World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Barrett 50 Cal
Én noob beleugrok egy GW P-be😛

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

kellene a link
nem lehet a torentett leszedni mert az oldal nem jönn be 503 error ír ki
hmm új városi pálya odabasz az fps-nek rendesen😞 jó nagy mondjuk😊

TVelvet
élénk gyerek 😄
Cukii
Húzzunk bele srácok, még mindig lepipál a TahóVilág4!

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Komarinon beállsz a bokorba a bázisnál, és megvárod az elsõ 1-2 ellenséges tankot. Amikor megjöttek, utána mehetsz a házakhoz. Nekem ez mindig bejön, és max fél percet kell várni rá. Murovankán pedig középen a házak között lehet elõre menni.

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Hali! Játszik már valaki, valami infót adjon legyenszíves.
csak simán bemásoljátok az update könyvtárba és már telepíti is :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Nekem 1megával szedi, de kezd gyorsulni. 😄

REPS0L
62%, kb 600al tölti

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

nekem 250-nel és max 3-óra és lenn lesz
BoneDragon
Nekem fájberpóvermegagiga netem van, abból is a legnagyobb és 50-el szedi..pfff

attol függ hogy milyen gyors a netettek azért irja ki
nekem 2-mb a net sebbességem
nálam 8 percet :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Eagle16
Oké, akkor adj már pár tippet, hogy hogy lehet Murovankán de még inkább Komarinon egy hatékony támadást végrehajtani.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Szerintem pont fordítva van😄

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

BoneDragon
nekem 12 órát jelez a torrent <#zavart2>

Warton
A torrenthez kérhetek egy linket?

Eagle16
Malinovka 1000xjobb mind a kettõnél.

Komarinon csak a két oldalról való kempelés megy, Murovankán a dombon meg az erdõbõl kempelnek...Malinovkán lehet támadni is a dombokon keresztül, ez a nagy különbség, és ott nem mészárolják le egykönnyen a támadó felet, ellentétben a másik 2 pályával.

*Kemperovkánál

Met
kész

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Mi a bajod Komarinnal és Murovankával? Oké, nem a legjobb pályák, de pl. Kemperovkánáél százszor jobbak.

Met

Torrent linket feltenne valaki? Köszönöm!

Mi csak azt feltételeztük, h egy dedikált torrent kliens csak hatékonyabb, mint a launcherbe integrált.
Mindenki azt használja ami számára szimpatikusabb. 😊
Met
Nálam érezhetõen gyorsabb, igaz a launcher nem írja a hátralévõ idõt de utorrentben még 2 perc

<#eljen><#worship><#worship>

már csak 95% és lejön???
Lassan külön is szedhetõ a kliens, mert már "503" a download oldal..
Eagle16
A launcher is torrenten keresztül szedi, de ha neked úgy jobb akkor 😄

a.carkey
Ráadásul, már javították, hogy ne legyen ua pálya egymás után, úgyhogy ne felejtsd el az odavaló taktikákat! 😄

A medve nem játék.

Hát...az orosz szervert hamarabb "felpeccselte"..
😄

Met
torrenten gyrosabb, 1,4MB-el jön nekem😊

REPS0L
szedi mint a disznó! 😊

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Eagle16
+2 pálya, azaz kisebb lett az esélye, hogy Komarint, vagy Murovankát dobja be. Már ezért megérte.

a.carkey
Eégsz nap meló, késõ délután megyek a családért, mert bejglit sütöttek, nem voltak otthon, mert miért is ne mennék Dél-Budáról Északra, és vissza. Aztán jönnénk haza, de dugó, minden buzi most megy ajándékot vásárolni és áll a Moszkva és környéke, és úgy az egész város. Na mondom: pénisza, de talán hazaérek, és legalább fa...állítás elõtt gyorsan letölti a patchet, amit mindenki már letöltött a mai nap folyamán. Azért még átrohanok némi szaloncukorért a haveromhoz, és mire hazajövök, gondoltam már semmi sem állhat a letöltés és közém. De nem: a gyerek bevágja a digitévé távirányítóját a klotyóba, és röhög. Mi mondjuk neki, hogy fujj, rossz baba, erre röhöh tovább. Elkezdjük szárítani, mire visszarohan, és bevágja a tévé és a monitor távirányítóját is ugyanoda. Kivesszük, szárítjuk, már hármat. Erre kiderül, hogy nincs bizbasz a szaloncukrokhoz, na azt is szerezni. Mire hazaérek, végre tölteném, erre olvasom a fórumot, és ezek a marhák egész nap nem hagyták a jónépet patchelni, csak este héttõl? Erre hogy jön ez a szar? Atomlassan. Bár most elkezdett gyorsulni ...

Szóval áldott és békés karácsonyt mindenkinek!

Remélem, a holnap végre kipróbálhatom, mert ma ester a fa(...)állítás még hátra van. 😄

A medve nem játék.

nálam már 230kval jön, mint torrent :-)

Na, Ninjuval kitaláltuk az alternatív megoldást:
srácok, mint torrent file külön elindítható, ott van az updates könyvtárban, csak rákattintotok és már szedi is a torrent kliens :-)

A Klánharcok elõszobája lesz.

Eagle16
Kíváncsi leszek erre a 15 fõs csapatra, mármint a századokra (company).

Na, lejött....

Azért a karácsonyi meglepetés Maust nem vártam ;-P

Nekem még csak 8%. Lassúúúúú!

jobb ha most megyek és rágyujtok most 40% mire bejövök kész is lesz.
ok kösz jön már nekem is 4,5-óra és lenn lesz nem alszok az éjjel <#wow1><#email>
Miért nem tudják kitenni torrenten???
Legutóbb is sokkal gyorsabb volt. <#falbav>
Gyön mááár!
éjfélig nincs késõ, utána meg már korán van...😉
Eagle16
Dehogy. 21%-nál járok, 20 perc és megvan szerintem. Tényleg fejlõdött az updater, most nem halt meg.