418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    supertest tank változtatások

T110E5 és Grille 15 nerf, új fritz heavyk a Maus ágon, Centurion és lassú amcsi TD buffok, meg sebességbuff a prém FV4202-nek.
  • Rammsch31n
    Olyan szempontból jó, hogy pattogós... mert keveset van játékba és nem ismerik a gyengepontját. :D Meg olyat lő, mint az E100... meg egy icipicit fürgébb.
  • Sherman0070
    Bárcsak jönne ez a prém tank lecserélősdi...
    T34-emet valami medre jó lenne leváltani.
  • Plata
    Várd meg a dolog végét,lehet kapsz kárpótlásul valami prémet.
    biztos jó kis tank,de iszonyat randa.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.25. 17:31:36
  • Rammsch31n
    Az oké, hogy szutyok, de mikor én CW-ztem csak ezt adták... erre most még ezt is elveszik tőlem... legalább engednék, hogy válasszak másikat... neeem, mindenki által kifejleszthetővé teszik. :D

Egyébként ha jól használja az ember, rohadtul lehet szívatni vele a népet, ha eltudsz bújni... :D Prokhorovkán meg Malinovkán szoktam sírva-nevetve lövöldözni a népet. :D
    Meg a spotbokorban lévő scoutot jobban felfedem, mint ő engem. xD
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.01.25. 17:30:50
  • Plata
    Az egy randa szutyok,kell a ráknak.
    De képzeld süket T9 svéd td felment swamp-on a vár melletti dombra hogy majd onnan lődöz.
    De megtaláltam,a marha egyszer mellém lőtt egyszer a láncomat találta el egyszer meg pattant,többet nem tudott lőni.
    Azért ciki hogy T9 svéd td nem tud sebezni egy t49-et.
  • Rammsch31n
    Meh kijött mi lesz a szupertesztbe...
    Ezek a hülyék kifejleszthetővé teszik a VK 72.01-et... amit én CW ajándékként kaptam... :@
    Nagyon örülök, hogy b@sznak rá másik kamót, meg valami spéci felszerelést... vagy inkább engednék, hogy válasszak újat, mondjuk az obj. 907-et...

Tudom, valamiért mindig ragelni kell... de elmehetnek a francba.
  • ROMOTO
    Azért van ez, mert itt nincs kifejezett pénzért vett előny, persze lehet időt spórolni prémelőfizuval, stb., de ha betölt a csata mindenki egyenlő esélyekkel indul. Meg a sokat szidott tartalomfejlesztés is masszív a többi ilyen kategóriájú játékhoz képest, szvsz amíg ezeket szinten tartják mindig lesznek játékosok.
  • pett3rson
    hasonlót akartam kihozni belőle, hogy azért még mindig ott motoszkál a fejemben - most pl a Ferdinand - ,hogy menni kéne vele egyet és lekarmolni azt pár száz vagy akár 1-2 ezer HP-t az ellenről :)
  • Sir Charles
    Hát nem tudom, szerintem ez ember függő. 2010 júliusa vagyis konkrétan a legelejétől tolom ezt a szart(6 és fél éve, még belegondolni is szörnyű ),és nyilván vannak nálam is olyan időszakok, amikor megunom a játékot vagy lelomboz egy-egy rosszabb sorozat, volt olyan, hogy más játék miatt egy pár hétre lekattantam róla.
    DE: mindig ott motoszkál a fejem hátuljában, hogy de jó lenne csak egy rohadt meccset menni, irtani az ellent.
    Ráadásul sose CW-em, platoonban is nagyon ritkán játszok, csak a random meccsek.
    És nem tudom megunni minden szarságával, hibájával együtt sem.
    Szerintem addig játszok vele, amíg lesz egy random meccsre való ember a szervereken.
  • pett3rson
    Jah, valahogy kezd megint elveszíteni a játék engem is, pedig most már van pár komolyabb tankom, jó legénységgel, fun faktor megvan...de azok a vesztes meccsek ahol, mint a birkák mennek a vágóhídra a többiek, azok lelombozóak. Sokszor az a legjobb a meccsekben amikor elindulunk, az a 30 másodperc, nézem a saját tankomat, nézem a mellettem lévőt és baromi fílinges, beindulnak a motorok, füstölnek.. :) hát ez kurvanagy...csak ez már lassan kevés lesz.

Mondjuk hétvégén mentem egy olyan kört, hogy a csapattárssal rámentünk egy T-44-re, Én persze pattantam, Ő sebzett, a második lövésénél meg akkorát robbant az ellen, hogy öröm volt nézni :D ki is nyögtem egy hatalmas WOW-t, miközben hallgattam a robbanást, meg néztem ahogy repül a tornya a T-44-nek..na ez nagy élmény volt..csak nem sok ilyen van.
  • HTS s3rg1nh00
    játszottam 10 kört,3 win...ez a játék még csak bétának sem nevezhető modok nélkül,pedig nem is használok sokat,45 megát rak fel...most kivéve,a medes gyújtás misszió miatt visszarakom a hitzone skinst,de a többi meglehetősen egyszerű modocska...
  • sempike
    Mikor goldot töltök a Pershing-be hogy végre beüssem az M41 Bulldogot amin úgy pattogok mint ősszel a jégeső, beszarás
  • Userx2
    Rá se nyomtam wotra , úgy dobta fel az ablakot, hogy ő frissítene, mert ez fontos nekik, holott nem akarok játszani. Benéztem a klán TS-re, mindenki CS:GO-t nyomja. :) Azért ez jelent valamit. Az újabb pontosságnerfet nem fogja díjazni a nép.
  • HTS s3rg1nh00
    1 óra sem kellett hogy először összeomoljon
  • HTS s3rg1nh00
    húú,pont 2 napja gondolkoztam mikor lesz már végre egy update mert lusta voltam azért külön leszedni az aslaint,de most nyomok 2 órát és a végére kiderül modtól van-e az fps esésem vagy más gubanc van
  • Pares
    5/7
  • R3nton
    Én csak most szembesültem azzal, hogy mikor megbuherálták a 6-os VK-kat, a most tier5-ös 30.01 megkapta a konish ágyút. Megéri megvenni a kis dögöt? Ágyú adatai egész jók, 10 fokos gundep, viszont a mozgékonyság és a páncél kritikán aluli. Összképre milyen a tank?
  • realcsabi
    Nyugalom, szó nincs arról hogy bevezetnék ezeket a változásokat. A sandbox nem erről szól. Egyébként nem volt rossz kipróbálni, a fórumon olvasottak alapján azt gondoltam volna hogy gold nélkül tök béna leszek és nem tudok majd érvényesülni, mert csak annyi a tudományom. Hát olyan nagyon nem hatott meg a gold ammo hiánya, és a csaták sem voltak érezhetően hosszabbak sandboxon. :)
  • Rammsch31n
    Talán először néznél utána. :D
    Persze, pont a WG fog átmenni Terminátorba... inkább a Google. :D
    Conteo, conteo hátán, Serb meg a malac fejével csak tömi magába a popcornt és röhög. :D
  • SzocsA
    Mi ez a sandboxos szarság? Mikor akarják ezt bevezetni? Ezt mind a goldammo kompenzálásáért csinálják?
    Ez a nooboknak lesz jó megint.
    Mit csinál a játék figyeli a statodat és ha jó játékos vagy úgy osztja a lövési pontosságodat. Ha unicum vagy minden második lövésed 0 DMG Critical lesz. Hiába lősz weakspootra nem oda megy.
    Retardált noob vagy, minden második lövésed átüti az enemy unicum játékosát. Akárhova célzol, ha az égre is nézel, minden második lövésre eltalálod az enemy weakspootját....
    És ki van balanszolva a játék...
  • Lokker
    Kár érte, legalább az artykat jól meg tudták oldani. :)
  • Plata
    Kirááály.
  • ROMOTO
    Nincs, az orosz verzióból nekem az jött le hogy nem az a gond hogy mi legyen, hanem az hogy körülményes a megoldás és tökölnek rajta. Tehát az átvezetés tuti megtörténik.
  • yossarianHUN
    Ha jól láttam, csak annyit írtak, hogy még nincs eldöntve, mi legyen. Vagy van azóta új infó?
  • yossarianHUN
    Dióhéjban: katasztrofális class- és járműbalansz, normális marketing hiánya, idegesítő bugok, amiket részben nem javítottak, részben fél évig tartott kijavítaniuk (shot delay, lyukacsos páncélzatú tankok pl. Leopard 2, T-72A). No meg eleve baromság volt két részre osztani egy szárnyait bontogató játék kicsiny játékosbázisát a PvE-vel. De azért a prémtankok kiszórása tucatjával az ment, amik ráadásul 10-ből 9-szer sima tankok, átskinezve. A WoT-tól megcsömörlött veteránok hullámát kellett volna meglovagolniuk, de ezekkel a dolgokkal hamar elüldözték a WoT-migránsokat, második esély meg nincs a versenypiacon. Most állítólag dolgoznak ezen a hangzatos "Balance 2.0"-n, de ezzel már rég a halottat csókolgatják.
  • ROMOTO
    Volt para hogy a lightok toszogatásánál a camo festéssel, exp, stb. mi lesz, Ritánál a fejlesztői válaszokban van róla infó.
  • yossarianHUN
    Ja, a Sheridan valszleg megkapja a sorozatgyártott modell testét a rusnya prototípusé helyett.
  • ROMOTO
    Csak a kedvedért a top 10 amcsi lightot áttervezik, valszeg nem lesz olyan randa...
  • ROMOTO
    Most kaptál svéd ágat, már semmi sem elég?
    Ha az erre az évre beígért dolgoknak csak a felét kapjuk, már elégedett leszek (kivéve pontosság nerf és hasonlók)
  • Lokker
    Yoss tud erről bővebben mesélni, nekem csak a f@sza "balance" maradt meg t7 környékéről.
  • Megamax
    Ezzel sajnos egyetértek. Pedig igeretes volt az elején.
  • Plata
    A WT a mostani állapotban egy elcseszett szar,arra jó hogy heti 1-2 csatát ökörködjek benne légelhárítóval.
  • Rammsch31n
    Az AW-val az a baj, hogy túl kevés a játékos (Kivéve ha PVE-zni akar az ember, bár ott is hülyék a csapattársak)... és csak a pénzért könyörögnek ezek is: lásd nem is csak az, hogy új tankokat gyáranak... ugyanazt eladják átskinezve 6x... a WG azért még itt nem jár, bár a black editionökkel ezek is elkezdték ezt.
  • Megamax
    Mit mondtak a jatekosok? Tenyleg nemtudom, nekem nagyonis jo lenne a jatek csak a modern tankok zavarnak.
  • Lokker
    AW is jó lenne ha az elején nem baszták volna el. Hallgattak volna a játékosokra akkor most rengetegen játszanának vele.
  • Megamax
    A wt is szuper lenne ha lenne hp es spot rendszer. Az aw meg majdnem tokeletes lenne de modern tankok vannak benne ami nagyon keves embert erdekel.
  • Plata
    A WT sosem volt ellenfél nekik,az a játék egy vicc.
  • Angelus1991ster
    Nincs érdekük a nagyobb változásokhoz: történelmi csatákat megjelenítő PvE vagy PvPvE mód (jelenleg ehhez a minőségi cucchoz minden szükséges modell, textúra rendelkezésre áll), korrektebb arty rendszer, javított alsó tier a tapasztalt játékosoknak, fejlesztett Gyakorló, minőségi Tutorial stb.
    Abban viszont van érdekük, hogy a WoT-ot meghagyják úgy ahogy van, egy tier 5-től már-már játszható PvP-nek. A játékosok 85%-nak ez is elég, meg hát igazi konkurenciának nevezhető szereplő nincs. Ami a WoT-nak konkurenciája lehetne az a Ground War Tanks, viszont az egy vicc. Az AW tartalmilag eltér (2. fejeze) és sajna halódik, a WT meg teljesen más liga.

Új skill-ekhez: a mostani eon-okig tartó legénységfejlesztés miatt nem lehetne ezeket behozni. Ha gyorsabbá tennék, csak akkor lehetne.
  • SzocsA
    Csinálhatnának már új pályákat is.... Ezek csak a pénzt számolják........