World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
reggelre le is jön :S

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

húúúúúúú! el sem hiszem
Van itt élet....
Hát nem egy gyors vonat sebességével jön.De legalább jön.
Eagle16
A topik rögtön 2. lett a listán 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

YEAHHHHHH
BoneDragon
565,66 megaa 😊) éjjen kockulás <#eplus2><#banplz>

Megindilt a letöltés!<#law>
mar tolti a launcheron keresztul 😊
Ulvar
van torrent?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

LOL pár másodpercel lekéstem
Eagle16
500 kb /s, mondtam hogy jó lesz.

BoneDragon
updateeeeel!!!

Nekem elkezdte letölteni az 565.88 MB-t.
Még az sem késõ holnap úgy se lesz meló!<#nevetes1>
A luncherba új kép van amin az új verzió ujításai vannak. Azért van remény hogy még ma játszhatunk.
a launchernek már más a háttere :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Eagle16
Jön már 😊

De képzeld el, UTC idõ szerint 18:00 volt megadva... Amúgy engem az lepett volna meg, ha kiadják idõben.

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

BoneDragon
akkor 8kor lesz szerver <#rinya>

aham azernemegy mer az UTC ido szerint meg csak most lesz 6 ora hetkor
És semmi sem történik az "igráty"-ra kattintva?
Dehogy 4 !! Csak kettö!
ezt irja ki 0.6.2.7
BoneDragon
4perc van hátra és még nincs patch.. gyanús O.o

mijki
lehet csinálni klánt!!!!4

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Ez igaz! 😊

Miért kéne odarobogni a székházhoz? Az OP artisok a világ másik végérõl bombáznák szét az egészet...

Melyik verziószámot írja ki bal felül? Csak akkor jó, ha "sima" számok, nincsen ott hogy 0.6.2.7 test server...
mindegyiket leszedte magának sorban az elsõtöl az utolso-ig és végül azt amit most tesznek fel és rendben kiirta hogy kész csak mikor a startra kattintok akkor piros x jelenik meg <#fejvakaras>
Az orosz szerver akkor mûködött rendesen ha a teljes nagy patch-et szedtem le. Csak a "ráfrissítés" nem segített.
Az orosz szerverre mért nem enged be vagy azt is most csinálják letöltött ma 558-mb az uj javitásokat és most nem engedi hogy elinduljon a játék

Ha tudtok valami ujdonságot akkor szoljatok amugy itt ülök a gépnél és várom hogy elinduljon a letöltés????<#falbav><#falbav>

<#conf>
és tényleg :-)

már várom mikor lesz egy ilyen James Bond, ImpMiss,ahol a fõgonosz kitörli az összes mmo-t és kitör egy olyan háború, amit az utókor majd csak a geekek lázadása címen fog emlegetni

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

[NST]Cifu
Nem volt soha indoklás. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Ez lenne a legnagyobb és a legjobb reklám a játéknak!<#taps>
Látom lelki szemeim elõtt a képet, mikor az US szerver 1 hétre leáll, s több százezer játékos regisztrál ruszki szerverre, azonban az túlterheltség miatt összeomlik. A WoT-osok megõrülnek és anarchia tör ki. A dühös tömeg a világ minden pontján beindítja a lerobbant páncélosokat a múzeumokban, leütik a katonákat és ellopják tankjaikat. Majd odarobognak harckocsijaikkal a wargaming székháza elé és rommá lövik.
Kitör a III. Vh. <#banplz>

áhh, abba beledöglene a szerver, ha csak nem raktak oda ideiglenesen pár fájl szervert

Addig nézzétek meg a hiradót.<#vigyor2>
Szerintem pontban 19.00-kor megindul mindenkinél a letöltés.
Ááá, az ilyen hamar nem lenne meg. Amikor EU-ból Amerikába vitték ki a szervert, az is 1 hét volt.

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

marko37
Sajnos még keveset<#circling>

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

A végén még kiderül, hogy kapunk egy eu szervert..., MEGLEPETÉS! 😄

meg lesz az ne félj :-)

Nekem elég a jpz1 is😊
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Biztos mindenki a T-54-est akarja....😉
Met
Az USA nukleáris rakétákat lõne ki Oroszországra<#idiota>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Eagle16
Majdnem 55 ezer ember van fent az orosz szerveren 😄 Úristen.

Flémeljünk durvábban a patch miatt, hátha megelõzzük a VV topikot. 😄

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun