World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
@Eagle: Ezek Buffok megint ... Ezek közül egyik sem nehezíti meg az artyk életét ... max lelassítja õket ... Ellenben a Counterartyt még jobban ellehetetleníti ... Fasza ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Azért efelõl megvannak a kétségeim. 😊
Én pl. csak az amerikai heavy-k ellen használtam HE-t, a +20% armor bug miatt. 😊
még a hátsó páncélja is iszonyatosan gyenge,
Mihez képest? A Maus-hoz viszonyítva esetleg, de amúgy teljesen átlagos.
lánctalp könnyen leesik
Én ugyan TD-s vagyok, de a tapasztalatom szerint a lánctalp minden jármûrõl egyforma nehezen esik le. 😊
nehezen lehet vele farmolni.
Tier X. jármû. Meglepõ módon nem éppen ideális farmolásra. 😄
Maus a patch után sebezhetetlen lesz (IDDQD)😉.
A páncélzata nem változik, tehát aki eddig tudta sebezni, ezután is tudni fogja. Az életereje lett több, tehát annyi változik, hogy még eggyel több találat kell egy komolyabb lövegbõl a halálához...
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
"Rebalanced parametres of all SPGs:
- Hull traverse decreased by 1-3 degrees per second.
- Aiming time increased by 1-3 seconds.
- Shell dispersion increased by 2-10%.
- Horizontal cannon movement affects aiming circle twice as much as before at average.
- HE splash is reduced by 6-8%. "
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Itt nézd meg, hogy mi mit jelent, és orosz nyelvû oldalon töltsd ki, mert úgy mutatja a képet is, amirõl betûket kell beírni.
Tier 9-es közepesekhez képest milyen? Hát elég jó, elvégre Tier X-es, és NEHÉZ.
egyébként én sem hiszek benne, hogy nekünk is olyan fene gyorsan lejön mint a ruszkiknak, elvégre õk házon belülrõl nyalták, mi meg tengeren túlról fogjuk :-(
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A női lábak olyanok, mint a felső tízezer. Nem kritizálni kell őket, hanem közéjük kell kerülni. /Rejtő Jenő\\
A JSz-7-es a legdurvább vasak egyike, irgalmatlan gyors (a legtöbb medium tankot leelõzi...), eszméletlen jó ágyúja van, és szembõl elég masszív. A Maus hozzá képest elég gyengusz (ezért is lett most buffolva a HP-ja), egyetlen elõnye, hogy körkörösen jó a páncélzata, cserébe alig valamivel mobilabb, mint az Atlanti-fal, és akkora célpont, hogy egy vak, félkezû, félfogú tüzér is eltalálja a térkép másik oldaláról. 😊
tippre most: T30 (lehet holnaptól már nem), IS7, Mause
BoneDragon: pedig nem kell számsor, e-mail cím megerõsítés kell csak.
Is-7 elég gyenguci? 😄 Te mivel játszol? 😊
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Mire indulna a szerver kb. mindenki le is húzná torrentrõl.
A női lábak olyanok, mint a felső tízezer. Nem kritizálni kell őket, hanem közéjük kell kerülni. /Rejtő Jenő\\
LOL.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Sajnos most nem ülök gép elõtt, nem tudom elolvasnia leirást, de itt azt állítják hogy mozgás közben is hatékony.
linky
És valóban, a célzást gyorsítja.
Ha a készítõknek akarsz írni, akkor regisztrálj az orosz WoT-ba be, és az ottani fórumban írjkálj. Ott még a készítõk is hozzászólnak... 😊
Szóval ezek a célzást segítõ dolgok szart sem érnek IMHO, más heavy tankomnál majd figyelek erre... (így sajna 1 millát kidobtam az ablakon)
Nagyon jók a hangok, bár a beszéd maradt olyan szar, mint amilyen volt.
Az is tök állat, hogy ha megborul az ember szürke lesz a kép, semmi szín.
Viszont már az oroszok sem rohannak mint az elején, megy a kemping ezerrel. Az a szokásuk viszont megmaradt, hogy indulásnál össze-vissza lövöldöznek.
Milyen nicknéven játszol? Nem lenne kedved csatlakozni a wot-társaságunkhoz? Nekünk is van gyerekünk átlag életkor kb 32. Szal klánmeccset muszáj vagyunk 21-óra (fürdetés) utánra szervezni :p
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
azért borzasztó, hogy a t-54 hülyére fog alázni mindent és komolyabb páncélzata van mint a t8 heavyknek (mellékesen tuti, hogy kellõen magasra van tekerve a lepattanó is). a panther csak a szokásos papír német lesz, mint ebben a játékban a többi.
my problem is the t-54 will have:
1650 hitpoints
240mm los thickness hull
200mm rounded turret
19.32 hp/ton
56kph
48 degrees/sec turn rate
51 degrees/sec turret turn rate
219mm penetration gun
2700 dpm gun (300 alpha, 9rpm)
.34 accuracy
vs panther II:
1800 hitpoints
174mm los thickness hull
150mm roughly flat turret (angle is 9-20 degrees, 160mm los thickness at best)
19.91 hp/ton
55kph
30 degrees/sec turn rate
35 degrees/sec turret turn rate
220mm penetration gun
2730 dpm gun (390 alpha, 7 rpm)
.3 accuracy
the panther II will have .6 hp/ton, 150 hit points, .04 accuracy & 90 alpha/30 dpm over the t-54.
the panther to p2 is losing the only thing it had over the t-44 to t-54, a higher penetration weapon.
while the t-54 gets cherry picked parts from all of its models to give it the best possible armor protection.
the pershing's armor is laughable in comparison to both of these but it does get an extra 300 dpm.
Én nem raktam IS-re, mert állítólag olyan mint a Camo, ez most akkor kamu?
Tehát csak álló helyzetben mûködik, akkor is csak pár másodperc után ... (ez nem tuti, viszont a csak álló helyzetet több helyen olvastam ...)
Vagy rosszul tudom?
Stabilizator T8 és felette van csak. (sajnos ...)