World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd a javított HEAT-lõszerek billentik helyre az egyensúlyt, a világháborúsokkal elsõsorban az volt a baj, hogy hangsebesség felett a gyújtást náluk nem tudták még megoldani.
A valóságban az IS-3 homlokpáncélját elsõre még az izraeli M-48-as tankok se tudták átlõni az 1967-es arab-izraeli háborúban. Viszont néhány találat után össze-vissza tört meg repedt, a levált fémdarabok meg ide-oda repkedtek a küzdõtérben.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
rém nagy csalódás lett a játék, mert vagy visszaülök artyzni (ott érezhetõ legkevésbé, hogy a német tankok csak free killnek jók), vagy hagyom a francba az egészet :-(
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Azok nem géppuskák.Nem tudom mik,de hogy nem géppuskák,az ziher.
Lehet,hogy valami rögzítéshez való csövek.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Ezek géppuskák, ha igen hogy irányozták?
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Mindenesetre ez egy jó ütõkártya a kezükben,egy relatíve gyengébb gép tápolására.A Ruszki gépeknél elõszeretettel élnek is vele!
Lásd Object704.Alkalomadtán majd számolja meg valaki,ha összekerül vele,hogy a papírpáncéljáról,hány bogyó fog lepattogni.😊
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
- a company nagy móka, ha sikerül legalább 7-8 embert összeszedni TS -en, és még pár használható embert a magyar csetrõl, ... de úgy néz ki, a 90 pont az "kötelezõ" lesz
- jobb kezelhetõség (menüben), jobb hangok... külön tetszik, hogy sniper módban külön lehet állítani az egér érzékenységet (bocs, ha eddig is lehetett)
- talán jobb lett a balance: Stug III -al olyan csatákba kerültem zsinórban ötször, ahol max KV volt toptier.
A láthatóságról meg annyit: szerintem a valóságban sem láthatnak többet egy tankból, nem is vártam hogy javítanak rajta, gyanítom nem is tudnak mit kezdeni vele egyelõre.
Az egyetlen dolog ami bosszant vele kapcsolatosan, az az eltünõ mozgó heavy tankok. Az tényleg vicc.
\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"
http://www.akciofigura.hu
Az viszont tetszett, hogy a lövedékek lassabbak lettek, és szépen látszik, ahogy repül a gránát, fõleg az új kemper pályán. Egy darabig megálltam, és néztem a heavyk "csóváját" ahogy lõttek. Nekem ez az új élmény 😊)
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Megyek PzIV-el, és vagy öt irányból kapom a lövéseket. Nézek mindenfelé senkit se láttam. Sehol. Semerre. Még jó ,hogy javultak a láthatatlan tankok.
KT-vel megyek, és pár nyomi közepest nem tudtam kilõni, mert alig sebeztem beléjük. Bezzeg engem ügy ütnek át szembõl, mintha páncél se lenne rajtam.
Balansz? Egy KT-vel szemben berak hármat?
Na mindegy, nem morgok csak már megint csalódtam a játékban.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
De szerintem jó lett ez a patch ! A hangok a balansz még a bokor bug is javult valamennyit!
Láthatatlan vackok ugyanúgy lövöldöznek, a KT alig akar sebezni,lassan már csak PZIII-al éri meg menni.
Legalább gold-om van jó sok.
Panther II Pros: 15.3% more accurate, 25% faster aim time, 15% acceleration?
T54 Pros: Substantially more armor in every respect (ridiculously more side armor), 60% more traverse, 46% more turret traverse
Other notes: It takes 50% more xp to get your panther II fully upped, compared to a T54. No idea why. "
Érted, még 50%-al több xp is kerül hogy kifejleszd a szarabb tankot. (PII)
Még az hogy semmit nem talál el ami közelebb van a pálya közepénél, de ráadásul még 15-16 mp-ig tart a célzás is.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro