World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
**--**
Végre meg van a Párduckára az új torony így fel tudtam tenni a kisebb88-as ágyút. Azért így már egészen más a leányzó fekvése 😉
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
I met God. She's black
**--**
Kezdem jobban megérteni az ratysokat. Ez az Su-8 egy nagyon fasza kis cucc, kezdem egyre jobban megkedvelni 😛
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Annyira el van rontva, hogy jelenleg kb fogalmuk sincs hogy lehetne megoldani...
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Ez a patch sztem csak rontott a helyzeten.
Ami nekem nem tetszik: (mind magánvélemény)
- mocskos ruszki új TD - fél HP-mat lebassza szembõl. (JT) Milyen dolog már ez ?! Wtf !!!
- új mapok szarok sztem , a hegyes full kemp map
- company - ha nem jó a csapatod már buktad is a sok IS meg szar arty ellen
- új fasszopó zsidó artyk
- mocskos új fasszopó artyk
- geci artyk
- rendkívül sok a lepattanás , még a kisebb tankokról is lepattan a legnagyobb lövedékem is, nem hogy még az IS-ekrõl , itt elqrtak sztem valamit. Eddig lazán lõttem mindent. Most már szinte félek egyáltalán elõremenni, nehogy pattanjak Pz III-ról is.
😄😄
Azt látom, hogy alapból q-val menne, de kell-e állítani valamit valahol ( a settingsben engedélyezve van) mert nem bírom beüzemelni.
Artyval alsõ kör mindig Himmelsdorf ...
A T43-am az elõzõ peccs óta van meg, még nem játszottam vele Himmelsdorfon ...
Ide bármilyen létezõ mocskos káromkodást lehet képzelni ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
valami szörnyû ez a német td ág, valahogy nem megy nekem vele.
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
1 artyja maradt az ellennek, 3 tank foglalja a bázist, mutatom nekik merre van az utolsó, nem mennek mert õk foglalnak.<#whatever>#whatever>
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"