World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Achmed927
Na de még 1 dolgot nem értek.

Találkoztam már 1 vs 1 -ben SU, ISU -val. Egyik sem ,,lopta" el a fél HP-mat. Mióta benn van ez a Object .....-ar azóta az az 1 tank képes rá.
Nem hiszem hogy játékos függõ lenne, hogy hova lõ szembõl, mert nem láttam a csövén, hogy keresgélne rajtam valamit. Soha nem tapasztaltam ilyet.

De végre rájöttem mi hiányzik: lammaer és társai. 😄 Kell golyófogó és kilövöm sec perc. 😄

Achmed927
SZívesen ! 😄

Achmed927
Akkor félrelestem. Nah mindegy: akkor is utálom !!!

[NST]Cifu
Megtennéd, hogy errõl a meglehetõsen alpári nyelvi szintrõl egy picit leakadnál? Normálisan is ki lehet fejteni a mondandód, és talán nem mocskolná a topicot esetleg. Köszönöm!

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Te ember!Direkt csinálod?
NINCS SEMMILYEN ÚJ ÁGYÚ!
BL/10 152mm hosszúcsövû löveg.Ez van mind a 2 gépen!Az ISU-n is meg az Objeckt-en is!
750 hp az átlagsebzése.Ez nem lesz nagyobb csak azért mert az Objeckt-be kerül át a löveg!

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Achmed927
Persze hogy tudom hogy alapból a sima ISU ágyú van rajta. De attól én nem fosok annyira. Az új ágyút tartom geci nagy csalásnak. Fél életemet bassza meg az anyja már.

"A StuG III. külön besorolást kapott, max. Level 6-os csatákba kerülhet, vagyis Tier VIII.-asok ellen. "

Jó, de ez a specifikáció alapján nem bug, hanem WAD (Works as designed).

Tuvok
KT-ban vagy Ferdiben ülve tényleg "normális" lenne, de én Babettával mentem Harley-találkozóra .

[NST]Cifu
Még mindig túlzó kiejelnteni, hogy a patch egy dilettáns kamu fos, a készítõivel együtt ? 😊

Kéretik rámutatni, merrefelé állított szerény személyen olyasmit, ami ezt megkérdõjelezi. Emlékeim szerint én ugyanis ilyet nem tettem. 😊

Ezt meg csak a dolog kereksége érdekében 😊

Itt én csak max. Tier VIII.-asokat látok, tehát ez egy teljesen normális LvL6-os csatának tûnik...

Tuvok
Óó, ezért azért megkövetem magam, hisz Tier 8-asok ellen ugye van már esélyem ... 😊

Tuvok
Ezt meg csak a dolog kereksége érdekében 😊

Tuvok
Inkább a "nem túl alapos" bántja a vulkáni önérzetem, én mindig a tapasztalataimra hagyatkozom, nem holmi humbug kamu papírformákra

Tégy úgy, de ha a logikám nem csal, fél órán belül lesz kép Tier 10-esekkel is 😊

Még mindig túlzó kiejelnteni, hogy a patch egy dilettáns kamu fos, a készítõivel együtt ? 😊

[NST]Cifu
Lehet már túl erõs, és nem kellett volna a Tuvok uras beszólás? 😄

Én ugyan azt mondtam, hogy te linkeld be a hiv. fórumra, de akkor megteszem a nevedben. 😊

Annyi ellentmondás,mint ezen a fórumon van,még a bibliában sincs.
Gyakorlatilag nincs olyan téma,amirõl ne lehetne 2 teljesen ellentétes bejegyzést olvasni.Ha valaki venné a fáradságot,és kigyüjtené ezeket,akkor érdekes eredmények jönnének ki.
1-2 példa.
pro.A KT ilyen szar meg olyan szar.Mindig lesérül a modul,meg meghalnak a kezelõk!Bezzeg az IS-3 op mert Orosz!...
kontra.Én semmitõl se félek a KT-mmel.Simán kinyírom az IS-3-at meg a JT-t meg a pék faszát is!...
Az IS-3 milyen szar!Bárki kilõ,én meg nem tudok sebezni senkit!...
(Ugyan ilyeneket lehet olvasni szinte bármelyik,a játékban szereplõ géprõl.T-44,Panther,Tigris I,IS stb stb) a szerzõ.😄
pro.Lehetetlen támadni!A sok kempelõ noob szétszed egybõl a halálbokrokból!Semmi esély egy normális támadásra!...
kontra.A kemper csicskák mindig beszopnak!Miért nem veszik már észre,hogy a campelés egyenlõ a halállal?Letámadják õket és 2 perc alatt kinyírják az egész bandát!...
pro.Simán lealázom az ISU-t.A JT sokkal jobb!Ha eltalál akkor is marad annyi hp-m bõven,hogy simán kinyírjam!...
kontra.Bazmeg milyen OP ez az Object704!Nem igaz,hogy egy lövésbõl leviszi a fél hp-mat!...
(Az Object 704 és az ISU egy és ugyan azt a BL/10-es löveget használja!)a szerzõ.😄

És majd most fog jönni,hogy persze mert ezek mindenki egyéni véleményei bla bla bla.
De akkor most mi az igazság?😄

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Tuvok
Te meg ne szerkesztgesd utólag a hsz-ed 😊

hm ?

Traki volt és csak egyszr, de akkor is mókás volt. 😄

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

[NST]Cifu
Azt kell mondjam, hogy Vulkáni létére nem túl alapos, kedves Tuvok úr! 😊

Nézd csak meg annak a táblázatnak az alját (vagy alulról kezd el nézni, alulról a harmadik ami érdekes lehet)... 😊

A StuG III. külön besorolást kapott, max. Level 6-os csatákba kerülhet, vagyis Tier VIII.-asok ellen. Papíron... 😊

Tuvok
Oké, ma is lehet tolok vele pár kört .
9-eshez miért nem ? A 7-es oszlopban a Tier 5 TD és 9-esek közt van átfedés .

[NST]Cifu
Elviekben e szerint nem kerülhetsz be nem hogy Tier X., de Tier IX. ellen sem. Kivéve, ha platoon-ban vagy, mert ilyenkor a legerõsebb kutya számít, az õ értéke van figyelembe véve.

Ha még is van ilyen, screenshot, és ide postold be.

a matchmaking jelenleg egy kalap szar (remélem csak átmenetileg) mert minden !harmadik! csata az így fest: nálunk toptier: 2 p2 ellenségnél 2 is4, figyelembe véve, hogy mindkét tank 0-30 gyorsulása ugyan az, a többi statot meg hadjuk, így vicces. :-)

Szerintem a P2 (csak a max ágyú és max motor hiányzik) egy közepes IS-t esetleg egy full tigrist tud leverni a 70 tonnás IS7 lényegesen agilisebb nála :-(

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

MS-1-el X-esek közé???

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

pedig kerültem már be platoon nélkül is... vicces volt 😊

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Ja, viszont ez a company mód, tök vicces. Két csatából bevágott olyan csapat ellen, hogy szinte egyik tankjuk ellen se volt esélyünk. Maus-ok, IS7-et, IS-4ek, nálunk meg max KT meg IS3. Aha...jó lesz ez így. Credit pazarlásra, statisztika rontásra jó. Másra nem igen.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nem kellene túlozni MS1 és Leichtetraktor csak platoon-ba kerülhjet be X-esek közé

noname23
persze ha ez mûködne is még mindig bepakol loltraktort meg ms1et vagy lee-t stb akiket nem kellene tierX-esek közé

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Az én kedvencsem az volt mikor az orosz serven jáccotam a t32-mel(usa, ,kivolt maxolva). Nyomulok elöre, közben meglátam egy Bt 7-est, azt mozgás közben megcéloztam, rálötem, lepatant a lövedékem, akkor majdnem doptam egy hátast a fotelembõl 😄 annyira meglepõtem hogy megáltam a tankommal és szétlöt az ellefél tûzérsége, és én közben nézem amint a Bt 7-es megy 100% vigan tovább, én meg roncsként 0%-on 😄
Vki ezt übereli?😄
LeonSilver
Én meg hivatásosként (lövész dandár egyik századánál szakaszparancsok)nem egy lõgyakorlaton voltam illetve sokszor voltam lõgyakorlat-vezetõ. Minek vitatkozzak vele? Inkább csak röhögök rajta 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Nekem volt olyan, hogy object 704 rám lõtt (kv-ra) és lepattant aztán kapott a kályhacsõbõl 😄 biztos anyázhatott...
(Mondjuk egyébként nem jellenzõ, hogy a kv-ról bármi is lepattanna)

Tuvok
Ahogy értelmezem ezt, a Stug nem kerülhetne Tier X-es ellenfelekhez, tegnap viszont játszottam IS-7 és Maus ellen is . Most akkor ez hogy van ?

Ha nem menne akkor a link:
balance
Ami érdekes volt ebben, hogy elõtte a sivatagos pályán a T-44-el szembõl 2 lövés is egymásután lövésenként 15-20% körül kapott le belõle. Itt pedig szegény IS-4 2 vagy 3 lövébõl 0% százalékot szedett le mielõtt meghalt.

Ja és egy tegnapi balance:

Na, ki nyert? 😄
Ulvar
5 méterrõl tegnap rálõtt elõttem egy IS4 egy objekt 704re lepattant...néztem tátott szájjal 1 lövés volt az IS4...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Tudom, csak kicsit érdekes😊

Csak szólok, hogy nem én terveztem a rendszert, csak válaszoltam a kérdésre ... azt, hogy miért van így, azt passzolom, de ez a "hivatalos" magyarázat a "critical hit" legénységi felkiáltásra.

\"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni.\" WoT: Verghaust

Igen, ugyanis két lövésbõl darabokra kellet volna robbania ehelyett, nyolc lövés kellet, amibõl hat felesleges volt.

Várjál, Object 704? Túrót, SU-152 , háromszor lövök rá, háromszor pattanok le, vagy 5-6 méterrõl. Milyen lehet a Object 704?

Tankcsapdák, tegnap Lakewille, templom vagy mi. Falnak vetett háttal, ott áll egy Ferdinand. Gondoltam oldalba támadom, de nem tudtam, mert a semmiben megakadt a tankom, és se elõre, se hátra. A Ferdi meg szép komótosan megfordult, becélzott, és megölt. Érdekes dolgok ezek.

Értem, és bekopogott az ajtón úgy ment be? vagy hogy nulla a sebzés?😊

Hat ezer creditért kilõtted a fél legénységet, hát kell neked ennél több? 😄

A T32 nehéztanknak lehet hogy nem csak a +20%-os páncélzatát vették el, hanem a lepattanás esélyét is csökkentették (amit megkapott a T-54 és az Object 704 😄 ). A testet szembõl érezhetõen könnyebb átlõni. A 105 mm-es ameriaki ágyúval 200 méterrõl 4-bõl 3-szor átvittem. Az én T32-esem is gyakrabban lövik át szembõl.

Himmelsdorfon és Ruinbergen pedig láthatatlan tankcsapdákat építettek be. A két pályán összesen 4-szer akadtem bele valami láthatatlan texturába. Plusz vannak olyan 20 cm magas törmelékkupacok amin már nem bír átmenni egy harckocsi.

Nagyon megszaporodtak az olyan találatok amik elvileg kritikusak de nem sebeznek. Hát ez valami undorító. Számomra az új csodatank a KV-3. Volt hogy 4-bõl 4 lövés lepattant a homlokpáncéljáról 100-200 méteres távolságról. Pedig 105, 122 mm-essel lövök rá, amiknek 200+ az átütésük. Volt hogy 1 vs 1 csatába egy KV-3 kilõtte a T32-esem. Mondjuk egy lövést kaptam oldalról egy KT-tõl de az csak kb 300 életembe került, a többit a KV-3 szedte le. Ezen annyira meglepõdtem, hogy még káromkodni is elfelejtettem.
Igen? De olyan is van, hogy sebzem mellé a tankot is. De legtöbbször maga a tank nem veszít %-ot. Ami marha érdekes, hogy Ap-vel lövöm, valamelyik manus meghal a tankban, de a tank nem sérül? Hát mitõl halt meg? Megijedt a lövéstõl és szívrohamot kapott?

Az méghozzá csunyán nagy😄

A "critical hit" azt jelenti, hogy kilõttél az ellenfél moduljai közül egyet (lánctalp, rádió, stb.) vagy megsebesült a legénységének valamelyik tagja.

\"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni.\" WoT: Verghaust

Volt, hogy vagy hatot lõttem egy sérült KV-ra, mind talált, közvetlen közelrõl és NULLA százalékos sebzés. Azt hittem sírva fakadok. Hat lövés, az hat ezer credit, és semmi értelme nem volt.

Azt hittem ez mindenkinek egyértelmû😄

De nem azt nem értem, hogy miért van? Mi ez bug?

Ezzel nem vagy egyedül, nincs is frusztrálóbb amikor bal klikkenként 1000 creditet fizetek, és 3 telitalálat valami low tieren pusztán csilingeléssel jutalmaz, 0%ért. Külön öröm amikor még a lánca se esik le, de azért csilingel.

[NST]Cifu
Ne érts félre, azt már korábban mondtam, hogy az, hogy critical esetén nem vesz le a hp-ból, az hülyeség szerintem is. 😉

De most tényleg, hogy van ez, hogy mondja a legénység, critical, és semmi sebzést nem érek el? Tuti nem festék patronnal lõttem, mint Kelly-ék. Gyakori és bosszantó dolog.

Épp most megy a film plusszon 😊

Ezt a szinkódolást én nagyjából ignorálni szoktam ha nem közvetlen közel állok a célponthoz. Egyszerûen azért, mert az ágyúk szórnak mint az állat, ugye amikor az egész tank belefér a célkörbe, hiába centizgetném én hogy megkeressem azt a pixelt ami zöld, ha egyszer gyakorlatilag bárhol becsapódhat az a lövedék.

CSak vigyorogni szoktam, amikor reklamálnak az emberek hogy igy volt zöld meg úgy volt zöld, amikor sniperkedve akarnak kiszedni 😊

Másik dolog, a szinkódolás tudtommal nem veszi figyelembe a lepattanást, pusztán az átütõképesség meg a páncélzat alapján dönt. Úgyhogy simán megtörténhet hogy zöldnek zöld, csak éppen lepattan...