World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
Ez most a láthatósági rendszerre vonatkozik? A halálbokrokra?

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

TVelvet
Pedig már akartam privit küldeni 😊
KÖSZI MEGGYÕZTÉL, ELINDULOK AZ AMCSI VONALON HA MEGLESZ AZ is7, HA LESZ sw, 2 MILL XP VAN ABBÓL VÁLOGATOK MAJD DE A T29 NAGYON ÉRDEKEL.
Nos, épp most fejeztem be a T-29el a farmolást, tegnap este lett teljesen kigyúrva és kifejlesztve a T32.

Véleményem szerint egy nagyon jól eltalált, remek kis tank, ami egyedi játékstílust kíván. Ha megnézed a páncélzat statjait, a test gyenge ( a front is csak 102 mm, igaz döntött), viszont a torony szembõl brutális, 279mm, gyakorlatilag a legtöbb tank számára amivel találkozik átlõhetetlen.
Ergó ezzel a tankkal úgy kell játszani, hogy keresünk valami fedezéket ami eltakarja a testet (kisebb gödör, kerítés, törmelékhalom), és onnan osztjuk az áldást úgy, hogy az ellenség csak a tornyunkat tudja lõni ("hull down" pozíció).
Igy még a két tierrel magasabb tankok számára (pl IS4) is nehéz pillanatokat tud okozni. Figyelni kell viszont arra, hogy rutinosabb rókák megpróbálják a testet lõni és megkerülni minket - ha nagyon nem tudjuk ezt elkerülni, másszunk rá a célpontra közvetlen közelre, hogy a testet ne tudja lõni.

Ágyúból mindkettõ elég használható: a kezdeti 90mm-esbe olcsó a lõszer és gyorsan lehet lövöldözni vele, szóval ideális kisebb tankok ellen, az ember gyakorlatilag gondolkodás nélkül géppuskázhat vele (pl vakon lövés a bokrokba ahol azellenfelet sejtjük, faházak lebontása).
A 105-ös viszont az ütõképesebb, ha IS3-nak akarunk nekimenni akkor muszáj, viszont itt már 1000 credit egy lövés és a ROF is kisebb, szóval ez más stilust kiván.

Egy dolgot tegyünk hozzá: én még úgy játszottam, hogy a páncélzatán a kiíráshoz képest volt +20%, amit a mostani patchel javítottak. A tornya még igy is brutális, viszont mostmár fokozottan kell ügyelni arra, hogy a testet ne tudják lõni. (patch elõtt akár nyilt terepen is neki lehetett menni egy IS3-nak vagy KT-nek).
Gyakorlatilag minden percét élveztem a T29-nek, igazság szerint ez nem Tier7 hanem inkább Tier7.5 vagy jó kezekben Tier8 😊

Figyeljetek, lehet, hogy rosszul tudom, de képzeljétek el, egy valós tankból kilátsz egy 6x10cm-es nyílásból, szerinted mit látsz. Szembe alig oldalra meg semmit.A parancsnok lát valamit, ha kimegy a torony tetõnyílásán. Ehhez képest a játékban még látsz valamit, ha teljesen valós lenne a 15 perc alatt talán egy vagy egyetlen ellent sem találnál meg, és mennénk vakon a játék végéig. Szerintem jó ez így,ahogy van.
Köszi meggondolom.
Ne add fel egyre jobb csaták vannak, van ahol camp kell, tanulj meg állva maradni,nem olyan nehéz.Ha ez nem kell még mindig ottvan a klán lehetõség, játsz és örülj a közösségnek.Üdv.
Achmed927
Szerintem megéri. Elég jól lehet vele aprítani, de csak támogató tank. A többiekkel eggyüt nagyon ott van.
Én szeretem.

Nem tudom én érzem e úgy, de IS4-el már általában nem veszteséges a csata, ma már farmoltam 300k creditet, ami máskor nem sikerült, jó ha a nap végér 80 játszma után 80k pluszban voltam.És most is 10 csatából csak 6 volt Viktory.
Hali!
Van vélemény a T29 rõl, meg vegyem-e?
Valaki már le is nyúlta, pedig én akartam 😄

Dobjon már az illetõ egy privit, hadd próbáljam ki azt a T32-t....

ez a változtatott balance rendszer? jól sikerült<#idiota>

Sajna látam sok tier 10-es tankot aki kempelt 😄 meg tier 9-est😄
T32-vel nyomom én is, bár ma sikerült szert tennem egy JP-re! 😊

Ha engem rak legnagyobbnak, akkor benyögöm merre megyek, a kicsit követnek és általában gyõzünk is. Anno TD-vel is én mentem a mediumok/heavyk elõtt (mikor megálltam, hogy megelõzhessenek õk is megálltak), de ha hátul akar bujkálni mért vesz bárki is tier 10 heavy tankot? <#vigyor2>

Orosz seron lévõ accom adatai, ha gyors vagy a tied lehet, és megváltozhatod a jelszót 😄
[email protected]
jelszó: 123456789
De addig mehetsz amíg nem nyertek. Tudom, mert tegnap este a Stug-al a 4-ik csatát nyertük meg, és ez lett a duplás... Szal ne aggódj. 😊

Annak gáz aki siet (vagy nincs ideje leülni játszani), mert van olyan aki mindegyikkel megy 1 karikát, 'oszt jóccakát'.

Eagle16
Csak az elsõ gyõztes csatáért kapsz duplát.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Az accomal kapcsolatban kaptam pár privi üzenetett, oda adom, csak egy kérdés ilyen könyedén akkartok egy t32-es(fullos amcsi tankot)?
Tuvok
*csatáért

Tuvok
Elsõ megnyert kapod mostmár . Ergo napokig nincs duplázás .. 😊

noname23
KV3 vs T29 frontpáncél kb:100m 4bõl 1se üti át az elvileg 102mm
egy átlag 120mm páncélátütési képességgel bíró ágyúval
szvsz ennyit() érnek a papíron szereplõ adatok

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Sippie
õõ... mi az isten van az XP-vel? a napi elsõ csatáért nem mindegyik tanknál jár a duplázás.
Renegade igazat adok neket, orosz seron nekem is sok draw mecsem lett, csak nem rajtam mulik, hogy sok kicsi ................................. tizenéves fél hogy meglövik 😄
Meg a másik az orosz oldal erõs lett.
Szakesz, tény a játék jobb lett sok szempotból pl nincs teleportálások, de az mégsem játék hogy mikor elinduls és körbe néze csak te mész elõre a többiek fedezékbõl, bokorból várják a sült galambot 😄 Meg mikor elinduls támadni kilövik folyton a láncstalpadat, akkor is ha nem oda céloznak, és élsz 5 másodpercet, 30 másodpercet ha arty-sok bénán céloznak 😄
Igaz van egy kettõ map ahol az arty-sok nem nayon tudnak érvényesülni, tény akkor elég jó csaták soktak kalakulni ahogy kell, nem azt mondom ne legyenek spg-sek, de ez egy kicsit túlzás. legalább max egy csapatba 2-3spg legyen,de harmadig alacsonyabb tierû, akkor azt mondom ok, szintén ez vonatkozik a tdkre is ne legyen egy csapatban 6 td akkor biztos kempelés hegyek lesznek, még kellene valahogy finomítani a cspat szorsoláson.
Szake te általában milyen tankokkal jáccol? 😄
a teleportos idõkben (na nem a teleport) normálisak voltak a bokrok, aki régóta játszik, az azért látja, hogy a statokban aránytalanul megnõtt a draw, ez pedig ritkán jelent jót

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Mégis milyenek lennének a normális csaták szerinted? 😊
Remélem a válasz nem az lesz, hogy biztos nem ilyenek...

Nerhun Én érdeklõdnék az accért!
na a teszt kedvéért leálltam egy IS1-el face2face a panther 2vel, mindketten 100%, én lõttem elõször, nem volt kritikális találat csak adok kapok, végeredmény: IS:30% én kilõve, jók ezek a német tankok

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Aszem én befejeztem a wot-t, edig az orosz serveren nyomtan, van is egy fulos t32-öm(usa). Sajna nem vagyok kempelõ tipus szeretem a normális csatákat ahol nem kell bujkálni, bokoról bokora, és azt leszni mikor kilövik a láncstalpadat(90% mindig), hány spg lövedék zuhan a nyakadba, vagy a sok td-s a bokorvból lö téged de õket nem látod 😄 szóval, akinek kell a orosz accom írjon oda adom neki, én inkább megyek más játékra 😄 ahol nem alszom el.
f24sg
A becélzott ISU-tól jobbra látható egy halott enemy arty és a kinyírt ally light tank roncsa.
A célkör jobb szélébe belelóg a light tankunk eleje, akinek a testén szétrobbanva a HE kinyírta õt is meg az ellen Grille-t is...
LoL
gondolom egy kicsit jobbra volt a csapattársad aki kipukkant, és ennyire mellément volna? Az igen..

BoneDragon
Eddig nekem a sima IS tetszett a legjobban. Jó nagyokat tud odapörkölni és gyorsan mozog.

Ha egybõl belepattansz, akkor valószínûleg balfasz is leszel vele. Végig kell járni a szamárlétrát, nem hiába van ez így kitalálva.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Na ezt hogy? 😄

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

TVelvet
Valaki nem döntött úgy hogy abbahagyja a játékot, és megválna az accountjától?😛PP
Már hányingerem van az xp farmolástól...
Ja, éppen azt álmodom 😊

f24sg
Vigyázni kell a long range HE lövésekkel, pontatlan ágyúval...
Én is igy jártam sokszor, ráadásul a fejlesztett torony szarabb.Kevesebb a lepattanó.De lesz ez még rosszabb is.Az IS4 egy rémálom lesz az IS3 után.

Te voltál a Zdave nevû tigrincs? Tudnál adni egy TS-t ahova ha megint sikerülne összeakadni companyba fel tudnék menni?

DummyBoy
Nekem a Company-zás nagyon bejött tegnap, egy gond van vele, nem akarok úgy jelentkezni sehová, hogy van 3 környi idõm és kész 😞 Az csak kibaszás a többiekkel ...

Voice Chat érdekes, platoonoztunk, elsõ körben tökéletesen mûködött majd soha többé ...

Halálbokrokhoz: az is idegesítõ, hogy jön az áldás a bokrokból, de azt még megmagyarázza magának az ember ha nagyon akarja ...

De a puszta közepén eltûnõ tankok azok qrva idegesítõek 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

zalkad
Azt én is észrevettem, hogy amióta megvan a KT, én lettem a public enemy... artyk, mediumok, mindenki az én skalpomat akarja.
És természetesen az összes az ágyun akar belöni... néha jobb a Tigrissel menni inkább.

\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"

zalkad
Kellene valami átmenet a platoon meg a company között, mert 7 ember mondjuk platoonozni már sok, föleg egy klánon (TS -en) belül, de a companyhoz meg kevés, mert akkor sok olyan emberrel kell feltölteni, akikröl azt sem tudjuk kik, és még kommunikálni is nehéz velük.
Hiába van meg a 90 tier, ha csak olyan 50-60 tier ami effektíven együtt tud müködni a company-ban.

Tegnap szerencsére sikerült egy olyan company -t összeverbuválni, amiben egész jól együtt tudtunk müködni a "külsösökkel" is.
Viszont két arty is jött velünk, akik szintén nem voltak TS -en, és hiába voltak magyarok, akadozott a kommunikáció. Mikor kilöttek a csata eleje felé, én próbáltam csetben "tolmácsolni" nekik, amit TS-en megbeszéltünk, de az sem müködött mindig.

A beépített voice chat -el valakinek van valami pozitív tapasztalata?
Hasznos lenne a companykhoz.

Feltételezem még nincs rendesen kifejlesztve (pl BL9 ágyú).

Jó cucc lesz az, csak meg kell szokni vele hogy itt már acsatákban sok múlik rajtad, mivel többször vagy top tank.
Az ammo rack ellen vagy tegyél fel wet rackot, vagy egy 3000 credites javitócsomagot, akkor nem annyira vészes.

zalkad
Áááá... egy szóval nem mondtam, hogy a mediumok eltünhetnek 😊
viszont ha egy kisebb tank behúz a bokrok közé, elöforudlhat, hogy nem látjuk többé, még ha mozog is, nem?
Ezt lemodellezni viszont lehetetlen szerintem.
Szerintem pár bosszantó dologtól eltekintve még mindig ez a legjobb megoldás, amivel eddig találkoztam.
(mellesleg ezerszer inkább ez, mint a teleportáló tankok, nálam az jobban kicsapta a biztosítékot)

BoneDragon
Nagyon nem tetszik az IS-3! 5 csatából 3x kilõvik a töltény visszatöltésemet, és 2x annyi idõ mire tudok tüzelni... Másik meg hogy ha másik is-3al szembe megyek akkor 5x lepattan róla minden, de rólam soha semmi és mindig engem keresnek és engem lõnek ki 2.-nak...áhh eladom a picsbe 😄

Van benne valami. Csak jó lett volna ha lehetne 3 fõnél nagyobb platoonokat, olyan sok barát van, sokszor kinõjük a 3-at 😊

LSSAHPAUL
Durva lenne ha publikba kerülne 😊, persze hogy más kompanival játszik, viszont ami engem igencsak meglepett azaz hogy nagyon hamar talál ellenfelet! Ahogy Dév kollégám is mondta csak úgy szabad ellõni ha 90 de legalább 85+ össztier megvan. Itt nincs az mint a ligákban hogy a free slotokra -1 pont, szal hatványozottan igaz hogy a 90-tiert elkell érni. Másik fontos dolog hogy minnél több tier 10-est kell berakni, azaz a nadrágszijjat inkább a low-tiernél kell meghúzni.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

"A láthatóságról meg annyit: szerintem a valóságban sem láthatnak többet egy tankból <...>
Az egyetlen dolog ami bosszant vele kapcsolatosan, az az eltünõ mozgó heavy tankok. Az tényleg vicc."

Szóval az IS (46 tonna) heavy, ezért az ne tûnjön el és legyen mindig látható, de egy Panther (44 tonna) az ne, mert az medium... teljesen logikus 😊

Eagle16
Más company-k ellen rakja be szerintem. Random csapat ellen nem lenne igazságos.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

LSSAHPAUL
Nyugodt Békés Karácsonyt mindenkinek!

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.