World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi,közben megoldódott!Feltelepítettem újra,most már mûködik.Csak ahogy nézem a patch után már nem a res/scripts/command_mapping.xml-ben tárolja a beállításokat,hanem a doc and settings/rendszergazda/app data-ban.
Hát, nekem ez a rész jól mûködik, jobb nyomvatartásra forgatja a kamerát rendesen. Szerintem valami nálad romlott el - de ha megmondod melyik xml kell, átküldöm priviben az enyém.

ez csak szimpla pszichológia, amire nem könnyû rájönni, ha az ember nem vagy ritkán artyzik. Plusz még a kényszer a kognitív disszonancia csökkentésére, jejeje :-)

Na meg egy hülye bug az agyban, hogy hajlamosak vagyunk nagyobb súllyal kezelni a rosszat (telibe ver az arty), mint a jót (8* lõtt körbe és fel se tünt). :-)

Egyszerû példa: az, ha fiatalon összejövünk álmaink nõjével lényegesen könnyebben dolgozza fel az agyunk (majd hogy nem természetesnek tûnik), mint amikor x év után szakítunk vele :-)

Ez a szemét dolog a statisztikákban, ha nincsen kozmetikázva, akkor (természetesen a szóródást figyelembevéve) bizony tényeket tükröznek :-)

Kösz, hogy megerõsítetted a teoriámat (akkor ez már tény), kell azért a visszaigazolás, na :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

LSSAHPAUL
Tegnap company-ban hun-hun meccs:

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Ugy látom Szergejnek sikerült szétb@ni a billentyûkiosztást is.
Nem tudjátok,vissza lehet valahogy állítani,hogy jobb egérgomb nyomva tartásával forgassa a kamerát?
A jobb shift/ctrl-t sem fogadja el egyik funkcióhoz sem.Hiába írom át az xml-t,azok a beállítások maradnak,amik a settings-ben vannak.Nincs valakinek ötlete?
Köszi elõre is!
Nekem sem, az ágyú messzire elvisz, és pontosabb 😄

I.C.ram
Artynak viszont nem kell a közelben lennie 😊
DPSben viszont nem....

I.C.ram
De egy alap arty is jóval többet sebez, mint egy heavy. Átlagban kb duplát, 1.5x sebez.
Ez is csak az S51 és SU14-re igaz...

És hogy nem csak a hummel ilyen... S51 (LSS Paul), 687 meccs és 38% 😊

I.C.ram
Hát csak az a különbség, hogy az arty-nak kb csak 1x kell telibe találnia...
Hejj Renegade!

Észrevetted, hogy a damage ratiot a statokban kicserélték hit ratiora?
Tudod, múltkor még nem igy hivták (amikor néztük hogy ki milyen pontos az artyval), de úgy néz ki neked volt igazad és csak az oroszok nem tudtak angolul és szarul nevezték el a statokat.

És bizony még egy sejtésed beigazolódott.... 😊

Máris meg néztem, a 4 leggyakrabban használt tankom:

hummellel a pontosságom 34%, IS3-al meg 77%, még leoval is 49%, pedig azzal autoaimmal lövök mindenre miközben száguldok, IS meg 65%.

Ahogy vártuk, az artyk pontossága a legszarabb, és ez még pre nerf elõtti adat nálam....

Poénból megnéztem a hun channcelrõl egy dediáltnak tûnõ artist (Szacsa, 1157 meccs a hummelben 😊 ), és nahát, neki is csak 38% 😊
Mielõtt megindul az arty vita - felõlem nerfelhetik õket ahova akarják, dedikált heavys vagyok. De azért a sok "GPS OP ultrapreciz arty" kijelentést nem nagyon támasztják alá a tények... 😊

Ez az ammo sérülés leginkább az IS-3-ra jellemzõ. Az IS-re más sérülés jellemzõ nálam. Az IS-3 esetén normál AP lõszer szokott lõszer sérülést okozni, ha HE-vel lövik akkor leginkább a legénység sérül. De az IS-3 ellen ritkán használnak HE-t, a test viszonylag könnyen átüthetõ.

A célzási idõ a tier X-es ágyúnál valóban elolvad. Kár pedig ez jól érezhetõ hátrány.
jogos, a célzási idõ tényleg fontos, bizonyos szituációkban nem mindegy, hogy 2 v 3 mp (ill 3 v 5), sajna ez az elõny a végére elolva (T ágyú) 2 vs 2,5re :-(

ammo sérülés: minden tanknál sérül tudtommal ez fiksz érték, nem lehet, hogy HE-vel lõnek inkább ISre, mondván úgy is lepattan, úgy se megy át?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Ha esetleg ki is próbálnád õket megtudnád, hogy nem csak az adatok számítanak.

A pontatlanabb ágyú és a nagyobb sebességük azt eredményezi, hogy menetbõl szinte lehetetlen eltalálni velük az ellenfelet (fõleg a 122 mm-es ágyúkkal). Valószínûleg ezmiatt panaszkodtak sokan a T-44-re is. Tigriseknél nincs ilyen probléma.
Már az ágyú adatainál látszik, hogy több idõbe telik míg a célzókör beszükül. Plusz még ehhez hozzájön, hogy nagyobb sebesség mellett nagyobb ez a célzókör és így még tovább tart míg beszükül a kör. Leteszteltük, a KT-nak a 10,5 cm L/68 ágyú esetén a maximális sebességérõl 3 masodpercbe telik míg megáll és teljesen leszûkül a kör, az IS-3-nál 122 mm BL-9-nél ugyanehhez 5 másodberc kell. Tovább lesz álló célpont, jobban ki van szolgáltatva az SPG-knek. Persze lehet lövöldözni úgyhogy nem vársz, de az nem valami eredményes és nem is kifizetõdõ.
Érdekes módon amint átülsz orosz tankba, sokkal kevesebb lövedék pattan le rólad, mint az ellenfél orosz gépeirõl.
Nálam az IS-eknél rendszeresen a lõszer sérült vagy a töltõ ember, az amúgy se nagy tûzgyorsaságot még tovább csökkentve. Wet ammoval persze lehet csökkenteni az esélyt, de akkor eggyel kevesebb helyed marad, míg a másik két nemzetnél nem annyira szükséges a wet ammo és felrakhatsz más hasznos kiegészítõt.
A 8,8 cm L/71 ágyú kiváló csiki-csuki harcokhoz, gyorsabban lehet lelõni a célpont lánctalpat, minthogy felraknák. Ezt a 100 mm-essel kevásbé lehet eljátszani mert lassabb.

De gondolom ezek is csak speciális esetek és nem számítanak. Ugyanúgy OP az egész.
Mostmár sose derül ki... 😊

Azért elég ciki lett volna, ha erre nem jön rá. 😄

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

spiczi, francé kell elárulnod 😊

Tuvok
Elõször még kb. komolyan is vettem, aztán rájöttem, hogy logikusabb ha az alvást választom 😊

<#idiota><#idiota><#idiota><#zavart1><#eplus2>

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

aha volt két jó téma is:

vki megtalálta hogy hol van a mausz gyenge pontja ahol még tier5 mediummal isszépen lehet sebezni
meg volt egy másik is, aki rájött hogy lehet a halálbokorban felderiteni az ellent.

Olvass vissza, érdemes.

Tuvok
219 új üzenet .. történt is valami érdemleges, vagy csak spam ?

[NST]Cifu
Végül is artybarát. Engem az elõbb lõttek ki rajta egy lövésbõl. Egy Szu-14. TD módban. Rohamozok elõre, a Szu-14 meg a sarok mögött, hátrébb vár (el kell ismerni, hogy okos, ügyel, hogy minél késõbb vegyék észre), a JT orrésze átér a sarkon, bumm -> pukk.

Ezek után ne sírjon senki nekem, hogy a Himmelsdorf nem arty barát. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Met
Az miért van, hogy lövök, ellen kilõve, más ellenség nincs a közelben, arty támad, arrébb megyek, nem lõnek tovább, majd amikor elindulok akkor megint lõnek és nem vaktában mert a nyomomban robban.
Hogy látnak? Mert amikor én artyzok akkor kis idõ múlva eltûnik az ellenség ha nincs a közelben saját csapattag.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Eagle16
Azt gondolom kilõtték, mivel középen akart menni, felfedezték, és 5mp-en belül zúdult rá 6 SPG gránát 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

BoneDragon
Maust kilõtték, vagy ennyire megijedt?😄

Eagle16
Ez company módban volt természetes, azt írták hogy 5x voltak Himmelsdorfon és 5x nyertek is 😄

noname23
azt a qurva <#guluszem1>
platoonba nyomták vagy mi ez?

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

az artybarát pályán, szép 😊
BoneDragon
Hát ez durva....

Eagle16
Úristen 😄D

Achmed927
Én a Maus-ra szavaznék. Nehezebb kilõni meglátásom szerint.

IS 7 jó hogy mozgékonyabb.

Na meg Maust nem lõttem még ki 1 lövéssel.

BoneDragon
Én a Maus láttál megilyedek...nem azért mert félek tõle, hanem mert akkora...😄

+1 az IS7-nek, a Mauszról nekem mindig egy nagy céltábla jut eszembe 😊

(hozzáteszem, egyik sem volt még 😊 )

Eagle16
Én Is-7-est vennék, mert egyszerûen könnyebb vele játszani és nem annyira frusztráló mint a Maus. A Maus-szal nagyon okosan kell tolni, mivel könnyû célpont és lassú is.

[NST]Cifu
Én a német Tank Destroyer vonalon játszom, nincs se JSz-7-esem, se Maus-om. ^^

Ha kívülállóként kellene tanácsot adnom, akkor:

A JSz-7 akkor jobb, ha a gyors, mozgékony játékot szereted. Sok közepes harckocsi kevésbé mozgékony, mint a JSz-7-es. Az ágyúja igen jó, a páncélzata szembõl nagyon korrekt.

A Maus egy mozgó erõd, igen erõs páncélzattal, de csigalassú sebességgel. Lassú víz partot mos játékstílushoz illik inkább.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

ne kiragadott példával gyere, szépen egymás mellé az összeset, tudod, hogy egybe lehessen vizsgálni, ne csak az általad szimpatikusnak tartott adatokat, erre is van ám retorikai kifejezés 😉

miért nem volt meg az ágyú? KV-ról?

A meztelen igazság valószínûleg az, hogy az oroszok (fehéroroszok) ritka módon rühellik a KT-t.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

CIFU te melyik vonalon indulnál el. Kérlek legyél pártatlan.
Ez a kérdés nem ,vagyok túl jó, se rossz, de mi is a jobb.
noname23
mi is a jobb?
a tier 7es arty

Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni.Egy gyenge játékos vagyok és három nap múlva lehetõségem lesz az IS7-re. Jelenleg a 4-esel nyomom, van e tanács, vagy meg vegyem-e egyáltalán.

Tudom sokan nem szeretik az Orosz vonolat, de ez van, ezen is elindultam, most választhatok Vagy MAUZ. vagy IS7, és most modjátok meg mi is a jobb, és mindenkinek a véleménye érdekel.
Achmed927
Google powa !!

DummyBoy
Ne haragudj de komolyan 2 stock tank tulajdonságaival akarod bebizonyítani, hogy mégis OP az orosz oldal?

Akkor az elsõ hiba, ha már stock cuccokról beszélünk:

Az IS3 standard ágyúja nem a D-25T, hanem a D-2-5T ... (Arról nem is beszélve, hogy az 5,56-os ROF-al és 2168-as DPS-el rendelkezõ D-25T penetration-e 175 ...)

Annak pedig a DPS-e 1813 ... ha már a pontatlanabb ágyú és a dupla akkora célzási idõ nem releváns, akkor legalább az ilyen apróságokra figyeljünk ...

Akkor itt van amit mutatni szerettél volna:

IS-3: 122mm BL-9 390/390/465 225/265/68 5.17

KT: 10.5 cm KwK 46 L/68 320/320/420 225/285/60 6.06

2016 vs 1939 ... qrva nagy különbség ... (ééééés akkor még nem is véztük a KT egyel kisebb ágyúját, ami még mindig kényelmesen átlövi az IS-3-ast és lényegesen jobb ROF-al: 2134-es DPS-el rendelkezik ...)

Biztos akarunk még lovagolni a számokon?

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

noname23
<#wow1> tényleg lecserélték a valódi adatokra
csak azt nem értem a KT-vel miért nem tudják ezt megtenni<#nemtudom>
28km/a játékban minden máshol 38km/h
http://hu.wikipedia.org/wiki/Tiger_II
http://www.panzerworld.net/tigerii.html
http://mailer.fsu.edu/~akirk/tanks/UnitedStates/heavytanks/HeavyTanks.html

Az igazin 178 mm a torony maga, elõtte pedig 279 a lövegpajzs.

Eagle16
Igen, de az a patch elõtt 178mm volt.

Az a lövegpajzs.