keresõvel hogy kulcs....

[NST]Cifu
???

Ha az EU/US World of Tanks bétában vagy, akkor oda lépsz fel. Belogolsz, bal oldalon alul Channels gomb, ott beírod, kikeresed, rákattintasz.

Igen, nagy szerencse. Így sokkal tovább bírtam...

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

[NST]Cifu
Tehát akarattal TK-ztál, vagyis megszegted a szabályzatot. Innentõl kezdve teljesen jogos az egy napos ban.

Ilyenkor nem TK-zni kell, hanem a screenshot (lehetõleg az, akibe belelõttek), és elküldeni a [email protected]. Ennyi.

Hello!

Hogyan lehet a banner alatt írt szerverre fellépni?

TVelvet
nincs orosz accountom 😞((
Sajnos akkor is bannt adnak, ha az egész team igazat ad neked (mint például az én esetem a -6os TKssal).
Addig nézz meg egy filmet 😊

Achmed927
Ki fak :

1 nap bannt kaptam team kill miatt. Na fene. Most mi lesz nem'tom. Ahelyett, hogy normális gamet raknának már össze, ezzel baszakodnak.

Ez volt a nagy team kill:
Kemp: ISU , Én (JT) JgPzIV 1 helyen. Kicsi kettõt belelõtt az ISU-ba, mert hogy beállt elé. Írjuk neki álljon le. 1-et belémlõtt, de pattant. ISU-ról levett durván 20 %-ot. Hát én meg megdurrantottam. A csapat nekem adott igazat, senki nem sajnálta a kispöcst.

Na Istenem. Hova ne szarjak 1 nap miatt ? Elvonási tüneteim lesznek. 😄

a.carkey
Pedig az elmúlt napok tapasztalatai ezt erõsítették meg bennem.

A medve nem játék.

Amúgy ennek meg mi az értelme? Azokat tesszük jó csapatba akik feltételezhetõen jól játszanak az adott tankkal mert már sokat mentek vele?

Ekkor barmok nem lehetnek a fejlesztõk....

Cukii
A Löwe tuti használható cucc lesz, tehát a 105milist választják hozzá nagy valószínûség szerint. A valóságba az L/70-es verzió volt, de szerintem a sima L/68-ast rakják rá. Bár a valóságba tervezték a 88 kwk43-al, 150mm kwk44 L/40-el és a 128as valamilyen variánsával. Egy jó kis T8 és T9 heavy tank ötvözet lesz.

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Eagle16
Igen, az EU szerverre majd jövõhéten jön a patch, de nem ez, amiben új tankok is lesznek.

KT meg ja...ahogy az összes német tank...

f24sg
Viszont "hull down" beállásnál meg jó nagy hátrány...(me' hogy nem megy)
A teszt-patch, tehát még csak véletlenül se eu/us szerverre, igaz? 😄

Valószínûleg valamit rosszul csinálok, de olyan csata még nem volt KT-vel, hogy ki ne gyulladtam volna..., a stabilizátor, háló vagy gyorsító közül egyet fel kell áldozzak, hogy ne égjek le. Nem szívderítõ! <#mf1>

XenHai
t 28 nem is így nézett ki!
Met
lol

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Ilyenkor ki kell belõle erõszakolni hogy TKzzon.
Amilyen idegbeteg volt, szerintem elég lett volna ha oldalról nekironyolsz, kicsit megsikamikálod.

Kezed rajta a Print Screenen, és amint kinyir, screenshot és report. Chaten nem társalogni vele 😊

a.carkey
A mai napból egyértelmûvé vált, hogy a balance nézi, hogy melyik tankkal ki mennyit ment. Ha sokat, jó csapatban leszel, értelmes artykkal, ha nem, akkor nem, ha meg egyforma a két csapat, akkor vannak a necces meccsek.

A medve nem játék.

Szerencséd, h nem oneshootolt. 😛

Eagle16
Ezt mondom én is, hogy egy és ugyanaz a tank volt 😊

Ez valami korai prototípus lehet.

"The T28 super heavy tank (also called 105 mm Gun Motor Carriage T95) was a prototype heavily armored self-propelled gun designed for the US Army during World War II."
Akkor a wiki hazudik nekem?