World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
remélem még CB lesz mert így a játékot nem adhatják obre...
I met God. She's black
A medve nem játék.
I met God. She's black
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Melyik éri meg jobban? Legénységre gyúrni az elit xp-bõl vagy pedig gyûjteni freebe?
A medve nem játék.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Olan nekem is kell!!!Eddig csak az ágyúval sikerült!<#confused>#confused>
<#vigyor1>#vigyor1>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Majd valamikor folytatom a németet csak free expet szerzek
I met God. She's black
Egyszerûen szépen mentem le és középen a bokros folyómedres résznél kempeltem be. Álcahálóval durrogtattam ki mindenkit, aki fent kempeltek.
Ehhez az is kellett, hogy csak 1-1 arty volt. A pályát 7 killel fejeztem be és egyetlen bekapott találatom volt, amit a legvégén egy szerencsétlen hosszúcsövû PZIV adott le rám.
Sajnos lecsúszott a frontpáncélomról, így õ lett az utolsó killem! =D
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Érdekes volt a peccs, jól be is szoptam ez elite Hummel-em az elite maradt, az M41-es meg pont aznap lett volna elite, így nem tudok vele freexp-t gyûjteni ... Viszont ha választanom kell M41 és Hummel között, akkor M41.
Amikor artyizom (És sajna mostanában sokat ...) akkor 2 dolgot nézek: Mi a veszélyes rám nézve - mivel segítek a csapatnak ...
Én mindig a legnagyobb - legveszélyesebb dögöket lövöm. Annál hamarabb kivégzik - ha modult sebzek az még jobb, valamint az annál több xp és lóvé nekem ... Ha robog felém egy kicsi med, akkor persze hogy azt fogom, de én elsõ körben a nagy vagy veszélyes dolgokat lövöm, és csak utána a kicsiket ...
Ez vonatkozik a counterre is ... mindig megkérdezem, counter kell vagy support ... aztán döntse el a csapat ... ha meglátom az enemy arty honnan lõ, úgyis eldõdleges prioritás lesz kiszedni, de feleslegesen nem keresgetem 5 percig ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A medve nem játék.
Annál az ágyúnál a ROF ugye igy van megadva 18.18 - 28.
Ez azt jelenti, hogy bizonyos tankoknál a kisebbik, bizonyos tankoknál a nagyobbik. Többnyire a magasabb tierû tanknál nagyobb a ROF ugyanazt az ágyút használva.
Ezt az ágyút 2 tank tudja használni: a T-34 és a T-28. Morbid, mert a T-34 a magasabb szintû, de sanszos hogy ebben az esetben a T-28-nál lesz neki 28-as a rate of fire... 😊
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Ha megvan mind a 3,akkor be lehet õket íratni a "Jeges special training-re".😄
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
feljebb meg van egy modifiers sor, ahol ez van: non avaible with the major qualification
tehát valami lesz, de mi?
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
A női lábak olyanok, mint a felső tízezer. Nem kritizálni kell őket, hanem közéjük kell kerülni. /Rejtő Jenő\\