World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

átüti, csak duzzogok az orosz tankok varázskupoláján

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Eagle16
Ilyesmi felállások vannak 😊

De amúgy sokkal jobb, mint a kempelõs EU szerver.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ulvar
Te magad mondtad hogy alap minimaus, tehát KT maxi ágyú ami azért nálam átüti az ISt (IS3 már nem).

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

nem bírtam ellenállni a kísértésnek és megvettem a minimaust (még papír toronnyal, gagyi ágyúval), amit nem értek most már végkép, hogy ezzel miért kempelnek (ok, minden átlövi, ez tény)? 50K bevételbõl azért csak futja a javítás, nem?

Viszont itt már tényleg menni kell és ölni, ha csak lövöldözik, foglalgat az ember, akkor max 30K, az meg nulsza. Ja és persze IS-1tõl felfelé, továbbra is lepattan a skuló, kemény csávok voltak ezek a szovjet kohászok.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Ulvar
Láttam Amcsi heavy tank tornyot fordulni...Láttam IS3at menet közben lövöldözni. Tapasztalatom hogy a 28al repesztõ KTvel menetbõl mentem régebben lõni. Taktikázni kell...

Hidd el hogy az amit te tapasztalsz jobb mint amit én. NEm csináltam képet pedig akartam, ahogy Ferdivel én scoutoltam...

Szenvedõ oldalon szétvertem volna a szájukat egy bokorból azt még defeattel is annyi XPt adott volna mint másnak victoryval.

Na, megyek is vissza az arcplasztikára 😊

Ja gyönyörû, csak az a baj, hogy mindig az egyik oldalra sorolja be ezeket, nem keveri. Így esélye sincs a másik csapatnak, még ha õ is rush-ol, akkor sem.
Azért megnézném, hogy a "szenvedõ" oldalon is ilyen lelkes lennél-e...😉
DummyBoy
De most tényleg, mit vársz a médiumoktól? Kempeljenek meg sniperkedjenek?

A Rush ellen is lehet okosan védekezni ... csak nehéz 😊

Ezt így kell csinálni.

Hidd el nekem 9 Ferdinánd meg 6 Maus valszeg más taktikát választott volna ... (Bár lehet egy ilyen csapatnak is bejött volna a rush 😊 )

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

XenHai
Nagyon is élvezetes a game most az orosz teszten pörög a game !
Akkor ne legyen fejlesztgetés, csak egy tank mindenkinek, aztán gyerünk egymással szemben. Egyforma ágyú, legénység, stb. Akkor lehet ügyeskedni.
Mintha szerdát írták volna a teszt szerverre, csak lusta vagyok most megnézi. De remélem, hogy szerda. Aztán vissza a régi kerékvágásba.<#boxer>
Ez az EU szerveren is igy van, ott meg a T29 meg a T32 nagyon népszerû... 😊

Ulvar
És te vagy a teszter? Most viccelsz?...ne haragudj meg ember de amit leírtál az egy gyönyörû rush. Tudod mi megy bétán 1-1,5 hónapja? Kemp és láthatatlan tankok....és te azt mondod hogy ez így szar hogy így lerusholtak...édes istenem...mondj le errõl a tesztelõ rangról komolyan mondom.

Cukii
Ez a játék, nem a 13perces bokor kemp<#action>

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Nagyon remélem, hogy az a T-sorozat õrület abbamarad, mert így nincs értelme a játéknak. Most volt egy olyan csata ahol, 9 darab t-34, t44-, t-54 volt. Egy perc alatt elõre nyomultak mint a Leopard és kés vége is volt az egésznek. 2perc 7 másodperc telt el a játékból. Semmi értelme, nagyok nem tudnak rájuk fordulni. Borzasztó nézni, amit ezek csinálnak. Tudnám bántani õket az biztos....
Eagle16
Jó pár napig biztosan, de én sem tudom pontosan.
A mostani már vagy 2 hete megy, szóval lesz elég idõ tesztelgetni szerintem.

Szerették a népek..., orosz teszten nem tudom mit változtattak rajta a készítõk, de EU-n egyszerûen gáz tank..., indokoljam?

Kevés élet, gyenge páncélzat és nem tudom mi a francért van bedöntve az a rohadt frontpáncél ha minden idióta átlövi!
Közelharcos tankot kaptunk, a 100mm ágyúval 200méternél távolabb lévõ célra nem is nagyon lövök, mert nem találja el! Józan paraszti ésszel azt gondolná az ember, hogy ott a 85mm-es, amivel ugyan eltalálod, de sebezni nem sebzel, akkor meg ugyanott vagyunk. 😊
A kérdés adott: mért akarok én közelharcos tankot sniperkedésre használni? A válasz igen egyszerû; mert a közelharchoz közel kell kerülni, bármi meglepõ! 😄
A játék jelen verziójában ennek az esélye a nullával egyenlõ, bár 10-bõl 1-2 csatában kis odafigyeléssel kivitelezhetõ...

Egyetlen elõnye a pantherrel szemben az a HE lövedékek, talán nincs is más harckocsi, amelyikkel ennyiszer okoztam tüzet ellenséges páncélosokban...😊)

Személy szerint a T-44-esbe csalódtam, szeptemberben mikor elkezdtem kifejleszteni mindenki odáig volt érte, ha volt az egyik félnél 1-2 belõlük, nos igen, mindenki fejvesztve menekült elõlük. 😊
Most csak röhögnek egy jót.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
u.I; mielõtt azzal jönnétek, hogy a párduc is használhat HE-t, akkor én kérek elnézést, de kérlek olvasd el még egyszer azt a részt, s értelmezd: a T-44-es HE lövedéke sokkal nagyobb eséllyel, csupán erre akartam utalni.

Sziasztok!Lehet tudni meddig megy az orosz teszt szerver?
DummyBoy
Nemtom, mostanában IS-el nagyon jó köreim vannak ... És fõleg 122-essel.

LeonSilver
Én meg feltettem az IS-re a nagy puskát. Cserébe, hogy kurva lassú még rohatttt pontatlan is 😊 Három lövésbõl van, hogy 4 mellémegy 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

DummyBoy
Hát amekkora egy rakás fekália a T43, muszály is valamit domborítaniuk 😞

A T-44 csak volt undoritó, amig nem tudta minden félhülye félbéna letrackelni a teleport bug miatt. Akkor még lehetett körberohangálni.
Most csak egy medium amit szétszednek a heavyk.

Az egész játékban a két legundorítóbb jármû a T-44 és a T-54, gyorsak mint a disznó, ehhez képest nagy a lövegük, így körberohangálva, lealázva 2-3-an összefogva bármit elintéznek.
Ahogy látom, most ez a legnépszerûbb jármû. Mindig van a csapatban legalább 3-4-5 darab vegyesen. Szeretik a népek....
Eagle16
Jah...és a GW Tiger 203mm-ese 1600-ba kerül, emellett csinál 1500-2500-as sebzést 😊

Köszi az info-t, kipróbálom ma a SU85-öt asszem. De elõtte van a 85B... Ha van a repertoárba hosszú csõ, akkor bármi jöhet 😊)
Andival elõbb beszélt a Böbe szilveszter kapcsán, lehet átmegyünk, de majd kitalálják.. Mi elleszünk alighanem 😊

Hááááát én az ISU felé hajlok, nekem nem kéne IS-3, de ha mégis azt veszed egyszer, megnézem majd 😊

Cukii
Ez fájt, ismét grat a készítõknek. Tehát annyiba fog kerülni egy 100milis vagy egy 105ös mint a Jagdtiger 12,8 Pak44/2 L/61 lövedéke. wonderfúl Amúgy kösz az adatokat.

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Eagle16
Áh, el is felejtettem milyen jó is ez a VK3002 DB 😊
Most Párduc II felé megyek, aztán meg jöhet a Pershing meg a GW-Tiger 😊

Eagle16
T-54-es legjobb ágyújához: 1230 kredit / db.
A 2. legjobb ágyújához: 252 kredit / lövés

Párduc II legjobb ágyújához: 1245 kredit / db.
Az L/100-ashoz meg: 109 kredit / db.

A többi a szokásos, D10T, meg L/71.

DummyBoy
Su85-ig kínszenvedés, Su85 az már királyság ... Su100 kicsit gyengébbnek tûnik majd, fõleg ha kipróbáltad a Su85-öst a 107-es ágyúval ... Viszont tovább él, mozgékonyabb, és a 100-as ágyú 10-es ROF-al sem rossz ...

Su152 meg 2 TD 😊 Külön stílus a 152-essel, és külön a 122-essel ...

A 152-es nagyot harap, városi pályákra király ... a 122-es meg elég pontos, egy gondja van, hogy hosszú a célzási idõ, és a GLD sem sokat segít ezen 😞

Mindenesetre nekem most nagyon bejön ... kigrindeltem az IS3-ast, de lehet ISU-m hamarabb lesz 😊 Csak pénzem nincs 😞

Cukii
Sas, tudnál fotózgatni lõszerárakat a Párduc2-höz meg a T54-hez?

Én is várakozok az amcsi tankokkal, mi lesz velük. Ezért arra még nem merek menni. Várom viszont az amcsi TD-ket. Egy biztos, hogy a Stug-al még a maradék 10k xp-t kinyomom így grinddel, és megveszem a Jgpz4-et, majd free xp-bõl a JP-t. Aztán sztem megállok azon a vonalon. Bár a Ferdit is kipróbálnám szívesen...
Az orosz TD-k nekem pontatlannak tûnnek. A SU-76-al szívtam eleget, viszont az AT-1 kiváló gép..

Nagyon jó lett ez a 10,5 cm Kwk45 L/52 Aufs B. De 7,5 cm Kwk45 L/100-es is jól sikerült. Leszámítva azt hogy 75 cm-esnek írja.
Mit vártál a legjobb orosz TD-tõl? 😊
Ez egyértelmû volt, hogy gyakori lesz a lepattanás, mivel csak 120 mm a homlokpáncélja. Ha nem így lenne akkor nem nagyon lehetne ellenfele a Jagdtigernek és csak minimális elõrelépés lenne az ISU-152-höz képest. Ugyanúgy magasra állították a lepattanási esélyt mint a T32 nehéztank homlokpáncéljánál.

Amúgy a lövegpajzsa elvileg lehet 320 mm. A Mausnál ugyanez 250 mm a valóságban, szerintem a játékban is ennyi.
Köszönöm a segítséget 😊

Eagle16
Itt az összes: link

gondolom okkal nincsen national battle mod, ott elég egyértelmûen kijöne, hogy a német tankok csak akkor nyernének, ha az ellen afk vagy hikomat lenne...

Oké, de milyen teszt patchek voltak eddig.. ? Megvan a 0.6.2.7, meg a 0.6.2.4
Milyen volt még ezeken kivül ?

Eagle16
Fel kell rakni az alap orosz klienst, aztán az összes eddigi teszt patchet is.

T-54 felé nem megyek, de amúgy jó...mi más lenne.
Nagyon fürge, elképesztõen lapos...T-44 v.2.0

Eagle16
Nem 300mm-es a lövegpajzsa...a Mausnak sem 420mm 😊

A döntött részre céloztam egy 276mm-es pen.-el rendelkezõ ágyúval és sárga volt...ennyit errõl.

I.C.ram
Külön van sebzészónája a lövegpajzsoknak? Tehát arra ne nagyon célozzak? 😄
300 mm-es lövegpajzs. Csak annyi? 😄

Lehet, hogy a 300mm-es lövegpajzsot találtad el? Nem hiszem, hogy ennyire bírná a gyûrõdést az a 120mm-es döntött lemez.

Sziasztok ! Ti hogy raktátok fel ezt a 0.6.2.7.-es számu teszt patch-et a ruszki szerverhez? Nekem csak valami cirill betüs hablatyot ir ki amikor megadom neki az elérési utat és inditanám. Mielött megszolnátok van ruszki accountom.. Szoval az nemlehet a baj.

Valaki akinek fent van teszt szerón és máris összegyûjtögette a T54-et kölcsönadná ma vagy holnap este az accját egy röpke fél-egy órára. Jelenleg a T34-85-tel szenvedek orosz ágon és nagyon kíváncsi vagyok hogy megéri-e. 😊)))
Köszi

Borzasztóak ezek a test szerverek, iszonyat ami ott megy, a lehetõ legnagyobb verdák, mindenki szén profi, kanyarban lõnek, spawn után egybõl a gyülekezõ helyre (egybõl töltve lenne?), szóval egy nagy sz.r az egész. Semmire sem használható csak, hogy megnézd, hogy néznek ki az új verdák és kész. Pl. T-29-cel 5 lövést adtam le egy IS-3-ra, 2x leesett a lánctalpa, de 100% maradt. Aztán egy kis rohangáló fos T-44-hátulról egy lövéssel leszedett. Hát ez a helyzet teszt vonalon.....
Vannak új német artyk is GW-Panther és GW-Tiger, nem tudtam mi hiányzott még....
Usa+2 arty M12 és M40/43 155-203mm-es löveggel.
Van T-54 is oroszoknál, bár ez már lehet volt.
DummyBoy
Ja ... Qrva annyát, még mindig hiányzik 100x kp, hogy meglegyen 😊

Ulvar
Érzem a jövõben sok ku... anyázás lesz.

Eagle16
Ez a rohadt Object 704 is csíter lett. Csak 3 lövés pattant le róla a 155mm-es T7-esbõl. LoL.

I.C.ram
Eladtam a tigrist. Rájöttem, hogy nekem annyira nem fekszik a nehéz tank. Inkább rágyúrok a Párducra. A Tigris árából meg feltápoltam minden földi jóval a PZIVesem. Vettem rá gyorsabb újratöltést, meg gyorsabb célzást.
Az a 105-ös odabax. Kell!!

DummyBoy
Hááát, nemtom mikor lesz nekem magas Tierû német tankom, de az szerintem odébb van ...

Az a gáz, hogy a nagy aranydömping beindította a fantáziámat ...

Van 80k freeXP-nek való a tankjaimban ... pár nap alatt összejön M6-ra, és abból kell kigrindelni a T29-est ... Vagy simán meg lehet ugrani az M41-et ... Vagy a Su8-at, vagy az ISU-t és a BL10-et ... Vagy a JP-t ...

Mozgatja a fantáziám az amcsi heavy vonal, de kiváncsi vagyok rá mi lesz velük a peccs után ... (Tegnap irgalmatlan mákom volt ... Stuggal voltam, jött egy T32, észrevett, letrackeltem, õ meg egy lövéssel majdnem szétkapott ... 5 HP-m maradt ... 5 HP-val nem menekülök sehova, ez gyors meccs lesz, de addig amit tudok leszedek belõlle a hosszú 75-össel ... elkezdtem lõni mint a hülye ... Õ meg engem ... 4-szer egymás után lõtt el felettem ... Én meg kiszedtem ... szépen apránként lebontottam ... Biztos nem anyázott 😊 )

Szóval nemtom merre induljak ... SW sose lesz ... szóval ráérek ... Ráadásul lehet tartalékolni kellene az amcsi TD-kre ...

Egyre jobban érzem, hogy kár volt ez a sok arany ... el fogom b@szni mind 😞