World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Elküldtem hátha még nincs meg.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

popey8
Majd elfelejtettem: Boldog és Békés Karácsonyt mindenkinek!

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

popey8
Csináltam egy hülyeséget. A patchelés után felraktam a magyarítást, de már nem jó. A biztonsági mentést meg elfelejtettem. Lenne vki olyan jó és feltöltené nekem vhova az (LC_MESSAGES) nevû mappát + persze a tartalmát is😊, angol verzió kellene.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

http://www.the-blueprints.com/
Ez még használható is, ha modellezel.

Ha valaki szeret tankos rajzokat nézegetni, találtam egy ilyet.

T-32

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Persze hogy nem tudta... mindig volt elõtte egy IS3as akire lövöldöztek az ISUk amig õ nyugodtan öldögélte a biztonságos hátországból az ellenséget 😊

Te figyelj már.... UGYANAZ a löveg van rajta, mint a sima isun, a 152 bl10. Mivel kifarmoltad a jagdtigert, gondolom találkozál már isuval... lol.

Értem mire gondolsz - igazad van, oda vissza él. Viszont azok akik nem szeretik a bugot, tipikusan azok az emberek akik támadni szeretnek. Márpedig ez a bug a védõknek jobban kedvez, tekintve hogy jelenleg a bokrok még nem mobilak, igy nem segítenek a támadóknak.

No Jó éjt megyek elteszem magam,holnapra.
Ez a beszéd meg lesz az elleszer.
Achmed927
Elkezdtem tanulmányozni a kis gecit:

http://game.worldoftanks.com/encyclopedia/ussr/AT-SPG/object-704

+ Wikipédia + Netes találatok.

Akkor is ki fogom szedni 2-3 lövésbõl. (ez már sok 1 TD-hez nekem)

Achmed927
Hát én eddig semmitõl sem féltem. Fõleg nem szembõl. Nem vagyok az a fajta aki bújik.
Én mindenhez szembõl teszem oda magam ............ de ez most aggaszt nagyon. Most fordult elõ életemben az, hogy féltem kibújni a kis odúmból 1 tankhoz. De megtalálom a módját hogy kinyírjam a kis szarházit szembõl. Csakazértis !! 😄

Nekem a JT-rõl is lepattan 5 bõl három de már tudom hol kell lõni,biztos hohy a 704
egy turbo de nem kell félni tõle,ugyan ugy kivégezhetõ mint a JT csak szembe ne álj vele,fõleg ha nem sérült
Nekem a gondom nem is az ágyújával van, hanem azzal, hogy 5bõl 3 lövés lepattan róla.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Igen, a HE lövedékek ellen Qjó, de számít az AP ellen is.
Ne aggódj,IS4-em van a JT is levesz 40%-ot belõlem, az is3 is félõs a T30 is odavág
a kis STUG is 15% nyom rajtam az ISU 152 volt ,hogy 55%-ot, a 704-et 60%-ról lõttem ki hátulról,csak szembõl kemény, de ha volt már találat szembõl rajta, és kb 45%-on
van ,ugyan oda kell lõnöm(IS4) és már csak nézi a hátralévõ játékot.
I.C.ram
rétegelt páncél alatt ugye a "large spall liner"-re gondolsz?
Ammo rack és plusz rétegelt páncél mindeféle képpen
noname23
aszem szépen bebaszna ha realizmusból csinálnák meg
mindenki szipiszupi vastag tankját lealáznák a géppuskás! repcsik

Top German Tank Killers...

1 Oberst Hans-Ulrich Rudel 519+ tanks 11 Air to air Kills
2 Ofw. Anton Hübsch 120+ 8 kills
3 Hptm. Gerhard Stüdemann 117
4 Ofw. Alois Wosnitza 104 2 kills
5 Lt. Jacob Jenster 100+
6 Hptm. Hendrik Stahl 100+
7 Lt. Anton Korol 99
8 Oblt. Wilhelm Joswig 88
9 Oblt. Max Diepold 87
10 Lt. Wilhelm Noller 86

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Achmed927
Nemkicsit.

Csalásnak tartom azt a tankot.

A JT-bõl SZÓ SZERINT a fél életet leveszi szembõl 1 lövéssel. Kibaszott nagy geciségnek tartom azt a dög gépet. Persze hogy ruszki tank és a legjobb a játékban. Hogy rohadnának meg.
Írni fogok ezeknek a vörös geciknek hogy rasszizmus amit a német, illetve amcsi tankokkal mûvelnek. A sajátjaikat meg tolják ezerrel felfele.

I.C.ram
az utolsó motor upgrade még hiányzik, utána fullos lesz, és jöhetnek rá a kiegészítõk. Szerintem rakok rá egy töltési idõ csökkentõt, egy +5% skilles cuccot meg weapon racket.
Miért is.
Nekem is megvan sose adom el az egyik legjobb tier, néha nagyon szarul megy vele, de átlagban a 10-15k hozza tisztán és még néha IS3-I VK4502,-Õt is lealázok, no mondjuk ritkán, de a KT-t körbetáncolom, és az összes IS4 alattit is ha van legalább 60% hpm
Szerintem mester már csak húzza az agyatokat , vagy tényleg nem bírja felfogni...(nem tudom eldönteni, melyik a jobbik eset)<#falbav>

I.C.ram
Kissé... 2 lövésbõl kiszed Tigrissel... (szembõl)

Amúgy imádom a Tigrist. Messze a legjobb tankom eddig. 😊
Az az Object 704 mintha picit OP lenne..<#idiota>

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Dönts el én 2 repair és 2 camu mert volt álcahálóm, de ha visszanézed az elõzõ kommenteket, dönts el
I.C.ram
De akkor mindenkinek repairt válasszak?
Ha mindenki 100%-on van mindenkinek külön külön választhatsz, akár akkor is amikor az egy egy ember eléri a 100%-ot
I.C.ram
Mindenkinek? Vagy csak az egész legénységnek tudok skillt választani?
Szia elõsször repair
I.C.ram
Lassan elérik a 100%ot a legénységem. Milyen skillre érdemes adni Tigrissel?

Adjak 1 camo, 2-2 repair és firefight?
DummyBoy
Nem a megbántásról van szó, hanem anélkül kötöd az ebet akaróhoz, anélkül hozod fel a realizmust, és anélkül vitázol velünk, hogy elolvasnád amit írunk ...

Azért nincs olyan mimóza lelkem 😊

Jó éjt all, és boldog karácsonyt!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Csak még egy, itt röhögök, mert látom magam a tesco parkolóban egy kartonpapírral, amin, egy 6x10cm lyuk van, és behívnak vacsorára meg, el is visznek a mentõk, soha többet nem lesz semmi gondom juhééééééééééé.
Jó éjt neked is nem akartalak megbántani, csak nekem ez a véleményem de lehet, hogy neked van igazad, elvégre karácsony van. bocsi ha túl erõszakos voltam nem ált szándékomban.
DummyBoy
Próbáld ki ... Tudom, hogy nem foglak meggyõzni ...

Ezzel az idióta lyukkal példálózol, meg hogy 150 méterrõl mekkora egy tank ... Nem érdekes ...

Vágjál ki szépen kartonpapírból egy 5cm x 10cm-es lyukat, menj ki vele a teszkóparkolóba , és ha csak a mozgó autókat látod, mert ami leparkol az eltûnik, akkor igazad van ...

Ha tele lesz a parkoló álló autókkal, még akkor is ha lyukon keresztül nézed, akkor nincs igazad.

Én befejeztem. Jó éjt all 😊

LeonSilver
lol

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Errõl jut eszembe meg akarom venni a T29-et Full-on jó lesz vajon?
Nincs mit!

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

tényleg hadjuk, valakinek jó, valakinek nem, ennyi.

Szídjuk inkább együtt a csíter orosz, amy tankokat :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Ez nem igaz.de kössz.
Nem most kezdtem, de nem is ez a lényeg. 1kmx1km-es pályán ezek apróságok csak gondolj bele 500 m-rõl egy air 300 is csak egy hangyafaszni.Nem gyõzõl meg egy 2,60x4,60cm tank 150 méterrõl is csak egy kis piskóta.Nem tudod elfogadtatni velem a láthatósági BUG-ot ez igy jó. Azon a kis lukon keresztül egy házat is nehéz észre venni nem még egy tankot amelyik esetleg még mozog is.
Szerintem fejezzétek be. Nincs értelme. Jobban tud minden a Mester!
<#whatever>

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Ez is a legszarabb tank 1,5mp gyenge füst. A kis lukon a másik tankból pitét ehetsz közbe és észre sem veszed. Mi is van? BUG Oda-Vissza mindkét ellennek jó ez.
DummyBoy
Gyanítom nemrég kezdted ezt a játékot ... tojjad még egy kicsit ...aztán térjünk vissza ezekre a dolgokra.

Ha meg valóság: láttál már élõben tankot? Egyszerûsítsük le a dolgot: Láttál már élõben UAZ-t? Az kicsi, csendes, mégis észreveszed ha ott bújkál a bokorban, vagy elrobog melletted 50 méterre.

Hát akkor ezek?

Pedig ezek pici tankok! (Segítek: nem férnek el egy csipkebokorban)

Ha magát a problémát sem érted, akkor miért kötöd az ebet a karóhoz?

Leszarom, hogy a bug oda-vissza él ... a hint-ek között is ott van - lövéskor felfeded a pozíciódat ... Na ez nincs így ... Javítság ki, mert jelenleg a legidegesítõbb dolog a játékban ...

na új rekord: lerammeltem egy ISUt oldalról és merõlegesen 3 egymás utáni skuló lepattant az oldaláról, ezek az orosz tankok olyanok mint egy csoda.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Akkor is azt mondom,ez a BUG így most jó. Oda-vissza él és ez jó.Vagy nem?
Keressél egy tigrisI. vagyII., vagy T-34 felvétel, 1 mp belül minden eltünik, a tigriseknél 0,3-0,5 mp és semmi nem látszódik, természetesen a tereptõl függõen.
Városban szinte semmi nem látszik nézd.meg.
[NST]Cifu
Tetemes füst és porfelhõ már régen nincs, maximum lángcsóva(torkolattûz 0,3 mp-ig és utána néma csönd, és ez volt 1944-45-ben is. ha nem láttad abban a pillanatban honnan lõttek, utána már hudini sem tudta megmondani villámlott, vagy tüzijáték volt.

Értem...

Mindezt a mai, gyérfûstû hajtótöltetekkel és füstelszívóval (bár helyesebb lenne füstkifújót mondani) felszerelt 120mm-es L/55-ösbõl.

De tényleg nem értek hozzá, inkább csendben is maradok... 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

én megértem, csak sûrûn vagyok a rosszabbik végén :-)