World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Az a KVra is rámegy, ahhoz nem kell KV3. 😊

A medve nem játék.

XenHai
Köszi!
I.C.ram
1 killre voltam a másik kitüntetéstõl 😞 Pont elõttem lõtték ki az utolsó ellenfelet.
I.C.ram
Imádom ezt a tankot!

[Rush]
Valaki kereste multkor ezt az optikát...

Optic DL

copy them to root of WoT 😛rogram Files\World_of_Tanks_closed_Beta\res\gui\flash

hTTp://ror.hu/

OK, de hanyas kulcsot használtak mindehhez? 😄

[NST]Cifu
Egy kicsit bõvebben nem ártott volna kifejteni. 😊

A T-34-esek oldalára, ritkábban a végükra raktak hosszabb rönkköket, kb. így:

Ezeket nehéz terepen (fõleg átázott, sáros terepre kell gondolni) láncokkal a lánctalphoz kötözték (keresztben, tehát az egyik vége az egyik lánctalphoz, a másik a másik lánctalphoz kötözve), hogy kievickéljenek valahogy. Iszonyú piszkos meló lehetett mondjuk... 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Nekem olyan rémlik, hogy azokat dobálták be a lövészárkokba vagy olyan gödrökbe amiken nem tudtak kapcsiból átkelni.
Mondjuk nem tudom tûzharcban hogy lehetett ezt kivitelezni, de elsõre ez ugrik be. Azt lehet hogy baromság 😊

Cukii
Cifu, a szovjet tankok hátulján a farönk mi célt szolgált? Ellensúly?

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Nos, én a T-43 vs T-44 kérdéseben az alábbi álláspontot képviselem:

- fegyverzet szempontjából a két tank ugyanaz, mindkettõre a 100mm-es való, a T-44 122ese egy kalap ***, gyengébb mint a heavyik 122-ese, plusz mivel lassú, nem is egy mediumra való.

- a T-44 fenntartása méregdrága: javítási költsége brutális, ráadásul vmilyen oknál fogva, ha egy T-44 megsemmisül, tuti hogy közel full javitást kell fizetni érte. Gyakorlatilag úgy tapasztaltam, drágább fenntartani mint egy IS3-ast.
Ezzel szemben, a T-43 sokkal olcsóbb, simán ki lehet jönni pluszba vele.

- A T-43 mozgékonysága köszönõviszonyban sincs a T-44-el. Hasonlóképpen a T-44 masszivabb jószág, tehát közelharcban a T-44 bõven a T-43 felett van.

Egyszerû - bár jóval gyengébbnek érzed magad egy IS3nál, valójában jutalom szempontjából alig maradsz el tõlük, mivel te egy Tier7-es vagy mig az IS3 egy Tier8-as. Szóval, simán kapnak érted annyit (fõleg ha meg is ölnek) mint egy IS3ért, ergó ha lõhetõ pozícióban vagy, lõnek is rád 😊

Hopsz, rég használtam az sg fórumot

Hello!

Ma láttam egy igen érdekes dolgot: http://vaktermesz.weboldala.net/shot_003.jpg

IvanTB lõtt elõször, de mielõtt még a lövedék oda ért volna, Sigma6 is lõtt.

Akinek van ilyen képe elküldené nekem priviben?

DummyBoy
KV-3-ra meg a 107-es 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

a.carkey
Én kihagytam a KV3at. KV1s fele annyiba kerül. Sokkal sem szarabb. Rámegy a 122es.

A medve nem játék.

noname23
dobtam 1 hátast végre vmi mázlim is van
KV3 vs T34 lakeville-n lepattant a frontpáncélomról a lövés mondjuk ez köszönhetõ a szerencsés szögnek én csak a tornyát láttam belõle mert alulról akart belém lõni és a döntött részt találta el.

Met:ha még 1 milla kell mert elköltötted akkor kb a fele lesz meg mert kb20e xp kellett nekem és pont addigra összegyûlt a credit rá

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

a.carkey

A medve nem játék.

Met
Szerintetek melyik lesz meg elõbb a KV3-hoz? 10k XP vagy 1 milla credit?😄
Kicsit elkeseredtem amikor megláttam mennyibe kerül 😞

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

BoneDragon

Stugok bekeményítettek...

noname23
Mindig ezt mondja didnt penetration nem azt hogy bounce
de úgy van ahogy mondod páncélvastagság az tényleg nincs hanem biztos a gyenge ágyú a gond csak hát minek írják rá ezt a kamu adatot ha nincs is így:-/

Pedig a KV-3 barmelyik ágyúja átüti elvileg.

Szerintem csak annyi van vele, hogy van egy lepattanási esély amit tudnak állítgatni. De effektív páncélvastagság szerintem nincs. Az is számít, hogy milyen szintû az ágyú. Alacsonyabb szintû ágyú lövedéke könnyebben pattan le ugyanarról a célpontról, mint egy magasabb szintû ágyú lövedéke. Szerintem egyszerûen lepattannak a találataid, úgy vettem észre, hogy ez a patch óta egy kicsit jellemzõbb az orosz harckocsikra. És megszaporodtak az olyan esetek is amikor átüti de nem sérül.
noname23
Mondjuk most pl:IS tornyát oldalról(90mm) nem bírtam átütni sehogyse szvsz vmi azért kell hogy legyen ezzel a döntött páncélal

Az igaz hogy én tier 9-es ágyúkkal lövöldözök és könnyebben átütöm, de T32-t használok és ha azt kilövik akkor T29-et. De mivel ezekkel vagyok tudom hogy mi üti át õket, és akármilyen meglepõ nem csak tier 9-10-es ágyúkkal lövöldöznek rám. A T29 102 mm-es homlokpáncélját a VK3601 is átüti 100 méterrõl a 8,8 cm L/56 vagy a 7,5 cm L/70 ágyúkkal. T32 ellen ez már többnyire kevés de az amerikai 90 mm-esek, az orosz 107, 100, 122 mm-esek már elegendõek a T32 ellen is. Persze lepattanhatróla a lövedék, de bármi lepattanhat.

Szerintem neked olyan peched volt, mint nekem a KV-3 ellen.
Ezt sosem fogom megérteni...
Elsõ csata a T-43 gépsárkánnyal. Pagorki: középsõ dombon felfelé megindul 2 darab IS-7. Elõre engedem õket, mert igazi gentleman vagyok. Fordulok rá a dombtetõre, amikor 3 arty plusz 2 darab KT elkezd lövöldözni. Na vajon kire?
Igaz, a két IS-7 megbosszult, nyertünk.
De ettõl még nem értem...

\"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni.\" WoT: Verghaust

noname23
Hát épp ez az simán kéne ütnöm (mint más tanknál) azt a 102mm-t
de T29-et nem tudom átlõni KV3-al szembõl(didnt penetration)
látod itt derülnek ki a turpisságok a lentibb tierek-nél ahol élesebb a határ vonal nem egy fejélesztett KT vagy IS-3t kell nézni hogy könnyebben átüti.

kivéve heavy vadászatra (talán a mause az egyetlen ami körül érdemes köröznie), sõt így az üss és fuss is nehezen kivételezhetõ sajnos. Jelenleg ez a tank arra való hogy gyorsan eljusson A-ból B-be egyenes úton és ott kempeljen mint egy orosz td

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Eagle16
Az összes amerikai nehéz tank végsebessége annyi.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
A két legfontosabb 😄

A Párduc sosem lesz igazi közepes tank (nem elég mozgékony), viszont támogató szerepkörben jó lehet.

Ha a T-44 és a T-43 között kéne választanom, akkor az utóbbira tenném a voksomat. Fullos T-43-om van, több lepattanó, masszívabb páncélzat, (papíron szinte ugyanolyan, de gyakorlatilag) pontosabb, erõsebb löveg.
Hátulütõje, hogy lassabb, bár talajtípustól is függ. Volt, mikor fel sem tûnt.

Ellentmondások tömkelege, igaz Jeges? 😊

U.I; A T29 végsebessége patch elõtt is 35km/h volt?

Annyit változtattak a bl10-en, h egy kicsit növelték a minimális sebzést és penetrációt, a maximálisat pedig csökkentették. Na meg a ROF-ot is növelték.

..és ezért a med...

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

a X engine és a X ágyú hiányzik, a többi megvan

Az a baj, hogy 30-nál több nem lesz a vertical speedje és a med része annyiban merül ki, hogy gyenge a páncélzata :-(

Paul, ma késõbb mennék. Nem lesz gond ha 22:00 körül állítok be?

A bemásolt szövegben az volt hogy a +20%-os páncélzatot elveszik tõlük és valóban annyi lesz a páncélzatuk vastagságam, mint amennyit az adatlapon kiírtak. Szerintem valóban el is vették azt a kis tápot, sokkal könnyebben átlehet ütni õket.

Milyen 180 mm-es páncélzatról írsz? Kétlem hogy a WoT-ban le lenne modellezve az effektív páncélvastagság. Szerintem csak annyit kell átütnie a lövedéknek ami az adatlapon szerepel, nem kell számolgatnia a játéknak páncélvastagság dölésébõl adódó effektív páncélvastagságot. Az a becsapódás szögétõl is változna, elég jelentõsen.
Eagle16
A P2-re kifejlesztettél mindent? Mert alap vagy majdnem alap tankot ne ítélj meg így.

Met
Indulásnál egy Whore nevû egyén kilõtte a Bisonunkat, mondván hogy õ utálja az artykat<#falbav>
Remélem bejelenti akit kilõtt

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

DummyBoy
<#hehe>

Tuvok
😊

LSSAHPAUL
Tuvi, megmondnanád végre miért kellenek neked a régi screenshootjaid amiket anno küldtél?

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Bár nekem nincs különösebb bajom ezzel (KT-t és az egyik 3601-t sebeztem, így elég jövedelmezõ volt), csak az érdekesség kedvéért szúrom be 😊

\"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni.\" WoT: Verghaust

Tuvok
Csak neked 😊

na, engem annyira kiábrándított a P2 meg a minimaus, hogy leoval futkározok fel-alá, ugyanolyan gyorsan kilövik mint a p2-õt, de legalább vicces kis tuningkrumpli

Köszönöm szépen a válaszokat!
Azt hiszem T-43 lesz belõle, mert ott elég motiváló a T-44-> T-54 útvonal, míg a Panther II nem vonz különösebben.
Azért a 3002DB-t megtartom, mert igen jól kijövünk <#vigyor>

Miért nem írod meg a könyvedet: Ellenérzéseim az ellentmondásokkal, vagy valami hasonló?
noname23
ne aggodjál nem vettek el semmit az amcsiktól írtam már1x de mind1
T29 frontpáncélja vs KV3 4bõl 1xse tudtam átlõni a kemény 102mm-t(bezzeg 1 tigrist simán bár igaz az nem döntött) kb100méterrõl vagy kevesebbrõl szvsz megvan legalább az 180mm

DummyBoy
Van.

Segítség egy szóval: Panther ...

T43 - lassú, gyenge fegyverzet, állandó modulsebzés, átlagosan 10-12k javítási költség ... 3002DB jobb (Ha panterre gyúrsz akkor tudod az milyen ...)

Egy elõnye van: Õ a csúnya Báb, amibõl hosszú szenvedés után ki fog kelni a pillangó: a T44 ...

Úgy vettem észre a peccs után javult egy kicsit, kevesebb modulsebzés és több HP, de még sokat nem mentem vele ... a Peccs elõtt nem szerettem ...

De majd jönnek a többiek és szólnak ha hülyeséget beszélek ...

Háát a Panther ütõs, de nem egy farmgép, és igazi bálnaként megy az elején. A T43 nekem jobban bejött, a 100as ágyúval el lehet bóklászni, és mivel tier7 annyira még nem is viszi a pénzt. Többet mentem a Tvel mint a Párduccal.
Ha bejössz trainingbe,velem meg exo-val és mind a ketten rád lövünk egymás után,akkor rá fogsz jönni,hogy nincs különbség a kettõ között.Feltéve ha túlélsz 2 lövést.😄
Max a random szólhat bele,némileg nagyítva vagy csökkentve a 750 körüli sebzést.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Egy kérdésem lenne: van valakinek tapasztalata a T-43-al?
Közte és a Panther között kellene választanom (az XP megvan mindkettõhöz, de a zsozsó csak egy gépsárkányra elég).
Elõre is köszönöm az esetleges válaszokat!

Há' megmondtam. Há' nemmegmondtam? 😊