World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
ezt már én is észrevettem, már mint, hogy az ágyú mérete mégis csak szerepet játszik (lehet csak beképzelem, mert ugye hivatalosan nem így van), de pl stugnál vettem észre, hogy 10,5HEvel barátibb a mezõny, mint a hosszú 75össel.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Together we'll fly someday...
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
nálam is 1K+ a lõszer ára
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Together we'll fly someday...
lehet vele keresni (kb 150K+), a lényeg, hogy menjen az ember és sokat lõjön, csata után ált 30K-t a kiadás (lõszer, javítás, repairkit), de azt szinte mindig hozza. Igazán szívás akkor van, ha hamar kikap az arty, vagy annyira béna a csapat, hogy a végén lerohannak a saját bázisukon (miniért vissza szaladnak) és nem tudtam legalább tizet lõni. Gondolom, ha felkerül a jobb torony, meg a spall liner, akkor már jobban hozza a pénzt :-)
by the way
valaki kölcsön adná nekem kicsit hogy ki tudjak próbálni 1-2 tankot?
mármint az orosz reget.
Elõre is megköszönöm 😊
Финансовая операция.
Дата: 2010. december 21. 20:08:13
Получено золота: 132 500
Jaj mire köccsek ennyi goldot?? <#banplz>#banplz>
Kell hozzá egy régebbi orosz reg. is.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A női lábak olyanok, mint a felső tízezer. Nem kritizálni kell őket, hanem közéjük kell kerülni. /Rejtő Jenő\\
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
képzeljetek el kb 6-6 tier 9-es medet, többségben t54-est és valami olyasmi történik, hogy 6v6-ban egy más nak megyünk max gázzal, és mintha spitfirek- meg messerek csatáznának, 50-el megy a csiki-csuki mindenki mozog, nagyon komoly, az arty nem tud beleszólni, olyan gyorsan megyünk, ugye kell vagy 5 találat egy t54-esnek mire meghal, ezért, van hogy 1-2 percig is kergetjük egymást, mindezt képzeljétek el, hogy sokan vagyunk, nagyon élvezetes😊
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88