World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Amúgy tényleg jó tank. De most egyelõre ritka szar csatakba lehet vele kerülni .... Ha kicsit javítják, több lehetõséget pakolnak be a balancehoz, akkor ha nem IS3 és KT ellen kell vele majd menni, ismét jó lesz.

A medve nem játék.

Ulvar
LOPOTT KÉP HADITECHNIKA TOPICBÓL! 😊

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ulvar
Boldog karácsonyt minden WOT játékosnak, fõleg kicsiny hazánkban! Tankokat a fa alá!!! x).

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

I.C.ram
Nektek is!
TVelvet
Happy X-mas 😊
ol75
Boldog Karácsonyt és Kellemes Ünnepeket kívánok Mindenkinek!

Köszönjük CIFU, nektek is BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT!
[NST]Cifu
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Boldog Karácsonyt és Kellemes Ünnepeket kívánok Mindenkinek, és Kedves Családjának 😊))

LeonSilver
Én azt gondoltam, hogy ebben a peccsben már benne lesz a "hivatalos" fordítás.

**--**

Végre meg van a Párduckára az új torony így fel tudtam tenni a kisebb88-as ágyút. Azért így már egészen más a leányzó fekvése 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

szabii98
Ja okés :/

I met God. She's black

A patch mindkét szerverrõl eltüntette a magyar szöveget...nyomokban azért egy-egy szó megmaradt...
szabii98
Orosz WoThoz van valami magyarosítás vagy angolosítás?Mert eddig csak a simához láttam.:/

I met God. She's black

I.C.ram
Kezdem nagyon megszeretni a Tigrist! 😊 Eddig legélvezetesebb tank, amivel játszottam. Persze csak mióta megvan a hosszú 88as ágyú... elõtte szenvedés volt 😊
Eagle16
Élvezd ki amíg nem nerfelik 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

LeonSilver
Szerintem az összes map jó, az emberek inkább a szarok. Én campinovkán is játszottam már számtalan qrva jó meccset (és nem feltétlenül az a fasza meccs ha nyer az ember, egy vesztett is lehet jó. szvsz)! Ha szarok a csapattagok és szar az ellenfél akkor persze, hogy szar a szar is 😉

**--**

Kezdem jobban megérteni az ratysokat. Ez az Su-8 egy nagyon fasza kis cucc, kezdem egyre jobban megkedvelni 😛

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

I.C.ram
Ensk, Himmelsdorf és az új Ruinburg szerintem jók! Campinovka a leggyengébb.
Az object 704-en is bl10-es van. Nem tudom miért lepõdsz meg, h képes leszedni a fél hp-dat. Az új pályák pedig tényleg szarok. Sztem a lakevilles pályán kívül az összes szar kempelõs fos!

I.C.ram
Nekem is volt már olyan, hogy a 88-as hosszúcsövû skulója lepattant egy PZIII/IVrõl 😛 Kb 50 méterre volt.
LeonSilver
Ezt kell kikapcsolni.

Arra gondolsz ami halál után van szürkült képernyõ? Ha igen hogyan csináltad?

noname23
meglett

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

noname23
hogyan lehet kikapcsolni ezt az undorító új effektet?

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

LeonSilver
500m felett semmiképpen nem lehet a látótávolságod (...but not more than 500m). Elvileg. Gyakorlatilag volt, hogy a map másik végérõl észrevette valaki a fél party pedig scout tuti nem volt. Sem a közelben sem a távolban.

Visibility rendszeren semmmit nem javítottak, nem is volt a patch notesben.
Annyira el van rontva, hogy jelenleg kb fogalmuk sincs hogy lehetne megoldani...

Ezt a álcázás bug-ot sem javították szerintem. A Ferdinánddal egy bokor mögé állva semmit sem láttam a Malinovka a házak mellõl. Hirtelen a mozdulatlan hk.-mat kezdte mindenki lõni. Nekem amúgy fent van a távcsõ így 500+ m a látótávolságom. A bokor elég nagy volt, semelyik részem nem látszott ki...
a.carkey
Mondjuk, ha ezek a péniszszopók közlik, hogy wipe elõtt jönnek a német artyk, új ruszki TD, akkor korábban olyan XPt váltok be freevé, ami nem tesz be más tank kifejlesztésénél ...

A medve nem játék.

a.carkey
10,5es nagy KTrõl kilõve ma lepattant egy PZIIIról 😄, de szerencsere kilotte a shermanjukat ami mellette állt. De lepattant b+ 😄

A medve nem játék.

Achmed927
Engem is kivágott amikor bekapcsoltam a voice chat-et. Aztán amikor elvileg beszélnie kellett volna vkinek nem hallottam semmit sem.
Ez a patch sztem csak rontott a helyzeten.
Ami nekem nem tetszik: (mind magánvélemény)

- mocskos ruszki új TD - fél HP-mat lebassza szembõl. (JT) Milyen dolog már ez ?! Wtf !!!
- új mapok szarok sztem , a hegyes full kemp map
- company - ha nem jó a csapatod már buktad is a sok IS meg szar arty ellen
- új fasszopó zsidó artyk
- mocskos új fasszopó artyk
- geci artyk
- rendkívül sok a lepattanás , még a kisebb tankokról is lepattan a legnagyobb lövedékem is, nem hogy még az IS-ekrõl , itt elqrtak sztem valamit. Eddig lazán lõttem mindent. Most már szinte félek egyáltalán elõremenni, nehogy pattanjak Pz III-ról is.

😄😄

Nekem kivágott a játékból amikor bekapcsoltam. Újrainditás után úgy maradt bekapcsolva, de csak annyit értem el vele, hogy a Q-ra néha kirak a nevem mellé egy hangszorót, de azt se mindig.

Valami atomdurva az object 704, imádom. <#eplus2>

Valaki el tudná magyarázni ennek a vivox rendszernek a mûködését?
Azt látom, hogy alapból q-val menne, de kell-e állítani valamit valahol ( a settingsben engedélyezve van) mert nem bírom beüzemelni.
DummyBoy
Na igen, ezt a buzi pályaosztást még jobban elbaszták ... 4 kör, artyval, mind városi pályán ...

Artyval alsõ kör mindig Himmelsdorf ...

A T43-am az elõzõ peccs óta van meg, még nem játszottam vele Himmelsdorfon ...

Ide bármilyen létezõ mocskos káromkodást lehet képzelni ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

TVelvet
nem lehet valahogy hivatalosan soft wipeot kérni? :S
valami szörnyû ez a német td ág, valahogy nem megy nekem vele.
marko37
Eddig 3x mentem egymásután az ENSK pályán és ittis kidob néha

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

LeonSilver
Tobzódnak a T-44-ek ... 6 egy partyban!

Basszus megállt 71%-on😞
LeonSilver
Az egész nagyon jó(nak tûnik egyelõre)!

XenHai
Ez a 15 emberes platoon rendszer nagyon jó!
Barrett 50 Cal
Istentelenül jók az új német SPG-k😮

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

meg van sikerült és most már gyorsabban jön lefelé nekem is
LeonSilver

BoneDragon
Emiatt már engem is leszóltak, hogy fogjam be õk foglalnak. De igazuk volt a többieknek, mert így mások is kapnak több xp-t, nem csak te a killért.

na elsõ benyomás az új pantherrõl: olyan mint a régi csak 2 lövéssel tovább bírja és jelenleg vadásznak rá :-(

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Met
Jó, még meg vannak az idióták.
1 artyja maradt az ellennek, 3 tank foglalja a bázist, mutatom nekik merre van az utolsó, nem mennek mert õk foglalnak.<#whatever>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

panther 2 hosszú 75-öse HEvel szembõl nem sebezte !semennyire! a minimaust

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Gyertek company-be! Mijki a neve.

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Hogy muzsikál a PII?

Van érezhetõ változás a patch-tõl?

az elsõ harc elõtt, hosszú 75-össel :-)