World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Véleményem szerint egy nagyon jól eltalált, remek kis tank, ami egyedi játékstílust kíván. Ha megnézed a páncélzat statjait, a test gyenge ( a front is csak 102 mm, igaz döntött), viszont a torony szembõl brutális, 279mm, gyakorlatilag a legtöbb tank számára amivel találkozik átlõhetetlen.
Ergó ezzel a tankkal úgy kell játszani, hogy keresünk valami fedezéket ami eltakarja a testet (kisebb gödör, kerítés, törmelékhalom), és onnan osztjuk az áldást úgy, hogy az ellenség csak a tornyunkat tudja lõni ("hull down" pozíció).
Igy még a két tierrel magasabb tankok számára (pl IS4) is nehéz pillanatokat tud okozni. Figyelni kell viszont arra, hogy rutinosabb rókák megpróbálják a testet lõni és megkerülni minket - ha nagyon nem tudjuk ezt elkerülni, másszunk rá a célpontra közvetlen közelre, hogy a testet ne tudja lõni.
Ágyúból mindkettõ elég használható: a kezdeti 90mm-esbe olcsó a lõszer és gyorsan lehet lövöldözni vele, szóval ideális kisebb tankok ellen, az ember gyakorlatilag gondolkodás nélkül géppuskázhat vele (pl vakon lövés a bokrokba ahol azellenfelet sejtjük, faházak lebontása).
A 105-ös viszont az ütõképesebb, ha IS3-nak akarunk nekimenni akkor muszáj, viszont itt már 1000 credit egy lövés és a ROF is kisebb, szóval ez más stilust kiván.
Egy dolgot tegyünk hozzá: én még úgy játszottam, hogy a páncélzatán a kiíráshoz képest volt +20%, amit a mostani patchel javítottak. A tornya még igy is brutális, viszont mostmár fokozottan kell ügyelni arra, hogy a testet ne tudják lõni. (patch elõtt akár nyilt terepen is neki lehetett menni egy IS3-nak vagy KT-nek).
Gyakorlatilag minden percét élveztem a T29-nek, igazság szerint ez nem Tier7 hanem inkább Tier7.5 vagy jó kezekben Tier8 😊
Én szeretem.
Van vélemény a T29 rõl, meg vegyem-e?
Dobjon már az illetõ egy privit, hadd próbáljam ki azt a T32-t....
Ha engem rak legnagyobbnak, akkor benyögöm merre megyek, a kicsit követnek és általában gyõzünk is. Anno TD-vel is én mentem a mediumok/heavyk elõtt (mikor megálltam, hogy megelõzhessenek õk is megálltak), de ha hátul akar bujkálni mért vesz bárki is tier 10 heavy tankot? <#vigyor2>#vigyor2>
[email protected]
jelszó: 123456789
Annak gáz aki siet (vagy nincs ideje leülni játszani), mert van olyan aki mindegyikkel megy 1 karikát, 'oszt jóccakát'.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
egy átlag 120mm páncélátütési képességgel bíró ágyúval
szvsz ennyit() érnek a papíron szereplõ adatok
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Meg a másik az orosz oldal erõs lett.
Igaz van egy kettõ map ahol az arty-sok nem nayon tudnak érvényesülni, tény akkor elég jó csaták soktak kalakulni ahogy kell, nem azt mondom ne legyenek spg-sek, de ez egy kicsit túlzás. legalább max egy csapatba 2-3spg legyen,de harmadig alacsonyabb tierû, akkor azt mondom ok, szintén ez vonatkozik a tdkre is ne legyen egy csapatban 6 td akkor biztos kempelés hegyek lesznek, még kellene valahogy finomítani a cspat szorsoláson.
Szake te általában milyen tankokkal jáccol? 😄
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Remélem a válasz nem az lesz, hogy biztos nem ilyenek...
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A célkör jobb szélébe belelóg a light tankunk eleje, akinek a testén szétrobbanva a HE kinyírta õt is meg az ellen Grille-t is...
LoL
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Már hányingerem van az xp farmolástól...
Voice Chat érdekes, platoonoztunk, elsõ körben tökéletesen mûködött majd soha többé ...
Halálbokrokhoz: az is idegesítõ, hogy jön az áldás a bokrokból, de azt még megmagyarázza magának az ember ha nagyon akarja ...
De a puszta közepén eltûnõ tankok azok qrva idegesítõek 😞
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
És természetesen az összes az ágyun akar belöni... néha jobb a Tigrissel menni inkább.
\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"
Hiába van meg a 90 tier, ha csak olyan 50-60 tier ami effektíven együtt tud müködni a company-ban.
Tegnap szerencsére sikerült egy olyan company -t összeverbuválni, amiben egész jól együtt tudtunk müködni a "külsösökkel" is.
Viszont két arty is jött velünk, akik szintén nem voltak TS -en, és hiába voltak magyarok, akadozott a kommunikáció. Mikor kilöttek a csata eleje felé, én próbáltam csetben "tolmácsolni" nekik, amit TS-en megbeszéltünk, de az sem müködött mindig.
A beépített voice chat -el valakinek van valami pozitív tapasztalata?
Hasznos lenne a companykhoz.
Jó cucc lesz az, csak meg kell szokni vele hogy itt már acsatákban sok múlik rajtad, mivel többször vagy top tank.
Az ammo rack ellen vagy tegyél fel wet rackot, vagy egy 3000 credites javitócsomagot, akkor nem annyira vészes.
viszont ha egy kisebb tank behúz a bokrok közé, elöforudlhat, hogy nem látjuk többé, még ha mozog is, nem?
Ezt lemodellezni viszont lehetetlen szerintem.
Szerintem pár bosszantó dologtól eltekintve még mindig ez a legjobb megoldás, amivel eddig találkoztam.
(mellesleg ezerszer inkább ez, mint a teleportáló tankok, nálam az jobban kicsapta a biztosítékot)
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Az egyetlen dolog ami bosszant vele kapcsolatosan, az az eltünõ mozgó heavy tankok. Az tényleg vicc."
Szóval az IS (46 tonna) heavy, ezért az ne tûnjön el és legyen mindig látható, de egy Panther (44 tonna) az ne, mert az medium... teljesen logikus 😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius