418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Így van, de egy MM fix is ráférne a játékra:) -
Kryon #386585 Írták, hogy a sandboxon szélsőségesen lehúzzák/feltolják a paramétereket, nem kell pánikolni. Ha a goldlőszernek alaposan lecsökkentik az alfáját, és kevésbé bosszantóvá teszik az artyt, akkor én már elégedett leszek. -
suba53 #386584 Szerintem nálam a burzsuj bit is be van billentve, mert rendszeresen prémium accounttal játszom, és vettem már ezt azt.
Ettől függetlenül éreztem a törődést az IM-ek indításakor én is.
-
Rammsch31n #386583 Minden kívánságod nem teljesülhet... legalább nem teljesen copy paste... csak félig. xD -
Rammsch31n #386582 reális esély: sz@rnak rá. xD :((( -
realcsabi #386581 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ha látnátok milyen csecse így a tank harc közben... :)
Más:
Most ugye a wot társadalom berkein belül felkapott téma a 9-es, 10-es könnyűtankok jövője... lenne egy kérdésem. A RU251, illetve T54 ltwt-n gondosan elhelyezett reward festésemnek szerintetek mi lesz a sorsa? cw, sh miatt 9-es lightot megtartani biztosan nem fogok, mert ahhoz túl értékes a legénység, viszont a festést meg azért igencsak sajnálnám. Szerintetek kompenzál a wg, és váltáskor visszarakja az adott festést a tankól a garázsba, hogy újra szabadon felhasználható legyen? Hm... inkább úgy kérdezem, van rá reális esély? :)
Utoljára szerkesztette: realcsabi, 2017.01.20. 09:21:46 -
asolyom #386580 Az nem is arra való. Nekem tetszik az a tank ennek ellenére. -
asolyom #386579 Na, itt a 112.
-
TiborTamas #386578 Nincs mit. Nem tartott kb. 5 percig se, és már akkor megérte, ha eggyel kevesebb hülyeség terjed a fórumon. Van elég így is... :) -
Lichtmaschin #386577 Köszi hogy szantal időt erre, ezek szerint igazad lesz. -
TiborTamas #386576 A wotreplays oldalon nem látszik, de a Replay Analyzer-rel simán meg lehet nézni és mint mondtam, csak elnézted. Megesik, ha frusztrált az ember, mert sokadjára sem jön össze. 6 kritikus találatod volt, abból 2 legénységi tag, 1 megsemmisített (piros) lánctalp (ami nem számít, mert külső modul), továbbá 1-1 sérült (sárga) ammo rack, rádió és motor (amik bár belső modulok, de csak sérültek és nem semmisültek meg, ezért szintén nem számítanak). Képek a spoiler alatt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Plata #386575 Köszönöm szépen,de ez rohadt randa.
-
yossarianHUN #386574 Nesze Plata, T7 prémium amcsi light T71 CMCD -
Már rég szivatott ennyire a játék de végre kijavítottam azt a winrate-et.
-
Én már annak is örülnék ha az elbaszott MM-et , a beragadó pályákat és az artyt rendbehoznák, az hogy a goldammo/páncél egyensúlyát megoldják arról már nem is álmodok. Erre most mit találnak ki? A sima AP lövedék átütése többet veszít a távolság függvényében mint eddig, na meg persze egy kis pontosság nerf is kell, és a csökkent átütés mellé ugyebár megmarad a 25% átütés rng is, mekkora buli lesz egy Leo PTA-val eröltetni a közelharcot mert mint sniper medium már a hajadra kenheted:D -
Megamax #386571 Nyugi ez a "Sandbox" server csak beetetés, soha az életben nem fogják meglépni semilyen formában az ottani változásokat. Csak arra van ,hogy "mutassanak" valamit. Sokkalta tobb Indie játékfejleszto tobb bugot javítt sokkal gyorsabban kissebb csapattal mint a WG azzal ami nekik van. Évek óta nem változtatnak semmilyen formában semmit a Gameplay enn a játékjukban csak "új" tankokat tesznek bele amik amugyis csak fellskinezett dobozok. A játékmechanikánn nem változtat semmit az hogy betesznek egy "siege mode" t használló tankot a játékba. Nem kapunk uj aktív skilleket, sem új loszerfajtákat netánn uj tank tulajdonságokat mint például a fustgránát, aktív "letalpalás az SPG-knél (vagy SPG uj loszer). Semmi mást nem csinálnak csak uj skineket huznak a meglévo "dobozokra" . Vagy netánn a saját magadnak craftolható tárgyak mint a loszerek minoségét befojásoló nyersanyagok vagy más felszerelések. Egyszóval én már nem várok toluk semmit sem a grafikai javíttáson. Ha akartak is volna valamit változtatni a játékonn akkor megtehették volna.
-
sempike #386570 Hmm, következő meccs 7 lövés, ebből 5 0crit. Eddig az utolsó előtti ágyút használtam a sorból, néhány meccsel ezelőtt cseréltem le a legnagyobbra. Általánosságban ennyire szar a top ágyú? Mert akkor inkább visszateszem a másikat. -
sempike #386569 Na ilyet még nem láttam. 3 egymás követő lövés RHM-be, kettő PATTANT a tornyáról a harmadik pedig 0 crit.... Na ekkor váltottam HE-re. Mindezt a WZ-131 legnagyobb ágyújával egy szikla körül kergetőzve.
Utoljára szerkesztette: sempike, 2017.01.19. 21:38:13 -
A teszt szerver csak azt juttatta eszembe hogy miért nem képesek meglépni azt hogy a prem ammo sebzését felére veszik vissza, oké, spammelheted a goldot, de jóval magasabb árat fogsz fizetni érte és több kockázatnak teszed ki a tankod, nagy átütés kis sebzés, így a megnövelt hp többet ér a tankokon, mivel kevesebb dmg-et csinál józsika goldot spammelve így gyorsabban elfogy a kreditje ergo többször megy anyának sírni prémtankkért meg prém accountért ez meg a wg-nek is jó. -
Tessellia #386567 Akkor még a sima szerveren volt mikor kanonenjp-vel tolta. A sandboxon T10-eket tolja, heavy, td, mt vegyesen. -
Jah ránéztem, de el is kapcsoltam ha már kanonejagdpanzerrel lövöldözi a medeket számomra rejtélyes okból kifolyólag, nyílván neki felesleges a leginkább a érintett heavy osztállyal menni, ha már a mostani sandbox arra van kihegyezve hogy mennyire lehet tankolni... -
Lichtmaschin #386565 replay
sajnos nem látszik hogy hány belső modul ment vele, de 3 volt meg tutira piros.
kb itt a válasz
-
Nem lenne szopóroller ha nem ilyenek lennének a ki***tt csapatok.
Igen, ez egy kiragadott példa, de már mindenki találkozott ilyennel, és akkor talán nem bottom tier tankkal vért izzadva próbálod menteni a meccset amennyire lehet. -
Tessellia #386563 Quickybaby is a sandbox teszt szerveren játszik -
csak a 9-10 ér valamit ott, addig szopóroller... -
Azért azt jó tudni hogy egy tier 6os svéd médium nem tud körbetáncolni egy SP-t sem.. jó érzés. -
Eddig amit látni hogy a heavyknél beindult a HE spam mint az armored warfare-ben, egyébként senki nem üt át semmit középtávon, a lövedék meg mindenhova megy csak nem a célkereszt közepére...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.01.19. 18:09:57 -
Most nézek egy orosz sandboxos gameplayt, eleve kivették a goldammo opciót hogy normálisan lehessen tesztelni, kész csoda hogy ez a wg nél valakinek eszébe jutott... -
Megamax #386558 En jobban örültem volna a nyersanyag es craftolasi mechanikanak. Kilott es megsebesitett tankokert nyersanyagot lehetett volna szerezni, amit kesobb craftolasra lehetett volna felhasználni. -
Lichtmaschin #386557 Oksa haza értem megnézem megint. -
R3nton #386556 Áh, ezt a gold lőszert creditért tuti nem veszik ki, nem éri meg nekik, jobb az, ha költi a nép a creditet -
R3nton #386555 azért nem lenne szerencse, hogy a német med sniper med ágakat teljesen kiherélnék... -
Az is3a at én kitartó próbálkozás ellenére is feladtam, ott rohad a garázsban mert azzal csak 50méteren belül lehetett valamit eltalálni az extrémen szar szórásképe miatt és talán átütni, ha pl. elveszik a kumulatív lőszerét (csak aranyért alapon) amivel legalább úgy ahogy átütöttem valamit 9-10 ben ahova átlag rakott, akkor eret vágok... -
TiborTamas #386553 Megnéztem a hivatalos fórumon az ehhez kapcsolódó topic-okat, de ahol voltak screenshotok, abból egyértelműen látszott, hogy miért nem sikerült nekik a küldetés. A bejavított/meggyógyított modulok/legénységi tagok nem számítanak infó pedig teljesen légből kapottnak tűnik. Keresd ki az(oka)t a replay(eke)t, biztos vagyok benne, hogy csak elnéztél valamit. -
Userx2 #386552 IS-3A- val már én is kizárólag csak az LFP-t ütöm át. A lánc meg úgy nyeli, mintha kumulatív lenne. 5-ből 2 átüt, már nagyon örülök. Elképzelhető hogy buffolódott az IS-3 is páncélja HD-ban? -
Ok, kumulatív lőszer csak az egyik elem, kíváncsi leszek az átütés nerfel megfejelt szóráskép nerf milyen átütést produkál a gyakorlatban, azaz hány lepattanót a már most is abnormálisan sok 0 crit mellé, nekem van prém IS3 am, az már most is úgy viselkedik a normál IS3 hoz képest, mint ami a sandboxon van belengetve, finoman szólva agyfasz... -
Rammsch31n #386550 Ez igaz...itt csak próbálgatnak dolgokat... aztán lehet semmi nem lesz belőle, mint ahogy sokszor az lenni szokott. xD -
yossarianHUN #386549 Ha az ember szereti spammelni a goldot.
De még egyszer: felesleges kelteni a rémhírt, ez a sandbox, gyerekek. Ennél még a szuperteszten lévő dolgok is mérvadóbbak... -
Kb. minden kumulatív lőszert használó tankot ki lehet kukázni.... -
yossarianHUN #386547 Nem a kredites gold ammo kivételéért megy évek óta a rinya? Hát, ez egy lépés afelé :)
Egyébként az E-100-nak is valami 250 penje van AP-val sandboxon, úgyhogy nála például nagyon nem fogok sírni a HEAT után (egyébként is szökőévente egyszer használtam).
Azért sem érdemes egyébként kezet tördelni, mert ez a sandbox. Már millió iterációja volt, mindegyiknél jött a nagy felhördülés, aztán kiderült, hogy a visszajelzések alapján csiszolgatnak, és egyelőre eszükben sincs ezek közül a változtatások közül bármit is ebben az állapotában átrakni az éles szerverre. Majd ha már néhány hétre vagyunk a sandbox implementációtól, akkor lehet kezdeni aggodalmaskodni.