World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mozgékonysága szvsz rém szar: lassan gyorsul, cserébe nem fordul, körözgetõs harcra teljesen alkalmatlan
a nagyobb ágyút meg mindenképpen gyorsan farmold ki, mert még 1-2 hétig lesz nagy elõny (ennyi idõ alatt már mindenkinek lesz, aki ilyet akar, + a hvy-k is priorizálni fognak minket), addig meg gond nélkül jönnek a top gunok, meg az 50K+os (bruttó) körök
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
- Ha HE-vel lõnek (csak gyanú, hogy azzal lõnek), de tegnap 20 körbõl, 12-szer kigyújtottak, amibõl 10-szer teljesen leégtem szinte 100%-ról (100% legénység, de javításra gyúrt mindenki nem tûzoltásra 😞 ). Gondolom érdemes lesz majd venni CO2-es tank-tartály védelmet.
- A páncélzata és HP-je egész jó ez tetszett is.
- Mozgékonysága egész tûrhetõ, de messze-messze elmarad a T-54-tõl.
- Nagy teste miatt könnyû eltalálni
Igazából egy szupergyors Tigris II-nek felel meg. Arra tökéletes, hogy szükség esetén a pálya egyik végébõl átszáguldjon a másikra ha szükség van rá. Próbáltam vele Arty scoutot játszani, de ha védik õket a tank nagysága miatt nem tudok bejutni a bázisra. Remélem a nagyobbik ágyúval jobban lehet majd érvényesülni.
Üdv,
yodamester
a páncélzat végig szûk keresztmetszet lesz, gyakorlatilag mindenki átlõ akivel összekerülsz, nekem a rekord kb 4mp volt, mert rossz helyen eset le a lánctalp :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Milyen jó is lesz fullos VK4502 ellen menni 100mm páncélzattal, meg egy 75mm-es ágyúval 😊)
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Szóval óvakodjatok a T9medektõl, mert oldalról az 100-as IS4est egy jó játékos 40-50mp alatt lövi ki. Plusz még a T54 "szovjet feature": szemböl szinte sebezhetetlen
Az a helyzet, hogy csak egymás ellen tesztelték a T9-es közepeseket, de ezt nem így kéne...az egy dolog hogy mindegyik át tudja ütni a másik páncélzatát, de ettõl függetlenül nem egyenlõ a harcteljesítményük valós körülmények között.
EU:
W.o.T.login-master.worldoftanks.com:20016loginapp_wot.pubkeyhttp://game.worldoftanks.com/updateobjects/fake_model.model
RU:
W.o.T.login-master.worldoftanks.ru:20014loginapp_wot.pubkeyhttp://game.worldoftanks.ru/updateobjects/fake_model.mode
Nem láttam szabályszerûséget, elég lutri hogy mennyit sebez. Viszont magas tiert is szépen sebez (gyakorlatilag mindent, minden irányból) ezért ahogy elõttem is irták, kevés odafigyelést igényel. Pláne olyan mapokon (pl himmel, ruinberg) ahol ugyse látsz mást csak a támadó heavyki orrát, amit semmivel nem fogsz átütni.
Amúgy meg, ha ragaszkodsz a pontos ágyúhoz, pakolj abba is HE-t, hogyha látsz közeledni mondjuk egy IS3+ tankot, akkor tudj vele kezdeni valamit. 1-2-5% még mindig többet ér mint a ding.
Nekem gyakorlatilag minden tankomban (beleértve az IS4-et is) van HE berakodva, cirka 70% AP 30% HE arányban. Nem egyszer volt életmentõ (pl 5%-os nagy tierû ellenségnél, ahol ha nem ölöm meg HEvel akkor kinyir, és nem volt már rá lehetõség hogy megkerüljem)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Az angolosítás sikerült így már klafa a game.
Ma kipróbáltam az .com verziót, de nem tartott sokáig 1:56 percnél még mindig csak a random select-nél keresgélte az ellenfeleket ki is léptem rögtön, a .ru 1-2 másodperc és már map betöltése van.
Az elsõ 122-es nem igazán éri meg rá, ellenben a másodikkal egy nagy böszme SU100-á válik a SU152 ... Én szeretem 😊
Ha szereted a sniperkedést, akkor érdemes lehet kitolni õket, ISU-ra is jók ... a 122-es közel 10-es ROF-al kellõképp kemény ellenfél lehet elég magas Tierig, persze szembõl ez sem sebez mindent a 175-ös átlag penetration miatt ...
Az egyetlen hátránya hogy pénzköpõ, viszont legnagyobb meglepetésemre még defeat-al is ki lehet jönni plusszban ... nem keresem vele halálra magam ,de volt már 53k kredites köröm vele.
Én is jól elvoltam az alappal, de mióta megvan a 122-es, fõleg ez van fent ... akkor kerül vissza a 152-es ha nincs prémiumom ...
Mondjuk Hummelsdorfon mindig visszasírom a 152-est 😊 Oda de jó lenne 😊
@I.C.ram: A 7,5-ös elég jól sebzi a heavyket T8-ig, csak okosan kell használni, lényegesen több odafigyelést igényel mint a 10,5 ...
A 10,5-esel meg low tier battle-kban lehet nagyot aratni, majd minden tank oneshot ...
Én próbáltam mindkettõt, PZ4-en és Stugon is, mind a kettõn a 7,5-es van most fent, nekem jobban fekszik 😊 De ez nagyon szubjektív.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
75-ös ágyú meg alig tudja sebezni a heavyket, csak max oldalról, hátulról. Szóval szintén taktikus játékot igényel, de a mediumok ellen nagyon hatásos 1v1-ben is.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Per Aspera Ad Inferi.
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Azért arra jó, hogy amikor az XPt gyûjtöd vele a jobb cuccokra, minden további nélkül meg tudod venni, és ki tudja, az IS4 egy jó nagy részét is megtermelheted vele XP gyúrás közben 😊
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Cukii: 😄D
zoltang: ja, csak a játékban nem ennyi az tuti. Ahogy becélzom az ágyút a Mauson, egybõl zöldre vált a célkereszt, egy 198mm-es átlag átütéssel rendelkezõ ágyúval...nem tudom hogy 160mm-e pontosan, csak írtam egy számot, de az Object csodáé biztosan 300mm, mert Overlord írta.
Amúgy azt is írta, hogy a front rész sérülékenységét is javítják hamarosan. (a sárvédõk könnyen átlõhetõk a Maus-on szembõl, mert az csak 100mm vastag, de ahogy látszik a képeden is, mögöttük a lánctalp van, szóval nem kéne HP veszteséget szenvednie, csak lánctalpsérülést)
A végére a mai napról pár kép, avagy mi történik akkor ha több mint 2 T-54-es van egy csapatban:

ekv. = 220mm + lövegpajzs (>200mm)
Csakis a balance miatt...
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Artyra meg pont annyira érzékeny mint minden más tank... 😊