World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSSAHPAUL

Ma esti termés 😊

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

kerla
jóvanjóvan, jogos, de gondoltam majd okosan megkapom a választ (és lám <#mf1>)mert még mindig melózok

napi 500, ha 2 napig nem voltál benn ugy 1000... tessék olvasgatni a topikot, nem csak beirni 😊

kerla
én egy 1000-est kaptam. karácsony van? vagymi?

I.C.ram
Én szeretem õket. A valóságban is idõbe telt, mire megtalálták, hogy melyik bokorból lõ az ellenség.
Achmed927

Achmed927

Grr1234
LeonSilver
Olyan szinten felbasztak ma az artyk, hogy azt csinálom amit javasoltak páran. Újítottam egy Su-5-ös szarzsákot és most azzal pofozom a népet. Ugyan "kissé" karcsú a lõtávolsága de azért egészen jól lehet vele szemétkedni 😊 Holnap meg meg lesz talán a nyócas.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

<#idiota>

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Elfogyott, többen egyelõre ne kérjétek 😄

cikasz
Hol van magyaritás hozzá?

http://www.akciofigura.hu

Akit érdekel egy szeptemberi orosz account a tesztszerverükhöz keressen meg privibe...

A T-54-es milyen ágyút kap egyébként? 😊

elég, ha eltartja magát, de tény egyszerübb mással kigrindelni azt a 1,7Millát :-(
ezt már én is észrevettem, már mint, hogy az ágyú mérete mégis csak szerepet játszik (lehet csak beképzelem, mert ugye hivatalosan nem így van), de pl stugnál vettem észre, hogy 10,5HEvel barátibb a mezõny, mint a hosszú 75össel.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Me0w
Nem az a baj, hanem az, hogy ha fullos a vk, akkor az ellenfelek altalaban IS7, t30, maus, amiket rosszabb esetben at sem losz, vagy csak 15-20%-ot veszel le roluk. Van kb. 500 battlem a VK-val, nem minuszos, lehet pluszban tartani, de keresni nem lehet vele normalisan. Rammer + Spall liner + toolbox = 1,5m, a tank ~5, a legjobb modulok + 1m, ennyi penzt sosem hoz vissza.

Together we'll fly someday...

majd + HPval még jobb lesz :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

na jó, de 30-50Kból megfínanszírozom azt a 15-20K lõszer kiadást :-)
nálam is 1K+ a lõszer ára

igen

Ulvar
Prémiumként lesz benne majd jóval késõbb.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Me0w
Egyebkent viszont a Maus-al meg elgedett vagyok, brutalis 😊

Me0w
Nem, akkor viszi, mint az allat, 1030 / loszer, akkor leszel igazan minuszos. 250-ert en is lovoldoznek szivesen.

TVelvet
Õ nem lesz benne ?😞
Na lezavartam 20 csatát minimauseal, eddigi tapasztalatok:
lehet vele keresni (kb 150K+), a lényeg, hogy menjen az ember és sokat lõjön, csata után ált 30K-t a kiadás (lõszer, javítás, repairkit), de azt szinte mindig hozza. Igazán szívás akkor van, ha hamar kikap az arty, vagy annyira béna a csapat, hogy a végén lerohannak a saját bázisukon (miniért vissza szaladnak) és nem tudtam legalább tizet lõni. Gondolom, ha felkerül a jobb torony, meg a spall liner, akkor már jobban hozza a pénzt :-)

Hali kérdés van egyáltalán valami értelmes taktik t-28-ra ? 😄 mert úgy vettem észre lehetetlen vele fejlõdni, vagy csak én vagyok túl bot hozzá xD
van egy két tankom, de a t30-ast ne add el lécci 😊
TVelvet
természetesen nem <#worship>
tvelvet elmenta pü, remélem nem élsz vissza a bizalmammal
persze adom az orosz accot
TVelvet
rakjátok fel a magyarosítást az orosz kliensre, szerintem barátibb 😊
by the way
valaki kölcsön adná nekem kicsit hogy ki tudjak próbálni 1-2 tankot?
mármint az orosz reget.

Elõre is megköszönöm 😊
Eagle16
Vegyél prémiumot 200 évre 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Belépek teszt szeróra. Asszongya, hogy:
Финансовая операция.
Дата: 2010. december 21. 20:08:13
Получено золота: 132 500

Jaj mire köccsek ennyi goldot?? <#banplz>

Eagle16
Nem tudom.

[Rush]
újjal miért nem lehet amúgy?

hTTp://ror.hu/

Eagle16
Letöltöd az orosz klienst meg a teszt patcheket amiket linkeltem.
Kell hozzá egy régebbi orosz reg. is.

tény, de így is több a plusszos, nulszás kör, mint a minuszos, ami egy stock és papír T9nél azért kellemes meglepetés.

Holnap 😉

A női lábak olyanok, mint a felső tízezer. Nem kritizálni kell őket, hanem közéjük kell kerülni. /Rejtő Jenő\\

helosztok eu-s patch mikor fog jönni?

Me0w
50k beveteled olyan gyakran lesz, mint karacsony.

Az orosz tesztszervert hol lehet elérni?

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Eagle16
Megvan a G-Panther, és végre nem 5 ezer évig tart a célzás...jó gyors is meg minden 😊

TVelvet
mostani jó?

támadó bokrok nem valami élvezetesek...
I.C.ram
Ebben mi az élvezet? Tököm ki van már attól, hogy mindegyik játék rusholós szar lesz. Nem elég a sok COD CS, stb? Ez a játék pont attól jó, hogy taktikázni kell, meg fontos a csapatmunka.
ne fájdítsd a szívünket 😄
Grr1234
<#ravasz1><#ravasz1>

annyira élvezetes az orosz teszten, med- tankal játszani,
képzeljetek el kb 6-6 tier 9-es medet, többségben t54-est és valami olyasmi történik, hogy 6v6-ban egy más nak megyünk max gázzal, és mintha spitfirek- meg messerek csatáznának, 50-el megy a csiki-csuki mindenki mozog, nagyon komoly, az arty nem tud beleszólni, olyan gyorsan megyünk, ugye kell vagy 5 találat egy t54-esnek mire meghal, ezért, van hogy 1-2 percig is kergetjük egymást, mindezt képzeljétek el, hogy sokan vagyunk, nagyon élvezetes😊
Barrett 50 Cal
Ha meglesznek a klassz gépeid,akk majd pls szúrj be képeket róla😊 Thx😊

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

[Rush]
az faja<#gonosz3>

Eagle16
Ja.

[Rush]
Ha ma reggelek az oroszra, akkor nem fogok tudni test-re felmenni ugye?