418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• joe662
    Co tartályt+torziós rugót
    De viccet félretéve,periszkopot,és hálót használok.
  • Lichtmaschin
    Még nincs meg a grille de a 9-es wt nel álcahaló es távcső
  • Angelus1991ster
    Grille 15-ön a töltésgyorsítón kívűl milyen felszerelést használtok?
  • Plata
    Jah képet elfelejtettem.
  • Plata
    Rájöttem mire jók a svéd td-k.Ha hátulról nekimész simán felborítod,apám t9 Td-nek nekimentem M41-el hátulról és simán fellöktem,nem löktem fejre,csak az orrára állítottam és úgy telibe nyomtam egy tárral.
    Állati nagy hecc volt,nem tudott csinálni semmit.
  • Plata
    Srácok vesztett csatát ketten megnyertünk,kellett hozzá egy retardált csapat és egy vérhülye ellenség.
    Mert hogy ezek nem voltak normálisak az hótziher.
    Két kis scout befoglalja mögöttük 200 méterre a bázist az tényleg ciki.
  • enncsibaba
    OFF, de fontos!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nézzetek rá erre pls, autós kérdés és sajnos sürgős! Köszönöm!
    volvo v40 1,9D

Utoljára szerkesztette: enncsibaba, 2017.01.22. 06:26:53
  • joe662
    Ki van kapcsolva sztem,igaz most nem tudom miért így fényképezte le.
  • Sherman0070
    Anno, amikor bejött az az effekt én kapkodva kapcsoltam ki meccs közben. :D
  • xotyi
    Jézusom:DDD A motion blur effekt volt az első amit kikapcsoltam a játékban, egyszerűen a hányinger kerülgetett tőle:D
  • ROMOTO
    Már várom hogy mikor applikál az arca elé egy olyan mikrofont ami teljesen kitakarja, ahogy nézem jó úton halad...
  • ROMOTO
    Lényegében a sandbox szórásképe arról szól hogy a pontos lövegek továbbra is pontosak maradnak, a pontatlanok meg jobban megszívják teljes szűkülés mellett is, a kapáslövés már nem játszik.
    Az 50m-en túli átütés csökkenés meg megnehezíti a 200m túli átütést komolyabb páncélon ami jó a heavyknek meg pár páncélozott td nek, és rossz a többieknek.
    A kumulatív lőszer mizéria a sandboxra vonatkozik hogy értelmesen lehessen tesztelni, egyébként a goldammo-t sosem veszik ki a játékból mert a wg-nek pénzt hoz.
    A sandbox csak teszt túlhúzott paraméterekkel amiket finomhangolnak majd, ha a módosítások bekerülnek és a játékosoknak nem tetszik akkor kiveszik, mint ahogy volt már rá példa.

Tehát nem ujra játékot csinâlnak, csak tesztelnek...
  • joe662
    Mikor nem adja ki
  • voivod32
    Muszáj volt lehalkítanom, mert a hányinger kap el ennek az öntelt langyos f@sznak az affektálásától.
  • Pares
    Elnézést, ha vótmá.

JagdE100 nerf, mert az nagyon hiányzott... A WG tényleg teljesen fogalmatlan...
  • Sherman0070
    Ez velem is előfordult már párszor. Artyknál elég érdekes az RNG. Tényleg olyan, mintha +25% roll-nál még az enemy tankot is követné a lövés.
  • Userx2
    Én is artyztam kicsit 4 ágon. Francia 6-al és amcsi 5 -el semmit nem bírtam eltalálni. Azoktól elment is ment megint a kedvem. Bishop nagyon jó, de kicsi lőtáv, és még az FV304- nél is. Arra jutottam, ha nem akarok 8-as artyt kihúzni, 7-es szinten a német lesz a legjobb.
  • voivod32
    Csaknem újra játékot csinálnak a WOT-ból?
  • Plata
    Én is szeretem az artyt.
    Győzelem!
    Csata: Stalingrad
    Járművek: T49
    Szerzett tapasztalat: 845
    Szerzett kredit: 15 259 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 105)
    Csatában elért Achievement: Pascucci medál, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"

Jah nem sebeztem csapattársat,csak is7 rámászott E50-re én meg hogy ne lője ki kettőjük közé vágódtam hogy engem lőjön.De ezt a kis koccanást is felszámolta sebzésnek.
  • Sir Charles
    Konkrétan volt olyan eset, hogy valami tier 6 medet (t-34-85 volt azt hiszem)céloztam "battle assist" nézetben. Egy helyben állt a szerencsétlen, na kattintottam is. Abban a pillanatban ahogy kattintottam, láttam, hogy elindul hátrafelé. Na gondoltam ez se talál. Eltűnt a tank én meg azt látom, hogy a lövedék, mint valami PATRIOT rakéta pont oda száguld, ahol a tank lesz majd. Full Hp-ról ki is szedte vakon.
    Na ez az RNG gondoltam, majd leestem a székről a nevetéstől. :)
  • asolyom
    Nem is skill kell hozzá, hanem jó RNG, hogy élvezni lehessen.
  • Sir Charles
    Hát emberek kövezettek meg nyugodtan, de az artyzás útjára léptem és azt kell mondjam, hogy még élvezem is. Eddig majd 20k meccs alatt összesen nem volt szerintem 100 artys meccsem és kiváncsi voltam most milyen játszani velük, meg utáltam már nézni, hogy az IM-nél az artys küldik nincsenek kész, hát nekiálltam. Volt egy FV 304-em, abba tettem egy jobb legénységet, meg vettem egy M41-et.
    Tapasztalatok:
    Ez az artyzás egy vicc. A STUG IV küldiket 2 hét alatt csináltam meg napi 1 max 2 óra játékkal.
    Azóta vettem egy M44-et, meg egy S-51-et.
    Tegnap nekikezdtem a T-28 küldiknek, 20 meccs alatt meglett 3 küldetés.
    Az M44 arany lőszerrel nagyon durva(köszönöm a korábbi tanácsokat).

Aki ezek után azt meri mondani, hogy az artyhoz kellenek a skillek, azt nyakon fosom
    Ami kell, az az, hogy tudd, hol tömörülnek a pályákon a tankok, meg hol vannak a felvonulási utak. Célozz - kattints - találat. Ennyi.

Ettől függetlenül nagyon élvezem, jó egy kicsit a fasz másik oldalán is lenni.
  • Angelus1991ster
    Mintha egy papot hallgatnék, olyan hanggal beszél.
  • Lokker
    MrCiff*
  • joe662
    Néztem MrScheff sandboxos streamjét,gyönyörű bot szintű köröket ment
  • Sherman0070
    + miért pont tier 10-et akarják átütésileg balance-olni????
    Tier X-ben már olyan ágyúk + lőszerek vannak, hogy alap a minden beüt mindent...
    Inkább 8-as és 6-os szintet balanceolnák... ott lehetne kihozni a tankok szerepköreit legjobban.
  • besti
    Mondom kipróbálom én is, erre már 2 percen belül 2 arty is belém b@szott. Utána néztem, hogy van vagy 4 is. A barmok betették az artikat is és ráadásul a jelenlegi sebzésükkel, nem az előző sandbox-éval. Azt hiszem ezt így nem fogom erőltetni. Ha átütést és szórásképet elemeznek, minek hagyták benn az artikat. Fuck logic.
  • Sherman0070
    Ez a sandbox jó valamire egyáltalán? :D
    Most van bent néhány tierX azt a WG-nek ez a hatalmas balance-hoz fűzött segítsége? :D
  • joe662
    Kàr,hogy nekem a szerver vàltàs nem opció.Hiàba lakok az Eu2-töl 90km re,ott a.ping 230 környéke,bàr az 1es se sokkal jobb 90-120:-(
    De érdekes mert akàr hovà pingelek Eu-ban 40-60 körúl van, csak itt a jàtéban ilyen sok.
  • ROMOTO
    Nekem is jött, szép kis US utótaggal nyomom most először zöld pinggel...
  • Lokker
    Vagy válthatsz szervert és megoldódik a problémád. Esetleg hagyod az egészet a kecibe és megnézel egy jó filmet inkább. :)
  • xotyi
    A legjobb ha egy épp a pályára totálisan alkalmatlan tankkal beragadsz egy térképre, de Te csak azért is le akarod már duplázni:D pl:WZ-120 és Sand River :D
  • Sherman0070
    Annyi, hogy lesz egy külön jelszavad a homokozóhoz.
  • joe662
    Én is kaptam
    De mi ez a jelszavas téma??
  • Sherman0070
    Srácok. Ti kaptatok a homokozóra invite-ot?
    Nekem játékon belül jött egy üzenet, hogy kaptam.
  • joe662
    Beragadó map,az meg micsoda
    De legalább tornyozni lehetett.
  • Tessellia
    Nem tudom mi bajotok az MM-el.

De ez a leosztás is mókás meccset ígért.

• asolyom
    Szerintem még jobban, mint a gold ammo nerf.
  • xotyi
    Így van, de egy MM fix is ráférne a játékra:)
  • Kryon
    Írták, hogy a sandboxon szélsőségesen lehúzzák/feltolják a paramétereket, nem kell pánikolni. Ha a goldlőszernek alaposan lecsökkentik az alfáját, és kevésbé bosszantóvá teszik az artyt, akkor én már elégedett leszek.