World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Véleményem szerint az E-100-ason valószínûleg ilyen torony lesz, az eredeti német terveken ilyen szerepel. Igaz hogy fórumokon és maketteken lehet látni Tiger-toronnyal, de a jelenlegi rendszer szerint a tier 10-es gépeknek fix a felszereltségük, kétlem hogy nem a Maus-tornyot kapja meg. Innentõl kezdve számomra felejtõs az E-100.
Az E-50-nek a futómûve és a Schmallturm tornya miatt nem tetszik.
Maradt az E-75, számomra ennél lesz nagy kérdés az alap és a fejlesztett torony formája. 😊 Remélem nem rontják el.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A másik, szintén Stug-al Pagorki. Odamentem a hegy oldalához a házaknál, és szurkáltam kifele. Jött egy Leo, lõttek rá többen de nem találták el. Én is csak a másodikra tudtam megállítani, lelõttem a láncát. Na, mondom kb. 2 mp és kilõlek, erre kidurrantam. Nézem, nem a Leo volt. Aztán jött egy hatalmas bocsánatkérés, hát a hátam mögött egy Hetzi volt, és kicsit mellécélzott. 😊))
De jó fej volt a srác, megbeszéltük a dolgokat. Veszélyes ez a 10,5 HE-vel 😊
A medve nem játék.
Végül is, most mi van?
Vannak fedezékek? Vannak.
Vannak tereptárgyak? Vannak.
Van one shot kill? Van.
Akkor meg mi lenne a különbség? Semmi.
Ha nem lennének ezek az iszonyatos különbségek a csatákban (az easy killek miatt), ls. #14510!, akkor az egy-két tieres eltérések kihoznák a maximumot játékból. Volna igazi értelme a páncélvastagságnak, volna értelme az ágyúfajtáknak, mert most a nagyobb disznó ágyú azért jó, mert nagyobbat üt a HPn, de igazából egy Panther pl. 75össel is sikeres lehetne, ha nem HP alapú lenne a sebzés.
Nem tudom a(z) (fehér)oroszoknak van-e annyi gógyijuk, hogy megreformálják a dolgot - ha már alapból nem így csinálták -, de hogy lehet merõben újat készíteni egy már elindult MMOnál - mégha az szar is lesz -, arra van példa: SWG. 😄
A medve nem játék.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
JAVÍTOTT LINK:
Úgy szartak le a Hetzerrel, hogy öröm volt nézni (pedig láttak!). Az utolsó minimaus is meglett volna, de sajnos gyorsabban lõtt, mint én, pedig már csak 10%on volt. 😞
A medve nem játék.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Together we'll fly someday...
Azért volt jó ez a példa, mert ez pont tegnap este történt, és a Minimaus tényleg nem pici tank 😊
A lényeg, hogy ezt tényleg nagyon elsakkozták ivánék ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Remélem ez a 0.6.2-es jön az EU szerverre is, bár nem úgy tûnik, az orosz fõoldalon már ki van írva, az EU oldalon meg semmi. (szokás szerint)
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
1. Jelenleg egyedül a mozgás az, ami töri a camót (azaz növeli a távolságot ahonnan az adott tank látszik). Tehát ha vmi megáll (függetlenül a megállás okától) instant csökken a távolság ahonnan látszik.
2. A láthatóság csekk csak minden 5-10. másodpercben történik, távolságtól függõen (kivéve úgy tûnik azt az esetet amikor megáll vmi, mert akkor instant eltûnik, nem várja ki a láthatósági csekkelés refresh idejét).
Tehát:
- az 1. pont alapján, amint trackelsz vmit amit éppen megláttál tutira el fog tunni, hiszen mozgáskor már eleve áthatóság határán volt, tehát amint megáll lecsökken a láthatósága és huss....
- amikor újraindul, minimum 5-10 másodperc kell amig a rendszer megnézi hogy látod e õt, ezért van az, hogy közelebb tudott jönni anélkül hogy meglátnád.
Természetesen ez úgy ahogy van szar, csak szerjózsáék a mai napig nem tudják hogy kéne megcsinálni. Azzal takaróznak ugyanis, hogyha a láthatóság csekkelést sûrítik (5-10 másodperc helyett mondjuk másodpercenként) az túl nagy szerverterhelést okoz.
Tegnap kianyáztam miatta magam, de most akkor megint ...
Tehát, Dummy bújik a bokorban - Normal battle, Komarin, én igazi terminátorként az elõkelõ 11-ik helyen a listában Su85-el ... Védem a bázist.
Egyszer csak látom hogy hopp ... valami kis müttö tank ott sunnyog elõttem bokorról - bokorra ... olyan 2-300 méterre ... Óvatosan, még a levelek sem rezzennek, hiszen a Minimaus a maga 72-74 tonnájával és 7-800 lóerõs mocijával pont erre van kitalálva ...
Szóval sunnyog a minimaus - sunnyog ... sikerült detrackolni. Erre eltûnik ... Hiába no - a német technika nem kispályás, már ekkor jobb álcázórendszerük volt mint a Klingon vészmadaraknak ...
Nembaj, ha megmozdul kap megint ... Egyszercsak megjelenik megint ... hmm ... ez nagyobb lett o.O ... nembaj, detrack.
Nos a német álcaháló automatikája rá van kötve a sebességmérõre, amint megállt megint cloacking device activated ...
Megint megjelent ... 50 méterrel elõttem ... Gondoltam lövök még egyet dezintegrálódás elõtt ... lõttem, megint track, eltûnt!!!! majd megint megjelent és jobblétre szenderültem.
Szóval hogy a felfeszített, rongybatekert, kóchengeres, hónaljmankós, kalapbaimátkozó ... faszba van ez kitalálva?
Esküszöm jobban idegesít mint a warp ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
JagdPanterral mentem Lakeville pályán és kilõtt egy Stug.
Ez még nem is lenne hihetetlen, de ahogy kilõtt.
A meccs elején beosontam a völgybe és vártam az érkezõket a sziklák mögött. Hirtelen átrobog a Stug és pont felém fordult. Bele is lõttem egyet, kb 20%-ot sebzõdött. Na ezután elkezdtük lõni egymást szemtõl szembe. Akkor gondoltam, hogy baj lesz, amikor nekem már csak kb 20% volt az életem, neki még mindig 50%-on volt. Az utolsó lövésem mielõtt meghaltam 20%-ról 18%-ra vitte le az életét. Az volt a vicces, hogy egy lövésem sem pattant le, csak ilyen 5-10%-ot sebeztem.
Azért azt a játék készítõitõl megkérdezném, hogy lehetséges az, hogy a 88 mm ágyú 220-at sebez, a Stugnak meg van talán 400 Hp-ja, tehát legrosszabb esetben is három lövés lenne.(Ja és a Stugon nem a 105-ös HE ágyú volt, hanem a 75 mm-es.)
A női lábak olyanok, mint a felső tízezer. Nem kritizálni kell őket, hanem közéjük kell kerülni. /Rejtő Jenő\\
Nagyon remélem,hogy a kultúráltabb toronymegoldások lesznek a fejlesztett verzión,a Maus torony meg max az alap lesz!
A Maus torony olyan hihetetlenül ocsmány,hogy az okádás kerülget,ha ránézek!😄
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
t-54et ha lesz teszt szerver letesztelem még. de eddig best buy a pershing
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
hTTp://ror.hu/
jahogyúgy, azt hittem ez "minden fasza" jelet mutat, nem a középsõ ujjra gondoltam, de hamárakkor vagy nem?. <#nyes>#nyes>
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.