World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kár, hogy nem lehet megnézni, hogy melyik tank hányszor gyullad ki, mert a p2 eddig többször gyulladt ki és éget le (270% skill) mint a többi együttvéve

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

szabii98
Már OBben nem kapunk aranyat 😞
remélem még CB lesz mert így a játékot nem adhatják obre...

I met God. She's black

hát én így hallottam a véglegeskor nem kapunk már ugye aranyat naponta (sõt egyáltalán nem) plusz elveszik mindenünket vigaszdíjul hozzádvágnak egy valentine-t amit ugye el is adhatsz rögtön
a.carkey
Ez ugye nem komoly? Kezdtem már nulláról bétát újból, de ha ezt meglépik, én megbuktatom Lukasenkót, oszt majd sírnak, mint a fürdõsqurvák. 😄

A medve nem játék.

szabii98
az kellene, semmi kétség...vagy most kicsit gyorsabb a fejlõdés, talán azért hogy kiélvezzük a játékot...de én szerintem cbrõl obra mehet a soft wipe obrõl fpre meg wipe...és be happy

I met God. She's black

szabii98
Ha sikerül akkor küldheted nekemis =)

I met God. She's black

hát ennek õszintén örülnék de legutóbb mikor megfogalmaztam itt a fórumon efeletti reményeimet rövid úton ki lettem ábrándítva és még azt is megkaptam hogy mekkora köcsög vagyok amiért jogosnak tartanám a soft wipeot. <#shakehead>
Valaki, akinek megvan a Company of Heroes, el tudná küldeni a játék hangfájlait? (Csak az ágyúhang kéne) A WoT hangfájlaiba sikerült beletúrni, már csak kéne egy normális ágyúhang amire lecserélhetném a mostanit😛

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

szabii98
én úgy tudom soft wipe lesz...

I met God. She's black

legutóbbi értesüléseim szerint egy valentine-t fogunk kapni ruszki cimbijeink jóindulatának jeléül egyébként meg kezdhetünk mindent a nulláról.
visszakapod? most akkor mégis soft wipe lesz?
Mor3llo
most egy tier5+ -os csatába a szerver szíveskedett berakni egy Leichttraktort😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

BoneDragon
Na kezdtem egy másik accot mégis 😄 Elég hamar kiszedtem a hetzert...Hát basszus nem hittem volna hogy ilyen durva. Pozitívan csalódtam.

Hogy az a príszt mekkora egy darab szar, rövid a lõtávja, cserébe nem egyszer volt már, hogy tier8 hevit nem tudta megkarcolni. Baszki, nem tudom ér-e nekem ennyit az M41. 😊

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

I.C.ram
Tök mindegy, mert a befektetett XP-t, pénzt visszakapom wipe után, viszont, ha a személyzetet bukom, akkor azt nem fogom visszakapni.
mindent elvesztesz de akkor legyen inkább még néhány jó meccsed tigrisben mostmár nem érdemes kt-t venni és elkezdeni fejlesztgetni de a döntés a tiéd
LeonSilver
Ez a "nemsoká wipe" ivánéknál kb. semmit sem jelent. Tapasztalat.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

I.C.ram
De a fiúkat pont elvesztem Wipe után, nem?
inkább gyúrd ki a fiúkat tekintve hogy nemsokára wipe gondolom úgyse akarsz már új játékszereket ezt élvezd amíg van
addig gyúrjál freere amíg sok aranyat kapunk, ha meg megvan az 50K xp (2Kgold) akkor már veheted is a KT-t :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

I.C.ram
Nnna, elit lett a Tigrincsem is 😊

Melyik éri meg jobban? Legénységre gyúrni az elit xp-bõl vagy pedig gyûjteni freebe?
I.C.ram
Mondjuk én most csak Tigerrel megyek. Ha meghalok, akkor alt-tab, email nézés, böngészés, kutya simogatás, stb 😊
ugyanaz mint a monostoros pályán, ott sem értik meg sokan, hogy a 8-as út a kulcs, ugyanis ha az arty középen van, akkor csak addig tud lõni, amíg át nem ér a támadó csapat a másik térfélre. Ehelyett mennek csiki csukizni a másik irányba, nem értem én a játékosokat, komolyan nem

jaja, az csak elsõre tûnik camper mapnak, pedig rohadtul fontos, hogy ki ér át elõször a szárazföld felöli oldalon a másik térfelére

a.carkey
Nézd, ha kempelünk, ugyanúgy meghalunk, csak 15 perc múlva. Ilyen esetben meg ha min egy tiger szintû tankkal vagy, akkor legalább kinyírsz párat és máris mehetsz egy másik tankoddal.

A medve nem játék.

LeonSilver
Igen, így van. Én egy nyertes csata után mondtam azt amit. Miért? Mert 10-bõl 8 alkalommal a balfaszok beállnak kempelni. Ha én el is indulok ismered ugye a mondást, hogy egy fecske nem kecske 😉 Szóval az a map egy rakás szar. Pedig jó is lehetne.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ha így veszed, akkor az ágyúval sem tudsz durrogtatni, max. a lõszerrel. 😉

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

"Álcahálóval durrogtattam ki mindenkit,"
Olan nekem is kell!!!Eddig csak az ágyúval sikerült!<#confused>
<#vigyor1>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Persze, de egyetlen magányosan támadó tank, annyit se ér mint egy marék szúnyog. Pillanatok alatt szétkapnak.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

szabii98
Nah kicsit meguntam a németeket ezért elkezdtem az orosz ágat 😊
Majd valamikor folytatom a németet csak free expet szerzek

I met God. She's black

Nekem eddigi legjobb eredményen azon a pályán JPIV-el volt, igaz felülrõl a harmadik voltam.

Egyszerûen szépen mentem le és középen a bokros folyómedres résznél kempeltem be. Álcahálóval durrogtattam ki mindenkit, aki fent kempeltek.

Ehhez az is kellett, hogy csak 1-1 arty volt. A pályát 7 killel fejeztem be és egyetlen bekapott találatom volt, amit a legvégén egy szerencsétlen hosszúcsövû PZIV adott le rám.

Sajnos lecsúszott a frontpáncélomról, így õ lett az utolsó killem! =D

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

DummyBoy
Artihoz ...

Érdekes volt a peccs, jól be is szoptam ez elite Hummel-em az elite maradt, az M41-es meg pont aznap lett volna elite, így nem tudok vele freexp-t gyûjteni ... Viszont ha választanom kell M41 és Hummel között, akkor M41.

Amikor artyizom (És sajna mostanában sokat ...) akkor 2 dolgot nézek: Mi a veszélyes rám nézve - mivel segítek a csapatnak ...

Én mindig a legnagyobb - legveszélyesebb dögöket lövöm. Annál hamarabb kivégzik - ha modult sebzek az még jobb, valamint az annál több xp és lóvé nekem ... Ha robog felém egy kicsi med, akkor persze hogy azt fogom, de én elsõ körben a nagy vagy veszélyes dolgokat lövöm, és csak utána a kicsiket ...

Ez vonatkozik a counterre is ... mindig megkérdezem, counter kell vagy support ... aztán döntse el a csapat ... ha meglátom az enemy arty honnan lõ, úgyis eldõdleges prioritás lesz kiszedni, de feleslegesen nem keresgetem 5 percig ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

I.C.ram
Annak is csak akkor van értelme, ha jön veled legalább még 3-4 tank, a többiek meg folyamatosan fedeznek.
a.carkey
Elõször én is így gondoltam, de menni kell, nem sniperkedni. Ha leállsz, bedarálnak azok, akik mennek. Legalábbis eddig 10bõl 9x így történt.

A medve nem játék.

<#rinya>

LeonSilver
😄

Elvben a tûzgyorsaságot a loader skillje határozza meg.
Annál az ágyúnál a ROF ugye igy van megadva 18.18 - 28.

Ez azt jelenti, hogy bizonyos tankoknál a kisebbik, bizonyos tankoknál a nagyobbik. Többnyire a magasabb tierû tanknál nagyobb a ROF ugyanazt az ágyút használva.

Ezt az ágyút 2 tank tudja használni: a T-34 és a T-28. Morbid, mert a T-34 a magasabb szintû, de sanszos hogy ebben az esetben a T-28-nál lesz neki 28-as a rate of fire... 😊

Mor3llo
Abszolút így van. Két domboldal, középen egy völgy...mégis mit gondoltak a készítõk, hogy majd húsdara lesz a völgyben? Mindenki félti a vasát...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Jaaa!Tudom már!
Ha megvan mind a 3,akkor be lehet õket íratni a "Jeges special training-re".😄

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Megpróbáltál már a térkép tetején átmenni? Az a hely általában használható azok számára akik nem karnak kempelni. Igaz, balról jobbra átmenni kicsit könnyebb mint fordítva, jobbról támadva ott eléggé el lehet akadni.

a megfogalmazásból, mert ugye bélánál lent azt írja, hogy additional skills AND qualification

feljebb meg van egy modifiers sor, ahol ez van: non avaible with the major qualification

tehát valami lesz, de mi?

a 152 milis nagyon odavág de lassú mint a bûn és csíkot húz. emellett ha tovább akarsz menni kv3 felé mindenképp a 107-est rakd fel az jó lesz arra is és még a nagyobb dögöket (tigris, kt, is3) is zavarba hozza. persze nem fogsz vele 1v1-ben tigristvadászni de hátulról osztani nagyon lehet vele. ha maradnál a kv-nál akkor érdemes a 152-esen elgondolkodni én nagyon szerettem vk 3601-ig kábé mindent szétpukkant egy lövéssel és ha átüti tigristõl is visz vagy 60 százalékot. de ha mellélõsz vagy lepattan amire ugye van esély akkor szarban vagy.
Tufa
már nemlényeg. (torony csere kellett 😊 )

Egyet értek. Agyrém, hogy ezen a pályán egyetlen métert se mozdul senki. Áll mindenki egy helybe, ha valaki mégis megmozdul és kidugja az orrát tíz lövést kap húsz irányból. Ekkora egy szarrakást. Teljesen élvezhetetlen. Komolyan, ha erre a pályára kerülök, és azt látom megint mindenki kempel, kilépek és kész. Úgy sincs értelme maradni.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

LeonSilver
Ezt az El Halluf mapot aki kitalálta azt csak agyon kellene baszni egy vasdarabbal.

Tufa
bár ennek nincs is gunnerje

mibõl gondolod,hogy jön még utánna valami?

Tufa
Az bug lehet ha a T34-el 100%-os loaderrel és 57mm-es ágyúval csak 18,18 lövés percenként? elméletileg 28 lövés lenne percenként a megadott csúcs. Vagy a gunnernek is 100asnak kell lennie? (most 75ös)

nirvāṇa?

A női lábak olyanok, mint a felső tízezer. Nem kritizálni kell őket, hanem közéjük kell kerülni. /Rejtő Jenő\\

õõõ, azok a secondok, de mi jön utána