World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legegyértelmübb szitu pedig: ha valaki jó ütemben jön ki a szikla mögül, hogy rám lõjön (ugye a láthatóság vizsgálat "gyakorisága" miatt) már csak akkor veszem észre amikor visszafelé mozog a szikla mögé.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
neked is, meg persze mindenkinek :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Alakítsunk klánt, Wittman néven szerintem nyerõ lesz, ha le nem tiltják.Mary XMas
A német doktrína az volt, hogy haladtak (a parancsnok kereste a célpontokat), megálltak, céloztak, lõttek, majd továbbindultak. Vagyis rövid megállásos tüzelés taktikája.
A szovjeteknél 1942-ben maga Sztálin parancsolta meg, hogy menetbõl tüzeljenek (feltehetõen valami hozzáértõ megmagyarázta neki, hogy az álló harckocsi könnyû célpont, oszt jól összehozták ezt a csodás taktikát, hogy ezt elkerüljék...), még a Kurszki csatában is így harcoltak a szovjet harckocsizók jelentõs része. El lehet képzelni, hogy milyen találati arányuk lehetett... 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
de nem is ez a lényeg, hanem, hogy sok esetben menetbõl lõttek és nem nagyon álltak meg a német tankok piknikezni, elvégre támadtak (visszafelé már más kérdés), a támadó csapat dolga, hogy menjen és így nem mindig ott kezdeményez harcot ahol szeretne. A németeknek (gondolom a többi nemzetnek is) volt doktrina arra, hogy hogyan bontsák fel és rendezzék át a páncélosok a támadó alakzatot különbözõ harci helyzetben. Ezzel csak arra utalok, hogy nem kempeltek.
I met God. She's black
Jelenleg a láthatósági rendszer olyan, hogy adott esetben egy JSz-1-es 150 méterre tõlem ha megáll a nagy pitypangos mezõ kellõs közepén (vagyis semmi bokor vagy fa, vagy akármi, ami eltakarhatná), de neki van 4 fõs személyzete camouflage skillel és álcahálóval, akkor bizony el fog tünni. Kész, vége. Akárhogy forgatom az összes tornyom és periszkópom, nem látom meg. Pont. Ez úgy, ahogy van, marhaság.
A másik fele, hogy ha valaki egy bokorból folyamatosan lõ, akkor a valóságban ugye tetemes füst és porfelhõt verne fel. Itt semmi ilyesmi nincs modellezve, és sok esetben egyszerûen nem lehet meglátni hol van.
de szerinetem nem sokat, mert vica verza él a dolog, te is el tûnsz a másik elõl, akkor mi is a gond.
Mindössze annyi, hogy emiatt jelenleg bokrokban bújkálni iszonyatos elõny. Ha pedig az ellenfél is, és én is úgy döntünk, hogy az indulóhelyen mélyen beásuk magunkat a bokrok mélyére, akkor azt állóháborúnak szokták nevezni. Ez az, ami miatt hosszú ideje panaszkodik mindenki itt is, és a hivatalos fórumban is a láthatósági rendszerre...
Ennél egyértelmûbben már nem tudom leírni. 😊
A jelenlegi rendszer rossz, nem mûködik megfelelõen. Ez pedig nagyban csökkenti a játék élvezeti értékék... 😞
Továbbá azt sem értetted meg, hogy miért hangsúlyoztam ki a különbséget a nehezen észrevetehõ és a nem látható között.
A te példád a valóságban az, hogy megyünk egymás fele 150 méterrõl, akármilyen kicsi is az a periszkóp, van rá esélyem, hogy meglássalak.
A játékban viszont 150 méterre állsz, akkor egyszerûen nem veszlek észre, akárhogy is nézlek. Ez pedig óriási különbség.
Ha elolvasod a láthatósági rendszerrõl irt szösszenetet, akkor ott le van irva mi a koncepció, és az szerintem teljesen korrekt. A legnagyobb probléma jelenleg a bokorban bújdosás miatt van - mielõtt "fixálták" a teleport bugot, ha vki pl lõtt a bokorból, szinte egybõl láthatóvá vált, ha mozgott akkor is nagy volt a felfedezés esélye, és mondjuk ha megállt vki, kb 5 sec kellett mire eltûnt.
Most mi van?
- a lövés nem töri a camo-t
- ha valakit trackelnek, instant eltûnik
Ez igy szar. Reális vagy nem, szar, mivel a kempelést erõsíti, nagyon durván.
Miért is nem a már széria T-54 került be a játékba? 😄
Jó ez a játék és majdnem igaz, némelyik bug nem tökéletes , de aki jól játszik nyer, ha támogatása van, ez a játék tök KIRÁLY szerintem.
Ne védjük már a játék egyik nyilvánvaló hibáját azzal, hogy a valóságban ekkoriban nehéz volt felderíteni egy harckocsit. 😊
Nem volt ilyenem se, csak olvastam az összehasonlítást, de többen úgy hozták ki, hogy több tekintetben hátrányban van a T30 a neki megfelelõ tankokkal összehasonlítva.
Más európai irodalomban meg 100mm (pontosabban 97mm) szerepel.
Orosz csúsztatás megint?!
Ez egy bug, egy rosszul mûködõ rendszer.
Megjegyzés:
Az elsõ T-55 változatnak (Objekt 155) az M1949/M1951-eshez hasonlóan egy darab, az orra rögzített géppuskája volt még, a koaxiális géppuska mellett. A késõbbi T-55-ösökrõl ez már hiányzott.
De SW után kipróbálom én is 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Szóval a T29 mindenképpen best buys, farmoló tanknak sem utolsó.
De itt újra kezdheted és élvezheted a gamet.
Ez egy árkád mmo lövöldözõs game ... Szerintem a T72-es parancsnok is igazolná, hogy a valóságban a puszta közepén nem tûnik el egy 70 tonnás tank ... És nem bújik el egy félméteres csipkebokor mögé ...
Valamint ha egyszer megvan a cél, akkor egyszercsak nem tûnik el ...
Ezért anyázik mindneki ... Az oké, hogy egy jól elbújt és álcázott valamit nehéz észrevenni ... de egy robogó nehéztankot gondolom nem az ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ha ezt lemoddelezték volna a készítõk az elsõ találat után, elmégy a harry potterrel játszani.Úgyhogy a halálbokrok a láthatatlanság, nem tudom honnan lõttek, valódi történet, ez így volt sajna.
Amikor teljesen kigurultam, akkor kaptam be párat, de addig MINDEN lepattant. Imádom, ez az én amerikai T-54-esem 😄
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius