World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BoneDragon
Még se égett le ezek szerint mert kaptam egy ilyen medált! Még nem is láttam ilyet..😄

Awarded to players who destroy at least one enemy vehicle and survive the battle to victory despite receiving at least five different critical hits and 80% or more loss of hit points.

Pierre Billotte was a captain in the French Army who destroyed 2 PzKpfw IV, 11 PzKpfw III and 2 guns with his Char B1bis on May 16, 1940.

BoneDragon
Bazze, ekkora gyökeret. Foglaljuk a zászlót vagy 5-en, már csak 1 ellenfél van a map túloldalán és mikor 99% lett a zászló, belém lõtt hátulról a mocskos kt és leégett a tankom!! Jó édes anyját az ilyen gyökereknek! És nem tudtam képet csinálni..áhhh..

plusz egy mmo-nál nem hátrány hogy ha azok is tudnak vele játszani és jól szórakozni akiknek nincs a háta mögött jelentõs ismeret a játék tárgyáról. aki szimulátort akar menjen szimulátorozni. aki jól akar szórakozni esetenként 10 percben és könnyebb kikapcsolódásra vágyik annak ott a wot
ez egy mmo és egy mmo nem a hardcore réteg felé nyit.
Négyszeresére növelnék a pályák méretét, nem jelölnék ki a tank körvonalát vörös/zöld színnel, valamint elfelejtenék a HP alapú sebzés rendszer, s olyan apróbb hibáktól eltekintve, mint a láthatósági rendszer stb., tökéletes is lenne. 😊

LeonSilver
A Steel Beasts-el már régóta szemezgetek és ha nem baszkuráltam volna el 60$-t az A-10C-re akkor már meglenne. De a következõ beszerzés az lesz. Jellegébõl adódóan na meg a hw kulcsnak köszönhetõen eléggé alacsony a Vér Istvánok száma a játékban.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Hát ez annyiban valós, hogy a németek fogták a szövetséges tankok nominális védelmi értékeit (pl. Sherman 51 mm 56 fokban), kiszámolták, hogy mennyi lenne saját tesztpáncélban függõlegesben (ugyanazt a minõséget feltételezve), utána rátettek még 30 fokot, hogy reálisnak hasson. Nem tesztadat, sima kalkuláció.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

DonZorro
Bocsi, ha zavartalak! <#wink>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

DonZorro
Ja, semmi különös csak egy kis video... <#nemtudom>

Viszont ha megnézitek, azokban a játékokban nem 10méterrõl lõdözik egymást...😊

Csak én nem értem, hogy mit szeretnél most itt ezekkel? 😄 És annyiban tényleg hasonlít, hogy mindegyikben vannak tankok..😄
Torzonborz
Steel Fury kicsit régebb óta van mint WoT 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

DonZorro
És EZ vajon melyik játék lehet???

Talán csak nem a WWII Tank Battles

DonZorro
Íme a Steal Beasts, igazi katonai szimulátor progi kifejezetten a hadseregnek készült...

Ez meg a Steel Fury, ami nagyon érdekes módon hasonlít grafikailag a WoT-ra...

noname23
<#eljen><#taps>

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

KV sorozat mi a retektõl lett ilyen tápos? mi ez a sok lepattanó? kicsit vicces...

KT na az meg kurva érdekes egy fos 3001P-vel oké hogy oldalról de kilõttem 4 lövésbõl😊)) szaros KV3-rõl meg lepattan oldalról 4 lövés?😄

jó ez a mikulásos kép a launcher-ben 😄
Tufa
holnap megint leállás 😞

ximix
Egy valós páncélátütéses táblázat.
.

.
http://www.fprado.com/armorsite/tiger1.htm
Eagle16
Megy a szerver, gyertek mert egyedül vagyok 😄D

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ulvar
tapasztaltam az nagy égés volt yoda x). De legalább behúztuk a csatát.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

összekadtam*

Hát ez egy ilyen face to face klinikai teszt, a valóságban általában van valami eltérés beesési szögre, vagy mire oldalirányban.

Nagyon a limitnél van. A T-54 az egy bestia. Amcsiknak max. akkor lenne hasonló, ha behoznák az 1950-es T42 prototípust, ennek a tornya került késõbb az M46 alvázára=M47 Patton. De a T-54 még mindig mozgékonyabb és körkörösen jobban védett lenne.

Amikor T32-essel összeakadtok egy T-54-essel, akkor általában én kerültem ki gyõztesen. Azt a taktikát használom, hogy megpróbálom kerülni a nyílt terepet és viszonylag olyan pozícióba beállni, hogy a szövetséges tankok támogatni még tudjanak, de a T-54-esnek ne legyen sok helye körözni körülöttem. 105mm ágyú páncéltörõ (AP) lõszerrel 21-26%-t sebez bele egy lövéssel, oldalról szinte biztos sebzés. Utána lelövöm HE-vel 60-70%-ig, s ha mázlim van be volt kapcsolva neki az orosz nitro (ugye nagyobb esély a motor sérülésre), s egy szerencsés találat után szépen elkezd lassulni. 😊
Innentõl 2-3 lövés AP lõszerrel és vége a dalnak.

A baj ott van, ha többen jönnek, 2 T-44&1 T-54-es trió ellen egyedül esélytelen vagyok, de szerintem 3 Pershing vagy 3 Panther II-es ugyanúgy megenne reggelire.
Személy szerint nem zavarnak az OP ruszki tankok, mert ki tudom lõni õket, csak ésszel kell csinálni. Heavy driverként pedig nem bánom, hogy van 3 medium tank, akit ellenfélnek tekinthetek. <#vigyor2>

ximix
Upsz régvoltan sg van már videó beszúrása próba
ximix
Sziasztok
Idáig nem nagyon foglalkoztam a tank típusokkal mármint ami a játékban szerepel, de T 54(1945márc) írjátok milyen kemény + még IS-7 (1946)is Su-152 is bent van. Na látjátok innen is látszik hogy a fritzek még is csak értek valamit ha ennyire erõsíteni kell a flottát a másik oldalon 😊
Itt van egy a háborúban aktívan résztvevõ páncélos ami valamiért kimaradt hát ilyet 😊
<object width="640" height="505"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/SCbFyIaVOPA?fs=1&hl=hu_HU&rel=0&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/SCbFyIaVOPA?fs=1&hl=hu_HU&rel=0&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>

A jelenlegi patchez nincs még magyarosítás? (nem mintha gondom lenne az angollal, csak tetszett a honosítás)
hehe, pedig hogy imádnám nézni, ahogy a kempelõket felgyújtja a gyalogság :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

én csak erre reagáltam: "A KT ágyújának megfelelõ Pak43-al szembõl max 600 méterig tudták átlõni a T54 toronypáncélját"

egyébként a pár oldallal ezelõtt belinkelt kép szerint csak efektív 200, már ha jól értelmeztem, de a játékban hogyan születnek ezek a számok, hááát, arról meg mindenki azt feltételez amit akar (szvsz egy nem feltétlenül rossz indulatból, hanem idealizálásból kifolyólag kitalált fiktív adat halmaz)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

TVelvet
Nem kéne ennek bf-nek lennie szerintem.
Eagle16
Még mindig gondolkoznak a gyalogságon...ne már.

"Haven't decided on that yet. It can either get 75mm gun or flame thrower (if infantry is finally imlemented). "

Eagle16
A T-54 frontja effektív 240mm, a KT ágyújának átlag pen.-je meg valami ~220mm. Az a 100% inkább 50 alatt van...

Ezért ilyen rohadt erõs az Is-7 frontja is, nem sok páncél de nagyon meg van döntve.

a játék nyelvére lefordítva: a KT ágyújának szembõl 100% hatékonysággal kell átütnie a t-54 páncélzatát. boritékolom, hogy ez nem így van :-)

Eagle16
15m-re volt tõlem fedezékben, szóval azért tudtam ilyen pontosan célozni 😊 De igaz, ha még 50-el is megy közben akkor esélytelen, olyankor a lánctalpra kell célozni vagy a test oldalára, ha meg közeledik feléd és csak szembõl látod akkor HE 😄

Eagle16
Úgy hallottam hogy a test frontpáncélzata 140mm lesz, az ágyú pedig egy hosszúcsövû 105mm-es, ami a KT legjobb ágyúja. De még ezek sem biztosak, orosz fórumokon mondták.

Nemtom, mozgó harcban eltalálni a torony tetején a búvónyílást vagy a front alját (miközben az egész T54 cakli pakli belefér a célkörbe) igen nagy mázli.
Erre nem lehet alapozni - mondjuk úgy, sztem 2x dobtál egymás után 6-ost 😊

Esetleg valaki nem tud infót arról (Jeff, Eagle), hogy a játékba milyen paraméterekkel lesz beépítve a német Löwe tank (prémium)?
Eagle16
Nekem is lesz wipe után egy T-54-esem szerintem, nem vagyok hülye, én is látom hogy az a legjobb. Az a nagy elõnye hogy van páncélzata, míg a másik kettõn szinte minden átmegy...ha nerfelik, akkor majd még meglátom, attól függ hogy mennyire...

Csak érdekességképpen. A jugoszlávoknak megvolt mind a három technika (német-orosz-amerikai), és alaposan tesztelték õket egymás ellen.

A KT ágyújának megfelelõ Pak43-al szembõl max 600 méterig tudták átlõni a T54 toronypáncélját, úgy hogy teljesen szemben álltak vele, a homlokpáncélját 100-ról sem.

Cukii
Pontosan, Company-ban még a Tier8-as tankok megállják a helyüket, de az alatt már nem éri meg. Alacsony tiert csak arty-k közül lehet kiállítani, esetleg felderítõ. De valljuk be most teljesen mindegy, hogy leopard vagy Bt-2 derít fel, de az a 2tier pont már sokat számít ha másra is fordítható. Tier5-6, de talán már a tier7 is abba a kategóriába tartozik, hogy tényleg csak a pontot foglalja, mert sebezni nem igen tud, ha olyan ellenfél jön mint amit Yoda írt. Például melyik éri meg jobban 2db tier 6-os S-51 vagy két Vk3601? - ez egyértelmû ott van két Tigris - 14 pontot foglal, de mikor veszi fel a versenyt egy IS4+hummel párossal...soha. Ami igazán használhatók, a tier9-10 Heavy-k; tier9 Médiumok; tier8-9 Td-k. A Spg-ket nehéz még megállapítani, mivel még kapnak majd egy erõs nerfet a mostani alacsonyabb tier-ek. Jelenleg arányaiban mérve a Hummelek és a S-51ek viszik a prímet, bár ahogy nézem a Gw panther is nagyon használható dolog lesz.

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Tudna valaki mutatni egy Pershing gameplayt? Nem tudom, merre felé menjek wipe után😊 Object 704 biztos vétel, mellette meg még vagy egy T-54, vagy egy Pershing lesz😊 Meg persze a maradékból valami jó kis heavy.

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

én csak a másik oldalról tudok véleményezni, ahogy én tapasztaltam jelenleg ez a legnagyobb prioritású célpont (az artyk azonnal átálnak rá, mindenki "targetolja", töltik be a HE-t, stb)

bizony, klán csatára teljesen alkalmatlan a német hvy, top med vonal.
megnéztem az elsõ kupa döntõjét ott is csak orosz kütyük voltak (akkor még nem volt ami tank)

Kivételesen most örülök igazán, hogy beta teszter lehetek, mert pontosan tudom, hogy az élesben milyen tankot kell húznom, ha klánháborúban eredmények akarunk lenni. Bármennyire is imádom a németeket, sajnos ki kell húznom egy orosz top tier tankot is. Tank Companyben jön ki az elõnyük igazán. Mi 10-12-en osztjuk el a 90-n pontot, amibe 2 db top tier van, de teljesen esélytelenek vagyunk 5 db IS7, 1db IS4, 2 db S-51 és egy top tier medium ellen. Úgy mészárolnak le, hogy sírni tudnék.
BoneDragon
Object 704-rõl tud valaki véleményt mondani? Kiszemeltem a kicsikét és kíváncsi lennék rá!

Igaz Cuki aratni is tudunk, de valahogy mindig én pukkanok el elõbb 😊
Eagle16
Én most az orosz szerveren csatáztam egy T-54-essel, sikerült átlõnöm szembõl a 105-össel kétszer is. Elõször a torony tetején találtam el valamit, aztán meg a frontpáncél legalsó részét valahol...8%-ra levittem, szerintem nyertem is volna, csak egy Object izé mellélõtt, aztán odalett 900 hp.

Eagle16
Ilyenkor gondolkozom el rajta, hogy lehet hogy a Pershing jobb lenne.

Most így Párduccal visszajöttek az emlékek, szembõl kilövik a motort, minden kis izé átlövi, lassú...

Ja, IS3-ban én is dühöngtem a T54 miatt, szembõl tényleg átlõhetetlen (és még egyelõre IS4-ben is, mivel azon is az IS3 ágyúm van még).

Amit ilyenkor ki lehet használni az az, hogy ha mozog a nyavajás, el kell lõni a lánctalpát. Ha elég gyorsan mozgott akkor ilyenkor automatikusan megpördül, és máris az oldalát lehet lõni.

Persze hátrány, hogy
- egy lövést el kell pazarolni 0% sebzésért, ami IS3 roffal bizony nem öröm
- ha van repair kitje, akkor egy pillanat alatt megjavítja és el kell lõni még1x

A másik megoldás, nagy kaliberü HE, akárcsak az US heavy driverek a nagy tornyukkal, ugyanúgy a T54-esek is hátrahõkölnek néha, hogy "mi az hogy engem megsebeztek szembõl?" és kicsit óvatosabbra veszik a figurát 😊

na ja, a panther2-vel nekem kéne levadászni a t54eket, ami duelben még egyszer sem sikerül. a maxos ágyúval sem