World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem tegyél félre 50K free xp-t + 1,1 millát modulokra és csak utána vedd meg

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

szabii98
Gold 😄
ha van annyid váltsd be, ha nincs akkor az gáz 😄

I met God. She's black

I.C.ram
15k XPre vagyok a KT-tõl, de kéne kb 2 misi is 😄 Ilyen se volt még, hogy hamarabb megvan az XP mint a pénz.
I.C.ram
Ez a nem veszik komolyan tök hülyeség!

Én pl amint meglátom a Heccert, rögtön oneshotolom, mert tud harapni a 105-össel, ugyanakkor 1 lövésbõl ki lehet szedni, tehát érdemes vele kezdeni. Sõt akárhányszor találkoztunk Hetzerrel, mindig az elsõk között hullott ki, mert mindenki tudja, hogy jobb hamar túl lenni rajta, mint 10 db HE lövedéket benyelni tõle.
a.carkey
Hetzerrel b+, Hetzerrel! 😄 (Ls. a hová pakol be tierben részt!)

A medve nem játék.

szabii98
Annyira nem vészes, ha forgatod a kamerát.Mert legjobban a közelrõl érkezõ lövedékek ütnek, de van olyan gép ami távolról is elég nagyot üt(Marder II, StuG III, Hetzer stb...)
Szóval vannak olyan tankok amik már látnak téged, de te nem látod, de amúgy amit te látsz, az láthat téged is(nembiztos, hogy lát is)

I met God. She's black

noname23
Ejnye de nagy szívatás ez a T54 képtelenség szembõl megsebezni 3an próbáltuk és a kis bunkesz még ott is maradt vagy 1percig szépen ráérõsen kilõni az egyik tigrist közben jól letesztelhettem IS ágyújával nem lehet fogást találni rajta, de a mellettem lévõ KT se tudta megsebezni mondjuk nem tudom mit lõtt, de lehet alap ágyús volt na én itt bemondtam az unalmast és váltottam HE-re erre meg elindult így csak he-vel lõttem oldalba de érdekes egy tapasztalat volt.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Ok már vágom a témát.....a panzer elit action-ban nem volt ilyen bokor bujkálás.Azt hittem ha forgatom a kamerát akkor látok mindent,hogy merrõl jön az ellen!

Már gyanús is volt pár tankocska,hogy egyszercsak a semmibõl elõkerûlt az orrom elõtt.Azt hittem csalnak!
Akkor ez így elég gáz,hogy ha nincs (VR) akkor nem látom a tankot!
Na 111111 még elkínlódok vele, célpontnak jó leszek!
Kösz!
ximix
Van a látótávolság(VR) ami tankonként más és 360'-os,egy körként kell elképzelni.
pl
-sima terep se bokor se szikla csak fû a te VR-ed 300 méter az övé 380 méter ö már lát téged te még semmit.
-helyszín ugyan az, de te egy bokor mögött állsz és nem lóg ki semmid elõre felé te mar látod öt 300 méternél, de ö csak 50 méteren fog meglátni.
-50 méteren belül mindenképp meglát ha egy háztömb másik felén vagy is

ezért úgy kell válogatnod a fedezékeket, hogy
-ne lógjon ki semmid az ellenfél irányában
-úgy állj ha még is felfedeznek legalább az tüzérség felõl védve legyél
_....
Szerintem meg azért, mert az artyk a kicsikre vadásznak. T32-vel kiállhatnék a kör közepére akkor se törõdne velem a kutya se, persze ha T-34-gyel(orosz) tenném ugyanezt, csak záporoznának rám a lövedékek, még halálom után is becsapódna 1-1...<#hamm>

szabii98
Nah még kell 2000 credit 😛
1890em van 😄

I met God. She's black

oo igenn megvan a 100 milis mindenki rettegjen leporoljuk a su 100ast
Lammaer kolegának igaza van, szvsz mind õt, mind engem nagyon ritkán szed ki tüzérség, na nem azért mert olyan pro vagyok (õ igen), hanem mert van artynk és ezér (is) tudjuk, hogy hogyan kell elõlük elbújni, vagy kitáncolni õket.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

van nekem IS-em is csak inkább a kv3-at nyúzom az jobban fekszik. azért az IS-t általában nem rakja nagy mauspartiba, kt-k is 3-ak azért vannak bõven
Ha a tüzér kiszed 10bõl 7x, akkor az ellenséges tankok is kiszednének ugyanolyan könnyen, csak kicsit késõbb.

A fedezékek többsége, amit használnod KELL a tankok elleni küzdelemben az jó a tüzérek ellen is.
Ha a tüzér kilõ ilyen gyakran és könnyen akkor az azt jelzi, nem használsz fedezékeket rendesen. Szerintem.

noname23
hát még IS-el se lesz jobb ilyen balancot ismerem nincs sok esély topX-es tankok ellen nekik kb olyan érzés egy ilyen csata mint mikor te vagy a toppon
sokkal kellemesebb lenne ha csak max tier 9ig lenne ellen abból is csak 1 max egy KT IS3 stb tier8-as ellen mert bõven elég kihívás mikor oldalból le tudod õket pusztítani.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

hát igen meg kell szenvedni azért a 279 milis toronypáncélzatért <#nevetes1> én annak idején a t28-al szenvedtem rengeteget gyûlöltem is mint a szart az volt wot pályafutásom legsötétebb idõszaka
Én böcsülettel átküzdöttem, kifejlesztve mind a sherman mind a T1-et belõle. Aztán a T1-et is végigtoltam.

Nagyon drágán adták a T29-et, két ilyen ultraszart ankot nem raktak be WoTba egymás után semelyik ágon se 😊

Én a tüzérséget kivenném a játékból....elrontja a játékot.10 menetbõl 7 a tüzérség lõ ki.......kár érte pedig jónak indult!!!
hát a lee egy evolúciós zsákutca képen röhögi minden ami szembe jön. el is vette a kedvem az ami tankoktól free xp meg nem volt elég
szabii98
nemtom ez nekem most jól esik ^^ xD

I met God. She's black

A világért se akarlak kiábrándítani, de a Lee-t mivel NEM lehet megölni ? 😊

Tudom, de a kill is bonus😊

Achmed927
Szép kis exp. Kill nélkül. De ugyebár a sebzés ad exp-t.

kaptam érte egy ilyet😊

ez most volt kill nélkül nem is rossz😊

szabii98
Gyerekek 😄
Ez a PzKpfw nagyon büntet ezzel az ágyúval 😄 M3 Leebõl 21rõl 0 😛

I met God. She's black

nekem a kv3 a favorit, low med tierben megesz mindent reggelire, kt-be is belesebez oldalról huszonharminc százalékokat, tigrisnek pedig simán nekimegyek 1v1-be és az esetek többségében én jövök ki belõle jól
hát igen 1v1 cicafájt is7-el nem kecsegtet sok sikerrel. de HE-vel elölrõl 17 %-ot szedtem a t54.tõl 9-et is7-tõl szval ezért már érdemes volt felkelni <#nevetes1>
premiummal kv3 volt már 2900 is az a rekordom.
Duplázóval és rohadt jó körrel.

szabii98
Hmm ha magas tierbe rak akkor az ENSK pályára...érdekes

I met God. She's black

Jobb meccsen 2500exp? Nekem ennyit még sosem akart adni, milyen tankkal hozod ezt össze? 😄

rájöttem miért jó, hogy megjelentek a med9-ek, kinyírják a kempereket
:-) egyedül városi pályán szarok

hát igen de ez jármûtõl meg csatától is függ beszarás most is berak így néz ki az ellen teteje: is7, is4, is3, t54, t32, t32. jó kis tank ez a kv3 de ekkora dögök ellen nem nagyon tudok mit csinálni
szabii98
nekem az alap az 150 a max meg 1700 :S
minimum 1 kill mindig van de legtöbbször defeat sajnos :/

szerk.:
Most is 300 :S

I met God. She's black

hát jah de egy jobb meccsen 2500 is jön. persze mindig akkor jön a kevés mikor már egykét ezer választ el az új ágyútól/tanktól
Pedig sztem 600as átlag XP egyáltalán nem rossz...

Reportálom a csávókat akiknek 88 van a nevükben <#vigyor2>

nekem meg 2000 és megvan a 100 milis a su100-ra de iszonyatos szenvedés megy 5-600-anként szedem össze
szabii98
Nah, már csak 4000 exp kell és PzKpw III 😛

elõbb neki mentem a T57nek és 44%ot vittem neki egy lövésbõl...lehetséges?😄

I met God. She's black

de mit tudsz tenni?
A dudva is akkor nõ ki amikor az ember fáradtan legyint és nincs kedve kimenni kapálni...

A 122-eshez hozzá kell szokni, az gyakorlatilag a felkészitõ a magasabb szintû orosz heavykhez - ott már nincs gyors ágyú opció, csak a 122-es különbözõ variációi 😊

ez a t23 gonosz kis dög papíron valami 60 mili páncélja van erre kv3-ban úgy szétkapott hogy csak néztem nemtom milyen ágyúja volt de kétszer annyit lõtt vele mint én és egy lövése a hpm kétharmadát
Nekem 100-as löveg van az IS-en, mert pontosabb, mint a 122-es.

ott a pont de ilyenek mindig lesznek és az ember egy idõ után már csak fáradtan legyint rá
az IS jó kis tank mozgékony és egész komoly védelme van viszonylag gyakran pattog le róla skuló. emellett legtöbbször nem nagyon nagy tier csatákba rakja a sorsolás. nekem csak az ágyúkkal van gond, a 122-es d2-5t borzalmasan lassú a 100-as valamivel gyorsabb a penje is több de nem sebez annyit hogy a nagyokat zavarba hozza ettõl függetlenül jól lehet vele keresni
Nem beszélgetünk az ilyenekkel. Bannoljuk õket, eltapossuk õket, ütjük ahol érjük, zéró toleranciával... hörr 😊

Hogy miben rosszabbak mint én ezek után? Abban, hogy én nem holmi ideológiák alapján igyekszem megítélni az embereket hanem a tetteik alapján 😉