World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A test már készen van, mert láttunk már képet a G-E Szériáról, ami E-100 alvázra épült.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Mindig felnézek játék elött, platoonba könnyebb az élet (persze a kötelezõ dupla xp-s köröket a kicsikkel elõtte lenyomom).
T29-et kellene fejlesztgetni, meglepõen jól hozza a pénzt még bukás esetén is, de most meg ott jön az a fránya PantherII, plusz meg kellene venni már a T-44-et is...
Hiába, mazohista vagyok. 😄
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Nekem most készül el a T32, szóval biztos nem ülök be a T-44-be 😊
Viszont az 50k-s Hummel kör már tényleg nem átlagos ... a 30k az átlag ... Ez is jó, figyelembe véve az olcsó lõszert (kisebbik ágyú) és javítást ...
De az 50k-s körök nem gyakoriak már!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Viszont ez csak az érme egyik oldala, mert egyrészt a nyereség, másrészt a sikerélmény is fontos tényezõ. Mikor egy SU-14-es átlövi a tetõt, kilövi a tornyod, leszedi a lánctalpad meg kinyír 4emberedet, s persze mikor odébb vánszorognál kilõ, akkor elgondolkozol. Esetleg megemlíthetném, mikor a Bison elsõ lövése lángba borította a fullos tankomat.A tûz kiütötte a fontosabb modulokat (torony, ágyú, motor, rádió), lényegében harcképtelenné tett!
Ebben az igazán frusztráló az, hogy a bison kifejlesztéséhez szükséges expt 1 jobb körbõl összeszeded a Loltraktorral, de a KT-hez másfél hónap játék, pár százezer exp és több millió credit kellett, erre...
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Aztán lehet csak én voltam nagyon béna a nerf elõtt amikor sokat hümmögtem, de azért az 50k az már nem átlag kategória.
Ott victory kellett, és az hogy nagyon sokat osszak a humival.
Persze ha a kolléga 100% victory rátával dolgozik és minden meccsben 4-6 high tiert öl, az más...

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
És azért volt egy kis költõi túlzás is a dologban ... Ettõl függetlenül, annak hogy az artyk kevésbé lesznek hatékonyak a tankok ellen, annak mindenki örül. De hogy teljesen hatástalanok lesznek egymásra, ergo gond nélkül végiggarázdálkodhatják a meccset, annak már kevésbé ...
Nem akarlak húzni, meg véget nem érõ vitát gerjesztni, az írásaim csak és kizárólag a személyes véleményemet jelzik és nem is 100%-ig tényalapúak. Én úgy érzem, hogy Counterartyként qrva nagy nerf lesz, viszont ha az ellen tankokat akarom majd lövöldözni, akkor most is szar, ezután is szar lesz, de legalább az enemy artytól nem kell tartani ... ez jelent plusszt ...
uff ... béke 😊
@Szakesz: én is kerestem már Hummellel ennyit ... De ez nem konstans ... olyan 20-30k az ok ... persze - javítás - lõszer.
Ezt viszont lassan több kicsi tank tudja hozni - Stug, Su85, PZ4 ... és ezekkel ráadásul élvezetesebb is a csata ...
Érdekességképp: nekem a lóvérekordomat a SU152 tartja 😊
Itt a kulcs, ezen nem tudsz segiteni. Nem azért tágul ki neki mert összevissza rángatja az egeret... 😊
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Csak ne állítsuk be, hogy ha az artyk pontosságát csökkentik, akkor az nem gyengiti hanem erõsíti õket 😄
De komolyan véve, egy koordinált platoon megérdemli hogy gyõzzön. Ha artyt használ, ha heavyt használ, ha medet használ.
De tagadhatatlan, a SU14-et meg az S51-et én is utálom, 2 vagy annál töb belõlük egy oldalon az tényleg nagyon kiábrándító tud lenni.
A többi artyval kb nincs bajom, még a hummellel szemben is elvagyok - ha lekapják az orosz artykat hummel szintre, nekem okés.
Ne reménykedj. Mind az orosz, mind az angol nyelvû fórumon kifejtették, hogy a random csatákban, illetve a hivatalos kláncsatákban nem lesz semmiféle korlátozás e téren. Még a létszámkorlátozást is elvetették.
Egyetlen megoldás van elviekben erre, olyan klán / company csata (esetleg nem hivatalos szervezésû verseny), ahol a felek megegyeznek, hogy nem használnak artyt. Erre se lesz viszont szerintem komolyabb esély.
Aminek örülök, hogy a SU-51 és SU-14 sebzését drasztikusan csökkentik. Ha van 2 pályán én nem is szívesen játszok, ha 3 van akkor ki is lépnék szívem szerint.
Ennek annyira úgy ne örülj, ahogy már korábban többször is kifejtették, az új csúcs arty-k kb. annyit sebeznek, mint most a Szu-14 és Sz-51.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Az artyk nem tank csatába valók. Romboljanak házakat, gyötörjék a gyalogságot...
Mester - majd lesz valahogy 😊 Ha mást nem akkor majd holnap játszunk.
lvl 65 AR - Mordak lvl 65 Trapper - HunArrows lvl 65 HC - Alice Nokes
Ergó ami egyik oldalon nerf (counter artyzó játékos) az a másik oldalon buff.
Globálisan viszont (arty VS mindenki, nem a speciális counter artyra kihegyezve) minél pontatlanabbak lesznek az artyk, annál kevesebbet érnek, ergó nerfelik õket 😊
------------
De akkor hadd tegyek fel egy kérdést: IS4-nek növelik a frontpáncélját 30 mm-rel (vagy mennyi). Ez most buff vagy nerf?
A te logikádat követve nerf, mivel egy másik IS4-el mostmár nehezebben tudod átlõni egy IS4 frontpáncélját. 😊
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
De kéremszépen, akkor a másik oldalon ott álló Mauszt, IS7et, stb stb sem találod el rendesen - tehát az artyktól mindenki jobban védve van, nem csak a másik arty!
Márpedig ha egy arty nem sebez, akkor nem keres olyan jól, nem olyan hasznos és nem olyan veszélyes az ellenségre mint volt. Tehát: NERF 😊
Maus-al játszok... Nem rég óta, de kegyetlen szar!
Lassú, sok kritikus találat éri a ammo rack-et. Sõtt még egy TIG2 is sokat sebez, ha jó helyen talál el. Simán le éghet a tank (tegnap meg is történt.)
A 2 Orosz artyk piszok nagyot sebez a MAUS-on. Szerintem 2-3 lövés és vége.
Egy IS7 ellen nem sok esélyem van, 1vs1 -ben. (gyakorló pályán toltunk párat haverral, 5-bõl 5x nyert. 1x csak 20HP-ja maradt.) Én lõttem 6-ot õ 12-õt, és az agyúja is jóval erõsebb. A +HP -val valószínûleg egyenlõ ellenfél lesz. De semmiképp sem lesz a Maus a tankcsaták elpusztíthatatlan istene.
Remélem lesz olyan lehetõség, hogy artyk nélkül is lehet csatázni...
Aminek örülök, hogy a SU-51 és SU-14 sebzését drasztikusan csökkentik. Ha van 2 pályán én nem is szívesen játszok, ha 3 van akkor ki is lépnék szívem szerint.
A VK4502-es a legjobb tank volt, amivel játszottam, szerencsére nem adtam el 😊
lvl 65 AR - Mordak lvl 65 Trapper - HunArrows lvl 65 HC - Alice Nokes
Leginkább pénzszerzésre használom, valamint ha felcsesznek az artyk, akkor ülök bele.
A Hummel jelenleg fullos, papíron 6 másodperc ugye az Aim ... mint ez kiderült az aim nem a full célzás idejét jelenti, hanem hogy a default 3x-os körrõl mikor ér minimumra ... Viszont ha a test is fordul akkor a kör sokkal nagyobb ... ha oda kell fordulni, a hummelnél a célzási idõ több mint 12 sec ... (GLD + 100%-os legénysgé mellett ...) Ehhez hozzáadod a 2-3 sec-es röppályát ... És qrva pontatlan ...
Volt olyan csatám, hogy 0 Hit-el kerestem 35-40k-t, mert emellett volt 8-10 damage-em a splash damage miatt ... viszont ez nem elég arra, hogy oneshotoljak egy enemy artyt ... fõleg hogy ha nem akarok "áldozattá" válni akkor érdemes a lövés után mozogni ...
Valamelyik nap lebasztak a csapattársak, mert micsinál az idióta Hummel, minden lövés után arrébbmegy, ilyet senki sem csinál ...
@Lammaer: Nem ellened beszélek vagy hogy mekkora OP meg minden (Mellesleg az ...), de én artyval legjobban a Counterartyt élveztem ... De arra majdnem alkalmatlan a félkarú rabló üzemmód miatt ...
Amit valszeg nerfként fogunk megélni, az a HE és a Splash damage változtatásai ... azt viszont tuti ...
És nem, ha akarnék sem tudnék politikus lenni, sajnos engem úgy neveltek a szüleim, hogy becsületesen éljek (Többször megbánták azóta, és bocsánatot is kértek ...) ami ugye kizáró tényezõ ezen a pályán 😞
Valaki nagyon komolyan veszi a dolgokat...
De biztos ez egy ilyen új divat...
Azért ez kemény! <#vigyor4>#vigyor4>
Mostanság minden estre nem rémlik olyan, hogy arty-t scout lõtt volna ki. Olyan volt, hogy egy VK3002(D😎 oldalról bevágott (nem védett senki a vasút felõl Ensk-en), de az más kategória.
Counter-arty terén pedig sokkal kisebb a hatásfok, mint az elõzõ patch elõtt volt...
Eagle16: Köszi a linket, sikerült regisztrálni, sõt már lent is van a telepítõ.
És szoktam is tolni velük ... az elõzõ peccs érdemben rontott a teljesítményén az artiknak? Nem ...
Ellenben ha artizom egyre kevésbé kell félnem a counterartytól ...
Az artyknak 2 nagy ellensége van: A lightok (õket kigyomlálták már ...) és a Counterarty ...
De ... Meglátom pontosan honnan lõ az arty - odaviszem a célpöttyöt - jó esetben ez pár másodperc, rosszabb esetben 15-20 mire becéloz, lövök egyet, odaért 2-3 másodperc alatt, és kb.: hatoslottónyerõhúzásszerûen X méterre a becélzott ponttól betalálok ...
Ha béna az arty és nem mozog 2 lövés között, akkor is qrva necces eltalálni ... ha mozog is akkor meg csak akkor kapom el, ha olyan peches, hogy pont oda mászik ahová az én célt tévesztett lövedékem becsapódik.
Ráadásul oneshotolni kell, különben átmegy a pálya másik végébe és kereshetem megint ...
A nagyobbak 1-2-t lõnek percenként ... mire megtalálom, lemegy a fél csata, hisztizik a tím miért nem supportolok ... Nekiállok Supportolni, akkor meg noob vagyok, mert a pinokkió még mindig él (Buszt ráadásul még neccesebb kiszedni ... nem elég neki 1 találat)
Namost. Ha lõsz egyet az artyval, és az enemy nem pont téged figyel, akkor minimum 5-10 másodperced van, mielõtt jön az áldás ... rosszabb esetben még több ...
ÉS ez most még több lesz ... nagyobb dispersion, jobban szétnyíló célkör, stb ...
Számít ez mikor egy csatában supportolsz? Minimálisan ... hiszen elég a splash damage, hogy sebezz ... Számít ez counterartynál?
Rengeteget!
Ezek a nerfek csökketnik az artyk "harcértékét" egy picit, de ettõl még keresni fog velük az ember ... ellenben mivel ellehetetlenítik a counterartyt, így NÖVELIK az életbenmaradási esélyeket ... nem is kicsit ...
Ergo - BUFF.
A Maus és talán Minimaus is azért tûnhet könnyebb ellenfélnek, mert lényegesen könnyebb messzirõl osztani nekik az áldást ...
Az IS7 IS4 amellett hogy kisebb, még gyors is, ergo nem kell neki sok idõ, hogy odaérjen, és mindjárt megvan a baj ...
Viszont az tényleg gáz, hogy nem is volt túl távol de a fakerû 5-ször mellébaszta ... 😞
Azért ez egy nagyon elvakult kijelentés volt... azt miért tekinted buffnak, hogy az arty mostmár tényleg egy félkarú rabló játékmóddá változott?
Persze ezt is ki lehet forgatni, hogy még ez is az artiknak jó, mert a másik arti igy nehezebben találja el... véletlenül nem terveztél miniszteri vagy képviselõi pályára lépni?
már a humiarit (jéé, az a Hummel) is megelõztük :-)