World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eagle16
A T29-esnek véletlenül nem 178mm-es toronypáncélzata volt régebben? Most meg 279mm-ert ír.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Met
Ha most megveszem a KV-ra a V5-ös motort, ami alap motor a KV3-ba akkor annyival olcsóbb lesz a KV3?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

pláne...

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Eagle16
A KT teste oldalt 80mm. 150/80/80

mivel sajna nincsen birtokunkban a csoda képlet ezért arról nehéz lenne vitázni (ugye rögtön jönne "érvként", de az én IS3-mamról semmi nem pattan le, bezzeg a KT), de értelek

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Nem poén: panther már vansatolt egy IS7et, nem tudom milyen ágyúja volt, de belelõtt egy szépet majd az is7 porig égett. Vicces vót. 😊

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Fejlesztve, azért más a képlet tegyük hozzá. De nem is ez a lényeg, mert ezek az adatok csak a papíron vannak így. Például a lepattanás, vagy a modul sérülések esélye, nincs benne a puszta adatokban.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Persze sérült IS7-es volt.

Lakewille-n volt, sérült DB-vel igyekeztem biztonságba menekülni. Látom, hogy egy sérült( 30% nem emlékszem pontosan) IS7 vánszorog, ott a szélsõ kanyonban. Utána fordulok, és megeresztettem egy lövést. Az olyan pontos lövés volt, hogy pont seggbe találtam, és felrobbant.

Van ez így néha, semmi különös nincs benne.

Múlt héten, egy SU-85B kilõtte alólam a KT-t.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nekem is megvan mindhárom....
Én a KTt érzem a leggyengébbnek, nincs igazából semmi amiben veszett jó lenne. ILyen all around tipus.

Az IS3 az döngetõs gyakós, a T32, az meg a kempkirály 😊

na azt hiszem most jött el a pillanat, hogy sok ember magamra haragítsak. Nem az a baj srácok, hogy vitáztok, hanem az, hogy nem tudtok (a szép a szine, szerintem nem op, az nem érv)

stock KT vs stock IS3

HP: 1400 vs 1310
turret: 100/80/80 vs 220/110/110
hull: 150/100/100 vs 110/90/60
dam: 220 vs 390
pen: 203 vs 175
acc: 0,3 vs 0,4 *
DPS: 1971 vs 2168
verts 23 vs 27
s: 28 vs 36

* 500 m-en a szórás kép 1,5 vs 2 = nem releváns

tehát ezek a TÉNYEK,

kedves nem op a ruszki heavy szakértõk, ezen információk birtokába mutassatok rá kérlek, hogy miért is?

Volt alkalmam kipróbálni a 3 tier nyolcas heavy tankot, maxos legénységgel és a ugyanazokkal a kiegészítõkkel (rammmer, stabilizátor, álcaháló).
Õszintén, nem tudok különbséget tenni. Az IS-3-assal jobb támadni, a KT-vel jobb supportolni, a T32-vel pedig valahogy meg kell találni a köztes teret, lehetõleg valami kerítés vagy füstölgõ tank roncsai mögött.

Úgy gondolom ennyiben kimerülnek a különbségek, s ezek maximum akkor tûnnek fel, ha te a KT-vel akarsz közelharcot vívni, vagy az IS-3-mal próbálsz sniperkedni.

noname23
lol technika DB vs is7 <#nevetes1>
ezt nevezik csapatjátéknak
ne dagadjon már annyira az az egó

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Vazze Dantes, egyszer dicsérek meg valakit mert jó játékos, azt az is felháborodik. Magyarok, eh...

Rengeade, én meg nem vagyok Homo, jó? 😊

ne törõdj vele, érti õ csak próbálkozik egy ad hominem-mel hátha bejön :-)

ad hominem: olyan érvelési hiba, amely a vitapartner személyét, tulajdonságait, vagy személyes érdekeit veszi célba, esetleg cselekedeteit, szavait használja fel vele szemben, gyakran elvonva a figyelmet arról, amit a másik fél állít

Írtam én ilyet bazd meg?!

Akkor már inkább a T29. Ugyanaz az ágyú, szinte ugyanaz a turret, de egy tierrel lejebb sorolnak 😊

Eagle16
Szerintem mindkettõ szar és a T32 a legjobb 😄

Ez teljesen logikus, azért mert õ nagyon profi, tehát KTben a hûvös profizmussal eleensúlyozza az IS3 elõnyét.

Nyilván ha átlag játékosok használják mindkettõt ott kijön az IS3 erõssége.

Amúgy sztem az IS3 annyiban lehet jobb a KTnél, hogy a KTnak van egy nyilvánvaló gyenge pontja 1VS1-ben: a lövegpáncél. Azt kell lõni, lövésenként 20-25%ért.

Igen. Mert tudod nem pusztán a technikától függ, hogy ki jön ki gyõztesen egy csatából. DB-vel is lõttem már ki IS7-et. De nem értem, mit nem lehet ezen érteni: a technika minõsége és az emberi tényezõ ugyanannyira fontos.

Az IS3 is jobb mint a Királytigris, mondom ezt annak ellenére, hogy az esetek döntõ többségében én jövök ki gyõztesen az IS3vs Királytigris párharcból.

Ohh igen, szóval te nyírod ki az IS-3-ast, de õ az erõsebb? 😊
Komolyan mondom dobok egy hátast...

Achmed927
Ahhh ... azt sose számold. 😄😄 Mindig jut rá bõven. 😉

noname23
Látom saját tieren belül nagyon kemény csatáid voltak.

Eagle16
A lõszer meg egy 20-as volt 😄

Achmed927
+ Top Gun

Ezért jó pénzkeresõ a JT.

Achmed927

Hát, alapvetõen olyan mint az IS, csak ezzel ugye kevésbé teheted meg hogy supportot játszol, mivel az esetek többségében te vagy a top tier tank, neked kell menned elõre.

Igazán csak a BL9 megszerzésével válik ütõképesebbé mint az IS, és az elején hozzá kell szokni hogy többször vagy a csapat top tankja mint eddig (ergó papiron nagyobb a felekõsség 😊 )

BoneDragon
Bazzeg, hogy kell kezelni ezt az IS-3at? Szenvedés komolyan..IS után büntetés ez a tank...

noname23
Autoiam-el szembõl elég sokszor a lövegtorony oldalát szokták elkapni érdekes módon itt nincs lepattanás minden kis bádogdoboz szétsebzi.

Az mind jugó cucc, ami ott van, mert ott forgatták. A "Tigriseken" lehet látni, ahogy helyben fordul, hogy ez a tank hátulsó lánckerék-meghajtású, mint a T-34, az eredeti Tiger viszont elülsõ.

De ilyen Sherman, mint a Kellyben amerikai rendszerben sem volt. Ezek sima M4A3-asok, amiket a háború után tunigoltak fel 76 mm-es ágyúval és M-10-esekrõl leszedett optikákkal. Amikor Tito szembefordult Sztálinnal, akkor kaptak egy csomó amerikai segélycuccot. Az amerikai 76-os Shermaneken más torony van.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nem, nem Tigrisek. T-34-eseket alakítottak át. Az orrokon észrevehetõ a különbség és a méretük is kisebb mint egy Tigrisnek. De nem lettek rossz átalakítások.
Egyáltalán nem op. Azért az elvárható, h pár bogyó lepattan egy tier9-es TD-rõl (nem jellemzõ). Azt, ha lepattan, akkor meg egybõl jön a duma, h op...pff

Amúgy a hivatalos fórumokat böngészve Overlordék néha közölnek ilyen szerveroldali statokat. Múltkor láttam egy topikot, ahol a TierX-esek túlélési rátáját hasonlították össze, és papiron (!) ez alapján nerfelgetik meg buffolják a cuccokat.

Na, megszólalt az OP Objectnemtoménhányas TDs, akinek olyan übercsiter cucca van a peccs óta... 😊

Srácok, a Kelly hõseiben a Tigrisek tényleg tigrisek? Nagyon úgy néznek ki, megvan hátul a jellegzetes függõleges kipufogó (WoTban elég sokat bámultam a seggüket), a dobozszerû felépítmény... egész élethûnek tûnik, nem úgy mint mondjuk a Halál 50 órájában.

Nemtom, nekem ez igy már túl sok.
Ez egy játék, most ilyen alapon egy amerikai se ülne bele a játékban német technikába, mert vmelyik felmenõjét normandiánál egy olyan lõtte le. Vagy egy zsidó srác nem ül be egy tigrisbe, mert ugye az német technika - vagy éppen egy német kerüli az usa tankokat, mert hát õk gyõzték le õket.

Mindegy, tiszteletben tartom az érzéseidet, csak nekem nagyon furcsa hogy egy játék ekkora érzelmeket gerjeszt vkiben.

pl nekem is csak német tankom van, ez miért is akadályoz meg abban a konklúzióban, hogy ha face2face duelre kerül sor más nemzet tankjaival szemben, akkor én húzom a rövidebbet? vagy, hogy az autoaim sebzi a KT-t szembõl (100mm) míg a társ heavyket nem?

Eszméletlen mennyit ríttok már oldalak óta.<#wow1> Inkább kockuljatok wazze.

Veled értek egyet. Mind a három nemzet nehéztankjait kitudtam próbálni tier 8-ig, nem vettem észre hogy olyan nagyon OP lenne az orosz tankok nagyrésze. TDantes jól írta, tier 7 felett egy kicsit erõsebbek talán, de ez azért nem OP. A legutóbbi patchig én is csak az amerikai nehéztankokat tartottam OP-nak, de most már azok átüthetõk szembõl. Talán még mindig azok a legjobbak tier 7-8-nál, de nem OP-k.

A legjobb az, hogy van olyan akinek csak német harcjármûve van, de azért nekünk akarja megmagyarázni hogy OP az orosz. 😊
:-)

DummyBoy
Párom tudna errõl mesélni 😊

Nekem minden tank tetszik, és nem akarok fanboj sem lenni ... ha tényleg úgy érezném, hogy annyira jobbak, az orosz cuccok nem ellenkeznék ...

De nem érzem így 😊

Egy valami azonban tényleg a németek ellen szól: a méret és a forma ...

Sokkal könnyebb célpontok...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

itt egy egyszerû példa a statisztikákra:

az Avarege Joe az kb így néz ki (mindenféle jármûvet vezet, minden oldalról)

win: 49%
lose: 49%
draw: 2% (más kérdés, hogy ez most növekszik)
Hit Ratio 50%

az hogy mennyire vagy ügyes az 1-3% eltérést eredményez
kivéve a hit rational, mert ott már számít a méret meg a nemzet

igazán jó mutatók akkor születnének, ha lenne national battle (valamiért nincs, ki tudja miért...) és szerver olalról lekérve a statokat 1millió+ lejátszott parti esetén fehéren-feketén látszana melyik nemzet a nyerõ, a balance akkor jó, ha az eredméyn 33%

Vagy egy másik dolog.

A Sherman átlövi a Királytigris tornyát. Az IS3 tornyát megnézném , ugyan mikor lövi át. Soha, vagy csak nagyon véletlenül. Míg a KT-t átüti. (csak mondom, ezt teszteltük is, szóval...)

Épp az elõbb írtam le, hogy az esetek döntõ többségében én nyerek egy IS3-al szemben. De ettõl még az IS3 a jobb.

nehéz eset vagy hallod-e? :-)

nincsen azzal baj, hogy tetszenek az orosz tankok, vagy bármelyik, meg abban érzed jól magad.

Azért jók, az ilyen sok szereplõs/csatás mmo-k, mert könnyû statisztikát csinállni belõlük, és ha 1 millió bevizsgált csatából az jön ki, hogy az orosz tankok op, akkor ez így van. Biztos el fog készülni (addig meg simán kiszámolhatod te is pár mutató alapján), és akkor majd úgy is kiderül. Olyan ez mint az online póker, kézbe AA 80%-ban nyer kellõen nagy minta esetén, ez akkor is van, ha zsinórban 5* lever a 37o és akkor is, ha 100* nyersz vele egymás után
:-)

I.C.ram
Pedig pont azt írja, hogy a KTvel sosincs lepattanás szinte.

Tigrisemmel se nagyon tapasztaltam lepattanást, bezzeg az IS-rõl állandóan lepattan.
DummyBoy
Nem kifejezetten neked akartam válaszolni, hanem mindenkinek, ezért volt benne a csíter, mert ez is elhangzott ... (Még ha nem is a te "tolladból" 😊

7-8-9-10 a német tankok hátrányban vannak? Nem egyezik a véleményünk 😊

Egyszerûen nem tartom az IS elõnyét (Már ha van) akkorának, hogy pl.: a T43 hátrányát behozza ... JP - SU152 az 2 világ ... Akkor T7-ben melyik a táposabb?

Életünk végéig lehetne errõl vitázni, de án nem akarok, mert mindig jön valami ami az egyik, vagy másik oldalt fényezi ...

Kiszállok 😊

DummyBoy
Erre akarok rávilágítani ... Mindig az az erõsebb, az az OP, ami kilõ ...

Nem az amiben ülünk ... felesleges ezzel külön telehisztizni a topikot.

Hagyjuk már ezt a csíterezést. Mondtam, hogy legyõzhetetlenek. az oroszok? Nem. Mondtam, hogy csíterek? Nem. Azt mondtam hogy jobbak. Elismétlem, ez nem jelenti azt, hogy nem gyõzhet egy vs egyben a német tank. Gyõzhet, mert messze nem a puszta technológia számít.

Volt IS-em is, a mihez tartás végett. És igen, arról gyönyörûen pattannak le a lövések. Volt Tigrisem is, arról soha semmi nem pattant le. Persze, Tigrissel, le tudok gyõzni egy IS-t, ha kihasználom, hogy az IS 122-ese lassabban lõ, meg hogy tudom hol kell meglõni az IS-t, hogy valószínûleg sebezzem is.
De ez mit sem változtat a tényen, hogy az IS jobb.

Az IS3 is jobb mint a Királytigris, mondom ezt annak ellenére, hogy az esetek döntõ többségében én jövök ki gyõztesen az IS3vs Királytigris párharcból.

De nézzünk mást. Melyik a keményebb ellenfél a három 7-es szintû tank közül ( KT-ban ülve), Tigris, Is, T29?
A T29, aztán az IS. A Tigris meg egyáltalán nem izgat. Nem kihívás legyõzni. A másik kettõt igen. Oda kell figyelni ,hogy mozgok, hova lõjek, hogy álljak vissza fedezékbe.
Ha egy Tigris jön szembe, nem érdekel, lazán szembe fordulok vele és kilövöm.

De persze nem minden esetben az orosz vagy amerikai technika a jobb. Ott vannak a TD-k, a SU-152 ig, a német TD-k jobbak. A Jagdtiger vs Object -nél nagyjából kiegyenlített lehet.

Viszont közepes tank vonalon megintcsak jobbak az oroszok, de hatos szintig a nehéz vonal( KV-k ) még a németeknél van az elõny.

De konkrtétan 7-8-9-10-es szinten a német tankok vannak hátrányban.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Ulvar
Az az 5bõl 5 lepattan az egyszerû véletlen. 2 hónapja szerencsétlenkedek szegény KTvel megszerettem, de simán átlehet ütni mindenhogy.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC