World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fritz Von...
Téged is gyermekem, téged is.. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Tuvok
172 új üzenet a Jóisten áldjon meg benneteket 😊

[NST]Cifu
Nyilván költõi túlzás, de tény, hogy a Maus akár szembõl, akár oldalról kb. kétszer akkora célfelület, mint egy JSz-7-es. Ezt az apróságot érzésem szerint nem igazán veszi figyelembe a játék (hacsak a HP buff nem emiatt is volt aktuális), márpedig a találati arányt nagyban befolyásolja.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

DummyBoy
Izé ... "és akkora célpont, hogy egy vak, félkezû, félfogú tüzér is eltalálja a térkép másik oldaláról. 😊" ... Akkor az enyém azért lõtt legnap 5-ször is mellé mer fekete? (De tényleg 😊 )

@Eagle: Ezek Buffok megint ... Ezek közül egyik sem nehezíti meg az artyk életét ... max lelassítja õket ... Ellenben a Counterartyt még jobban ellehetetleníti ... Fasza ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

[NST]Cifu
Mindenki HE-vel lövi

Azért efelõl megvannak a kétségeim. 😊
Én pl. csak az amerikai heavy-k ellen használtam HE-t, a +20% armor bug miatt. 😊

még a hátsó páncélja is iszonyatosan gyenge,

Mihez képest? A Maus-hoz viszonyítva esetleg, de amúgy teljesen átlagos.

lánctalp könnyen leesik

Én ugyan TD-s vagyok, de a tapasztalatom szerint a lánctalp minden jármûrõl egyforma nehezen esik le. 😊

nehezen lehet vele farmolni.

Tier X. jármû. Meglepõ módon nem éppen ideális farmolásra. 😄

Maus a patch után sebezhetetlen lesz (IDDQD)😉.

A páncélzata nem változik, tehát aki eddig tudta sebezni, ezután is tudni fogja. Az életereje lett több, tehát annyi változik, hogy még eggyel több találat kell egy komolyabb lövegbõl a halálához...

Fritz Von...
Meg egy olyan, ami instant felrobbantja a tankodat, ha 30 secnél tovább egy helyben állsz...

Fritz Von...
Scorched Earth mod kéne, és mindenki örülne. 😄

[NST]Cifu
Én olyan opciót szeretnék, amely kiveszi a játékból az SPG-ket. <#eplus2>

és ha pont elõtte rágcsálják meg a halak, meg a cápák, hova tovább az emlõsõk? <#zavart1>

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Az IS-7 tényleg gyenge én próbálta. Mindenki HE-vel lövi és még a hátsó páncélja is iszonyatosan gyenge, lánctalp könnyen leesik, nehezen lehet vele farmolni. Az IS-4 sokkal jobban bevált és még jókat is farmol. Maus a patch után sebezhetetlen lesz (IDDQD)😉.
Eagle16
Ilyesmi SPG nerf-ek jönnek:

"Rebalanced parametres of all SPGs:
- Hull traverse decreased by 1-3 degrees per second.
- Aiming time increased by 1-3 seconds.
- Shell dispersion increased by 2-10%.
- Horizontal cannon movement affects aiming circle twice as much as before at average.
- HE splash is reduced by 6-8%. "

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

[NST]Cifu
Afelõl azért vannak kétségeim, hogy az Atlanti-óceán alatt húzódó optikai kábelek áteresztõ képességét pont egy WoT patch fogja kiakasztani... 😊

Eagle16
link

Itt nézd meg, hogy mi mit jelent, és orosz nyelvû oldalon töltsd ki, mert úgy mutatja a képet is, amirõl betûket kell beírni.

Tier 9-es közepesekhez képest milyen? Hát elég jó, elvégre Tier X-es, és NEHÉZ.

:-)

egyébként én sem hiszek benne, hogy nekünk is olyan fene gyorsan lejön mint a ruszkiknak, elvégre õk házon belülrõl nyalták, mi meg tengeren túlról fogjuk :-(

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

BoneDragon
Belinkelnéd a regisztrációs oldalt? Köszi

Olvastam. 😉 Ezért írtam, hogy ki kellett volna vagy ki kellene tenni.

A női lábak olyanok, mint a felső tízezer. Nem kritizálni kell őket, hanem közéjük kell kerülni. /Rejtő Jenő\\

BoneDragon
Huh, látom lavinát indítottam el 😊)
És az új max tier tankokhoz képest milyen? 😊

[NST]Cifu
He?!? 😊)))

A JSz-7-es a legdurvább vasak egyike, irgalmatlan gyors (a legtöbb medium tankot leelõzi...), eszméletlen jó ágyúja van, és szembõl elég masszív. A Maus hozzá képest elég gyengusz (ezért is lett most buffolva a HP-ja), egyetlen elõnye, hogy körkörösen jó a páncélzata, cserébe alig valamivel mobilabb, mint az Atlanti-fal, és akkora célpont, hogy egy vak, félkezû, félfogú tüzér is eltalálja a térkép másik oldaláról. 😊

szerintem nem volt még rá példa, hogy duelben vagy 15 IS7 vs 15 Mause esetében akár egyszer is vesztett volna az IS7 :-(

tippre most: T30 (lehet holnaptól már nem), IS7, Mause

Ulvar
xDDDDDDDDDDDDDDDD KURVA NAGY

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Eagle16
Az orosz szerverrõl legalább 10k ember húzta egyszerre és mégis 500 kb/s sebességgel jött, remélem az EU is ilyen gyors lesz.

BoneDragon: pedig nem kell számsor, e-mail cím megerõsítés kell csak.

Is-7 elég gyenguci? 😄 Te mivel játszol? 😊

<#idiota><#idiota><#idiota>

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Már ki kellett volna tenniük letöltésre torrent meg direkt linkkel is.
Mire indulna a szerver kb. mindenki le is húzná torrentrõl.

A női lábak olyanok, mint a felső tízezer. Nem kritizálni kell őket, hanem közéjük kell kerülni. /Rejtő Jenő\\

BoneDragon
Ahogy elnézem IS-7 elég gyenguci a többi max tier tankhoz képest, fõleg az újakhoz. Ahelyett ajánlanátok valamit? Aki pl tesztelte õket oroszoknál! Tudom sokat van róla szó, de nem tiszta még mindig.

BoneDragon
Próbáltam, de regisztrálásnál kér egy számsort, gondolom key-t.

<#taps>

DummyBoy
+ az 500 MB-os peccs letöltésének ideje, amit 98243598425732475932752454325 kliens fog egyszerre leszedni sípolósmodemes szerverrõl ...

Met
<#whatever>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Fritz Von...
http://www.youtube.com/watch?v=x48LiVDK5SA&feature=player_embedded

LOL.

Ulvar
este 7-8

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Met
Nincs info, hogy mikor lesz megint elérhetõ az EU szerver?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Eagle16
Engem most már nem érdekel, majd veszek valami anti-T54-es tankot, aztán kész 😄 Most a Párduc II-höz, és a G-Panther-hez vagyok a legközelebb.

Eagle16
Az orosz már nem béta, nem kell hozzá semmi, csak regisztrálj.

REPS0L

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Orosz szerveren se lehetnek régóta tier 9-es mediumok, de máris nerfelték a T-54 tûzgyorsaságát, még kicsit elvesznek a mozgékonyságából, gyengítik a páncélzatát meg pontatlanabbá teszik az ágyúját, s a végén csak egy átlagos medium lesz, akit a top tier artyk 1 lövéssel küldhetnek a halálba...<#mf1>

jaja, viszont nem lesz preload torrent, szóval nagy dugó lesz, amikor a kliensek egyszerre szívják a szerverrõl az autoupdatet

Ma patch nap van?
Ebbe már a múltkor is belekavarodtam a hivatalos fórumon, szentül meg voltam gyõzõdve róla hogy csak álló tankokra igaz, aztán a leirást elolvasva nem volt erre utalás (vagy csak megint be voltam rúgva).

Sajnos most nem ülök gép elõtt, nem tudom elolvasnia leirást, de itt azt állítják hogy mozgás közben is hatékony.
linky

És valóban, a célzást gyorsítja.

BoneDragon
Orosz szerverre lehet még beta keyt szerezni??

[NST]Cifu
Ahogy f24sg írja, az EGLD értelemszerûen csak akkor fejti ki a hatását, ha megállsz. Tehát arra jó, hogy mozogsz, már majdnem betöltött az ágyú -> megállsz -> a célkör gyorsabban húzódik össze -> lõsz -> futsz tovább...

[NST]Cifu
Csak ezt minek írja le a Wargaming-es angol nyelvû fórumon. A készítõk nem olvassák, csak a WG.net munkatársai, akik aztán vagy továbbítják a készítõk fele, vagy nem.

Ha a készítõknek akarsz írni, akkor regisztrálj az orosz WoT-ba be, és az ottani fórumban írjkálj. Ott még a készítõk is hozzászólnak... 😊

f24sg
Az "enhanced gun laying drive" NEM javít sajnos a pontosságon, (nem lesz kisebb a szórás kör), de ->gyorsabban áll be a max. pontosságra az ágyú...ez ilyen szõrszálhasogatás, de lényeges. Én feltettem T29-re a vertical stabilizert, + ezt a gun laying drive-ot és egy spall linert. EZEK közül csak a SPALL LINER hatása érzõdik jelentõsen.
Szóval ezek a célzást segítõ dolgok szart sem érnek IMHO, más heavy tankomnál majd figyelek erre... (így sajna 1 millát kidobtam az ablakon)
Kipróbáltam megint az orosz szervert.
Nagyon jók a hangok, bár a beszéd maradt olyan szar, mint amilyen volt.
Az is tök állat, hogy ha megborul az ember szürke lesz a kép, semmi szín.
Viszont már az oroszok sem rohannak mint az elején, megy a kemping ezerrel. Az a szokásuk viszont megmaradt, hogy indulásnál össze-vissza lövöldöznek.

LSSAHPAUL
Áh nem láttam hogy írtál, de általában ha ágyúval vagyok akkor csak az ellenfél artyjait figyelem.
Milyen nicknéven játszol? Nem lenne kedved csatlakozni a wot-társaságunkhoz? Nekünk is van gyerekünk átlag életkor kb 32. Szal klánmeccset muszáj vagyunk 21-óra (fürdetés) utánra szervezni :p

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Este elsõ dolgom megvenni a kettes párducot, rögtön megy is rá a százas ágyú, ami természetesen abszolút esélytelen lesz a t-54el szemben, szóval azokat nagyívben el fogom kerülni :-)

azért borzasztó, hogy a t-54 hülyére fog alázni mindent és komolyabb páncélzata van mint a t8 heavyknek (mellékesen tuti, hogy kellõen magasra van tekerve a lepattanó is). a panther csak a szokásos papír német lesz, mint ebben a játékban a többi.

my problem is the t-54 will have:

1650 hitpoints
240mm los thickness hull
200mm rounded turret
19.32 hp/ton
56kph
48 degrees/sec turn rate
51 degrees/sec turret turn rate
219mm penetration gun
2700 dpm gun (300 alpha, 9rpm)
.34 accuracy

vs panther II:

1800 hitpoints
174mm los thickness hull
150mm roughly flat turret (angle is 9-20 degrees, 160mm los thickness at best)
19.91 hp/ton
55kph
30 degrees/sec turn rate
35 degrees/sec turret turn rate
220mm penetration gun
2730 dpm gun (390 alpha, 7 rpm)
.3 accuracy

the panther II will have .6 hp/ton, 150 hit points, .04 accuracy & 90 alpha/30 dpm over the t-54.
the panther to p2 is losing the only thing it had over the t-44 to t-54, a higher penetration weapon.

while the t-54 gets cherry picked parts from all of its models to give it the best possible armor protection.

the pershing's armor is laughable in comparison to both of these but it does get an extra 300 dpm.

Nem lehet fellépni akkor most már csinálják a javitást és majd este kifogom probálni hogy milyen.
DummyBoy
GLD alap?

Én nem raktam IS-re, mert állítólag olyan mint a Camo, ez most akkor kamu?

Tehát csak álló helyzetben mûködik, akkor is csak pár másodperc után ... (ez nem tuti, viszont a csak álló helyzetet több helyen olvastam ...)

Vagy rosszul tudom?

Stabilizator T8 és felette van csak. (sajnos ...)

I.C.ram
Hihetetlen, mióta megvettem a Tigrist, 15 játék alatt 2-t nyertünk meg...
I.C.ram
Kösz!