World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De az orosz szerveren még T-54-esen kívül nem láttam más Tiier 9-es közepest ám 😊
Te szereted az OP cuccokat, úgyhogy én nyugodtan ajánlom.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
De ha ilyen, akkor ez csk attól medium, mert azon az ágon van, amúgy egy OP heavy 😊
Ha tényleg ilyen tápos, akkor nekem is lesz, a T29 úgy is le lesz nerfelve ugye pár napon belül...
Az is lehet hogy egy fix összegû golddal dobnak meg mindenkit, nem refund lesz.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A medve nem játék.
Párduc II-nek meg a Pershing-nek közel sincs ilyen páncélzata.
Valahogy így írnám le a közepeseket abból, amit láttam:
T-54: erõs páncélzat, nagyon jó mozgékonyság, lapos kialakítás viszonylag gyenge ágyú
Párduc II: átlagos mozgékonyság, nagyon jó ágyú, átlagos(an gyenge...) páncélzat, magas kialakítás
Pershing: gyenge páncélzat, elég jó mozgékonyság, viszonylag magas kialakítás, legjobb DPS-el rendelkezõ ágyú. (3k sebzés / perc...ezt kb. egy ISU, T30, Jagdtiger tudja)
Is4 ágyú - 4,44 X 490 percenként = 2175 sebzés 260 átütéssel
érdekes...
2 vonalon mentem - medium és TD ... TD-ben örültem, mediumon meglepõdtem ... Nem is a teleport, hanem ez a célzós móka meg az autoaim volt a ludas ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
@Medium vs Heavy: azért a peccs elõtt nem volt ez a "nemegykategória" dolog ... T34-el az egyedül kempelõ Tigrist simán ki lehetett csinálni, T34-85 is jó volt ... T43 a peccs után lett meg, hááát utálom ...
Sõt, ha egy meccsen az egyik oldalon mediumok, a másikon heavyk voltak, akkor a medium oldal majdnemhogy borítékolhatta a gyõzelmet ...
Ezt a nehéz tank oda vissza alázza a mediumokat 1v1-ben érdemes átgondolni ... Ha sikerül meglepni, akkor bizony ez nem így van ... akkor még most is sikerül skalpokat gyûjteni ...
De a peccs elõtt ez még csak nehéz sem volt 😞
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
is, sebezhetõ IS4 -55%, tehát két lövés.
Papiron csak a legénységért, a goldért megvásárolt és el nem használt prémium dolgokért lesz kompenzáció - legalábbis az elõzõ wipe idején igy volt.
Az elsõ Is-4 amit láttam ma, az meg 8 kill-t csinált úgy hogy nagyon meg se erõltette magát, mert a mi T-54-esünk még oldalról se tudta átlõni, a háta meg takarásban volt, mert nekitolatott egy háznak...
A láthatatlan ellenfelek ugyanúgy kilõnek mint eddig, szóval ezzel kapcsolatban nincs változás.
Ez a lepattanás dologra mondjuk kíváncsi lennék milyen módon van számítva. Esély van rá (mondjuk IS-3 torony = 75%, Ferdi felépítmény = 5%), vagy tényleg figyelembe veszi a becsapódási szöget?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Egy másik T29-essel lõttük ketten és semmi nem ment át, sõt még egy S-70-es ágyúból kilõtt gránát is lepattant róla közvetlen közelrõl. Még csak fedezékbe sem ment, ott állt és nem tudtuk átlõni...bezzeg egy Párduc II-rõl vagy a KT 150mm-es frontjáról semmi se pattan le, ilyenkor azért megmutatnám ezt a fejlesztõknek, hogy ez szerintük így oké? 55-tel megy, úgy kanyarodik mint egy Leopard, de 200/160-as tornya van, meg átlõhetetlen frontja.
Nõjön csak fel, azt jön mellém a platonba 😊
De legalább elnézi. A kis mákdarálók a kedvencei 😊
nem személyeskedtem. Bocsi ha zavartalak.
Úgy írsz, és azt, ahogy jólesik, csak furcsállom.
Mester61-nek és Salmaa-nak ment a figyelmeztetés priviben...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
A medve nem játék.
Persze ez csak az én véleményem.
A női lábak olyanok, mint a felső tízezer. Nem kritizálni kell őket, hanem közéjük kell kerülni. /Rejtő Jenő\\
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Konkrétan a #14619-nek én is nekifutottam kétszer amíg sikerült körülbelül megértenem mire is megy ki a mondandód 😊
Nem piszkálásképpen, de egyszerûbb mondatokkal, pont alkalmazásával és néhány enter beiktatásával lehetne javítani a kommentek érthetõségén.
ui: sokan vannak a 3 x-en túl, szóval nem biztos, hogy a 40-el korelnök vagy 😊
Úgy lõttek ki hogy senkit se láttam.
Vegyél a kis tigrisre ammo rackot és plusz réteges páncélt szinte ki sem tudnak lõni, persze a nagyobb tier megoldja de ne bánd farmolni gyõzni lehet vele.
Jó kis gép néha ha bénán bánsz vele minuszus de az nagyon ritka ne ad el hatodjára kár lenne érte.