World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Ez még használható is, ha modellezel.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
http://game.worldoftanks.com/encyclopedia/ussr/AT-SPG/object-704
+ Wikipédia + Netes találatok.
Akkor is ki fogom szedni 2-3 lövésbõl. (ez már sok 1 TD-hez nekem)
Én mindenhez szembõl teszem oda magam ............ de ez most aggaszt nagyon. Most fordult elõ életemben az, hogy féltem kibújni a kis odúmból 1 tankhoz. De megtalálom a módját hogy kinyírjam a kis szarházit szembõl. Csakazértis !! 😄
egy turbo de nem kell félni tõle,ugyan ugy kivégezhetõ mint a JT csak szembe ne álj vele,fõleg ha nem sérült
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
a kis STUG is 15% nyom rajtam az ISU 152 volt ,hogy 55%-ot, a 704-et 60%-ról lõttem ki hátulról,csak szembõl kemény, de ha volt már találat szembõl rajta, és kb 45%-on
van ,ugyan oda kell lõnöm(IS4) és már csak nézi a hátralévõ játékot.
mindenki szipiszupi vastag tankját lealáznák a géppuskás! repcsik
Top German Tank Killers...
1 Oberst Hans-Ulrich Rudel 519+ tanks 11 Air to air Kills
2 Ofw. Anton Hübsch 120+ 8 kills
3 Hptm. Gerhard Stüdemann 117
4 Ofw. Alois Wosnitza 104 2 kills
5 Lt. Jacob Jenster 100+
6 Hptm. Hendrik Stahl 100+
7 Lt. Anton Korol 99
8 Oblt. Wilhelm Joswig 88
9 Oblt. Max Diepold 87
10 Lt. Wilhelm Noller 86
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Csalásnak tartom azt a tankot.
A JT-bõl SZÓ SZERINT a fél életet leveszi szembõl 1 lövéssel. Kibaszott nagy geciségnek tartom azt a dög gépet. Persze hogy ruszki tank és a legjobb a játékban. Hogy rohadnának meg.
Írni fogok ezeknek a vörös geciknek hogy rasszizmus amit a német, illetve amcsi tankokkal mûvelnek. A sajátjaikat meg tolják ezerrel felfele.
Amúgy imádom a Tigrist. Messze a legjobb tankom eddig. 😊
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Adjak 1 camo, 2-2 repair és firefight?
Azért nincs olyan mimóza lelkem 😊
Jó éjt all, és boldog karácsonyt!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ezzel az idióta lyukkal példálózol, meg hogy 150 méterrõl mekkora egy tank ... Nem érdekes ...
Vágjál ki szépen kartonpapírból egy 5cm x 10cm-es lyukat, menj ki vele a teszkóparkolóba , és ha csak a mozgó autókat látod, mert ami leparkol az eltûnik, akkor igazad van ...
Ha tele lesz a parkoló álló autókkal, még akkor is ha lyukon keresztül nézed, akkor nincs igazad.
Én befejeztem. Jó éjt all 😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Szídjuk inkább együtt a csíter orosz, amy tankokat :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
<#whatever>#whatever>
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Ha meg valóság: láttál már élõben tankot? Egyszerûsítsük le a dolgot: Láttál már élõben UAZ-t? Az kicsi, csendes, mégis észreveszed ha ott bújkál a bokorban, vagy elrobog melletted 50 méterre.
Hát akkor ezek?
Pedig ezek pici tankok! (Segítek: nem férnek el egy csipkebokorban)
Ha magát a problémát sem érted, akkor miért kötöd az ebet a karóhoz?
Leszarom, hogy a bug oda-vissza él ... a hint-ek között is ott van - lövéskor felfeded a pozíciódat ... Na ez nincs így ... Javítság ki, mert jelenleg a legidegesítõbb dolog a játékban ...
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Városban szinte semmi nem látszik nézd.meg.
Értem...
Mindezt a mai, gyérfûstû hajtótöltetekkel és füstelszívóval (bár helyesebb lenne füstkifújót mondani) felszerelt 120mm-es L/55-ösbõl.
De tényleg nem értek hozzá, inkább csendben is maradok... 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!