World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
9 közepes tank volt a csapatunkban, T-44, Pershing-ek, T54-esek.
Maus meg az Is-7 1 percig se élt 😄
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Az orosz szerverre jó a patch.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A másik mód,ha bármelyik tankod research ablakában mindent kifejlesztesz, akkor elitté válik a tank. Ezután az ezzel megszerzett XP-t aranyért beválthatod free Xp-re.(25 Xp-t 1 aranyért, de az aranyat érdemesebb premium accountra költeni)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
mondanom se kell az ellen köpni nyelni nem tudott jó seggbe lettek lõve
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
De azért kár hogy az emberek nem tudják hány kilók.
Kilõttem egy DB-t, egy tigrist leszedtem 4%-ra, és egy IS3-at 20%-ra ez utóbbit 4 lövéssel)... Ezért kaptam 36k creditet és 1500 xp-t. Nem dupla kör. Mondjuk mákom volt, mert az is-3 3 lövést adott le rám... Az elsõvel nem talált el, a második lepattant, a harmadik pedig épp kilõtte a sofõrömet. Megnéztem után szembõl, tényleg halálpontosan belõtt a lyukon 😊)
Az a Lowe nagyon teccik 😊
Bár kétlem hogy lenne olyanom. Majd Dummy-t ráveszem, hogy vegyen, és majd nála megnézem 😊)
Amúgy nem 1 nagy was ist das ez az 1 nap bann. Legalább befejeztem végre 1 filmet. 😄 De ha legközelebb találkozok a taggal kap a pofájára megint. 😄😄
Financial transaction.
Data: 2010. december 20. 22:09:28
Received: 1 000 gold
Mirõl maradtam le ? 😄
A másodikban egy srác egy másikba lõtt bele, erre azt válaszolták, hogy nem tudják a beküldött képek alapján igazoltnak tekinteni a dolgot.
A harmadiktól kezdve mondjuk tényleg csak annyit írtak, hogy intézkednek.
De akkor rosszul tudtam.
Utána e-mail a support-nak, benne a három screenshot, illetve az eset rövid leírása. Másnap válaszlevél, hogy úgy döntöttek egy nap bant megér az eset.
Persze lehet, hogy a supportos csóka aktuális hangulatától függ, hogy ezért kioszt-e bant, vagy sem...
Ha még accountod sincs, keress rá alul a keresõvel hogy kulcs....
Ha az EU/US World of Tanks bétában vagy, akkor oda lépsz fel. Belogolsz, bal oldalon alul Channels gomb, ott beírod, kikeresed, rákattintasz.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Ilyenkor nem TK-zni kell, hanem a screenshot (lehetõleg az, akibe belelõttek), és elküldeni a [email protected]. Ennyi.
Hogyan lehet a banner alatt írt szerverre fellépni?
Addig nézz meg egy filmet 😊
1 nap bannt kaptam team kill miatt. Na fene. Most mi lesz nem'tom. Ahelyett, hogy normális gamet raknának már össze, ezzel baszakodnak.
Ez volt a nagy team kill:
Kemp: ISU , Én (JT) JgPzIV 1 helyen. Kicsi kettõt belelõtt az ISU-ba, mert hogy beállt elé. Írjuk neki álljon le. 1-et belémlõtt, de pattant. ISU-ról levett durván 20 %-ot. Hát én meg megdurrantottam. A csapat nekem adott igazat, senki nem sajnálta a kispöcst.
Na Istenem. Hova ne szarjak 1 nap miatt ? Elvonási tüneteim lesznek. 😄
Ekkor barmok nem lehetnek a fejlesztõk....
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
KT meg ja...ahogy az összes német tank...
Valószínûleg valamit rosszul csinálok, de olyan csata még nem volt KT-vel, hogy ki ne gyulladtam volna..., a stabilizátor, háló vagy gyorsító közül egyet fel kell áldozzak, hogy ne égjek le. Nem szívderítõ! <#mf1>#mf1>
Amilyen idegbeteg volt, szerintem elég lett volna ha oldalról nekironyolsz, kicsit megsikamikálod.
Kezed rajta a Print Screenen, és amint kinyir, screenshot és report. Chaten nem társalogni vele 😊
A medve nem játék.
Ez valami korai prototípus lehet.
Akkor a wiki hazudik nekem?