World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Lengeteeeem... az e peent lengeteeeeem 😄
valaki privátba nemtudná átküldeni a sima PzIII dds-eit?Én nemrég raktam rá egy skint de meguntam és elfelejtettem elmenteni a régit.:S
I met God. She's black
(természetesen szubjektiv a történet, lehet neked más játékstilus jön be, de hátha segit).
Average damage (sebzés) meg average penetration (páncélátütõ képesség).
A három szám tipikusan az AP / Prémium / HE trióra vonatkozó értékek.
67/130/25 mm
Am akk 70-30 arány lesz AP-HEben
és úgye 3 fajta lõszer van, a felsõ(AP) és a legalsó(HE) amik creditbe kerülnek?Mert van még egy de az goldos és elég drága:S
Am köszönöm (:
I met God. She's black
Szabi: Fõ lõszerként semmiképpen, csak tartalékba, ha olyan ellenféllel futsz össze, akit APval képtelenség átütnöd. Én minden ágyúhoz szoktam berakni 70% AP - 30% HE lõszert. Alapesteben viszont az 50-esbe AP való, csak végszükség esetén a HE.
A 7.5-esbe viszont csak és kizárólag HE-t érdemes használni, az gyakorlatilag csak arra való (nem is tudom lehet e bele APt, de ha lehet is, semmi értelme, olyan kicsi a páncélátütõ képessége (penetration) hogy semmit nem ér).
Hogy képben legyél: az AP csak akkor sebez, ha a penetration értéke elegendõ az ellenfél páncélzatának átütéséhez, egyébként lepattan és semmit sem sebez (we dinged them), ráadásul a páncéláttõ képesség a távolság növekedésével elvben csökken (mondjuk nem nagyon jelentõsen szerintem).
Viszont ha átmegy, teljes sebzést okoz.
A HE az szinte mindig sebez, nem kell átütnie a páncélt, ezért nem gond hogy a HE lõszerek penetrationja kicsi, lepattanni is ritkán szokott. Az viszont eléggé véletlenszerû hogy mennyit sebez (gyanítom hogy a penetration érték itt szól közbe, és megnézi hogy a célpont páncélzata és a HE lõszer penje mennyi és annak arányában osztja le a sebzést).
Tehát emiatt a HE akkor hatásos, ha jó nagy a sebzése - mint például a PZIII 75-ös vagy a Stug/Hetzer 105-ös ágyújánál. Ezek szinte csak HEre vannak kitalálva.
Az 50-esbe a HE az tipikusan a két ló közé esés esete: nem óriási sebzés, ergó nem igazán hatásos, a penje meg szar 😊
Szóval: vagy az AP Pen legyen magas, vagy a HE sebzés, de ha egyik se az nem jó 😊
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
2 kill, nagyon tartós a gép
viszont kicsit többet vártam:
azért megyek egyet az 50essel is
I met God. She's black
A nálad kissebbeket érdemes legázolni oldalról, aztán megküldeni õket az ágyúval. Az a biztos.
Mondom, ok nem lesz kill, de én lebénítom azt a szart, átlõni úgyse tudom. Sztem gondolkodtunk igy legalább ketten, mert a következõ történt:
- meglövöm a láncát, leesik, na mondom tuti. Nem telik el 1 másodperc, visszarakja a láncát, megy tovább. Ok, repair kit, megértem.
Meglódulna, de vki rögtön megint lelövi a láncát, megint áll. Töltök töltök, 3 sec, megint fenn van a lánca, rohanna tovább, de most én szedem le megint. Megint 3 sec, még sehol se vagyok a töltéssel, és a lánca megint fenn van, robog tovább, 57%-on eltûnik vhol egy domb mögött.
Hát vazze, nem tudom milyen skillek voltak azon a tankon, de hogy 3 láncleszedéssel összesen cirka 7 másodpercig állt, az valami brutális. Lesz nekem is, ez már biztos, csak gondolkodom hogy megvegyem free XPbõl vagy grindeljek egy kicsit 😊
Wipe után sztem nem lesz akkora poén...
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
(csak hogy ne ismerj félre - a sniper medál látom még odébb lesz 😊 )
Hát valami katasztrófa artizni, összevissza lõ és mostmár kb a splash sem ér semmit. Abszolút nem szórakoztató, hála istennek 😊, a Leoval jobban élveztem mint az artyval a meccset.
Szerintem mostmár egyedül csak a ruszki artyk érik meg, mert azoknak jó nagy robbanási rádiusza van. A hummel preciziós fegyver volt (kisebet sebez, de cserébe pontosabbnak kéne lennie), ezt már jól kinyirták 😊
I met God. She's black
Nos, nem veszi észre messzebrõl az ellent... az hogy az ellenséget te milyen távolságból veszed észre az a turret látótávolságától és a commander százalékos képességétõl függ (100%-on hozza azt ami a turretnél le van irva).
(tegyük hozzá, ez csak apapiron van igy, a láthatóság ugyanis jelenleg bugos, össze vissza mûködik, ezért vannak a 10m-en megjelenõ aztán hirtelen eltünõ ellenfelek, illetve pl a bokrok brutálisan rejtenek mindenkit, ezért kempel a tömeg).
A rádió azt befolyásolja, hogy milyen távolságra tudod átsugározni a csapattársaidnak a meglátott ellenfeleket. Ugyanis, ha te meglátsz valami ellenfeled, a csapattársaid számára csak akkor válik láthatóvá, ha a csapattársaid a rádiód hatósugarában vannak. Ha mondjuk szar a rádiód, elõrerongyolsz, te hiába látod meg az ellenfelet, a társaidnem fogják látni mivel a rádiód nem éri el õket. Ezért fontos, hogy a felderitõknek nagyon jó rádiojuk legyen, különben semmit nem érnek.
A történet láncszerûen is mûködik, tehát elég ha mögötted van egy barát, õ már tovább tudja sugározni a jelet a többieknek.
Arról nem beszélve, hogy akármilyen kicsik is lõdöznek, a lánctalpat bárki le tudja szedni rólam, ráadásul a kicsiknek többnyire nagyobb a tûzgyorsasága, tehát gyakrabban van esély hogy lekapják rólam a láncot.
Valószinüleg ezért nem tudok "akárkivel" közös nevezõre jutni, mivel õ mindig úgy érvel hogy a Hetzerrel azért jobb menni mint stuggal, mert a Hetzert mindenki lenézi és ignorálja. Speciel én instapoppolom, egy pillanat mûve az egész és utána már lehet ignorálni 😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
ha megvan a három-három plussz képzettség a személyzetnek, akkor mi kövektezik? Mik a major qualification-ök?
I met God. She's black
kevés arty mer megállni a K3ba, de innen lehet jól hülyére lõni a támadókat, másik oldalról az E0 a javasolt. innen kényelmesen lehet szemezgetni a támadók azon népes táborából akik nem artyzik. Ha tankban ülsz és sûrûn lõ meg az arty ezen a pályán, az nem azért van mert varázslók, hanem mert tudják hova kell állni (az ellenség artyjai nem tudták). Ha van artyd akkor azt is tudod, hogy hogyan kell úgy támadni, hogy ne lõjenek rád :-)

A medve nem játék.

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
I met God. She's black