World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Az teszi ezt körülményessé, hogy az ágyúknak van kellemes kis szórása, tehát ugye nem oda lõ ahova a kurzor mutat (nem úgy mint CSben, ahol ugye a desert meg az AK elsõ lövése tuti oda ment ahova a célereszt mutatott - legalábbis 1.5-ben nekem igy jött le 😊 ).
Úgy ahogy megoldható hogy a kurzort rámozgassa a célpontra (berakunk minden tanknak jó kis pink textúrát, hogy könnyû legyen megtalálni), de az már macerásabb hogy figyelje van e vörös sziluett (hiszen a fedezék mögött kilógó tornyú célpontot ignorálni kell), majd a sziluett alsó éle fölé célozzon vhová.
De ez távolságtól függõen katasztrófálisan szar eredményeket hozhat, pl amikor a tank kb teljesen belefér a körbe, akkor érdemes középre célozni.
Plusz meg kell várni hogy rászûküljön a célkör, ami ha mozog szopacs lesz mert elég gázos leprogramozni hogy a bot elõretartson annyival, hogy amikor a célpont odaér beszûküljön a célkör annyira hogy esélyes legyen eltalálni.
És itt még a célzásról beszélünk csak. Hol van ehhez képest a mozgás, ami aztán tényleg macerás, mert az indulópozició kb random, saját csapattárs helyzete is olyan random tényezõ ami beleszól a mozgásba...
Mondjuk egy light scout bot autoaimos lövöldével még elképzelhetõ lenne, ha lehetne tudni honnan indul a tank 😊 Anak csak elég fix útvonalon rohangálni.
(az hogy ennyit irkálok róla még véletlenül se jelenti azt hogy megpróbáltam megcsinálni... <#nevetes1>#nevetes1>)
De tény, hogy az orosz fórum alapján a láthatóság kifejezetten szerver oldali dolog, a kliens elküldi azt, hogy játékos mit csinál (elõre-hátra, fordul, stb.), és a szerver mondja meg, hogy akkor mi lesz ebbõl, illetve mit látsz. Amikor lagolsz például ezért "ugrálsz" illetve hagysz magad mögött "szakadozott" lánctalpnyomokat, vagy ezért volt a "warpolás" anno (a távolságtól függõ idõintervallumban ellenõrizte csak a két hk. közötti távolságot, de nem adta meg pl. a sebességet, így a kliens nem tud még csak hozzávetõleges mozgást sem "imitálni").
Szóval legalábbis e téren, úgy tûnik igazat írtak. 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ebben mennyire vagy biztos? 😊
Mondom, volt rá példa MMO-an (NavyField), hogy a szerver döntötte el kit látsz, viszont olyan infók alapján (visibility range) amit a kliens küldött fel a szervernek. És a kliens oldalon meg lehetett piszkálni azt, hogy mondja azt hogy 1000m a visibility, nem 500.
Ok, szarul volt megirva, tény, de biztos vagyok benne hogy a WoT sem a legtökéletesebb kód a világegyetemen.
Daily gold income is increased to 500 for all beta testers, starting from December 20.
The respective announcement will appear on the webiste shortly.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Szvsz pedig ez még a megvalósíthatóbb és mûködõképesebb dolog. A lényeg, hogy auto-aim-nál ne a harckocsi közepére, hanem mondjuk a testre vagy a lánctalpra célozzon.
"ackeknél egyedül a visibilityivel kapcsolatosakat tartom reálisnak (pl maphack hogy lássuk hol az ellen), persze kérdés hogy csinálták meg az implementációt (átküld e a szerver minden infót és a kliens dönti el mi látszik vagy sem)."
Nem, a szerver dönti el, hogy ki kit láthat, és csak azok információit küldi el, amelyet szerinte láthatsz. Ez nem csak a harckocsikkal van így, hanem a pl. a fák kidõlésével, vagy egy épület lerombolásával (mert valaki keresztül hajt rajta). Utóbbi terén persze az egyetlen kivétel az arty-k UAV nézete, ott az utóbbit akkor is látja, ha a környéken nincs egyetlen baráti egység sem.
- camperovka volt a map 😊
- három robbanás volt a mi térfelünkön
- ahogy megindultam (még ment a számlálás amikor 3*R-t nyomtam), nem telt el 2-3 másodperc és robbant a busz, ez tuti.
- a játékos izé szerint IS-3 lõtte ki
- WTF meg fakk volt de shotot szerintem mindenki elfelejtett csinálni
A női lábak olyanok, mint a felső tízezer. Nem kritizálni kell őket, hanem közéjük kell kerülni. /Rejtő Jenő\\
@Cifu - nem is hülye ötlet, legközelebb ha artyval indulok, lefotózom a saját csapatot hogy van lerakva a starthelyen. Ahogy ezek az oroszok dolgoznak, tuti fixálva vannak a startpozicók, szóval adott ponton mindig lesz vki 😊
@Huffnagel - az a camperovkás eset nekem azért érdekes, mert a visszaszámlálás után ugye még be is kell tölteniük mielõtt lõhetnének. Szóval ha tényleg 00 után lõtt egybõl, akkor nemcsak az a poén hogy eltalálták, hanem az hogy egyáltalán lõni tudtak. Simán reportálni kéne a gyereket - IS3-nak is kell idõ amig betölt.
@Botok - hát, bottolni hála az égnek nem olyan egyszerû mint sok más MMO-t, mivel nincsenek benne olyan kényelmi funkciók mint a TAB-bal rászelektáláss az ellenfélre, bal klikkre mozgás, koordináták kiiratása, ráadásul az egész PVP szóval elég látványosan le lehet bukni vele.
(bottolni ugye olyan MMOban jó, ahol az NPCket irtja a BOT, mivel az NPCk nem reklamálnak ha látják a playert fennakadni a falon vagy nagy hülyeséget csinálni. Kapásból lát 14 saját ember, és még ott az ellenség is.)
Headshot jellegû script is értelemszerûen hülyeség, arra ott van az autoaim plusz turretet lõni a legjobb 😊 Mondjuk a szabad textura editálás egy elég gyenge pont, ugyanis az megkönnyiti a botterek munkáját.
Szóval a botok elterjedésétõl nagyon nem tartok. Hackeknél egyedül a visibilityivel kapcsolatosakat tartom reálisnak (pl maphack hogy lássuk hol az ellen), persze kérdés hogy csinálták meg az implementációt (átküld e a szerver minden infót és a kliens dönti el mi látszik vagy sem).
Navyfieldben pl meg lehetett csinálni, hogy feldobta az ember a visibility ranget kliens oldalon, és a szerver elfogadta és visszadott mindent ami látszik (csak nem volt megbizható).
@Adjunktus: Beloggoltál tegnap? Mert volt aki 3 nap után ma beloggolt és 1500-at kapott ...
Én tuti 150-et kapok, mert 500-al megint meglenne a havi prémium 😞
Egyszerûen annyi a poén, hogy low tier csatában pusztít, nagyokat meg legalább meg tud sebezni.
A "nyomjelzõ" valóban nem túl kedvezõ. Meg szemmel látható a pontatlansága messzirõl, illetve lassabban is megy el odáig a lövedék.
I.C.ram! Nem tudom mit csinálnék másképp. Valószínûleg nem szembõl lövöm meg õket, hanem oldalról, vagy hátulról. Ugyanis a HE-nek nagyon kicsi a páncél átütése, de azért van.
És a low tier tankoknak elég vékonka a páncélzata oldalról. Azt azért beszakíthatja és a sebzés jelentõsen megnövekedik.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Stuggal mikor teszteltem a 10,5-est, bedobott Himmelsdorf-ra, low tier battle-ba ... én voltam talán a 2-ik vagy 3-ik legnagyobb ... 7 kill, ebbõl 5 oneshot ...
Viszont a HE bogyókkal van egy "kis" gond ... Mégpedig hogy húzzák a csíkot maguk után ... És ennek nem túl jók az élettani hatásai ... Fõleg Top tier battleban ...
Valamint Top Tier csatákban nekem az nagyobb életbiztosítás, hogy messzebbrõl osztom az én pici áldásaimat, és ebben a 7,5-ös jobb ...
Mondjuk ez habitus kérdése, mindkét ágyú jó, speciel nekem a 7,5-es jobban fekszik 😊
Nekem teccik 😊
30mm több frontpáncél.Még így is nagyon karcsú.1 fok/sec a fordulásra.
Meg +340 hp.
Az alap lövege a 152 sima rövidebb verzió.
Most már csak abban bizom,hogy valamit piszkálnak a BL/10-en,és ez a speckó változatát kapja.Mert hát olyan gyenguska szegény.😊
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
De hogy került oda??
Data: 2010. december 20. 9:44:07
Received: 1 000 gold
Lol én 1000-et kaptam.
Tehát már õk is hallottak rólam!<#vigyor1>#vigyor1>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Na mindegy, a másik meg, - ahogy késõbb írod -, sajna erre a game-re is lecsapnak majd a level hack/stb. arcok. Abban bízok, talán kissé "rétegjáték" ahhoz, hogy túl ez nagy méreteket öltsön.
Nekem bejön! =)
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Nekem Stugon és PZ4-en is a hosszú 75-ös van fent ...
Nekem jobban fekszik mint a 10,5-ös. A legnagyobb élmény vele eddig egy KT leamortizálása volt ... Sivatagos pályán jött volna a bázis felé, de amint megjelent track, és elkezdte kapni az áldást ... csak lõttem folyamatosan, õ meg nem vett észre ... mire odaért, addigra pukk ...
Ésszel kell vele lõni, támogatásnak jó, fõleg csiki-csukiban, mikor kibújik valahonnan egy enemy heavy akkor gyorsan detrackolni, és nem hagyni hogy javítsa ...
A női lábak olyanok, mint a felső tízezer. Nem kritizálni kell őket, hanem közéjük kell kerülni. /Rejtő Jenő\\
Mondjuk ez sem kevésbé idegesítõ, mint egy wallhack...
A CS-ben például az volt a gáz, hogy ott a szerveroldali terhelés csökkentése végett a szerver minden adatot elküldött, így a kliens mindenkinek a pozícióját ismerte, tehát nem volt akkora kunszt, hogy ezeket egy wallhack-el felfedjék.
A kampinyovka pálya azért ultragáz, mert ugye rá lehet látni egymás indulóhelyére. Olyat már én is láttam, hogy a túloldalról egybõl puffogtatnak, olykor el is találtak. Szóval én azért nem zárom ki, hogy csak extra makkerek voltak, hogy pont a busz volt ott.
Csak amikor elkezdett net lenni jobban (este 6-tól majdnem ingyé meg hasonlók) és a teszkóban 990-ft-ért utánad dobták a szoftvert akkor nagyon felhígult az egész.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ezért aztán mindennél jobban vágynak,legalább a virtuális sikerre.És mindent el is követnek ezért.
Camperovka pálya. A "mi" csapatunk azon a felén volt ahol nincsenek házak.
Vége volt a visszaszámolásnak és ahogy eltûnt a 00 a képrõl, abban a pillanatban ahogy lehetett indulni az ellenfél oldaláról jött három (3) lövés ami hogy-hogynem pontosan telibe találta az egy szem iskolabuszt. Kis is írta, hogy gipsz jakab kilõtte a buszt. Jakabunk egy IS-3-al volt és hárman voltak platoonban. Én annyira meglepõdtem, hogy sajnos elfelejtettem shotot csinálni de elhihetitek, hogy nem hamukázok és szerintem ez nem normális dolog volt. Tudom, hogy szokás egyeseknél indulásnál puffogtatni de ez az eset szerintem nem írható a véletlen számlájára.
Ha jól értelmezem.
Miért?Õ erre büszke??<#fejvakaras>#fejvakaras>