World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ágyúja elég gyenge átütésű, igaz cserébe még pontatlan is <#crazya>#crazya> meg nem lát messzire viszont tier limites. A sebessége meg nincs meg a gyors flankhoz, úgyhogy jól kell vele helyezkedni. Arany lőszer átütése is kevesebb (jóval), mint a t25 alap lőszere. Szóval van gond vele, de mégis elég masszív tank, nagyon jó gun dep, amit a mostani dimbes-dombos pályákon jól lehet használni.
Van kraft a tankban, tehát amikor kigurulok, akkor tudom, hogy akár 1:sok helyzetet is meg lehet vele oldani, persze lehet, hogy kívánja az arany lőszert hozzá.
A Tier6 szörnyeteg OI meg T150 ellen nyilván nem sokat tud kezdeni, de ezzel nincs egyedül. Még az oldalát is csak jó szögből tudja belőni alap lőszerrel <#crazya>#crazya>
Szerintem a fél árat megéri, van fun faktora és ha nem lenne rudy-m, akkor használnám is simán legénység képzésre, meg a kredit hozama sem rossz, ha nem viszed túlzásba az aranyozást.
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
angelus1991ster.blogspot.hu
Kevesebb mint a felét fizetem egy jobb csomagért, mint a T.Home-nál. Full TV csomag, 100/50n Net +telefon. Ez most még 4900.-, a hűség lejárta után kb 6000.- lesz. A T-Home nál már 13000.- körül fizettünk havonta, egy gyengébb csomagért.
Korábban rendszeresek voltak a kimaradások akár több napig tartó szünetek, de a DIGINÉL eddig a leghosszabb kimaradás 1,5 óra volt, a nagy tavaszi zivatarok idején.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Sajna nekem ugyanaz a helyzet át kellett állítanom egérgombról más billentyű kiosztásra, nekem konkrétan egérre van beállítva a tűzoltás de e5-re nem használok tűzoltót és a helyére betettem egy kis javító csomagot. A kis javítót nem tudom használni de ha tűz van másik tankon használható az egérgomb. A új javítás óta van ez a hiba nálam is.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Így is úgy is kiszoptunk volna de legalább trollkodtam egyet, meg jót nevettem. 😛 😄
Egyébként meg amilyen brutális lakásárak vannak Moszkvában, ne csodálkozzunk. Azóta kicsit csillapodtak ott is az árak, de elad egy sz.ros megörökölt egyszobás panel lakást (amit még a szoci időkben ingyen kaptak a szülei) 30-40millió forintnak megfelelő rubelért és vesz belőle például itt pesten egy belvárosi lakást és kiadja airbnb-be vagy a gyereke lakik itt, ha tanul pl.
Úgy kapcsolódik a WoT-hoz, hogy mindig a sz.r orosz számítógépekre hivatkoznak, de szerintem ez megint egy városi legenda. Nem lennék meglepve, ha magyarok átlagban sz.rabb gépeken tolnák. Mostanra kicsit bezuhantak az átlagfizetések (ezek jóval magasabbak voltak a keménykedés időszaka előtt, meg amikor még drága volt -nekünk- az olaj) de én nem akarom elfogadni azt az érvelést, hogy de mert az oroszok milyen sz.r gépeken futtatják a játékot. Az lehet, hogy az EU szerveren jobb szgépek vannak, de az is biztos, hogy a nyugati játékosok miatt...
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.08.11. 16:50:24
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ha lenne pénzem vennék egy XBOX One-t / PS4-et. +mellé lehet konzolhoz jó billentyűzetet-egeret venni és inkább ott WoT-oznék.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
és a hajósban sem csak PvE-ként működik, meg tán az AW-ba sem... csak a WG-nek ebben nincs érdeke, így leszarják.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
pedal to the metal...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.08.11. 09:49:20

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Utoljára szerkesztette: csagataj, 2016.08.11. 07:49:48
Direkt nem álltam a szikla tövébe mert én alapból oda lőttem volna<#fejvakaras>#fejvakaras>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"