World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Company meccs hogy mûködik? Úgy értem, egy company csak egy másik companyval harcolhat, vagy inkább olyan mint egy nagy platoon - tehát publicba kerül, nem kizárólag egy másik company ellen harcol...

Tuvok
emlékeztek még a "kurva anyátokat" videóra ? 😄

Jól választottak a fejlesztõk timeframe-et...A valóságban sem volt olyan széria-érett technológia az 50-es évek elejéig, ami szembõl egy T-54-et, vagy IS-7-et megállított volna a homlokpáncélon keresztül. Túl vastag páncél túl éles szögben döntve. Legalábbis papíron ekkor tényleg a ruszkik a legjobbak.

Majd a javított HEAT-lõszerek billentik helyre az egyensúlyt, a világháborúsokkal elsõsorban az volt a baj, hogy hangsebesség felett a gyújtást náluk nem tudták még megoldani.

A valóságban az IS-3 homlokpáncélját elsõre még az izraeli M-48-as tankok se tudták átlõni az 1967-es arab-izraeli háborúban. Viszont néhány találat után össze-vissza tört meg repedt, a levált fémdarabok meg ide-oda repkedtek a küzdõtérben.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

háát nem tudom mi volt az orosz teszten, de a közepesen fejlesztett panher2 egy fos, továbbá t9 heavyvel rakja egy szintre, a hû de pontos 75-ös L100-al rém szar a találati arányom (70% alatti), vagy hátul kempelek (kizárt), vagy elõbb halok meg mint a scoutok :-(

rém nagy csalódás lett a játék, mert vagy visszaülök artyzni (ott érezhetõ legkevésbé, hogy a német tankok csak free killnek jók), vagy hagyom a francba az egészet :-(

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Jah, hülyék voltak az ellenfelek. a KT-t szembõl a Sherman is átviszi. Minden átviszi.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

egyszerûen csak mázlid volt, volt nekem is ilyen minimauseal (48. találatra döglött ki), de általában KT vagy mini 5-15 találat és pukk, mert annyira papír (a másik két nemzet hasonló tankjaihoz képest)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

ez nekem egy bughalmaz lett. másnak vot már olyan hibája, hogy az autoaim (akkor is, ha nem használom) rááll egy random halott tankra? kikapcsolni nem tudom, manuál célzás nem mûködik :-(

Köszönd meg hogy két sikhülyével kerültél szembe: a KT-t szembõl köztudottan a tornyán kell lõni, közvetlenül az ágyúra célozva. Az mindig átviszi, IS3/T29 lövésenként 20-25%ot kap le a KTról.

Azok nem géppuskák.Nem tudom mik,de hogy nem géppuskák,az ziher.
Lehet,hogy valami rögzítéshez való csövek.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Achmed927
Owned !!

Pyotr
Magán vélemény,de szerintem ilyen nem volt T-54esen!

██

Cukii
Cifu, lenne egy kérdésem:

Ezek géppuskák, ha igen hogy irányozták?

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Achmed927
akarom mondani : gazdag*

Achmed927
One shoot-okban gazgag boldog karácsonyt kívánok mindenkinek !!

Amúgy nem tudom mibajotok a KT-val 😊 Én most vettem meg alapon jött ellenem egy KT meg IS-3 fullosan voltak és vagy ötpercig lõtték a fronpáncélom és életben maradtam úgy h 45 HP-m volt... Csak a lánc esik le mindig
Ez az a rész,amit a Ruszkik bátran csavargathatnak,mivel az ég világon semmilyen adat nincs egyetlen gépnél sem a lepattanási esélyrõl.Következésképp nincs is mibe belekötni.Persze elõbb-utóbb úgy is kibukik a dolog.
Mindenesetre ez egy jó ütõkártya a kezükben,egy relatíve gyengébb gép tápolására.A Ruszki gépeknél elõszeretettel élnek is vele!
Lásd Object704.Alkalomadtán majd számolja meg valaki,ha összekerül vele,hogy a papírpáncéljáról,hány bogyó fog lepattogni.😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Eagle16
A 105-ös amcsi nem tudja átlõni, 198-as pen.el. 3-szor lõttem a 120mm-es részre, mindhárom lepattant, szemtõl szemben.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

erdos
Boldog karácsonyt mindenkinek 😉

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Über penetrationos,atomsebzéses,creditben,xpben és goldban gazdag,ARTYmentes karácsonyt,minden kedves,beteg W.O.T.-osnak!<#vigyor3>

zalkad
Mellesleg víg karácsonyt 😊

\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"

zalkad
Tapasztalataim eddig pozitívak:

- a company nagy móka, ha sikerül legalább 7-8 embert összeszedni TS -en, és még pár használható embert a magyar csetrõl, ... de úgy néz ki, a 90 pont az "kötelezõ" lesz

- jobb kezelhetõség (menüben), jobb hangok... külön tetszik, hogy sniper módban külön lehet állítani az egér érzékenységet (bocs, ha eddig is lehetett)

- talán jobb lett a balance: Stug III -al olyan csatákba kerültem zsinórban ötször, ahol max KV volt toptier.

A láthatóságról meg annyit: szerintem a valóságban sem láthatnak többet egy tankból, nem is vártam hogy javítanak rajta, gyanítom nem is tudnak mit kezdeni vele egyelõre.
Az egyetlen dolog ami bosszant vele kapcsolatosan, az az eltünõ mozgó heavy tankok. Az tényleg vicc.

\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"

cikasz
Valószinüleg rosszul töltötte le a peccset. Mondjuk megnézhetnéd a log file-t amit javasol.

http://www.akciofigura.hu

A lövések hangjai változtak, vannak új tankok, de most még jobban eltûnnek a tankok. Tegnap a párommal itt anyáztunk. Sima úton jött, én bokorban, alig 50 m-re elõttem. Simán eltûnt a tank... Mindegy, én nem vártam nagy dolgot, így nem csalódtam. 😊)
Az viszont tetszett, hogy a lövedékek lassabbak lettek, és szépen látszik, ahogy repül a gránát, fõleg az új kemper pályán. Egy darabig megálltam, és néztem a heavyk "csóváját" ahogy lõttek. Nekem ez az új élmény 😊)

Hello srácok lenne egy kérdésem: letöltõdöt új pach feltette minden, de amikor el indítom a game-t azt írja ki: Warning: The data obtained from the update service is incorrect. For details, see log file. - Play gombra nemtok rámanni, szal nem tok jáccani :S:S Korábban is kiírt vmi figyelmeztetést h van vmi probléma, de akkor el tudtam indítani a gammát. Aki tud segíteni azt nagyon megköszönném, jah és Boldog Karácsonyt mindenkinek!! 😊
Cukii
Még annyit, hogy ne adatokból bíráljunk el egy tankot, ki kell próbálni és úgy véleményt alkotni<#lookaround>

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Cukii
Ez igaz, toronyról pattant le Is7-es. De a frontot 200mili körüli Pen-el rendelkezõ ágyúk már átütik.

TVelvet
teszt szerverem Pershingel szépen aprítottam a t-54eket. 😊
Eagle16
De a T-54-hez mérd, ami még a 128-as lövedékeket is lepattintja...na nembaj, amint több lesz, sorra fognak nyílni a topikok...

Huh a hangok...óh igen ez igaz, de nem nagyon tudok örülni neki, ha közben meg más tekintetben egyre vacakabbak a dolgok.

Megyek PzIV-el, és vagy öt irányból kapom a lövéseket. Nézek mindenfelé senkit se láttam. Sehol. Semerre. Még jó ,hogy javultak a láthatatlan tankok.

KT-vel megyek, és pár nyomi közepest nem tudtam kilõni, mert alig sebeztem beléjük. Bezzeg engem ügy ütnek át szembõl, mintha páncél se lenne rajtam.

Balansz? Egy KT-vel szemben berak hármat?

Na mindegy, nem morgok csak már megint csalódtam a játékban.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Boldog Karácsonyt mindenkinek!
XenHai
Az tény hogy a német tankok egyre nevetségesebbek....
De szerintem jó lett ez a patch ! A hangok a balansz még a bokor bug is javult valamennyit!
Cukii
Ne hidd hogy annyira szar az a PantherII, tegnap Yoda vett egyet és sikerült platoonba kipróbálni. Közvetlen közelrõl a frontjáról egy 88mm L71 se ütötte át, mind lepattant. Az más kérdés, hogy hogy jutott eszükbe 7,5cm Kwk42-est ráaggatni alapágyúnak egy T9 tankra. T54 meg a 100milis D10 van...

<#vigyor5>
Eh...én érzem csak úgy, hogy minden egyes patch-el egyre szarabb és szarabb lesz ez a játék?

Láthatatlan vackok ugyanúgy lövöldöznek, a KT alig akar sebezni,lassan már csak PZIII-al éri meg menni.

Legalább gold-om van jó sok.

I.C.ram
Ruszkik csinálják a játékot, még szép, hogy a ruszki tankok lesznek a legjobbak...
Gyantás a seggem, csilingel a herém. Biztos, hogy a karácsonyfa jött hátulról belém. Boldog Karácsonyt!

Cukii
De valami istenkirály, nem volt olyan hogy kilõttek volna😊

Eagle16
"Summary:
Panther II Pros: 15.3% more accurate, 25% faster aim time, 15% acceleration?
T54 Pros: Substantially more armor in every respect (ridiculously more side armor), 60% more traverse, 46% more turret traverse

Other notes: It takes 50% more xp to get your panther II fully upped, compared to a T54. No idea why. "

Érted, még 50%-al több xp is kerül hogy kifejleszd a szarabb tankot. (PII)

ütemezett karbantartás
Eagle16
Én mondtam. Tudom mi a különbség az OP tank, meg az "elég erõs" tank között.

Azért írtam úgy, hogy 500+ méter, mert a játékban elméletben meghaladtam volna ezt a távolságot (távcsõvel), de ennek a szar "játékmotorja" ezt már nem tudja...
Cukii
2 napon belül megkezdõdik az anyázás a T-54 miatt már látom elõre. Az alap tank sebességre, fordulékonyságra megegyezik a T-44el, el nem tudom képzelni milyen lesz fejlesztve.

Eagle16
Jó most már teljesen használhatatlan lett a Hummel.
Még az hogy semmit nem talál el ami közelebb van a pálya közepénél, de ráadásul még 15-16 mp-ig tart a célzás is.

TVelvet
fél óra 😊
f24sg
Boldog Karácsonyt!

engem az imént scheduled maintenance címen lepattintottak.
DummyBoy
Boldog Karácsony Mindenkinek!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

mijki
Kellemes Ünnepeket kívánok mindenkinek!

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Kellemes Ünnepeket kivánok mindenkinek!

I.C.ram
Volt már, hogy KT-t 1v1-ben legyûrtem vele 😊
szabii98
Boldog Karácsonyt és Creditekben, XP-ben és Patchekben gazdag, boldog új évet kívánok az összes WOT játékosnak!

I met God. She's black