World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
😄
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
korábbi win(7) reinstall miatt a játék nincs telepítettként érzékelve... Ettõl még az exe-t indítva faszán játszottam heteken által, de - AHOGYAn az VÁRATÓ VOLT -, most az auto update nem megy.
Semmi gond ezzel, mert reinstallálom a játékot (a g*cibe 😊, de kérdés:
VAN VALAMI mentett állomány a gépen, ami az egész progressziómat tartalmazza és BACKUP kell, vagy a szerver tárol minden adatot?
???
Köszi elõre is!
De lehet csak eddig elkerülte a figyelmem...😉
De jön ez lassan....
Mindig tanul az ember😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Több néven asszem nem találkozhatsz vele 😄
Én új vagyok mondjátok már meg mi az az arty?
Overlord azt írta, hogy valószínûleg kisebb lesz a robbanási kör (már ebben a patchben is az lesz ugye) és a sebzés (ez még nem valósult meg).
Amúgy ez a 11m-es robbanási kör prémium HE lõszerre értendõ, az alap csak 7-8m átmérõjû területen sebez, de prémiummal egy lövésbõl kilõhet egy Is-7-est 😊
Láttam a 210mm-es ágyú hatását egy Maus-on, telitalálatot kapott és 30% HP-t, azaz kb. 960-1000 Hp-t vesztett.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Cifu: Remélem igazad lesz és a Henschell-tornyot kapja meg az E-100-as. Tier 10-hez viszont kevés lenne az a 200 mm torony frontpáncél, mivel csak minimálisan döntött. De ha ennyi lett volna akkor ez van. Gyanítom ennek is a lövegpajzs lenne a gyenge pontja.
Úgytudom az E-100-nak 200 mm a frontpáncélja, nem 150. De mindenképp jobb lesz mint a mostani német nehéztankoknak mert 30 fokos a dölése és nagyobb lesz a lepattanásra az esély, elvileg.
A WoT-os Löwe páncélzatáról lehet tudni valamit? Csak annyi adatot találtam, hogy 140/90 mm front/side lett volna mind a testnél mind a toronynál. Ráadásul ezt is 90 tonnából hozták ki.
1200-1300 várakozó játékos, stb...
De nem érezhetõ lassulás, lag. Szépen fut.
A többi csak bosszantásra van.
Most ezek lesznek az újak:
Т-54, Panther II, Pershing,"Object" 704, "Object" 212, G-Tiger, G-Panther, M12, M40/M43
Õ bekerül ma vagy végül nem ? 😊
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
sry
http://www.akciofigura.hu
A loginképernyõn a v.0.6.1.5 van!
köszi
http://www.akciofigura.hu
Maus: Erõsebb páncélzat, viszont erõsen korlátozott mozgékonyság.
E-100: Gyengébb páncélzat (hull: 150/120/150, torony: 200/150/100 (bár a Henschel toronynál elég macerás a páncélvastagságra rendes forrást találni), viszont nagyobb sebesség (35-40km/h) és jobb mozgékonyság.
Azt már többször leírták, hogy a 150mm-es KwK44 L/38 nem kerül be a játékba, szóval esetleg még azzal lehet játszani, hogy megkapja a JagdTiger 128mm-es L/61 Pak44/2-esét.
Úgy október magasságában felmerült olyan pletyka, hogy késõbb a több tornyos / több ágyús jármûvek megkapják a több toronyból származó elõnyt, de ezt ugye azóta sem tisztázták, és valószínûleg csak a teljes 5 nemzetes Tech Tree után kerül csak sorra. De ez esetben a coaxiális 75mm-es löveg is bejátszhat. Na úgy viszont hirtelen a Maus és az E-100 durva boostot nyerne... 😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Sajnos ugye patch után nem lesz akkora poén, mivel elveszti a véletlenül megkapott +20% páncl bónuszt, de eddig a T29 minden percét élveztem.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro