World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Én pl amint meglátom a Heccert, rögtön oneshotolom, mert tud harapni a 105-össel, ugyanakkor 1 lövésbõl ki lehet szedni, tehát érdemes vele kezdeni. Sõt akárhányszor találkoztunk Hetzerrel, mindig az elsõk között hullott ki, mert mindenki tudja, hogy jobb hamar túl lenni rajta, mint 10 db HE lövedéket benyelni tõle.
Szóval vannak olyan tankok amik már látnak téged, de te nem látod, de amúgy amit te látsz, az láthat téged is(nembiztos, hogy lát is)
I met God. She's black
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Már gyanús is volt pár tankocska,hogy egyszercsak a semmibõl elõkerûlt az orrom elõtt.Azt hittem csalnak!
Akkor ez így elég gáz,hogy ha nincs (VR) akkor nem látom a tankot!
Na 111111 még elkínlódok vele, célpontnak jó leszek!
pl
-sima terep se bokor se szikla csak fû a te VR-ed 300 méter az övé 380 méter ö már lát téged te még semmit.
-helyszín ugyan az, de te egy bokor mögött állsz és nem lóg ki semmid elõre felé te mar látod öt 300 méternél, de ö csak 50 méteren fog meglátni.
-50 méteren belül mindenképp meglát ha egy háztömb másik felén vagy is
ezért úgy kell válogatnod a fedezékeket, hogy
-ne lógjon ki semmid az ellenfél irányában
-úgy állj ha még is felfedeznek legalább az tüzérség felõl védve legyél
_....
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A fedezékek többsége, amit használnod KELL a tankok elleni küzdelemben az jó a tüzérek ellen is.
Ha a tüzér kilõ ilyen gyakran és könnyen akkor az azt jelzi, nem használsz fedezékeket rendesen. Szerintem.
sokkal kellemesebb lenne ha csak max tier 9ig lenne ellen abból is csak 1 max egy KT IS3 stb tier8-as ellen mert bõven elég kihívás mikor oldalból le tudod õket pusztítani.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Nagyon drágán adták a T29-et, két ilyen ultraszart ankot nem raktak be WoTba egymás után semelyik ágon se 😊

Ez a PzKpfw nagyon büntet ezzel az ágyúval 😄 M3 Leebõl 21rõl 0 😛
I met God. She's black
:-) egyedül városi pályán szarok
minimum 1 kill mindig van de legtöbbször defeat sajnos :/
szerk.:
Most is 300 :S
I met God. She's black
elõbb neki mentem a T57nek és 44%ot vittem neki egy lövésbõl...lehetséges?😄
I met God. She's black
Hogy miben rosszabbak mint én ezek után? Abban, hogy én nem holmi ideológiák alapján igyekszem megítélni az embereket hanem a tetteik alapján 😉