World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Awarded to players who destroy at least one enemy vehicle and survive the battle to victory despite receiving at least five different critical hits and 80% or more loss of hit points.
Pierre Billotte was a captain in the French Army who destroyed 2 PzKpfw IV, 11 PzKpfw III and 2 guns with his Char B1bis on May 16, 1940.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Ez meg a Steel Fury, ami nagyon érdekes módon hasonlít grafikailag a WoT-ra...
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
KT na az meg kurva érdekes egy fos 3001P-vel oké hogy oldalról de kilõttem 4 lövésbõl😊)) szaros KV3-rõl meg lepattan oldalról 4 lövés?😄
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Nagyon a limitnél van. A T-54 az egy bestia. Amcsiknak max. akkor lenne hasonló, ha behoznák az 1950-es T42 prototípust, ennek a tornya került késõbb az M46 alvázára=M47 Patton. De a T-54 még mindig mozgékonyabb és körkörösen jobban védett lenne.
Innentõl 2-3 lövés AP lõszerrel és vége a dalnak.
A baj ott van, ha többen jönnek, 2 T-44&1 T-54-es trió ellen egyedül esélytelen vagyok, de szerintem 3 Pershing vagy 3 Panther II-es ugyanúgy megenne reggelire.
Személy szerint nem zavarnak az OP ruszki tankok, mert ki tudom lõni õket, csak ésszel kell csinálni. Heavy driverként pedig nem bánom, hogy van 3 medium tank, akit ellenfélnek tekinthetek. <#vigyor2>#vigyor2>
Idáig nem nagyon foglalkoztam a tank típusokkal mármint ami a játékban szerepel, de T 54(1945márc) írjátok milyen kemény + még IS-7 (1946)is Su-152 is bent van. Na látjátok innen is látszik hogy a fritzek még is csak értek valamit ha ennyire erõsíteni kell a flottát a másik oldalon 😊
Itt van egy a háborúban aktívan résztvevõ páncélos ami valamiért kimaradt hát ilyet 😊
<object width="640" height="505"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/SCbFyIaVOPA?fs=1&hl=hu_HU&rel=0&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/SCbFyIaVOPA?fs=1&hl=hu_HU&rel=0&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
egyébként a pár oldallal ezelõtt belinkelt kép szerint csak efektív 200, már ha jól értelmeztem, de a játékban hogyan születnek ezek a számok, hááát, arról meg mindenki azt feltételez amit akar (szvsz egy nem feltétlenül rossz indulatból, hanem idealizálásból kifolyólag kitalált fiktív adat halmaz)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
"Haven't decided on that yet. It can either get 75mm gun or flame thrower (if infantry is finally imlemented). "
Ezért ilyen rohadt erõs az Is-7 frontja is, nem sok páncél de nagyon meg van döntve.
Erre nem lehet alapozni - mondjuk úgy, sztem 2x dobtál egymás után 6-ost 😊
A KT ágyújának megfelelõ Pak43-al szembõl max 600 méterig tudták átlõni a T54 toronypáncélját, úgy hogy teljesen szemben álltak vele, a homlokpáncélját 100-ról sem.
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
megnéztem az elsõ kupa döntõjét ott is csak orosz kütyük voltak (akkor még nem volt ami tank)
Most így Párduccal visszajöttek az emlékek, szembõl kilövik a motort, minden kis izé átlövi, lassú...
Amit ilyenkor ki lehet használni az az, hogy ha mozog a nyavajás, el kell lõni a lánctalpát. Ha elég gyorsan mozgott akkor ilyenkor automatikusan megpördül, és máris az oldalát lehet lõni.
Persze hátrány, hogy
- egy lövést el kell pazarolni 0% sebzésért, ami IS3 roffal bizony nem öröm
- ha van repair kitje, akkor egy pillanat alatt megjavítja és el kell lõni még1x
A másik megoldás, nagy kaliberü HE, akárcsak az US heavy driverek a nagy tornyukkal, ugyanúgy a T54-esek is hátrahõkölnek néha, hogy "mi az hogy engem megsebeztek szembõl?" és kicsit óvatosabbra veszik a figurát 😊