World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kattints egy párszor nekem is ezt írta ki
Jó is lenne, csal átírnál egy fájlt, és meglenne a Maus😄

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Eagle16
A szerver tárol mindent.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Updating launcher: Critical error
😄

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Hertzerrel maradj hátul és onnan csesztesd az ellent!Beülsz valami bokorba és mehet a móka-míg ki nem lõnek😊
f24sg
ÉS akkor most lenne a kérdésem:

korábbi win(7) reinstall miatt a játék nincs telepítettként érzékelve... Ettõl még az exe-t indítva faszán játszottam heteken által, de - AHOGYAn az VÁRATÓ VOLT -, most az auto update nem megy.
Semmi gond ezzel, mert reinstallálom a játékot (a g*cibe 😊, de kérdés:
VAN VALAMI mentett állomány a gépen, ami az egész progressziómat tartalmazza és BACKUP kell, vagy a szerver tárol minden adatot?
???
Köszi elõre is!
A nyelv választás mintha változott volna. (kis zászló, meg a cseh nyelv)
De lehet csak eddig elkerülte a figyelmem...😉
De jön ez lassan....
Köszi😊

Mindig tanul az ember😊
biztos alapozott😊
de csak kb 1 megát töltött!!!
Eagle16
Vagy nem 😄 Csak valami kis izét töltött le, 3mp volt.

A Hetzerrel az a baj, hogy lassú mint a tetû, gyúrj inkább a Stugra, az egyik legjobb TD a játékban.
Eagle16
A kis függõ 😄

Tölti már.

indul a szeróóóóóóóóóóóó
akkor a löveget nem éri meg megvenni bele?
Warton
Az is volt, minél gyorsabban próbáld meg elérni a Stugot. 😊

van itt valaki aki hetzer-el játsza/játszotta? Mert kéne egy kis segítség 😊
Eagle16
arty = artillery = SPG = Self Propelled Gun = TÜZÉRSÉG 😊

Több néven asszem nem találkozhatsz vele 😄

önjáró tüzérség
Sziasztok

Én új vagyok mondjátok már meg mi az az arty?
Lelki szemeim elõtt látom, miket fognak irni a fejlesztõknek az arty ellenes fórumban.<#eplus2>

Eagle16
Nem, de mivel még nem kerültek be a Tier 8-as SPG-k, így még nem vesznek vissza a sebzésbõl.
Overlord azt írta, hogy valószínûleg kisebb lesz a robbanási kör (már ebben a patchben is az lesz ugye) és a sebzés (ez még nem valósult meg).

Amúgy ez a 11m-es robbanási kör prémium HE lõszerre értendõ, az alap csak 7-8m átmérõjû területen sebez, de prémiummal egy lövésbõl kilõhet egy Is-7-est 😊
Láttam a 210mm-es ágyú hatását egy Maus-on, telitalálatot kapott és 30% HP-t, azaz kb. 960-1000 Hp-t vesztett.

Free xp-m van dögivel, de azért nem teljesen vidám a helyzet, mert ha ki is fejlesztem a következõ arty-t a goldból, pénzem már nem marad megvenni.Tehát kell minimum 2-3 nap, hogy ûberbrutál arty-val vitézkedjek.<#eplus2>

ol75
Köszi!

[NST]Cifu
Na ne. Ez brutális, akkor az a szöveg, hogy csak a Szu-14 / Sz-51 szintû lesz a csúcs Arty sebzés csak mese volt habbal? <#wow1>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Eagle16
Azért nem megy, mert már vége a tesztnek. 1 napos teszt volt 😊

ol75
Szép estét! Azt nem tudja valaki véletlenül, hogy miért nem megy az orosz teszt szerver?

V43 1105: Milyen jól néz ki ez az E-100-as kötényezés nélkül Henschell-toronnyal. Kár hogy nem így néz majd ki a WoT-ban.

Cifu: Remélem igazad lesz és a Henschell-tornyot kapja meg az E-100-as. Tier 10-hez viszont kevés lenne az a 200 mm torony frontpáncél, mivel csak minimálisan döntött. De ha ennyi lett volna akkor ez van. Gyanítom ennek is a lövegpajzs lenne a gyenge pontja.
Úgytudom az E-100-nak 200 mm a frontpáncélja, nem 150. De mindenképp jobb lesz mint a mostani német nehéztankoknak mert 30 fokos a dölése és nagyobb lesz a lepattanásra az esély, elvileg.

A WoT-os Löwe páncélzatáról lehet tudni valamit? Csak annyi adatot találtam, hogy 140/90 mm front/side lett volna mind a testnél mind a toronynál. Ráadásul ezt is 90 tonnából hozták ki.
TVelvet
dejó egyeseknek 250k free xp. én meg szívok hogy legalább a t-44 meglegyen. igazából pershingnek örülnék 😞
Nekem csak német arty kell.Az USA tankok közül pedig csak Sherman tankom van.A többi nem tetszik.Nehéz tankoknál meg IS3, és Tigris.Más nem is kell.Igy, mivel minden ki van fejlesztve csak az új német arty-kra kell elhasználnom aranyat.Free xp-m van kb. 250 ezer.

Az orosz szerver ma este nagyon népszerû...😉
1200-1300 várakozó játékos, stb...
De nem érezhetõ lassulás, lag. Szépen fut.
Eagle16
A G-Tiger sebez a legnagyobbat, majdnem 11m-es robbanási körrel 2000-et átlagban. (max. 2500-at)

Eagle16
1,95 körül van a legnagyobb amcsi löveg ROF-ja, ezzel õk a leggyorsabbak...a célzási idõ nem tudom mennyi, de legyen is sok, ha már 1850-et sebez átlagban...

Az új usa artyk borzasztóan nehézkesen mozognak, lassan töltenek, egy év míg összeállnak a pöttyök. Talán az M7 a legjobb az artyk közül(usa).
A többi csak bosszantásra van.
De nem ugyanakkora lesz a sebzésük, mind most az S-51-nek és SU-14-nek?

Annyi új jön, hogy nem tudok választani😄

Lesz majd nagy anyázás az új arty-k miatt rendesen.De egy olyan kell nekem.<#eplus2><#nevetes1>

Eagle16
Nem, majd késõbb jön.

Most ezek lesznek az újak:

Т-54, Panther II, Pershing,"Object" 704, "Object" 212, G-Tiger, G-Panther, M12, M40/M43

V43 1105

Õ bekerül ma vagy végül nem ? 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

cikasz
Bocsánat, visszaolvastam pár hozzászólást és észrevettem, hogy frissitésnap van.
sry

http://www.akciofigura.hu

cikasz
Miért van az, hogy felraktam a magyaritást és nem indul el a játék mert azt mondja, hogy frissitsem a kliensem!?
A loginképernyõn a v.0.6.1.5 van!
köszi

http://www.akciofigura.hu

[NST]Cifu
Ha a tervek elérhetõ adatait nézzük elég nyilvánvaló, hogy mi lesz a különbség (természetesen elvben):

Maus: Erõsebb páncélzat, viszont erõsen korlátozott mozgékonyság.
E-100: Gyengébb páncélzat (hull: 150/120/150, torony: 200/150/100 (bár a Henschel toronynál elég macerás a páncélvastagságra rendes forrást találni), viszont nagyobb sebesség (35-40km/h) és jobb mozgékonyság.

Azt már többször leírták, hogy a 150mm-es KwK44 L/38 nem kerül be a játékba, szóval esetleg még azzal lehet játszani, hogy megkapja a JagdTiger 128mm-es L/61 Pak44/2-esét.

Úgy október magasságában felmerült olyan pletyka, hogy késõbb a több tornyos / több ágyús jármûvek megkapják a több toronyból származó elõnyt, de ezt ugye azóta sem tisztázták, és valószínûleg csak a teljes 5 nemzetes Tech Tree után kerül csak sorra. De ez esetben a coaxiális 75mm-es löveg is bejátszhat. Na úgy viszont hirtelen a Maus és az E-100 durva boostot nyerne... 😊

Függõõõõõõõõ <#buck>

Met
Ha nyitva hagyom a launcher ablakot elkezdi letölteni a frissítést ha elérhetõ lesz vagy újra el kell indítani?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

T2 roppant jó, én tegnap fejeztem be a teljes grindet, minden kifejlesztve és a T32 is elérve. Ma azt veszem meg.

Sajnos ugye patch után nem lesz akkora poén, mivel elveszti a véletlenül megkapott +20% páncl bónuszt, de eddig a T29 minden percét élveztem.

mijki
lol

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Eagle16
Nem fogják, majd az updater letölti magától. Állítólag fejlesztett verzió, szóval nem lesz atomlassú. 560mb-os patch lesz.

Eagle16
Legyen igazad, csak félek hogy mi lesz a hátránya, hogy ne érje meg annyira megvenni a Maus-szal szemben.

Szevasztok! Nektek is azt írja, ki mikor be akartok lépni hogy frissítsed kidob és az oldalon még nincs fennt?😊 Tudom, hogy patch nap van meg hatig kell várni de igazán fel tehetnék az oldalra vagy valahova 😊

[NST]Cifu
Szvsz biztos nem a Maus torony lesz rajta, hiszen mindhárom konkurens gyártónak a terméke benne van a játékban (Maus -> Porsche; E-100 'Adler' -> Henschel, Löwe -> Krupp), és mindhárom "nem fejleszthetõ" típus (Maus és E-100 Tier X., a Löwe pedig Prémium). Szóval e téren én látatlanban meg mernélek nyugtatni. 😉