World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A T-34-esek oldalára, ritkábban a végükra raktak hosszabb rönkköket, kb. így:
Ezeket nehéz terepen (fõleg átázott, sáros terepre kell gondolni) láncokkal a lánctalphoz kötözték (keresztben, tehát az egyik vége az egyik lánctalphoz, a másik a másik lánctalphoz kötözve), hogy kievickéljenek valahogy. Iszonyú piszkos meló lehetett mondjuk... 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Mondjuk nem tudom tûzharcban hogy lehetett ezt kivitelezni, de elsõre ez ugrik be. Azt lehet hogy baromság 😊
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
- fegyverzet szempontjából a két tank ugyanaz, mindkettõre a 100mm-es való, a T-44 122ese egy kalap ***, gyengébb mint a heavyik 122-ese, plusz mivel lassú, nem is egy mediumra való.
- a T-44 fenntartása méregdrága: javítási költsége brutális, ráadásul vmilyen oknál fogva, ha egy T-44 megsemmisül, tuti hogy közel full javitást kell fizetni érte. Gyakorlatilag úgy tapasztaltam, drágább fenntartani mint egy IS3-ast.
Ezzel szemben, a T-43 sokkal olcsóbb, simán ki lehet jönni pluszba vele.
- A T-43 mozgékonysága köszönõviszonyban sincs a T-44-el. Hasonlóképpen a T-44 masszivabb jószág, tehát közelharcban a T-44 bõven a T-43 felett van.

Ma láttam egy igen érdekes dolgot: http://vaktermesz.weboldala.net/shot_003.jpg
IvanTB lõtt elõször, de mielõtt még a lövedék oda ért volna, Sigma6 is lõtt.
Akinek van ilyen képe elküldené nekem priviben?
A medve nem játék.
KV3 vs T34 lakeville-n lepattant a frontpáncélomról a lövés mondjuk ez köszönhetõ a szerencsés szögnek én csak a tornyát láttam belõle mert alulról akart belém lõni és a döntött részt találta el.
Met:ha még 1 milla kell mert elköltötted akkor kb a fele lesz meg mert kb20e xp kellett nekem és pont addigra összegyûlt a credit rá
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
A medve nem játék.
Kicsit elkeseredtem amikor megláttam mennyibe kerül 😞
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
de úgy van ahogy mondod páncélvastagság az tényleg nincs hanem biztos a gyenge ágyú a gond csak hát minek írják rá ezt a kamu adatot ha nincs is így:-/
Szerintem csak annyi van vele, hogy van egy lepattanási esély amit tudnak állítgatni. De effektív páncélvastagság szerintem nincs. Az is számít, hogy milyen szintû az ágyú. Alacsonyabb szintû ágyú lövedéke könnyebben pattan le ugyanarról a célpontról, mint egy magasabb szintû ágyú lövedéke. Szerintem egyszerûen lepattannak a találataid, úgy vettem észre, hogy ez a patch óta egy kicsit jellemzõbb az orosz harckocsikra. És megszaporodtak az olyan esetek is amikor átüti de nem sérül.
Szerintem neked olyan peched volt, mint nekem a KV-3 ellen.
Elsõ csata a T-43 gépsárkánnyal. Pagorki: középsõ dombon felfelé megindul 2 darab IS-7. Elõre engedem õket, mert igazi gentleman vagyok. Fordulok rá a dombtetõre, amikor 3 arty plusz 2 darab KT elkezd lövöldözni. Na vajon kire?
Igaz, a két IS-7 megbosszult, nyertünk.
De ettõl még nem értem...
\"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni.\" WoT: Verghaust
de T29-et nem tudom átlõni KV3-al szembõl(didnt penetration)
látod itt derülnek ki a turpisságok a lentibb tierek-nél ahol élesebb a határ vonal nem egy fejélesztett KT vagy IS-3t kell nézni hogy könnyebben átüti.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A Párduc sosem lesz igazi közepes tank (nem elég mozgékony), viszont támogató szerepkörben jó lehet.
Hátulütõje, hogy lassabb, bár talajtípustól is függ. Volt, mikor fel sem tûnt.
Ellentmondások tömkelege, igaz Jeges? 😊
U.I; A T29 végsebessége patch elõtt is 35km/h volt?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Az a baj, hogy 30-nál több nem lesz a vertical speedje és a med része annyiban merül ki, hogy gyenge a páncélzata :-(
Milyen 180 mm-es páncélzatról írsz? Kétlem hogy a WoT-ban le lenne modellezve az effektív páncélvastagság. Szerintem csak annyit kell átütnie a lövedéknek ami az adatlapon szerepel, nem kell számolgatnia a játéknak páncélvastagság dölésébõl adódó effektív páncélvastagságot. Az a becsapódás szögétõl is változna, elég jelentõsen.
Remélem bejelenti akit kilõtt
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Bár nekem nincs különösebb bajom ezzel (KT-t és az egyik 3601-t sebeztem, így elég jövedelmezõ volt), csak az érdekesség kedvéért szúrom be 😊
\"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni.\" WoT: Verghaust
Azt hiszem T-43 lesz belõle, mert ott elég motiváló a T-44-> T-54 útvonal, míg a Panther II nem vonz különösebben.
Azért a 3002DB-t megtartom, mert igen jól kijövünk <#vigyor>#vigyor>
T29 frontpáncélja vs KV3 4bõl 1xse tudtam átlõni a kemény 102mm-t(bezzeg 1 tigrist simán bár igaz az nem döntött) kb100méterrõl vagy kevesebbrõl szvsz megvan legalább az 180mm
Segítség egy szóval: Panther ...
T43 - lassú, gyenge fegyverzet, állandó modulsebzés, átlagosan 10-12k javítási költség ... 3002DB jobb (Ha panterre gyúrsz akkor tudod az milyen ...)
Egy elõnye van: Õ a csúnya Báb, amibõl hosszú szenvedés után ki fog kelni a pillangó: a T44 ...
Úgy vettem észre a peccs után javult egy kicsit, kevesebb modulsebzés és több HP, de még sokat nem mentem vele ... a Peccs elõtt nem szerettem ...
De majd jönnek a többiek és szólnak ha hülyeséget beszélek ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Max a random szólhat bele,némileg nagyítva vagy csökkentve a 750 körüli sebzést.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Közte és a Panther között kellene választanom (az XP megvan mindkettõhöz, de a zsozsó csak egy gépsárkányra elég).
Elõre is köszönöm az esetleges válaszokat!

😊