World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úúúúúúúndoritóóóóóóó 😄

cikasz
köszönöm!

http://www.akciofigura.hu

Eagle16
Majd az lesz, hogy veszek egy Pershing-et, mivel a pontatlan ágyú nem hátrány (kis pályák, közelharc), a jó mozgékonyság jól jön (közelharc), az ágyú meg egyértelmû ugye, elõbb hal meg mint én, több lesz a hp-m is...
De az orosz szerveren még T-54-esen kívül nem láttam más Tiier 9-es közepest ám 😊

Te szereted az OP cuccokat, úgyhogy én nyugodtan ajánlom.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

LSSAHPAUL
Ma esti termés, ez most a kedvenc artymmal, kár hogy elfogyott a lõszer :p

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Jó, a jövõrõl nem tudok mondani semmit, annak te vagy a szakértõje 😊
De ha ilyen, akkor ez csk attól medium, mert azon az ágon van, amúgy egy OP heavy 😊
Ha tényleg ilyen tápos, akkor nekem is lesz, a T29 úgy is le lesz nerfelve ugye pár napon belül...

Érdemes.. a wipe messze van, 1 hónap szinte biztos eltelik addig.
Az is lehet hogy egy fix összegû golddal dobnak meg mindenkit, nem refund lesz.

Eagle16
De érted, a T-54-esnek még ugrálnia se kell, mert jobb páncélzata van mint egy Is-3-nak...a többi közepes hamar kilõhetõ, de ez...remélem csinálnak vele valamit, elég sokan panaszkodnak rá.

ja azt nézem, hogy egy kt-t simán szarrá lõ csak a dps elõnyébõl adódóan és még több is az élete... KT-nek esélye sincs

így látatlanban már megint a német a szopó

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

a.carkey
Köszi. Azért érdeklõdtem, hogy érdemes-e havi prémiumot venni, most hogy hozzánkvágják a goldot, vagy inkább hetesével napoljam azt, a többibõl meg free xpt vegyek. Így megoldódott.

A medve nem játék.

Eagle16
Most néztem hogy a T-54-es egyik ágyúját máris nerfelték a teszt óta, 9 helyett 8,4-es lett a ROF...de ez még így is durva. Még a T-44-esnél is laposabb, tornyáról minden lepattan...Is-4-est elég jó eséllyel kinyírja 1 vs. 1 helyzetben, a T8-as nehéz tankok meg ingyen killnek jó neki...

Párduc II-nek meg a Pershing-nek közel sincs ilyen páncélzata.

Valahogy így írnám le a közepeseket abból, amit láttam:

T-54: erõs páncélzat, nagyon jó mozgékonyság, lapos kialakítás viszonylag gyenge ágyú

Párduc II: átlagos mozgékonyság, nagyon jó ágyú, átlagos(an gyenge...) páncélzat, magas kialakítás

Pershing: gyenge páncélzat, elég jó mozgékonyság, viszonylag magas kialakítás, legjobb DPS-el rendelkezõ ágyú. (3k sebzés / perc...ezt kb. egy ISU, T30, Jagdtiger tudja)

Pershing ágyú - 7,77 x 390 percenként = 3038 sebzés 218 átütéssel
Is4 ágyú - 4,44 X 490 percenként = 2175 sebzés 260 átütéssel

érdekes...

Hatodik éve.

DummyBoy
Jaja, ezt mondom ...

2 vonalon mentem - medium és TD ... TD-ben örültem, mediumon meglepõdtem ... Nem is a teleport, hanem ez a célzós móka meg az autoaim volt a ludas ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

A medium addig ugrál amig tud mozogni. A Nagy teleport javitó peccs óta mindent nagyon kõnnyû trackelni még a világ másik oldaláról is, akkor pedig a mediumnak vége.

úgy érzem ezek alapján, hogy átestek a ló másik oldalára és a t9-es közepesek lesznek az ûber bedarálok mindenkit tankok (390 sebzés és majdnem 8-as lövés percenként 200+ penetrationnal? ez a legnagyobb dps a játékban és mellé 1600 vagy még több hp? lol)

DummyBoy
Az én párom nem szereti ezeket a mániákat (Sem a repülõt sem ezt ...) de megérti többé kevésbé 😊 Akkor volt ez igazán nagy döbb (Minden háborúval kapcsolatos dolgot utál ...) amikor kaptam egy bombázókról szóló könyvet csak úgy, ajándékba 😊

@Medium vs Heavy: azért a peccs elõtt nem volt ez a "nemegykategória" dolog ... T34-el az egyedül kempelõ Tigrist simán ki lehetett csinálni, T34-85 is jó volt ... T43 a peccs után lett meg, hááát utálom ...

Sõt, ha egy meccsen az egyik oldalon mediumok, a másikon heavyk voltak, akkor a medium oldal majdnemhogy borítékolhatta a gyõzelmet ...

Ezt a nehéz tank oda vissza alázza a mediumokat 1v1-ben érdemes átgondolni ... Ha sikerül meglepni, akkor bizony ez nem így van ... akkor még most is sikerül skalpokat gyûjteni ...

De a peccs elõtt ez még csak nehéz sem volt 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

VK 4502 vel városi pályán beáltam háttal a falnak, szinte sebezhetetlen voltam, 9 kill ment a menetbe , de mindenütt a hátsó részt kellett védeni, ez minden jármûnél így van, az amerikai vonal szembõl szinte sebezhetetlen T29 tõl, de hátulról a T30
is, sebezhetõ IS4 -55%, tehát két lövés.
Tudtommal nem.
Papiron csak a legénységért, a goldért megvásárolt és el nem használt prémium dolgokért lesz kompenzáció - legalábbis az elõzõ wipe idején igy volt.

a.carkey
Ha jön a wipe, a gold, amit a prémiumra költünk, az visszakerül?

A medve nem játék.

Hmmm... mennyi idõ óta vagytok együtt? Nekem azért 10 év után márt eljutott oda, hogy lehet jobban járna ha mondjuk hetente 2x elmennék kocsmázni és kimaradnék éjszakára, ha cserébe a többi napon nem játszanék...

Eagle16
Gondolom figyelembe veszi, de nehogy már erõsebb frontja legyen mint egy KT-nek...az még oké hogy a tornyot nem tudom átlõni, de a testet se?? Akkor minek nehéz tank ide? Vegyen mindenki T-54-est, jó kis jövõbõl érkezett MBT, olyan mint egy mini Is-7.

Az elsõ Is-4 amit láttam ma, az meg 8 kill-t csinált úgy hogy nagyon meg se erõltette magát, mert a mi T-54-esünk még oldalról se tudta átlõni, a háta meg takarásban volt, mert nekitolatott egy háznak...

A láthatatlan ellenfelek ugyanúgy kilõnek mint eddig, szóval ezzel kapcsolatban nincs változás.

[NST]Cifu
Mit mondjak nem csodálkozom. 😊

Ez a lepattanás dologra mondjuk kíváncsi lennék milyen módon van számítva. Esély van rá (mondjuk IS-3 torony = 75%, Ferdi felépítmény = 5%), vagy tényleg figyelembe veszi a becsapódási szöget?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

A páromnak nagyon bejön, hogy gépezek.Tudja, hogy nem csavargok, nem kocsmázok, stb.Ha egyik munkahelyemen sem dolgozom, nem is hiv a mobilomon csak a vezetékesen, mert tudja, hogy úgyis otthon vagyok.

Tataaaaaa 😄

Eagle16
A 105mm-es amerikai ágyúval nem tudom átlõni a T-54-est szembõl...hát ez marha jó tényleg. Ha az ágyúra célzok alapból narancssárga, a testrõl meg minden lepattan. Hozzátenném hogy a T-54-es frontja 120mm, az ágyú meg 198-as átlagátütéssel rendelkezik.

Egy másik T29-essel lõttük ketten és semmi nem ment át, sõt még egy S-70-es ágyúból kilõtt gránát is lepattant róla közvetlen közelrõl. Még csak fedezékbe sem ment, ott állt és nem tudtuk átlõni...bezzeg egy Párduc II-rõl vagy a KT 150mm-es frontjáról semmi se pattan le, ilyenkor azért megmutatnám ezt a fejlesztõknek, hogy ez szerintük így oké? 55-tel megy, úgy kanyarodik mint egy Leopard, de 200/160-as tornya van, meg átlõhetetlen frontja.

Engem az fiam oltogat, amikor azt látja hogy apának még egy pontja (kill) sincsen... 😊

Nõjön csak fel, azt jön mellém a platonba 😊

Párom is szokta nézni mit játszom, és Õ jobban meg van sértõdve, amikor a jön az ellen, és hopp eltûnik, majd kilõnek. Itt mérgelõdik mellettem. 😊)
De legalább elnézi. A kis mákdarálók a kedvencei 😊

Én kérek elnézést, én voltam maxifélreérthetõ.

Ha visszanézed a játékra válaszoltam a társaknak, vedd a fáradságot és nézd vissza,
nem személyeskedtem. Bocsi ha zavartalak.
Jaj, dehogy akartalak bántani, félre ne érts már !

Úgy írsz, és azt, ahogy jólesik, csak furcsállom.

[NST]Cifu
Megkérnék mindenkit, hogy a személyeskedést mellõzze a topicban! Ha egymást akarjátok oltani, tegyétek privát üzenetek formájában!

Mester61-nek és Salmaa-nak ment a figyelmeztetés priviben...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Cukii
Fejezzétek már be, ki nem szarja le ki hány éves. Ez egy topik a World of Tanks-ról. Attól, hogy feltûnt egy olyan valaki aki eddig nem látogatta ezt a helyet nem kell minden hülyeséget a szemére hányni!

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Érdekes, én nem unom.Nem tudom miért.A párom hála az égnek megértõ, még egy faxa kis gamer lézeres egeret is vett pluszban karácsonyra. Nem tett jót szegény kis egerem testi épségének az arty-k baszakodása.<#eplus2>

a.carkey
Pontosan. A PotBS pvp része óta ez az egyetlen, ami leköt, mert taktikus és jó. 😄

A medve nem játék.

Ennyire tellik tõled , kössél belém mit akarsz szólj és beszélünk. Ne az írásjelekkel foglalkozz a tartalommal de az neked nincs. ENNYI.
Huffnagel Steve apja csak kapott gumit, mert eltûnt..................HI
Pontosan. A vesszõ, pont és az egyéb írásjelek nem véletlenül vannak kitalálva. Igaz, hogy nem helyesírás topik de egy kicsit igényes lehet az ember magával szemben és megtisztelheti a fórumozó társakat azzal, hogy a lehetõségekhez mérten jól ír meg egy hszt.
Persze ez csak az én véleményem.

A női lábak olyanok, mint a felső tízezer. Nem kritizálni kell őket, hanem közéjük kell kerülni. /Rejtő Jenő\\

Te meg olvass a sorok között és megérted.
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!
LeonSilver
Szerintem (bár közel sem biztos) a három unokával én viszem az olajágat 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Gál Tomi még most sem válaszoltál milyen néven játszol pedig nem az accuntodat kértem?
a 14619# gál tominak szólt, te lehet hogy nem érted, én már 50 éves vagyok és talán nem hülye csak annyit akartam mondani neki, hogy ez egy játék és érrezze jól magát
Köszi a tanácsot.Holnap felteszem rá.Eddig úgy sem vettem semmi ilyet, sajnáltam rá a lóvét, de most van dögivel.Dõl az arany.Nem vagyok nagy játékos, a staton crossy1970 néven találsz.Általában ahány csatát nyomtam annyi killem volt, de valamiért az IS3 az aminél kb 360 csata után 540 körüli / nem pontos / killem van.A játékmód pedig mindig ugyanaz volt.Az IS4 számomra egy kudarc volt,amire rátett egy lapáttal, hogy az elsõ 25 meccsbõl 22-ben szétkaptak az arty-k.Ebbõl késõbb 10 meccsbõl 6 lett.Érdekes, mert ma kb. 25 meccset toltam tigrissel, és tojtak rám az arty-k.Biztos a nagyvadakat keresik.

Szerintem arra, hogy kicsit kesze-kuszán fogalmazol, elég nehéz kihámozni hogy pontosan mit is szeretnél mondani, írni.
Konkrétan a #14619-nek én is nekifutottam kétszer amíg sikerült körülbelül megértenem mire is megy ki a mondandód 😊

Nem piszkálásképpen, de egyszerûbb mondatokkal, pont alkalmazásával és néhány enter beiktatásával lehetne javítani a kommentek érthetõségén.

ui: sokan vannak a 3 x-en túl, szóval nem biztos, hogy a 40-el korelnök vagy 😊

Eagle16
Elsõ csata az új pályán és persze hogy mindenki kempel a hegyen -.-
Úgy lõttek ki hogy senkit se láttam.

a.carkey
"Attention! the list of changes is not full."

A medve nem játék.

Hát van ilyen, 40 éve volt és úgy látom apádnak sem adtak gumit KÁR!
Mire is gondoltál?
Szia én a kis tigrist elsõ perctõl megtartotam Júniustól játszom, szeptember 2 tõl van 3500 csatátm de ez a kis állat körönként hoz 10-15k creditet, megvehetném a maust is7 et de még nincs pénzem rá. az IS4 Qjó de alig hoz valamit maximum TOP GUNt
Vegyél a kis tigrisre ammo rackot és plusz réteges páncélt szinte ki sem tudnak lõni, persze a nagyobb tier megoldja de ne bánd farmolni gyõzni lehet vele.
Jó kis gép néha ha bénán bánsz vele minuszus de az nagyon ritka ne ad el hatodjára kár lenne érte.