World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A női lábak olyanok, mint a felső tízezer. Nem kritizálni kell őket, hanem közéjük kell kerülni. /Rejtő Jenő\\
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Azért kíváncsi lennék, hogy ha igazából robbanna fel egy igazi T-44-es elõtt egy igazi Su-14-es gránátja, akkor valóban meghalna-e a kezelõszemélyzet. Sejtem hogy hatalmas ereje van a robbanásnak így 3-4m-rõl, de ez elég lenne hogy megöljön mindenkit ~ 100mm acél mögött?
A történet a következõ: Állok a képen látható helyen és ahogy a képen is látszik jó 15-20 métere elém (az úton látszik a becsapódás helye) odavág egy Su-14 és az összes, ismétlem összes emberem megsérül. Várok, a 45% maradt tankba, mondom kiszedem a Pz4est a sarok mögött, hopp nem megy a tank. Mondom meggyógyítom kittel a vezetõt, semmi. Nézem rajta vagyok a veszteséglistán a tank meg viszonylag ép
<#taps>#taps>
Igenis van a játékban "harckocsizós" elem, pl. tankokat kell vezetni, elég korrektül le van modellezve a páncélzat, lehet valódi taktikákat is alkalmazni (ezek közül az egyik a "hull down" pozíció, mikor csak a torony lóg ki a fedezék mögül, de te nagyon okos vagy, biztos ezt is tudod)
Nem tudom mi ez a szimulátor mánia, de abban az üzenetben sem volt szó arról, hogy ez szimulátor lenne. Nekem nem is kéne szimulátor, meg szerintem itt még sokan másoknak sem, de te bejössz és legagyizod a játékot...de most hogy már elmondtad a véleményed, nem is kell többször ide írnod.
Ez a program fényévekre van bármely HK szimulátortól. Szörnyû gagyi, árkád lövöldözõs agyabugya náspáng. Nem tudom hogy van e köztetek olyan aki esetleg harckocsizó de nekem volt szerencsém irányzóként tevékenykedni anno...Igazából csak arra akartam felhívni a figyelmedet, hogy nincs semmi olyan ebben a programban ami egy kicsit is "harckocsizós" lenne.
de köszi ha a ping javul már azt is ki tudom lõni akit nem látok HI
2 lehetõséged van a jó játékra velük:
1. Hiéna üzemmód: kb amit írtál, hátulról pufogtatni a legyengültre, besegíteni a nagyoknak
2. Tánc üzemmód: ez inkább platoon-ban életképes. 3 medium összeáll, vár és ha megindult a balhé, akkor a heavy-kel ellentétes oldalon indulnak meg (persze térkép függõ a dolog, pl Karelia tökéletes helyszín). Miért is? Mert él a birka-szellem: ha megindul 2 valamerre akkor a többi utána megy. Így a másik oldalt ott a sok heavy itt meg ha ellen van akkor megindul a tánc. Szépen lehet darálni (pölö 2 T-44+Panther ledarált 6 ellent (2 tigris, 1 DB, 2 td meg valami még)).
Ha átérsz akkor mehetsz a hátukba vagy foglalni (ez is megzavarja õket).
Volt rá példa, hogy Himmelsdorfon a dombon verekedtük át magunkat és kaptuk hátba az ellent. lammaer linkelt képet is errõl a temetõrõl.
Aki szemtõl-szembe állóharcban leáll egy heavy-vel 1vs1-ben az meg is érdemli. Vagy nincs más lehetõsége... 😊
Ésszel kell használni,alkalmazkodni az adott helyzethez és platoonban vagy csoportosan közlekedni. 😄
Scoutolni tökéletesek, csak drágák. 😄
De alapvetõen nekem se különösebb öröma patch (fõleg az US tankok megjavitása miatt, nagyon csíptem a T29-et meg Xari00-t a T32-jében elõttem 😊 )
sõt, az IS3 (pedig hvy), még a minimaust is körbe táncolja
óh, várd ki a minimaust, majd rájösz, hogy milyen az igazán szar tank, de azt hiszed, hogy azért mert stock, aztán rájösz, hogy felszerelve is az :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Persze, ha a medek wolfpackban vannak és egyesével vadásszák le a heavyket akkor nyilván esélyesek, abban a pillanatban viszont amint a heavyket ugyanolyan képességû/koordinációjú emberek vezetik mint a medeket, akkor megint a heavyik a nyerõk.
Tipikus példa volt pár napja, a másik oldalon volt egy 3xT44 platoon, nálunk public. Egybõl többen felfigyeltünk a T44 platoonra, ésmegbeszéltük, hogy minden T7/T8 heavy párban fog mozogni.
Nekem IS3-ban egy KV3 jutott asszem, meg egy med. Csak annyi kellett hogy együtt maradjunk és fedezzük egymást, a T44-ek pont nekünk jutottak, fedezük egymást igy nem tudtak komolyabb kárt okozni, aztán leléptek.
Ott ólálkodtak a környéken, csak azt láttuk hogy fel-fel tünedeznek, próbálnak áttörni cappelni, de mivel észnél voltunk nem váltunk szét és a végén már csak õk maradtak, levadásztuk õket.
Véleményem szerint tökéletesen játszottak, de mivel csak egy kicsit is koordinált brigáddal találkoztak, semmit nem tudtak tenni.
Nyilván ha elkapnak egy magányos tankot, izzé porrá szedik, nem volt kérdéses...
Akkor izgatna ez a patch, ha lenne valami tankom amin van annyi xp-m hogy valamelyik újra ugorjak, de nincs ilyenem sajnos.
Tigrisem van már, de az is valami eszméletlen szar alapfelszereltséggel. A szar ruszki fosok agyon vannak tápolva. A KV alig szarabb, mint a Tigris, pedig a két tank között van vagy 2 tier, legalább 800k kredit.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Én arra leszek kíváncsi, hogy mit basznak el má' megint 😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Az US heavyk nerfjét viszont nem vártam, olyan jó volt velük brutalizálni, épp terveztem megveni T29 után a T32-t 😊
Mindegy, kiélveztem a +20%ot, kiváncsi vagyok az új patchben mi lesz az OP....
No mindegy, legalább jól szórakoztál 😊
De a teszten most mindenki ki akarta próbálni a közepeseket, szóval rengetek volt belõlük.
Akkor nagyon be lehettek vodkázva az oroszok...
Hacsak: a nem tesztszerveren mit csinálnak? Ott is ilyen pörgõs?
Itt meg viszont megint a játék versus való élet jön össze. Ha a SIG 33 és a Hummel között csak minimális különbség van, akkor mi értelme lenne a Hummel-el szórakozni?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Azon kívül hogy marhára idegesítõ volt, mikor 6 darab T-54-es rohant le, jó volt nézni hogy pörög a játék és az SPG-k 1-2 kill-nél többet nem szereznek, valamint max. 6 perc után már tolhattam is a következõ csatát...Murovankán pl. nem irányozta be mindenki az erdõt, hanem mindig megtámadtuk a dombot...teljesen más volt, élvezetesebb.